• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

zamane bebişleri çok hareketli gezmedikleri yer yok,cidden bitse artık şu haftalar,eski halime dönmek istiyorum,bak şimdide ellerim ayaklarım şişti,yarın kızımın park yatağını alıcam,çarşamba günüde alışverişini yapıp bitiricem,ağırlaşmaya başladım iki üç hafta sonra yerimden kalkamaz hale gelicem,şimdiden su damacanası gibi oldum zaten:)

mapuci alemsin cnm yaa :9:ağırlaşmadan bitimen en güzeli şişmeler iiçin tuzu azalt mutlaka cnm bende aralık oratasında düşünüyorum kalanları tamamlamayı inşallah

ne olmuş bu foruma,cevapla yapıyorum görünmüyor,bir dünya kusurlu,düzeltin şu forumu bir adama benzetemediniz bir türlü nedir bu ya

hastanede 9 aylık hamile bir bayanla tanıştım,gebeliğinde hiç tuz yememiş ama ayaklar eller davul gibiydi,galiba tuza falan bakmıyor,şişecez:) sadece parmaklarım ve ayaklarım şişiyor sık olmasada,en son bayramda olmuştu birde bugün şiştim,Nur doktor doğum şeklin için bişey dedimi,çınlattımı hiç sezaryen yada normal diye

Merhaba arkadaşlar.

Nasılsınız?

Mapuci bende de kansızlık var Kara üzüm, pekmez kan ilacı vs. ama hiç biri fayda etmiyor ya. Geçen yine kan degerlerime bakıldı. Hiç artmamış. Hala aynı. Gerçi ben kendimi bildim bileli kansızlık var.

Hazelcim bebişine maşallah.

Mapuci o vajinadan çıkıverecekmiş olayını ben de son 3 haftadır sık sık yaşıyorum. Ay bazen okuldayken oluyor yerimde duramıyorum yahu :17: O nasıl bir duygudur öyle. Pıt pıt atıyor rahim :18:

Oglumda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Hatta eşime de diyorum. Oglumun hiç çıkmaya niyeti yoktu. Bu da erken mi dogacak acaba?

evridiki korkutma beni,inşallah bende işe yarar pekmez kara üzüm vs.çünkü birden enerjim boşalıyor,nerde başıma geleceğide belli olmuyor,geçen yolda yürürken fenalaştım eve zor attım kendimi

bende eşime böyle bişey söyledim biran önce doğmak istiyor sanki:)

bazen baş aşağıya döndüğünde sürekli rahimimde hareket hissediyorum arka arkaya ama sürekli,meğerse o hıçkırıklarıymış,minik minik hareketler,sanki içerde bir damar atıyormuş gibi,onun hıçkırık olduğunu öğrendim:)

slm kızlar nasılsınız ancak girebildim bugün.hazrı babamız evdeyken beraber temizlik yaptık pazara falan gittik.
kızlar ben ömrümde kansızlık nedir bilmem ama benimde kan değerlierim 10,2-10,9 falan çıkıyo üstelik kan ilacımı hiç aksatmadan içiyorum.benim kız bendeki bütün kanı alıyo galiba al yanaklı bişi olcak sanırım :))

Canım dikkat et kendine. Çok yormamaya çalış. Yanında mutlaka talı bir şeyler bulundur.

Hıçkırıkla bu farklı ama. Hıçkırdıgında biliyorum. Ama ay nasıl anlatayım. Yaşanmadan anlatılmaz ki. ama sen güzel anlatmışsın. Vajinadan elini çıkarıverecekmiş gibi işte :)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ancak girebildim bugün.hazrı babamız evdeyken beraber temizlik yaptık pazara falan gittik.
kızlar ben ömrümde kansızlık nedir bilmem ama benimde kan değerlierim 10,2-10,9 falan çıkıyo üstelik kan ilacımı hiç aksatmadan içiyorum.benim kız bendeki bütün kanı alıyo galiba al yanaklı bişi olcak sanırım :))

Hoşgeldin Gözde.

