Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol yasmincimm inş cnm hmm baya erken hissetmişsin cidden maşallah kızına cnm belkide seni özledi bi görün bakalım yaa:)nurberra adıyla yaşasın oğluş..![]()
kilosu iyi bence.. hele doktorun uygun dediyse takma kafana.. sıkıntılı bir durum olunca direk söylüyorlar zaten.. ben kızımı çok erken hissettim.. 14-15 haftalıktım.. o zamandan bu zamana da net hissederken 2 haftadır sakin olması canımı sıkıyor.. bakalım gidelim pazartesi belki anneyi özlemiştir naz yapıyordur
![]()
hastanede 9 aylık hamile bir bayanla tanıştım,gebeliğinde hiç tuz yememiş ama ayaklar eller davul gibiydi,galiba tuza falan bakmıyor,şişecez:) sadece parmaklarım ve ayaklarım şişiyor sık olmasada,en son bayramda olmuştu birde bugün şiştim,Nur doktor doğum şeklin için bişey dedimi,çınlattımı hiç sezaryen yada normal diye
çok saol cnm henüz almıcam araştırmalar içindeyim:) ama aklımda olsuncnm ben 170 ml aldim
aminn senaycım doğru cnm bebişler ii dedikten sonra doktorlar çok şükür işteselam kızlar, nasılsınız? cumartesileri seviyorum,
uykumu iyice aldım evi üstünden de olsa toparladım şimdi dinlenirken sizleri okuyorum.
doğum tarihleri kesinleşmiş bir sürü kişinin,
heyecanlandım okurken.
allah hepimize sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebekler versin.![]()
afiyet olsun cnm maşallah güzel bakıyosun ara öğünlerine bayılıyorum snein ben kayısı yiyemiyorum hiç ya muz süt fındık ceviz tabi hepsi birlikte değil:) bu şekilde geçiriyorumben de marketten geldim şenaycım,fındık kuru kayısı vs.gibi şeyler aldım .ara öğünümü yaptım uzandım dinleniyorum
kızlar narmatik diye bişey aldım nrı anınds temizleyebiliyorsunuz
yarıdan bölüp üstüne koyup kaşıkla vurunca taneler iniyor aşağı benim gibi nar mayyaklarına duyurulur
aşağıda remini koydum 6 liraya aldım
ya benim belimin sağında feci bir ağrı var 2 gündür dün temizlik yaptım ondan olabilirmi korkuyorum
nur ben de kabızlık başladı yeni o yüzden ben de mecbur kaldım
Kızlar meraba öncelikle. Ya sizle birşey paylaşmak istiyorum. Normale oranla daha çok akıntım var 2 gündür. Beyaz kokusuz. Ama beni çok rahatsız ediyor. Salı günü doktora randevum var. Ama içime çok dert ettim. Sizinde akıntınız var mı. İç çamaşırmı ıslatıyo. Suyum geliyor olamaz demi. Bişey yoktur diye geçiştirdim 2 gündür. Doktoruda cumartesi cumartesi rahatsız etmek istemiyorum. Çok mu pimpirikliyim ne? İlk bebeğimin anne karnında kalbi durmuştu. Bunu da kaybedersem ölürüm heralde...![]()
benimde arttı canım son zamanlarda artıyomuş dra sordum ben olabilir dedi kaşıntı koku falan varsa o sorun dedi
gözdecim sende arada ödüller ver kızçene
gozdeati biz idare ediyoruz kızımla canım sağol siz nasılsınız ??
ben de marketten geldim şenaycım,fındık kuru kayısı vs.gibi şeyler aldım .ara öğünümü yaptım uzandım dinleniyorum
kızlar narmatik diye bişey aldım nrı anınds temizleyebiliyorsunuz
yarıdan bölüp üstüne koyup kaşıkla vurunca taneler iniyor aşağı benim gibi nar mayyaklarına duyurulur
aşağıda remini koydum 6 liraya aldım
Kızlar meraba öncelikle. Ya sizle birşey paylaşmak istiyorum. Normale oranla daha çok akıntım var 2 gündür. Beyaz kokusuz. Ama beni çok rahatsız ediyor. Salı günü doktora randevum var. Ama içime çok dert ettim. Sizinde akıntınız var mı. İç çamaşırmı ıslatıyo. Suyum geliyor olamaz demi. Bişey yoktur diye geçiştirdim 2 gündür. Doktoruda cumartesi cumartesi rahatsız etmek istemiyorum. Çok mu pimpirikliyim ne? İlk bebeğimin anne karnında kalbi durmuştu. Bunu da kaybedersem ölürüm heralde...![]()
ayy kızlar 2 günüdür diyet yapıyorum ya ben 2 gündür kızım az hareket ediyodu bugün eşim aklımı çeldi.yemem gerken bişi yedim valla napıyım zaten çok yüksek diil 2. gitiiğim dr hatta sende şeker yok o sınır bile dedi.neyse işte yiyince kız çoştu tepikler atıyo amann annem yaaa aç kalmış kız:)
çikolata falan denedinmi canım baya faydası oluyo tatlı şeylerin hemen kıpırdanıyolar.daha geceleri yatamama gibi bi sıkıntımız yok çok şükür.. ağrım sızımda yok denecek kadar az.. magnezyumun faydası fazla sanırım..herkes suda eriyen içiyor sanırım ben suda eriyen değilde hap şeklinde bi magnezyum ilacı içiyorum.. çokda memnunum.. kızımın hareketleri az.. ona takığım biraz.. pazartesi kontrole gidicem artık dayanamıycam.. tedirgin oldum iyice.. :96: