- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
hede nasılözlüyorum sürmelicim,dün bi arkadaşım bakımı kadın görmeye tahammül edemiyorum dedimofss ben eski halimi özledim yaa :84:
makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor
kizlar sizlerde eski hallerinizi özlüyormusunuz ?
bugun biricik kocamın doğum günüydü şerefine makyaj yapıp süslendim kapıdan girer girmez ooooo dedi adamı bile özletmişim yani zavallı kocacım benim
aldım zaten ben bu akşam kurduk koyduk bile yatak odasınabeşikler topiğinde resmi var.zorda olsa karar verdim yani.kurtuldum çok şükür
dillerim lal kaç kg aldın toplam? bende hamilelik öncesi 34 bedendim de çok alamadım karnın büyük mü baya ?
burcuuu+ cicekcicek+ nuryasemin senaysn kızlarrr nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor
benim yine bugün göğsümden bişiler aktıı...kaç gündür ped koymuştum göğsüme bişi yoktu artık çıkarmıştım akmıyo diye bugün epey aktıı.
ama göğüsler küçücük maşallahhiç bir büyüme yok pööfff son 2 aydan ümitliyimmmm:78:
hiç sormaa :78: 44 ile hamile kaldım 12 kilo aldım 56 yım şuanda.az gibi gelebilir ama benim bünyemde ve tipimde biri için çok.gerçi sadece karnım kocaman eller ayaklar kollar falan aynı.hatta hala geçen seneki ayakkabılarımı giyiyorum.top gibi bir karnım var.ee boyda kısa tabii.1.60 haliyle tuhaf hissediyorum kendimi
süt gelmesi normal canım ama sakın sıkma enfeksiyon kaparsın. benden de geldi birkaç kez.
emzirenlerin dediğine göre büyük ya da küçük olması hiç etkilemiyormuş için rahat olsun.
yok benim için çok bile ben sadece 7 kg aldım dr zayıf olduğum için 9-10 kg alsan yeter dedi sen yine ii almışın benim biraz karnım var geri kalanım aynı okulda hamile olduğumu yeni anlayanlar var düşün yani
Üfff çok canım sıkılıyor ve sebebini de bilmiyorum uykuda tutmadı her an ağlayacak gibi dolaşıyorumm yaa
Dillerim_lal hayırlı olsun metehan ın yatağı canım mışıl mışıl uyusun da büyüsün
gelmişler sana hayatımarada banada geliyolar.çatacak yer arıyorum ozaman kim ne dese batıyo.napıcan işte hamileliğin nimetlerinden biri buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?