Selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
selam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄŸimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
selam kizlar nasilsiniz.. gecen h&mden tunik siparis ettim bugun gelecekti daha gelmedi bu postada var birseyler ya hayirlisi.. yataklarda daha gelmedi nasil oluyorsa postaya ulasmamis tekrar yolluyacaklar bir hafta daha bekliyecegiz.. sinir oldum valla netten bidaha alisveris yapmiyacagim diyorum mecbur kaliyorum yapiyorumneyse kizlar burda kar yagiyor insallah erimezde az oynariz
kar yağıyor demek ne güzel oynarsın yazel de ilk karla tanışmış olur
Bu akşammm canımmmm çikolata istiyooooooooooooo
daha başka neler istiyoooooooooo(((((((((((((((((((
bu sabah tokluk şekerim 1.saat 111 2.saat 85 çıktı.Hazır düşmüşken fırlatırmıyım diye korkuyomm ((( amaaa
Bu akşammm canımmmm çikolata istiyooooooooooooo
daha başka neler istiyoooooooooo(((((((((((((((((((
bu sabah tokluk şekerim 1.saat 111 2.saat 85 çıktı.Hazır düşmüşken fırlatırmıyım diye korkuyomm ((( amaaa
amerikadan sakın ola ateşölçer isteme
onlar ölçü birimi olarak fahrenayt kullanıyor biz santgrad yani bizim 39 derece onlara bambaşka bişey çıkıyor 120 gibi mesela
bizede kızımda abd den gelmişti süs olarak duryor hala
tam ölçülerini yazarsa bizi masraftan kurtarırsın canım birde nasıl yaptığını:)
selam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄ�imin GünlüÄ�ü - Abdülkadir SüphandaÄ�ı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
amerikadan sakın ola ateşölçer isteme
onlar ölçü birimi olarak fahrenayt kullanıyor biz santgrad yani bizim 39 derece onlara bambaşka bişey çıkıyor 120 gibi mesela
bizede kızımda abd den gelmişti süs olarak duryor hala
Bende dün yaptım kendime ama evdeki koca bebişe ne yedircem onu düşünüyorum.dünkü yemeği bi daha koysam önüne gıkı çıkmazda ben rahatsız oluyom 2gün üstüste.
Bu akşamda görebilirsemSir yapayım bi kendimeee.
saol canım jenny diye bi markanın ürününü aldık kanzın yan ürünüymüş....doktorum banada şu zamanda gel demedi bi ay sonra gel dedi geçen ay tam 1 kasımda gitmiştim ama biz randevularımızı genelde eşimin nöbet durumuna göre alıyoruz o yüzden çarşamba gitcez inş...merhaba nurcum
nasılsın . güle güle kullansın canım bebişin. Hangi marka aldınız merak ettim. Çarşamaba gidicem demişsin doktora. Senin kaç hafta olduki. Benim daha var 32 de gidicem ben. Rapor işini halledicem. Özel bir tarih vermedi bana gel diye. Bende bir hafta werkenmi gitsem diyorum.
oğluşuna ve sana maşallah canım....birde kayınvalideneselam kızlar ben geld,mm
İlklerim; BebeÄimin GünlüÄü - Abdülkadir SüphandaÄı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
önceden yediklerimize ssayalım kızlarrr.doğumdan sonra şu şeker olayından kurtuluruzda doya doya yeriz.ama şimdi yersek kurtulamama ihtimalimizde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?