• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slm kızlar :))
yasminkamu ben bu hareketlerinin yavaşlamasından kafayı yiyecem.zaten suyum az plesanta aşağıda ama doktorum korkmamam gerektiğini söyledi.artık tekme felan hissetmiyorum gerilme oluyor bazen kuvvetli ya da çok az kıpırdanmalar ..çok üzülüyorum ama bebeğimin başı göğsümün altında bir de ondan mı bilmiyorum ama...umarım normaldir :(((((

bazen küçük küçük dokunuşlar yapıyolarsa hissetmeyebiliyoruz kızlar endişlenemeyin.geçen dra gittiğimde elini kolunu bi yerinde tutumuyodu ama ben o hareketleri hissetmiyodum stres yapı iyice üzmeyin kendinizi

neslicim çok güzel olmuş tanesi kaça geldi canım bnun ben baya yaptırmak zorundayım burası için kendi annemlere istanabula kayınvalidemlere erzincana derken ohoooo

canım tanesi 1,5 liraya geldi ben burda bu işi yapan aracılığıyla aldım ama int siteside var ordada aynı fiyat bende 75 tane yaptırdım hatta geldi gördüm ama almadım doğuma yakın alıcam
bak adreside ekliyim
Yonca Nikah Şekeri - Kiz bebek sekeri

canım tanesi 1,5 liraya geldi ben burda bu işi yapan aracılığıyla aldım ama int siteside var ordada aynı fiyat bende 75 tane yaptırdım hatta geldi gördüm ama almadım doğuma yakın alıcam
bak adreside ekliyim
Yonca Nikah �ekeri - Kiz bebek sekeri

canım valla ben abartıyomuyum bilmem ama benim ailmede eşimin ailesi de çok kalabalık herkes de malum birer taneyle kalmaz 100 annemlerin tarafta mevlüt olacağı için 50 konyaya 50 de eşimin ailesine yhollsam 200 tane falan ancak

slm kızlar :))
yasminkamu ben bu hareketlerinin yavaşlamasından kafayı yiyecem.zaten suyum az plesanta aşağıda ama doktorum korkmamam gerektiğini söyledi.artık tekme felan hissetmiyorum gerilme oluyor bazen kuvvetli ya da çok az kıpırdanmalar ..çok üzülüyorum ama bebeğimin başı göğsümün altında bir de ondan mı bilmiyorum ama...umarım normaldir :(((((

canım eşim geldiği için çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim kusura bakma...en son 3 hafta önce gittim doktora.. suyum falan herşey yolundaydı.. ama bu ara ben su içemez oldum.. yani son 2-3 haftadır..acaba suyu mu azaldıda hareket edemiyor diye düşünmeye başladım.. hemen suya dadandım..bugün 3 litre içmişimdir sanırım.. umarım normaldir herşey canım.. acayip sıyırma noktasına geldim.. şu kızı sağ salim doğursaydım valla :77:

mrb arkadaşlar nasılsınız?bugün hiçç gelemedim yavaş yavaş kızımın odasını hazırlmaya karar verdik...çocuk odasını yayıntı odası gibi kullanıyordum kitaplık falan vardı eşim kızının odasında ona ait olmayan bir şey istemiyormuş o yüzden binbir zorlukla minicik oturma odasına 2 kitaplığı sığdırdık...kitapları yerleştirme işini yarına bıraktık çünkü eşim bu gece yokk yalnız yapmayıda hiçç gözüm yemiyo....haftaya falanda gidp beğendiğimiz mobilyaların siparişini verelim ocağa gelsin diyoruz...ben sedir yatak almaya karar verdim ama kullanışlı olup olmadığı hakkında hiççç bilgim yok:9:kendi odamada tüllü süslü püslü sepet yaptırcam inş...ay çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin minişler inş...

canım eşim geldiği için çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim kusura bakma...en son 3 hafta önce gittim doktora.. suyum falan herşey yolundaydı.. ama bu ara ben su içemez oldum.. yani son 2-3 haftadır..acaba suyu mu azaldıda hareket edemiyor diye düşünmeye başladım.. hemen suya dadandım..bugün 3 litre içmişimdir sanırım.. umarım normaldir herşey canım.. acayip sıyırma noktasına geldim.. şu kızı sağ salim doğursaydım valla :77:

stres yapma canım herşey yolundadır inşş...

canım telaş yapmayasın diye dedim ben sana hani hareketlerinin azalması normal olabiliyormuş diğer durumlardan kaynaklı değil :))

bazen küçük küçük dokunuşlar yapıyolarsa hissetmeyebiliyoruz kızlar endişlenemeyin.geçen dra gittiğimde elini kolunu bi yerinde tutumuyodu ama ben o hareketleri hissetmiyodum stres yapı iyice üzmeyin kendinizi

sağol canım :))) doktor normal diyo zaten :) ama insan aklı hep iyi yönde çalışmıyor ki

elimden geleni yapıyorum canımda hayatımız bebeklerimiz oldu daha görmeden, koklamadan.. allah hakkımızda hayırlısını versin...

aynen ben de yazılı okuyorum arada da geliyorum :)) yarın kpss sınavı var görevliyiz öğleden sonraya da veli toplantısı koymuşlar..pazar gün okul hapsi yani :((

Back
X