2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım.valla şimdiden kurduk duruyoo

içinin yatağını ve uyku setini almadım daha.onları araştırayım dedim hemen atlmayayım dedim.daha var nasılsa

teşekkür ederim canım.valla şimdiden kurduk duruyoo

içinin yatağını ve uyku setini almadım daha.onları araştırayım dedim hemen atlmayayım dedim.daha var nasılsa

evt cnm araştırarak almak ne güzeli bnmde annemler istanbuldan aldılar park yatağı artı viskolex yatak bide uyku setini almış aziz bebeden bayıldım ya annem bi gelse bende kurarım heralde dayanamam :)

ooo nurberra sen işi halletmişsin ben daha içini almadım.bu ay fazla yüklenmeyelim dedik.bişi kalmadı zaten ıvır zıvır kaldı.

teşekkür ederim şenaycım

yatağınız hayırlı olsun dillerim_lalcim...minik metehan içinde mışıl mışıl uyusun inş

teşekkür ederim nurcumm.inşallah hepimizin minikleri yataklarında mışıl mışıl gaz sancısız sağlıkla uyur

evridiki hoşgeldiiinn

şenay.....izinleri nasıl ayarlıycaz 2 gündür ona kafa yoruyorum hiç bktın mı takvimlere

baktım melocum ya, mümkün olduğunca geç doğurup 40 gün rapor bir de mazeret iznini kullanınca haziran sonunu getirebiliriz umarım. tabi bu herşey yolunda giderse... erken doğum olursa izinleri ayarlamak zor olacak

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
selam canım, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?

Hoşbulduk Lal.

Melocum kabızlık için tarifini aldım teşekkür ederim canım. Bir deneyeyim. İnşallah iyi gelir.

İzin olayına da hamile oldugumu ögrendiğim günden bu yana bakıyorum. Ama malesef 2 haftası sömestr tatiline denk gelecek.
Oglumda da tam kullanamamıştım

Son düzenleme:
melocum 32yi ne zaman dolduruyorsun? benim 31 aralıkta doluyor, inş bir aksilik olmaz da ilk dönem sonuna kadar çalışabiliriz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Şenaycım ben de iyiyim.

Ben dogum izni bitiminde 45 günlük bir heyet raporu, arkasından 40 günlük rapor hakkımı kulanmayı düşünüyorum. Seminer döneminde de yarım gün zaten kayınvalideme bırakırım...

ne zaman çalışabilir raporu alıcaz senle benim satlar aynı sayılır

beni çok rahatlattı şimdilik günde 2 bardak bu şekilde içiyorum
evridiki müsait olduğunda benim iznime de bakar mısın takvimden sat 22 mayıs muhtemel doğum 26 şubat sen tecrübelisin

Canım 1 Ocakta, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın, 5 Şubatta dogum iznine ayrılacaksın. Dogum yaptıgın günden itibaren de 13 hafta sayacaksın. Dogum sonrası iznin o zaman bitecek.

Dogumun ortalama 38. haftada oldugunu varsayarsak yani 12 Şubat gibi dogum yaparsan 14 Mayısta dogum iznin sona erecek...

melo 1 gün var aramızda) bakalım kim önce doğuracak
bakalım canım hayırlısı

sağol canım çok teşekkürler 15 tatil yanıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…