selam kızlar ben geld,mm
acık geçmişi okiim didim ama ooo uçmuşsunuz yine okuyana kadar herkeş gider dedim
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum pamul elli hemşiremden hiç acıtmıyo ya çok güler yüzlü bi bayan.bebeğimin kalp atışlarını dinledik.gayet iyi dedi.kilo konusunu sordum bu aletle anlaşılırmı diye sordum yok dedi ama
bebeğin kilosu konusuna çok takılma dedi.çok garanti ve sağlıklı ölçümler yapılamıyor dedi.her hafta farklı çıkabilir onu kafana takıpta kendini üzme dedi.
tartıldım 56 daha doğrusu 55.9 kilo çıktım..bayramdan önce 54 düm ayı 2 kiloyla kapatmışım.normal dedi doktor.şekeri söyledim perhizimi anlattım yediklerimi söyledimm oooo sen gayet bilinçlisin herşeyi yapıyosun zaten dedi.eeee dedim içimden KK daki arkadaşlarım sağolsun onların sayesinde öğrendimmm..
ordan kayınvalidem aradı akşama bizi yemeğe çağırdı balık yapacakmış oohh dedim akşama yemek derdide yok ben gezeyim ozaman anteres AVM ye gittim dolandım dolandımm ve bebeğimin günlüğü ilkler kitabı aldım bunu
İlklerim; BebeÄŸimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı - %25 İskonto - Nesil Yayınları | kidap.com.tr • Sanal Dünyadaki Kitapçınız
canım valla ben 1 çay bardağı beyaz tutkala göz kararı un ve bi tutam tuz koymuştum.aynı poğaça falan yoğurur gibi.bööle normal bildiğimiz kulak memesi kıvamı olcak hamur sonra merdaneyel yada elle bile olur yuvarlak açıp kızının elini ayağaını bastırıveriyosun :) sonra istersen boyayda bilirsin ama hamuru yapıp bastıdıktan sonra arkasına tel falan gibi bişi takarsan kurumadan rahat olur veya delik açarsan sonra kurdeleyle falan asarsın.
.
Bende kızım için almıştım
Abc / BebeÄin Güncesi - E-Bebek.com BebeÄiniz ve Sizin için HerÅey!
bunun aynısı 4 yaşın geli bazı şeyleri hala yazıyorum
18. yaş gününde ise hediye olarak vereceğim:)
cevap için çok teşekürler canım:)
şükür eve gitme saatimiz gelmişşş ne çabuk geçti zamn anlamadım kızlarr artıkın yarına görüşürüz kendiinize ve bebişlerinize cok dikkat edin bool tepikli akşamlar diliorum
Saol'un teyzeleri videoyu izleyebildiniz mi.
Dr.bana bundan sonra çalışma sürekli dinlen dedi ağrılarımdan bahsettim ona çalıştığımı söyleyincede mümkün olduğu her sürede dinlen dedi.Kızımda ters pozisyondaydı bu aralar böyle olur dedi.Magnezyum ve kan hapına bırakmadan devam edicez dedi.32 hafta da gidicem raporu 37.haftaya çekmek için ama çalışmama taraftarıyım dedi açıkçası dr.bana
Kg alma bundan sonra dedi. :))
Doğumu da konuştum normal doğum 350 sezeryan 450 dedi.Ama senin ve bebeğin sağlığı için hangisi iyi olacaksa onu yapıcaz 37 haftada belli olucak bu dedi çatına ve bebeğin kg falan bakıcaz dedi eğer herşey yolundaysada normal doğumu bekliycez ona göre dedi tamam dedim bende :))
canım bence boyuda kilosuda gayet normal ki biliyosun bunlar tahmine rakamlar kesin değil böyle şeyleri hiç dert etme.Gözün aydın bak ne güzel bebişini görmüşsün tadını çıkar.günaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26:
okurken dehşete düştüm ya nasıl yani inanamıyorum iyiki aramışsın doktorunu ve kaçmışsın oaradan lanet insanlar bide doktor olmuşlar işte okumakla adam olunmuyor dedikleri bu olsa gerekcanım geçmiş olsun malesef devlet hastanelerine korkarak gidiyoruz benim 6 haftalıkken çok yoğun bi kanamam olmuştu sabaha karşı ve pazar olkunca burtda çok bilindik bi kadın doğum hastanesine gittik o kanamasyla yarım saat doktor bekledim o çatal denen lanet şeyde etraf kan gölü oldu diye fırça yedim bider doktor gözlerini ovuştura ovuştura geldi bebek düşmüş kürtaj yapıcaz dedi eşimden evrak istei o sıra kendi doktorumu arattım eşime o kaçın ordan dedi kürtaj yapacakları bebeğim doğmaya hazırlanıyor
manikcim mobilyan açık renkse birbirini tamamlayacaktır canım
ben evlendiğimde aynı şeyi yaşamıştım yatak odası çok koyu pembe olmuştu sonra halı perde krem olunca daha gözüm alışmıştı
Manikciğim koyu olsun artık bence eşyalar beyaz olcağı için güzel olur diye düşünüyorumm
Sağolun kzılar bende öyle düşündüm mobilylar açar dedim ama şuda varki kurudukça boyanın rengi açılıyor sanırım bugün daha açık pembe geldi gözüme özelliklede gün ışığında çok tatlı bir pembe oluyor.Sanırım mobilyanın pembe kulpları ile uyumlu olacak duvarlar.İnş odamızın gelip döşenmiş halinide fotolarım size.Hepinize çok teşekkürler :13:birkaç gün sonra gözün iyice alışır canım, mobilyaları da gelip süsleyince içine siner inşallah. hem zaten o odada senin için dünyanın en güzel varlığı olacak, gözün boya moya görmez emin ol.
kızlar yakşalık 30 dkdır falan kızım karnımın üst kısmına başaşağı döndüğü için ayaklarıyla sanırım çok sık tekmeler atıyo.yani aslında aralıklar o kadar sıkki hıçkırık gibi ama hıçkırıkta hiç dışardan belli olmuyodu bu dışardan belli oluyo ya çok kuvvetli hıçkırıyo ki ciğerleri gelişyoyada benimle oyun oynuyo:)
sizin hıçkırıklar dışardan belli oluyomu?
güzel olucak diye düşünelim güzel olsun demi:) bende beyaz mobilya hastasıyım yatak odam salonum filan herşey akçaağaçtan kırık beyz yani bebeişinkiler ise süt beyaz evimde kahverengi bişey yok:)manikcim sevindim boyanın içine sindiğine bende seninle aynı duyguları yaşamıştım ya şimdi gözüm alıştı yada dediğin gibi kuruyunca açılıyo ondan sevdim .bide benimde mobilya sırf beyaz artık gelince nasıl olcak bakcaz :)
Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.
Sevil Hüma | Videonuyukle.com
Eki Görüntüle 110711
Merhaba ben burdan ayrilamiyorum iyiden iyiye tiryakisi oldum :87: nasilsiniz umarim hersey yolundadir ben kizimin tepikleriyle bekliyorum dogumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?