• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben dolanıp dolanıp geliyorum canım.. buralardayım :9:
bizde bu gece yalnızız kızımla ama siz yoksunuz muhabbet yok:3:
aynen ben de yazılı okuyorum arada da geliyorum :)) yarın kpss sınavı var görevliyiz öğleden sonraya da veli toplantısı koymuşlar..pazar gün okul hapsi yani :((

allah kolaylık versin ne gıcık bi iştir yazılı okumak bilirim....hafta sonunda yokmuşş işin zormuş bu haftaa....

allah kolaylık versin ne gıcık bi iştir yazılı okumak bilirim....hafta sonunda yokmuşş işin zormuş bu haftaa....

dediğim gibi burlardayım ben canım.. bebek bakım seti bübchen almayı düşünüyorum.. onunla alakalı araştırma yapıyorum.. dolanıp dolanıp geliyorum :9:

dediğim gibi burlardayım ben canım.. bebek bakım seti bübchen almayı düşünüyorum.. onunla alakalı araştırma yapıyorum.. dolanıp dolanıp geliyorum :9:

nasıl gidiyor canım araştırmalar bende bübchen çok iyi diye duydum onu alayım diyorum ama tamda karar veremedimm...napsam bilmiyorum...

yaa sorma bilseydim daha önce okurdum unutmuşum ben veli toplantısını çok önceden bir toplantıda demişler bu tarihte yaparız diye şimdi tutuştum tabii ....:((((

nasıl gidiyor canım araştırmalar bende bübchen çok iyi diye duydum onu alayım diyorum ama tamda karar veremedimm...napsam bilmiyorum...

canım ben bübchende kararlıyım azimliyim :9: en son 49.90 a kadar buldum.. ama kargo ücreti üzerine binince piyasayla aynı fiyata gelecek.. o yüzden kararsız kaldım.. araştırmaya devam :97:

canım ben bübchende kararlıyım azimliyim :9: en son 49.90 a kadar buldum.. ama kargo ücreti üzerine binince piyasayla aynı fiyata gelecek.. o yüzden kararsız kaldım.. araştırmaya devam :97:

çantalı set mi bakıyorsun canım sen... ben şampuan,yağ,sabun ve pişik kremi şeklinde almayı düşünüyorum...çantalı,alt açmalı vs olan setlere bakmıyorumm pek...

çantalı set mi bakıyorsun canım sen... ben şampuan,yağ,sabun ve pişik kremi şeklinde almayı düşünüyorum...çantalı,alt açmalı vs olan setlere bakmıyorumm pek...

ayrı olarak çantaya para vermektense içinde alt açmasıda olan aaynı zamanda bakım seti olanlara bakıyorum.. tek tek almıycam..

slm kızlar ayy buchen aramaktan kadayı yicem bugün fiyatlar hep aynı yasmincim en uygunu 50tl oda kargo biniyo üstüne bide bunar acaba kaç mlt küçüklermiki :( ama en güzeli çantalı set almak daha ekonomik oluyo kesinliklee

güzelmiş işte ben çantsı farklı bişi olsun istiyorumda o yüzden...

bu sırt çantalı olanıymış değişik ve güzel.. ben sürekli spor giyindiğim için sırt çantası makbul aslında.. bebek kucaktayken çantanın askısı kolundan düştü telaşı olmayacak diye dşünüyorum.. bide normal kola asılan çantalardan var.. onlarda güzel.. stokta kalmamış zatennn :50: bu siteyi beğendim.. biberonların fiyatları falan iyi geldi bana.. biberon aldın mı?? ne düşünüyorsun ??

Kızlar doğum hikayemi yazdım, ama biraz sıkıntılı benim ki, inş ikincisi rahat olur

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...17in-dunyaya-gelis-hikayesi.html#post16357012

burcucum baya zorlu bı hamılelık olmus ınsallah bu sefer umdugundan da kolay olur.. Rabbım yavrularını bagıslasın sana acılarını gostermesın ınsallah.

Hepinize günaydın kızlar bugün bebişin odasını boyuyacağız ya hepsini komple toz pembe yapacağım yada araya sütlü kahve katacağım boyarken bakacağız artık. Hazırlık yapmak çoook zevkli bide bebişler sağlıkla gelse başka hiçbişey istemem Allahımdan :16:

Ayy ne guzeelll Rabbım saglıkla guzel gunlerde kulanmayı nasıp etsın canım.. tamamen bıtınce bızımlede paylas emı?

bı kac alıntım daha vardı yanlısıkla sıldım yaaa gozdecım sende mı basladın dıyete bızımle paylassana bende kopya cekeyım seker yok ama kılo almamak adına en azından belkı fıkır olur :)

karamel bence sen bu doğum öykilerini çok okuyorsun..ve olumsuz etkileniyorsun,hepimizin vücut yapısı ,hamileliği farklı olduğu gibi doğumşlarımız da farklı olacak boşver düşünme çok fazla

dogru soluyosun canım ama okumayım dıorum bakıorum yenı bı hıkaye dayanamıom merak edıorum hosumada gıdıo okumak aslında da etkılenmıoda deılım tabı.. Rabbım hepımıze saglıklı sorunsuz cok kolay bı dogum nasıp etsın ınsallah.

bu sırt çantalı olanıymış değişik ve güzel.. ben sürekli spor giyindiğim için sırt çantası makbul aslında.. bebek kucaktayken çantanın askısı kolundan düştü telaşı olmayacak diye dşünüyorum.. bide normal kola asılan çantalardan var.. onlarda güzel.. stokta kalmamış zatennn :50: bu siteyi beğendim.. biberonların fiyatları falan iyi geldi bana.. biberon aldın mı?? ne düşünüyorsun ??

takip etmek lazım belki gelir yine biberon ve emzikte almadık daha bakınıoz onlarıda chicco yada avent düşünüyorum sen naptın?

dogru soluyosun canım ama okumayım dıorum bakıorum yenı bı hıkaye dayanamıom merak edıorum hosumada gıdıo okumak aslında da etkılenmıoda deılım tabı.. Rabbım hepımıze saglıklı sorunsuz cok kolay bı dogum nasıp etsın ınsallah.

ay ben ne dinliom ne okuyomm:9:zaten korkuyorum...

ay ben ne dinliom ne okuyomm:9:zaten korkuyorum...

aman napım yaa korkunun ecele faydası yok ben dogum yapanı yakalasam hususı soruyom nasıldı dıe :) bı korkuyom sonra amaan kımın ıcınde kalmıs kı ole yada bole cıkcak dıom Alla yardımcımız olsun.

offf kızlar ya bugün oda boyuyacaktık sözde ama kahve diye seçtiğimiz renk çok kötü oldu iki duvarıda pembe yapmıştık onlar fena olmadı ama diğer iki duvara bakmak bile istemiyorum şimdi onlarıda pembeye çevireceğiz bi cumartesim gitti pazarımızda gidicek öfff nasıl sinir oldum sinirimden oturup ağladım şeytan diyor boşver odayı filan bebeğide bağla bi çaputa keyfine bak ben titizlendikçe aksilikler beni buluyor:( Eşime demediğimi bırakmadım güzel boyamadın özenmedin diye halbuki oda bütün gün bana beğendirmek için uğraştı ama ben çok gerildim çok :14:

Back
X