• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar, nasılsınız? cumartesileri seviyorum,
uykumu iyice aldım evi üstünden de olsa toparladım şimdi dinlenirken sizleri okuyorum.
doğum tarihleri kesinleşmiş bir sürü kişinin,
heyecanlandım okurken.
allah hepimize sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebekler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de marketten geldim şenaycım,fındık kuru kayısı vs.gibi şeyler aldım .ara öğünümü yaptım uzandım dinleniyorum

kızlar narmatik diye bişey aldım nrı anınds temizleyebiliyorsunuz
yarıdan bölüp üstüne koyup kaşıkla vurunca taneler iniyor aşağı benim gibi nar mayyaklarına duyurulur
aşağıda remini koydum 6 liraya aldım

Eklentiler

• $105250-120x120.webp
    $105250-120x120.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 54
nurberra adıyla yaşasın oğluş..:nazar: :nazar: kilosu iyi bence.. hele doktorun uygun dediyse takma kafana.. sıkıntılı bir durum olunca direk söylüyorlar zaten.. ben kızımı çok erken hissettim.. 14-15 haftalıktım.. o zamandan bu zamana da net hissederken 2 haftadır sakin olması canımı sıkıyor.. bakalım gidelim pazartesi belki anneyi özlemiştir naz yapıyordur :9:
çok saol yasmincimm inş cnm hmm baya erken hissetmişsin cidden maşallah kızına cnm belkide seni özledi bi görün bakalım yaa:)

hastanede 9 aylık hamile bir bayanla tanıştım,gebeliğinde hiç tuz yememiş ama ayaklar eller davul gibiydi,galiba tuza falan bakmıyor,şişecez:) sadece parmaklarım ve ayaklarım şişiyor sık olmasada,en son bayramda olmuştu birde bugün şiştim,Nur doktor doğum şeklin için bişey dedimi,çınlattımı hiç sezaryen yada normal diye

yok cnm sadece ben sezeryan falan diyince dur bakalım normali düşün önce dedi:)hayırlısı olsun bidahada konuşmadık hiç diğer kontrolde belki konusu geçer artık:)

cnm ben 170 ml aldim
çok saol cnm henüz almıcam araştırmalar içindeyim:) ama aklımda olsun

selam kızlar, nasılsınız? cumartesileri seviyorum,
uykumu iyice aldım evi üstünden de olsa toparladım şimdi dinlenirken sizleri okuyorum.
doğum tarihleri kesinleşmiş bir sürü kişinin,
heyecanlandım okurken.
allah hepimize sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebekler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminn senaycım doğru cnm bebişler ii dedikten sonra doktorlar çok şükür işte
bi şey arıyoruz illa endişe etmek için binlerce şükür haftasıyla uuymlu ya
ben de marketten geldim şenaycım,fındık kuru kayısı vs.gibi şeyler aldım .ara öğünümü yaptım uzandım dinleniyorum

yarıdan bölüp üstüne koyup kaşıkla vurunca taneler iniyor aşağı benim gibi nar mayyaklarına duyurulur
afiyet olsun cnm maşallah güzel bakıyosun ara öğünlerine bayılıyorum snein ben kayısı yiyemiyorum hiç ya muz süt fındık ceviz tabi hepsi birlikte değil:) bu şekilde geçiriyorum

nur ben de kabızlık başladı yeni o yüzden ben de mecbur kaldım

cnm ii gelir ozamn tabi mecbur oluncaa yicezz bende deilk haftalarda olmuştu ay Allah kimseye yaşatmasın çok zordu yaa geçer inş en kısa zamanda sabahları aç karna yiyip üstünede ılık su iç daha etkili oluyo cnm

Kızlar meraba öncelikle. Ya sizle birşey paylaşmak istiyorum. Normale oranla daha çok akıntım var 2 gündür. Beyaz kokusuz. Ama beni çok rahatsız ediyor. Salı günü doktora randevum var. Ama içime çok dert ettim. Sizinde akıntınız var mı. İç çamaşırmı ıslatıyo. Suyum geliyor olamaz demi. Bişey yoktur diye geçiştirdim 2 gündür. Doktoruda cumartesi cumartesi rahatsız etmek istemiyorum. Çok mu pimpirikliyim ne? İlk bebeğimin anne karnında kalbi durmuştu. Bunu da kaybedersem ölürüm heralde...:43:

