canım ben aslında kızıma her renk giydirmek istiyordum aynı renk olmasın istiyordum herşeyi ama hep pembelere gitti gözüm alışverişlerde....birde bende ikincisi erkek olursa diye bi düşüncesi bendede vardı ama eşim kızdı bana kızımıza özel olsun dedi ikincisi olunca onu o zaman düşünelim dedi bende iyiiiii dedimzaten mobilyamız ve sepetimiz beyaz olucak bunuda böle pembe aldık artıkk
elifcim hayırlı olsun cicilerinizzz güzel günlerde kullanın inş...çokta özletme kendini
teşekkür ederim tuğba cım seninde gözün aydın bak bebiş büyüyo ne güzel bende cuma yada cumartesi gidicem hayırlısıyla çok özledim oğlumugünaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
seni çok iyi anlıyorum,benim yatak odamda fazla büyük değil,göz kararı baktık sığar diye düşündük,zaten ölçüsü en 70 uzunluk 1 metre yada 1,10 du,ama baya büyükmüş 4 yaşına kadar yatar içinde,ama sığdırdık komidinleri üst üste koyduk felan sığdı,ben babygo2 park yatak aldım titreşimli ışıklı falan 230 du döşeğede 40 tl dedi,pazarlık yaptık,230 tl ye aldık,döşekle park yatağı,birde peşin,sanki hafif kazıkmı yedik diye düşünmedim değil ama internetten baktım 180 190 civarındaymış fiyatı,kargo dahil değil,en azından bildiğim bi dükkandan aldım dokunarak görerek,daha ucuzada vardı ama markası hoşuma gitmedi emanet gibi duruyodu
bide eşler herşeyi bize yükler,onların yerinede düşünmemizi isterler:) ama baksana seninki gönlünü almak için çabalamış
ne alakası var yaa erkek adamla:) cibinlik sivri sinek açısından iyi,birde yürürken halıdan kalkan tüyü tozu falan engeller bebeğe ulaşmaz,ziyarete gelen kişiler cibinliğin arkasından bakar bebeğe,üzerine eğilmezler:) peşin alırsan indirirler yaa,eşin sıkı bi pazarlık yapsın,içinde döşek varmı fiyata döşek dahilmi hariçmi? bide bazıları naylon kokabiliyor aman onada dikkat et,eğil benim gibi kokla:)
park yatak bence çok kullanışlı oluyor,dilediğin zaman topla kaldır,hafifte,temizlik yaparken zor olmaz tekerleği var çek temizle altını sil süpür,ev taşırken falanda zor olmaz koy çantasına taşı,hantal değil,çocuk büyüyünce toplayıp kaldırması iyi,kiracılar için ideal bence:)
günaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
ben de kesinlikle park yatak düşünüyorum daha kullanışlı sonra topla kaldır hem 3 yaşını bitirinceye kadar yatıyor
dillerim lal 100 tl ye nerden baktın? ulusta bi sürü bebe mağazası varmış orası mı? biz daha çıkamadık bakmaya eşimin yoğunluğundan
netten baktıklarım da 160-200 arası
hoşgeldin esraaa iyiyiz valla her zamanki mevzular işte fikir alışveriişi yapıyoruz
ya çağlayan gözükmedi bugün hiç?iş yerinde bi arıza yoktur inşallahhh
kızlar nasılsınız ne var ne yok biz geldik
maşallah canım bebişine zayıf filan değil öyle şeylerle strese sokma kendini sanada geçmiş olsun bu ,ltihap ne fena bişey ben bekarken çok çektim şimdide çok korkuyorum bi defa oldu ilaçla atlaTTIK Bİ DAHA DA OLMAZ İNŞgünaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
aahh cidden fenalaşıyorum takatim gitti kalktım ben kızlar görüşürüz
çağlayancıjm ya hadi gözün aydın canımm boyu baya uzamış cnm maşallah kızına vidioyoyu sabırsızlıkla beklioruzSelam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
Selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?