2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim nurcum sizde güzel günler görün hep inşallah ya bu notebook kullanması ne zormuş yaa minicik zaten tombullaşan ellerime tuşlar küçük geliyo bir parmagımla 3 tuşa basabiliyorum

teşekkür ederim tuğba cım seninde gözün aydın bak bebiş büyüyo ne güzel bende cuma yada cumartesi gidicem hayırlısıyla çok özledim oğlumu

too_be geçmiş olsun,miniğinin nesi zayıf yaaa,maşallah gayet iyi,100 gr fazla 100 gr eksik hiç önemli değil,doğduğunda tosun gibi yaparsın sen onu,gözün aydınn

evet zaten benimde aklıma yattı sonradan.aman boşver cibinliğini ben sonrada eklerim bakalım çeşitleri var yerine göre yandan yada ortadan olanlar var onlardan ayarlarım o desin içinde yatağı yok.tabi yatak olunca fiyatta artar.yatağı açıkcası bilemedim annemler konuşurken demişlerdi yün yatak sağlıklı oluyor falan diye bu beşiklerin içine yün yatak olurmu?

canımm gözün aydıınn bebişini görmüşsüün ne güzelll.maşallah ona geçmiş olsun bu arada iğnelerini ihmal etme bol bol su iç

Son düzenleme:

canım aşağı eğlencede bir mağazada baktım 150 lira aslında indirimde 120 lira dedi 100 değil ben hani peşin para falan versem pazarlık etsem düşermiki falan dedim.yinede zorlayacağım

ulusada şööleee bir baktım tek başıma çıkrıkçılar yokuşunda samanpazarında ya genelde aynı modeller hepsi aynı gibi markadalar farkediyor.ordada 150*160 falan dedi bir kaç yer.tabi pazarlığa açık bir yer orası çatır çatır pazarlık etmek lazım.

hoşgeldin esraaa iyiyiz valla her zamanki mevzular işte fikir alışveriişi yapıyoruz

ya çağlayan gözükmedi bugün hiç?iş yerinde bi arıza yoktur inşallahhh

esra hoşgeldin

şu pekmezi nasıl yiyosunuz ya,hiç sevmiyorum mecburiyetten yemeye çalışıyorum ama olmuyor,dün eşim pekmez tahin kaymak kuru kan üzümü ne bulduysa aldı,kan yapsın diye,şimdide enerjim zırt diye boşalıverdi fena oluyorum,bu halsizlikle ben normal doğum falanda yapamam,mecalim yok

mapucicim aman diyim kalk biraz uzan ne bilim bişiler yeee..sonrada bence çık bi temiz hava al.daralmaa

bende gidim öğle yemeğimi yiyim bari vaktim geldii

maşallah canım bebişine zayıf filan değil öyle şeylerle strese sokma kendini sanada geçmiş olsun bu ,ltihap ne fena bişey ben bekarken çok çektim şimdide çok korkuyorum bi defa oldu ilaçla atlaTTIK Bİ DAHA DA OLMAZ İNŞ

Selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman

çağlayancıjm ya hadi gözün aydın canımm boyu baya uzamış cnm maşallah kızına vidioyoyu sabırsızlıkla beklioruz

kızlar
sabahtan beri okuyorum..kaafam bazı konularda çok karışık..miniğim 27.haftasını bitirdi..şimdi netten alacağım eşyalar hakkında araştırma yapıyorum..hastane çantasında neler olacak, sütpompası hangisi olsun, beşiği nasıl alsam...ama beni en çok düşündüren ise doğumm...sezeryan istemiyorum ama normal doğumdan da korkuyorum...bakalım dr ne diycek..çarşamba günü bebişimi görmeye gidecem..4 haftadır görmüyorum ösledim ve heyecanlıyım..şeker yüklemesi yapılacak...

çağlayancım hoşgeldiinn.bende seni sormuştum görünmeyince merak ettim

ohh ne güzel kızçenide görmüşsün maşallah ona.ya bende çok hevesleniyorum 4 boyutluya.gerçi daha 2 boyutluda bile göremedim oğlumu pöff 1 ay olcak nerdeyse haftaya gidicez 30 olayım bari

bizde mamaızı yedik şimdi ufaktan ufaktan hazırlanayımda sağlık ocağına gideyim 4 gün gecikmeli tetanoz aşımın ikinci dozumu vurulayım.bakalım ordan sonrası Allah kerim nerelere giderim

görüşürüz öptüm hepinizi

slm kızlar nasılsınız.
ya ben dün geceden beri giremyiorum siteye siz nasıl başardınız:)valla uzun zamandır ilk defa 8,30 da kalkıp kahvaltımı yaptım gece zaten aniden bağlantım gitmişti.diğer siterler girebiliyodum ama buraya giremiyodum sabahta bi hevesle açtım ama nerdeeee ancak bu saatte girebildim.bebişlerini gören anneler hayırlı olsun hepiniz güzel haberlerle dönmüşsünüz.benim kontroller 2 haftada 1e düştü çok güzel oldu hemen hafataya tekrar görcem kızımı:)

meraba caglayan maşallah sevil e iyi besleniyoki büyüyo prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…