Kızlar meraba öncelikle. Ya sizle birşey paylaşmak istiyorum. Normale oranla daha çok akıntım var 2 gündür. Beyaz kokusuz. Ama beni çok rahatsız ediyor. Salı günü doktora randevum var. Ama içime çok dert ettim. Sizinde akıntınız var mı. İç çamaşırmı ıslatıyo. Suyum geliyor olamaz demi. Bişey yoktur diye geçiştirdim 2 gündür. Doktoruda cumartesi cumartesi rahatsız etmek istemiyorum. Çok mu pimpirikliyim ne? İlk bebeğimin anne karnında kalbi durmuştu. Bunu da kaybedersem ölürüm heralde...:43:

benimde arttı canım son zamanlarda artıyomuş dra sordum ben olabilir dedi kaşıntı koku falan varsa o sorun dedi

ayy kızlar 2 günüdür diyet yapıyorum ya ben 2 gündür kızım az hareket ediyodu bugün eşim aklımı çeldi.yemem gerken bişi yedim valla napıyım zaten çok yüksek diil 2. gitiiğim dr hatta sende şeker yok o sınır bile dedi.neyse işte yiyince kız çoştu tepikler atıyo amann annem yaaa aç kalmış kız:)

benimde arttı canım son zamanlarda artıyomuş dra sordum ben olabilir dedi kaşıntı koku falan varsa o sorun dedi

Yok hiç bişey çok şükür. Ne biliyim ya akla kötü şeyler geliyor. Rabbim korusun bebelerimizi. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada çok saol gozde atı inan rahatladım biraz. :61:

gozdeati biz idare ediyoruz kızımla canım sağol siz nasılsınız ??

aynen bizde idare ediyoruz zaman yaklaştıkça ben artık iyice sıkılmaya başladım ama.gece ne tarafıma yatsam uyuşuyo ağrıyo artık gelsin kızım zaman çabuk geçsin istiyorum valla

daha geceleri yatamama gibi bi sıkıntımız yok çok şükür.. ağrım sızımda yok denecek kadar az.. magnezyumun faydası fazla sanırım..herkes suda eriyen içiyor sanırım ben suda eriyen değilde hap şeklinde bi magnezyum ilacı içiyorum.. çokda memnunum.. kızımın hareketleri az.. ona takığım biraz.. pazartesi kontrole gidicem artık dayanamıycam.. tedirgin oldum iyice.. :96:

afiyet olsun canım yarasın bebişine. o narmatik denen şeyi geçen gün markette gördük kardeşimle hatta yok işe yaramaz falan diyip vazgeçtik almaktan. işe yararsa alalım bari, tadı çok güzel ama üşengeçlikten nar yemiyorum valla

benim de bayram haftası artmıştı dr.a sorunca rengi ve kokusu önemli dedi. inşallah geçici bir durumdur seninki de

ayy kızlar 2 günüdür diyet yapıyorum ya ben 2 gündür kızım az hareket ediyodu bugün eşim aklımı çeldi.yemem gerken bişi yedim valla napıyım zaten çok yüksek diil 2. gitiiğim dr hatta sende şeker yok o sınır bile dedi.neyse işte yiyince kız çoştu tepikler atıyo amann annem yaaa aç kalmış kız:)

ayy cimcimeye bak o da biliyor ağzının tadını;))

yasemincim günü gününe tutmuyor bebişlerin, seninki bolbol uyuyup büyüyordur bu hafta. meraklanma tatlım

daha geceleri yatamama gibi bi sıkıntımız yok çok şükür.. ağrım sızımda yok denecek kadar az.. magnezyumun faydası fazla sanırım..herkes suda eriyen içiyor sanırım ben suda eriyen değilde hap şeklinde bi magnezyum ilacı içiyorum.. çokda memnunum.. kızımın hareketleri az.. ona takığım biraz.. pazartesi kontrole gidicem artık dayanamıycam.. tedirgin oldum iyice.. :96:
çikolata falan denedinmi canım baya faydası oluyo tatlı şeylerin hemen kıpırdanıyolar.
senile aramızda 3 hafta varmış valla her hafta farklı şeyler çıkıyo

şenaycım 2 haftadır az.. sabrettim uyuyordur diye.. ama boğuldum artık.. o offffffff onun içindi :26:

gozdeaticim yemem mi canım.. çikolata küpüne girdim ama nafile.. doktorumda normal olabilir diyor.. aradım bugün.. 1 günde 10 kere oynaması normal dedi.. ama ben hissetmiyorum.. varsada cansız..

Back
X