2011 Şubat Anneleri

Bende kızım için almıştım
Abc / Bebeğin Güncesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunun aynısı 4 yaşın geli bazı şeyleri hala yazıyorum
18. yaş gününde ise hediye olarak vereceğim:)

cevap için çok teşekürler canım:)

Son düzenleme:
şükür eve gitme saatimiz gelmişşş ne çabuk geçti zamn anlamadım kızlarr artıkın yarına görüşürüz kendiinize ve bebişlerinize cok dikkat edin bool tepikli akşamlar diliorum

canım ondanda vardı inceledim ikisinin içinide.senin aldığın daha böle pembeli falan ya kız için ideal gibi geldi benim aldığımın içindede çok güzel sözler vardı peygamberimizden dünya yazarlarından falan.
şükür eve gitme saatimiz gelmişşş ne çabuk geçti zamn anlamadım kızlarr artıkın yarına görüşürüz kendiinize ve bebişlerinize cok dikkat edin bool tepikli akşamlar diliorum

iyi akşamlar canım yarın görüşürüz

kızlar kendime çok güldüm ben bebişin hıçkırıklarının hissedildiğini bilmiyordum siz yazınca öğrendim geçende öle pıtpıt bişiler oluyodu karnımda bende meraktan çataldım bu ne ki acaba kalp atışlarımı diemerak ettiydim

ben kaçar kıslarr size iyi tapiklerr.

ha bu arada aklıma geldi.bebeğin yeri daraldığı için eskisi kadar tekmelemelerini duymayabilirmişiz mrk etmeyinn

ya ben neden sevil hümanın videosunu izleyemiyorumk

Son düzenleme:

Çağlayancım gözün aydın ne güzel bebişini görmüşsün.Kocaman olmuş maşallah.4 boyutluya doktormu yönlendirdi yoksa sen mi girmek istedin.Fiyatı çok uçuk söylemişlerdi extra ücret ödediniz mi? Doğum fiyatları iyiymiş ama bende sormayı düşünüyordum bu gidişimde.

canım bence boyuda kilosuda gayet normal ki biliyosun bunlar tahmine rakamlar kesin değil böyle şeyleri hiç dert etme.Gözün aydın bak ne güzel bebişini görmüşsün tadını çıkar.

,

okurken dehşete düştüm ya nasıl yani inanamıyorum iyiki aramışsın doktorunu ve kaçmışsın oaradan lanet insanlar bide doktor olmuşlar işte okumakla adam olunmuyor dedikleri bu olsa gerek

Manikciğim koyu olsun artık bence eşyalar beyaz olcağı için güzel olur diye düşünüyorumm

Sağolun kzılar bende öyle düşündüm mobilylar açar dedim ama şuda varki kurudukça boyanın rengi açılıyor sanırım bugün daha açık pembe geldi gözüme özelliklede gün ışığında çok tatlı bir pembe oluyor.Sanırım mobilyanın pembe kulpları ile uyumlu olacak duvarlar.İnş odamızın gelip döşenmiş halinide fotolarım size.Hepinize çok teşekkürler :13:

valla ben kızım istanbulda doğsun çok istiyodum ama bööle ekstra fiyatları falan duyunca dedim iyiki burda olmuş masrafsız bebk :)

manikcim sevindim boyanın içine sindiğine bende seninle aynı duyguları yaşamıştım ya şimdi gözüm alıştı yada dediğin gibi kuruyunca açılıyo ondan sevdim .bide benimde mobilya sırf beyaz artık gelince nasıl olcak bakcaz :)

Merhaba ben burdan ayrilamiyorum iyiden iyiye tiryakisi oldum :87: nasilsiniz umarim hersey yolundadir ben kizimin tepikleriyle bekliyorum dogumu

güzel olucak diye düşünelim güzel olsun demi:) bende beyaz mobilya hastasıyım yatak odam salonum filan herşey akçaağaçtan kırık beyz yani bebeişinkiler ise süt beyaz evimde kahverengi bişey yok:)

Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.

Sevil Hüma | Videonuyukle.com

Eki Görüntüle 110711

Çağlayancımmm maşallah canımmm
koccaman olmuş kızın :) çok güsel bir kızçe geliyooooo ailenize sağlıkla sıhhatle inşallah :)
bize de en son gittiğimizde vesikalık fotosunu vermişti dr. ilk fotomuzx olaralk onu saklıyoruz bizde :)
çok heyecanlı dimi canım 4 boyutluda bebişi görmek :) insan bi bambaşka oluyooooo :)
oğluşumla çok öpüyoruz hepinizi teyzeleriiiii

Merhaba ben burdan ayrilamiyorum iyiden iyiye tiryakisi oldum :87: nasilsiniz umarim hersey yolundadir ben kizimin tepikleriyle bekliyorum dogumu

evet gerçekten burası bağımlılık yapıyoçbirşey yapınca yada alınca yada öğrenince hemen kızlara söylemem gerek diye sabırsızlanıyorum resmen :13:

senin bebik kaç haftalık.cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…