ne b,içim hastaneymiş orası öyle.Allah kurtarmış seni
♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: El izi / Handprint (Seramik hamurundan)
hatta bak burda yapmış kadının biri koymuş seramik hamurundan bebekler yapmıştım bide çok şirin oldular evde oturunca bu sene bol bol bişlere sardım :)
mrb kızlar nasılsınız?çok şükür iyiyiz biz bugün babamız evde birazdan dışarı çıkıcaz inş...dün kızımızın taşıma koltuğunu aldık 65tl ye pembeehemn kendi kendime kızıyorum herşeyimiz pembe oldu diye sonra bişi almaya gidine yine hep elim pembeye gidiyor napimm çok tatlılar.....çarşamba günü doktora gidicezz çok heyecanlıyımmmm:86:
tüm anne adayları kocaman günaydınn,dün Allahın izniyle kızımızın park yatağını aldık,geldik eve ben dayanamadım kurmak istedim,sağolsun eşim daha 2 ay olmasına rağmen beni kırmadı,kuruverdi,yatak odamızıda düzenledi kızımıza yer açtık,kurduk çok tatlı oldu,çarşamba günüde giyim olarak eksiklerini alıcam,hastane çıkışı battaniyesi çantası vs.çünkü artık çok ağırlaşmaya başladım,aradan çıksın istiyorum,yalnız bişey sorucam,yeni doğmuş bebeğe yastık gerekiyormu? düzmü yatırmak lazım,yastıklamı? siz ne dersiniz,birde ben yorgan kullanmayı şimdilik düşünmüyorum,çok güzel tulumlar var battaniyeler var sıcak tutar diye düşünüyorum,zaten doğalgazlı ev,yorganı bir kaç ay sonra yaptırıcam,çünkü yeni doğmuş bebeğe yorgan önerilmiyor,boğulma tehlikesi olabilirmiş
mrb kızlar nasılsınız?çok şükür iyiyiz biz bugün babamız evde birazdan dışarı çıkıcaz inş...dün kızımızın taşıma koltuğunu aldık 65tl ye pembeehemn kendi kendime kızıyorum herşeyimiz pembe oldu diye sonra bişi almaya gidine yine hep elim pembeye gidiyor napimm çok tatlılar.....çarşamba günü doktora gidicezz çok heyecanlıyımmmm:86:
,tüm anne adayları kocaman günaydınn,dün Allahın izniyle kızımızın park yatağını aldık,geldik eve ben dayanamadım kurmak istedim,sağolsun eşim daha 2 ay olmasına rağmen beni kırmadı,kuruverdi,yatak odamızıda düzenledi kızımıza yer açtık,kurduk çok tatlı oldu,çarşamba günüde giyim olarak eksiklerini alıcam,hastane çıkışı battaniyesi çantası vs.çünkü artık çok ağırlaşmaya başladım,aradan çıksın istiyorum,yalnız bişey sorucam,yeni doğmuş bebeğe yastık gerekiyormu? düzmü yatırmak lazım,yastıklamı? siz ne dersiniz,birde ben yorgan kullanmayı şimdilik düşünmüyorum,çok güzel tulumlar var battaniyeler var sıcak tutar diye düşünüyorum,zaten doğalgazlı ev,yorganı bir kaç ay sonra yaptırıcam,çünkü yeni doğmuş bebeğe yorgan önerilmiyor,boğulma tehlikesi olabilirmiş
sedacım sende ben gibi park yataga ısınamayanlardansıngüle güle kullanın canım ama hani hani hani biz fotoğrafını görmek isteriz.valla bende orta renkler almaya çalışıyorum hep mavi yapmayayım bunun ikincisi olur Allah nasip ederse farklı olursa oda kullanabilsin istiyorum ama bazı şeyler gerçekten çok cezbedici oluyor
,
mapucicim sizede hayırlı olsunn.bizde dün baktık park yatağa daha doğrusu epey yere baktık bir yerde ucuzdu orayda en son gidip baktık tabi yatak odasını dekore etmediğimiz için ölçülerinden emin olamadık almadık.bende sinir oldummm hem alamadık ona sinir oldum hem tam karar veremedim ona sinir oldum hem eşimin ölçtüğümüz halde unutmasını benim aklımda tutmamı hep benim ilgilenmemi beklemesine sinir oldum eve gelene kadar ağzımı açmadım yoksa ağlayacaktım sinirden.tabi farketti yol boyu sevdi şirinlikyaptı falan.eve gelir gelmez akşama misafir gelecek olmasına rağmen kardeşiyle yatak odasını çekti itti yerlerini değiştirdi beşiğe yer açtı.birde sildi süpürdüozaman biraz moralim düzeldi yine gülmeye başladım
bende yastık kullanılmaz diye biliyorum.daha çok küçük.yorgan konusunda haklısın kalın yorganın altında ezilir zavallılar battaniye yeterli zaten ev sıcak olacak
benim baktığım park yatak titreşimli dönenceli falan 70 e 120 peşin 120 lira dedi.sen kaça aldın.Allah ım bu kararsızlık beni mahvedecek
red_cake miniğinin eşyaları hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli uyusun içinde inşallah
