2011 Şubat Anneleri

evet gerçekten burası bağımlılık yapıyoçbirşey yapınca yada alınca yada öğrenince hemen kızlara söylemem gerek diye sabırsızlanıyorum resmen :13:

senin bebik kaç haftalık.cinsiyeti ne

benim erva nur 30+4 haftalik valla siteye girmeden gözüme uyku girmiyor o hale geldim

güle güle kullan canım çok güzel görünüyorlar, bebek arabası kullanışlı gibi. biz hala karar veremedik ben de böyle baston tipi ufak bişey istiyorum

şenay uyudun mu hu hu.....bak evridiki bizim izinlerimizi hesapladı

şimdi gördüm tatlım, mayıs başı çook erken ama, halledicez artık bi şekilde

1 günde benle var galiba peşpeşeyizzz

ya evet dizilmişiz peşpeşe. ama zaten şeker durumları düzene girmezse genelde erken doğurtuyorlarmış( o zaman tüm hesaplar şaşabilir kızlar

şenaycımm çok güzeller güle güle kullanın.özellikle taşıma koltuğu çok hoşuma gitti.ikisininde rengi çok güzell

ofss ben eski halimi özledim yaa :84:
makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor
kizlar sizlerde eski hallerinizi özlüyormusunuz ?

şenaycımm çok güzeller güle güle kullanın.özellikle taşıma koltuğu çok hoşuma gitti.ikisininde rengi çok güzell

Sağol canım, biz de başka unisex bi renk olsun deyip bakıyoduk ama sonra mavilere karar verdik. hem bunlar için iç şilteleri var ayrıca satılan biliyomusun, sonra kız bebek gelirse pembiş koyarız içlerine olur biter) sen de gönlüne göre al hiç takılma renge

makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor

özlemezmiyimm bugün avm de gezerken kadınlar mini mini yelekleri hırkaları deniyolardı kendimi birden varil gibi hissettim.benki 34 beden giyen bir kadındım çıtı pıtı dolanırdım ortada.şimdi kendimi bazen tuhaf hissediyorum.hergün başka şey giyerdim şimdi mecbur 2 bilemedin 3 tane şeyi evire çevire giyiyorum.saç baş makyaj desen canım isterse bazen kendimde o gücü hiç bulamıyorumm

off sürmeli al benden de o kadar. bırak makyajı süslenmeyi, bana yataktan kalkmak bile zor geliyor artık. hiç bişeye hevesim kalmadı

aldım zaten ben bu akşam kurduk koyduk bile yatak odasına beşikler topiğinde resmi var.zorda olsa karar verdim yani.kurtuldum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…