kızlar sonunda yatağımızı aldık.sevdim bende kurduk hemen gidip gelip bakıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-18.html#post16392424
teşekkür ederim canım.valla şimdiden kurduk duruyoo
içinin yatağını ve uyku setini almadım daha.onları araştırayım dedim hemen atlmayayım dedim.daha var nasılsa
şenay.....izinleri nasıl ayarlıycaz 2 gündür ona kafa yoruyorum hiç bktın mı takvimlere
selam canım, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
ne zaman çalışabilir raporu alıcaz senle benim satlar aynı sayılırbaktım melocum ya, mümkün olduğunca geç doğurup 40 gün rapor bir de mazeret iznini kullanınca haziran sonunu getirebiliriz umarım. tabi bu herşey yolunda giderse... erken doğum olursa izinleri ayarlamak zor olacak
selam canım, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Hoşbulduk Lal.
Melocum kabızlık için tarifini aldım teşekkür ederim canım. Bir deneyeyim. İnşallah iyi gelir.
İzin olayına da hamile oldugumu ögrendiğim günden bu yana bakıyorum. Ama malesef 2 haftası sömestr tatiline denk gelecek.
Oglumda da tam kullanamamıştım
melo 1 gün var aramızda) bakalım kim önce doğuracak
bakalım canım hayırlısımelo 1 gün var aramızda) bakalım kim önce doğuracak
Canım 1 Ocakta, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın, 5 Şubatta dogum iznine ayrılacaksın. Dogum yaptıgın günden itibaren de 13 hafta sayacaksın. Dogum sonrası iznin o zaman bitecek.
Dogumun ortalama 38. haftada oldugunu varsayarsak yani 12 Şubat gibi dogum yaparsan 14 Mayısta dogum iznin sona erecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?