2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geld,mm

acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim

sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama

bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.

tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..

ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu

İlklerim; Bebeğimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız

canım maşallah prensesine videosunuda izledim çok şekeeeeeeeer

selam kizlar nasilsiniz.. gecen h&mden tunik siparis ettim bugun gelecekti daha gelmedi bu postada var birseyler ya hayirlisi.. yataklarda daha gelmedi nasil oluyorsa postaya ulasmamis tekrar yolluyacaklar bir hafta daha bekliyecegiz.. sinir oldum valla netten bidaha alisveris yapmiyacagim diyorum mecbur kaliyorum yapiyorum neyse kizlar burda kar yagiyor insallah erimezde az oynariz

geçenlerde aldığım hamile pantolunu biraz yürüyünce belimden düşüyor M beden tam oluyordu ama benim daha 3 ayım var diye L aldım :86: çekiştire çekiştire yürüdüm bugün ahaha valla çok komiktim

bebek günlügü güzel birşey gerçekten ilkleri yazıp büyüdügünde okuması bakması çok güzel bir hatıra olur hem anne için hem cocuk için...

kar yağıyor demek ne güzel oynarsın yazel de ilk karla tanışmış olur

Bu akşammm canımmmm çikolata istiyooooooooooooo
daha başka neler istiyoooooooooo (((((((((((((((((((
bu sabah tokluk şekerim 1.saat 111 2.saat 85 çıktı. Hazır düşmüşken fırlatırmıyım diye korkuyomm ((( amaaa

kar yağıyor demek ne güzel oynarsın yazel de ilk karla tanışmış olur

keske dogmus olsaydida gorseydi:86:

ne istiyo bakiyimmm

sen dedin ya benimde yiyesim geldi hatta içerde var bitanee..gerçi demin etimekle süt içtim etimek tatlı gibi geldi yemicem sende yemee

şekeri olanların da canıı çektiriyom bak sürmeli yazmayayımm... (((((.sen karla oynadınmı bakem bizim yerimizede 1-2 tane kar topu fırlattt foto çekil.hele ben kara hasretimm (((en son kar'ı 2003 te gördümm.

Vallahi kızlar insan dayanamıyor ben meyvelere tatlılara hamurişlerine kedi gibi bakıyorummm ama yiyemiyorum inadına canım istiyor bide hamileligimin başından beri tatlı şeyler aşeriyordum ama hepsi bitti artıkın

önceden yediklerimize ssayalım kızlarrr.doğumdan sonra şu şeker olayından kurtuluruzda doya doya yeriz.ama şimdi yersek kurtulamama ihtimalimizde var

canım valla ben 1 çay bardağı beyaz tutkala göz kararı un ve bi tutam tuz koymuştum.aynı poğaça falan yoğurur gibi.bööle normal bildiğimiz kulak memesi kıvamı olcak hamur sonra merdaneyel yada elle bile olur yuvarlak açıp kızının elini ayağaını bastırıveriyosun :) sonra istersen boyayda bilirsin ama hamuru yapıp bastıdıktan sonra arkasına tel falan gibi bişi takarsan kurumadan rahat olur veya delik açarsan sonra kurdeleyle falan asarsın.

oohh valla ne şanslı gelinsin sen yahuu.
bende sağlık ocağına gittim geldim kalp atışlarını dinledik güm güm atıyo valla :)
şeker içinde bigün önce meyveyi fazla kaçırdıysan bile bu kadar yüksek çıkmış oşabilir dedi ebe dr da onayladı.bende biraz saldım zaten sizin değerleri okuyunca aman yemeyince kızım oynamıyo.

ohhh dillerim_lal ne güzel gezmişsin kayınvalidende yemeğe çağırmış şanslı gelin seni ahh benimkide çağırsaydıda yemekle uğraşmasaydık olmazmıydı kara bahtım benim :)))))))))))

amanınn ben bunu görmemişimm bilmiyordummm ayy hemen müdahale edeyim ozamanda elimizde patlamasın

Bende dün yaptım kendime ama evdeki koca bebişe ne yedircem onu düşünüyorum.dünkü yemeği bi daha koysam önüne gıkı çıkmazda ben rahatsız oluyom 2gün üstüste.
Bu akşamda görebilirsem Sir yapayım bi kendimeee.

Birşey olmaz canım yesin nolcakki çalışıyorsun hergün çeşit çeşit yapamazsınki zaten...

görebilirsen yap bakalım kolay gelsin

saol canım jenny diye bi markanın ürününü aldık kanzın yan ürünüymüş....doktorum banada şu zamanda gel demedi bi ay sonra gel dedi geçen ay tam 1 kasımda gitmiştim ama biz randevularımızı genelde eşimin nöbet durumuna göre alıyoruz o yüzden çarşamba gitcez inş...
oğluşuna ve sana maşallah canım....birde kayınvalideneilklerim kitabını bende hamile kaldığımda almıştım ama daha doğru dürüst doldurmadımm
önceden yediklerimize ssayalım kızlarrr.doğumdan sonra şu şeker olayından kurtuluruzda doya doya yeriz.ama şimdi yersek kurtulamama ihtimalimizde var

ay evet yasaklar hep cezbedio:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…