- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
selam kızlar iyi geceler
valla bugün yoruldum aslında ama makinada çamaşır var az kaldı asayımda öle yatayım diuyorum bekliyorum
bugün akşam eşimle park yatak baktık.benim beğendiğim bir tane vardı fiyatıda uygun gibime geldi 120 dedi peşin.benim beğendiğim tek renk ve biraz daha küçüktü eşimin beğendiği de yeşilli mavili biraz daha büyüktü. ebatını bilemedik sığarmı sığmazmı
eve geldik yatak odasında küçük bir kaç değişiklik yaptık yer açtık beşiğimize yarın gidip alırız diyo ama
ben sinir oldum yaaa öfffff beğenmek ne zor.güzeldi güzel olmasına ama bir türlü karar veremiyorum deli olacammm
gözdecim o 10 liralıklartda çok güzeldii..yapmak ayrı tabi kötüde olsa kendin uğraşıyorsun ama strese girmenede gerek yok
kızlar şu adresteki bebek el ayak izini kuzenimizden istedik amerikadan getirecek nasıl?
Amazon.com: Clay Keepsake & Photo Wall Frame Kit - Black: Baby
canım ben sana yazmıştım aslında ama farketmedin sanırım o seramik hamurundan yapılıyo ve hamurun yapımıda çok kolay tutkal tuz ve nişasta bi dene istersen ben kuzneim doğduğunda yapmıştım 6 yaşında şimdi ve hala sapa sağlam
bak bak bakkkk bide bana hamaret diyolar.kız sende az değilmişsin.vay be kendin yaptın demekki.aslına evet olabilir.ama kuzenimiz hediye getirecekti bende bunu görünce hoşuma gitti.
birde braun un kulaktan ateş ölçerini almaya karar verdik sordum epey yere 100 ila 120 lira arası en son çıkan modeli oda amerikada 50 dolarmış onuda ordan istedik
hmm o zaman başka hediyeyse
ehh az buçuk benimde elimden gelir bişler
ayy ateş ölçer diyince benim eşim ilaç mümsessili başka bi arkadaşşına alından ve kulaktan ateş ölçer gelmiş (dr sayısı kadar ama çaktırma)kaptım bende uzman dr um bende dedim ee artık kadın doğum uzmanı olduk:) çok sevindim ona
ne güzel olmuş valla iyi etmişsin.hangisinden aldın alındanmı kulaktanmı?
hem alından ölçüyo hem kulaktan uzaktan ölçümde yapıyo 5 mt kadar çocuğu hiç rahatsız etmiycez yani
ayy bu arada aklımada süper bi fikir geldi şu seramik hamurundan ben kelebekler neyim yapsam boyasam bebek şekri için olmamı
cnm valla bnde anlamadım değişik bi hafta sonu oldu biz bide eve geldik eşimle bir film izledik sabhta saat 6 da kalkım kahvaltı hazrladım bazen bende üşeniyorum ama yorgun olmadığım zaman zorlanmıyorum hemen kalkıyorum anneme gitiğimde herkes bebeğe bişiler örüor annem çeketii yeleğini bitirmiş paltolon örmeye başlamış halımın elinde bir çeket babannemde süveter benim kızım çok şanslı olucak vallagünaydın gülşahcımmm.ohh ne güzel gezmişsin haftasonu.gezmek çok güzel gezerken aanlamıyosun ama eve dçnünce yorgunluğu çıkıyo.ben hala yatağın içindeyim vallla kalkasım yok hiçbiri kahvaltımı hazırlasada getirse diye geçiyo içimdensabah eşime bile kahvaltı hazırlayamadım yazık simite talim edecek yine
canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile(((
maşallah canım ben de bu hafta gitcem kontrole ben 7 kg aldım ve karnım kocaman değiltombiş bi kızım olsun istiyorum
en son normal kilosundaydı ama çok merak ediyorum ne kadar die :18:
cnm valla bnde anlamadım değişik bi hafta sonu oldu biz bide eve geldik eşimle bir film izledik sabhta saat 6 da kalkım kahvaltı hazrladım bazen bende üşeniyorum ama yorgun olmadığım zaman zorlanmıyorum hemen kalkıyorum anneme gitiğimde herkes bebeğe bişiler örüor annem çeketii yeleğini bitirmiş paltolon örmeye başlamış halımın elinde bir çeket babannemde süveter benim kızım çok şanslı olucak valla
canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?