Benim de 9.0 Bir ay önce de aynıydı malesef...

evridiki benimde kan sayımım 9 iki aydırda yükselmedi kan ilacını arttırdığımız halde ama 9 un altına düşersek kan iğnelerine başlayıcaz dedi doktor

Öyle gerçekten.
Çogu gitti azı kaldı çok şükür :16:

Neslicim bana öyle bir şey demedi. ama diyorum ya ben kendimi bildim bileli bende kansızlık var.

ben henüz biberon falan gibi şeyler hiç almadım.şampuan falanda yani ben sadece tekstil ürünlerini aldım.artık önümüzdeki ay alırım onları da zaten ondan sonrada eli kulağında olcak yılbaşından sonra her an beklemek lazım valla :)

bizim sürmeliyle doğumumuz normalden bahsediyorum tabiki ocakta bile olabilir çünkü şubat 2 gibi gözüküyo tarih bana hep ocakta olacak gibi geliyooo

banada doktorum 1 ile 11 şubat arası hazır ol dedi,bu günler içinde doğabilirmiş,nerde doğuracağım konusunda sıkıntılıyım,kontrole gittiğim bayan doktorun doğuma girdiği hastane varmış,doğum ücretlerinide söyledi,ama nasıl olacak anlamadım,tekrardan uzunca düzgün bir şekilde konuşmak lazım,olduki suyum gece 3 de 5 de geldi,gelip girecekmi doğuma,yada gündüz sancım tuttu,hastanesindeki muayeneyi bırakıp doğuma gelecekmi,çok karışık ya yüz üstü bırakırsa beni,bir sürü soru var kafamda,kendi polikiliğini var muayene yapıyor,doğuma farklı bir hastanede giriyormuş,birdahaki randevuda netleştireyim bunları,sonra bana normal doğum görünüyor dedi,son anda para için sezaryen yaptırmasında,şu sıralar nedense normal doğum yaptım diyeni pek duyamaz oldum,herkes sezaryen,herkesinmi çatısı dar nedir bu ya ticari olmuş doğumlar artık pesss

sayenizde doğum hikayeme link açtım kızlarrr
hep yazmaya üşeniyordum buras için yazınca oradada olsun istedim:42:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/403853-elif-eylulumun-gelisi.html

bu arada ilk zamanlarda göğüslerinizin emzirirken çatlayıp kanamaması için şimdiden her akşam uçlarına vazelin sürmeniz gerektiğini öğrendim bizim okulda bir kadın söyledi
daha önce söyleyipte yapanlardada hiç olmamış
benim ilk zamanlar acayip yarıldı kanadı ben 1 haftadır falan yapıyorum tavsiye olunur yani:)

canım bu krem olayını biliyorum ama son ay yapmayı öneriyorlar çünkü göğüste uyarılma olunca rahim kasılıyormuş ve erken doğum tetiklenebilirmiş.

oy oy oyy :nazar: çok tatlı kızın yaaa..öff bende görmek istiyorummm
güzel haberlerle gelmişsin ne güzel maşallah tekrar kızına
ben okumuyorum doğum hikayelerini yoksa olumsuz etkileniyorum
kızlar bugün babamızla alışverişe çıktık.Ankamall a gittik.
önce bana oxxo dan bir hamile pantolonu aldık..artık evdekilerin içine giremez oldum dahada 3 ayımız var
ordan migrosa gittik niveanın atta çantasını aldık.45 liraydı..dünde araştırmıştım aşağı yukarı aynı fiyat eşimde alalım dedi zaten zor birlikte çıkıp bölee geziniyoruz aldım bende.gayet güzel çantasıda içindekilerde
ufak tefek ihtiyaçlarımızı aldık.dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını aldık.artık yavaş yavaş yıkarım bende
park yataklara baktık çook uçuk fiyatlar vardı 450 lira falan.zatende pek hoşuma gitmedi bizim burda bir mağazada sormuştum 120 lira çokta tatlıydı 2 yılda garantisi var onu alırım heralde.

negüzel eksiklerin çoğunu almışsın.
park yataklarda kaliteli birşey ararsan fiyat yüksek malesef ama ben başka yatak almayacağım için kıymak zoruna kaldım paraya

maşallah canım ne güzel görmüşsün kızını çok mutlu oldum senin adına herşeyin yolunda olmasıda çok güzel:) bende çıtıpıtı bir kız istiyorum bizdede durum tam tersi ben çıtı pıtıyım babamız kalıplı bakalım bebiş nasıl olacak:)
aramıza hoş geldin canım benim kzıımda o günlerde dünyaya gelecek inş:)
maşallah canım ya şu 3 boyutlu bebek resimlerini çok kıskanır oldum valla benim doktorumunki hep 2 boyut 3 boyutluyada ayrı fiyat biçiyolar öff:(
geçmiş olsun canım napalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için 2-3 ay daha ablamında çıkmıştı gebelikte şekeri ama şimdi hiçbişeyi yok şükür en azından kısıtlı bir süre katlanılıyor Allah daimi şeker hastalarına sabır versin:(

evet canım haklısın katlanıcaz malesef. kolay gelsin, işiniz bitince resimlerini bekliyoruz odanın.