burayı çok fazla ihmal etme,haberdar et miniğinden kendinden
seni çok iyi anlıyorum,benim yatak odamda fazla büyük değil,göz kararı baktık sığar diye düşündük,zaten ölçüsü en 70 uzunluk 1 metre yada 1,10 du,ama baya büyükmüş 4 yaşına kadar yatar içinde,ama sığdırdık komidinleri üst üste koyduk felan sığdı,ben babygo2 park yatak aldım titreşimli ışıklı falan 230 du döşeğede 40 tl dedi,pazarlık yaptık,230 tl ye aldık,döşekle park yatağı,birde peşin,sanki hafif kazıkmı yedik diye düşünmedim değil ama internetten baktım 180 190 civarındaymış fiyatı,kargo dahil değil,en azından bildiğim bi dükkandan aldım dokunarak görerek,daha ucuzada vardı ama markası hoşuma gitmedi emanet gibi duruyodu
bide eşler herşeyi bize yükler,onların yerinede düşünmemizi isterler:) ama baksana seninki gönlünü almak için çabalamış
sedacım sende ben gibi park yataga ısınamayanlardansınbende dün gittim ve büyük bi sepet beşik aldım belki sende begenirsin diye sana linkini vereyim bi bak istersen Mobilya / BeÅik & Yatak / PAÅA MASAL BEÅİK sahibinden.com'da ben cok begendim tabi ben açıklila rengini aldım ogluma ilerde bide k<ım olur belki diyee
teşekkür ederim inşallah mapuci hepimizin bebekleri uslu akıllı olurlar
red_cake bu bambu beşik dediğimiz türdenmi,bambu beşiğe benziyor
park yatak en kullanışlı olanıda ben begenemedim bi türlü içimde kalacaktı almasaydım çok istiyodum çünküü en büyük olanıda buydu bunu aldım yine 1,5 yasına kadar kullanır bunu sonrası içinde ablamın oğlunun mobilya beşiği var büyük kullanmıyo onu alıcammapuci benim baktığımda aynı buna benziyordu arkasındaki cepler bile aynı tabi markası bundan değilll.gerçi sormadım ama değildir yani.bizim beğendiğimizde renkli daha doğrusu ben daha küçük tek renk ve cibinlikli beğenmiştim pembeydi amaeşim öbürünü beğendi daha geniş oyuncaklı cibinliksiz(erkek adama cibinlik ne gerekmiş )bide arkada cepleri falan var ıvır zıvır koymaya onu alacaz büyük ihtimal biraz pazarlık edersek 100 e düşermiki diyorum ama umudum pek yok
red_cake çok fenasın bu çok çok güzel yaaa.evet valla karar veremememdeki en büyük etkende bu park yataklara alışamamam.sepet çok baktım hasır istemiyorum metal mekanizmalılarda güzel ama küçük ne kadarda olsa..etrafımdakilerde park yatağı kullananlar tavsiye ettiler.eşimde sen hangisini istersen onu alalım farketmez dedi ama onunda park yatak hoşuna gitti.aman alayım gitsin napiimm odasını yaptığımda süsler püslerim artık
canım ben aslında kızıma her renk giydirmek istiyordum aynı renk olmasın istiyordum herşeyi ama hep pembelere gitti gözüm alışverişlerde....birde bende ikincisi erkek olursa diye bi düşüncesi bendede vardı ama eşim kızdı bana kızımıza özel olsun dedi ikincisi olunca onu o zaman düşünelim dedi bende iyiiiii dedimNur inan bende herşeyi pembe almayı okadar istedimki,park yataktada pembe istedim fakat ileriyi düşününce ortak bir renk olsunki belki oğlum olur oda kullanır diye park yatağını kırmızı grili aldım,giyimde pembeyi seçebilirim diye düşünüyorum ama eşyalarda sanırım ortak renk seçicem:)
elifcim hayırlı olsun cicilerinizzz güzel günlerde kullanın inş...çokta özletme kendiniselam kızlarrr herkes iyidir inşallah
biz dün anneannemizle babamızla ve teyzemizle alışverişe çıktık beşiğmizi aldık bide 5 çekmecelişifonyer aldık ana kucagı ve port bebe takımımızı aldık çok mutlu olduk
eskisi kadar giremeyecegim artık siteye çünkü eleman aldık benim yerime bende masamı ona verdim arada bir sizlere bakmaya geliyorum.
arrtık cok az vaktmiz kaldı kızlar zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum ve korkularımda coğalmaya başladı ya bebeğime bişey olursa diye heleki dogumdan sonrası için çok korkuyorum ya bakamazsam en iyi şekilde diye endişelerim cok var yersiz ama kendime engel olamıyorum. sizlerde öylesinizdir eminim .
kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyoruzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?