hadi canım hayırlısı olsunn.içindee güle güleee bebişş uyusunn.inşallah.
kız maşallahhh bu ne böleee.ne yaptın da böylee olduuu.ben 8 aldımm :((((
:91: inşallahh canım.
stres yapma canımm bebişinde üzülmesinn.herşey iyi olacak Allahın izniyle.
oyyyy yerim ben yazeliiii.maşallahh..
melocumm sende görmüşsün canım sanırım geriye döndüm ama bulamadımm.nasılsınız iyisiniz inşallahh.ikinizi de :89:

şenaycımm canını sıkmaa.diyetle düzeliyorr.benimde 1.saat 214 çıktı :(( 2.saat 156 çıktı :((( doktor diyabet sınırı dedi.diyet dedi olmazsa insülin dedi.diyet yapıyoruzz bizde.mesela
dün sabah aç 78 öğlen tok 1.saat 156 2.saat 105 çıktı. :59:
bugün sabah tok 1.saat 111 2.saat 82 çıktıı. :9:

sağol canım inşallah.
şeker ölçüm cihazı aldın galiba, ne marka canım? bir de bunu dr. mu yazıyor, sigorta öder mi?

Slm kızlar hepinize daha önce de belirttiğim gibi ben buaralara fazla giremiyorum dayımız evleniyor aralıkta onun koşturmacasındayız.Geçmişi fazla okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Özlüyoruz hepinizi.Dün dr daydık kızımı gördüm 1121gr olmuş dr herşeyi çok iyi dedi.4 boyutlu resmi yok ama 2 boyutludada belliydi yüzünü çok net gördüm çok güzel bir duygu durabileceği en ters pozisyonda duruyor dedi dr ne baş aşağı ne d başı yukarı duruyor yanlamasına yatıyordu zordur böyle durmak dedi sürekli bacaklarını katlı tutmak zorundadır dedi.Cadı işte benim kızım kendini dara sokuyor :))) ama sağlıklı ya çok mutlu oldum.bakın resminide ekleyeyim size

Eki Görüntüle 110361

maşallah yavruna, ne kadar net gözüküyor hazelcim.

Kızlar selam,dünden beri belimin sağ tarafı ağrıyor,birde sol kolum ve parmaklarımda çok kötü ağrı var,dinleniyorum,gece sizinde elleriniz uyuşuyormu? uyuşuk ellerimle uyanıyorum ellerimi neredeyse hissetmiyorum,artık bitse şu haftalarda doğursak,birde demir eksikliği var aşırı kansızmışım,doğuma kadar toparlanmam lazım,çok halsiz düşüyorum,doktor pekmez ızgara falan ye dedi,kan hapları verdi,siz ne öneririsiniz,canımı çok sıkıyor bu kansızlık,birden enerjim boşalıyor fena oluyorum napıcam bennnn

canım kırmızı eti bolca ye, ayrıca pekmez ama dut pekmezi en faydalısı.
iri çekirdekli siyah üzümler de çok kan yapıyor, çekirdeğiyle beraber yiyeceksin.

cnm oğluşuma inaşşah muhammed eymen düşünüyoruz babamız son kararı vercek muhammed kesin inşallah eymenede sıcak bakıyoruz:)
prensesimizin ismide çok güzel duru yağmıur adı gibi dupduru olsun inşallah
bebişlerin hareketleri farklı fdaklrı olur cnm talma kafana bide kız bebekelr biraz daha sakin olaibliyomuş bizimki buhaftalarda acayip hareketlendi maşallah ama arada mutlaka daha yavaş oluyo ii olsunlarda tabi annelik işte endişeleniyoruz ister istemez yasemincim git rahatla inşallah pazartesi güzel haberlerle dön hasret gider kızınlaa biizmde kilomuz az gibi geldi bana doktor haftasıyla uyumlu dedi ama 26+2de 935grdı oğlum

hiç az değil kilosu nurberracım, boşuna endişe etme. ben son kontrolüme 26+3te gittim 998 gr, aşağı yukarı aynı bebişler.

Back
X