Günaydın canım biz iyiyiz ama yorgunuz kızımızla uykuyu tam alamıyoruz artık
Günaydın canım evdeyken uyusuna bu saatte kalkılırmı hiç.
Slm kızlar
Bebişin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız? Boyamış gözdeatininkini. Ben colorfix mendillerinden kullanacağım inş bişi olmaz.
namaza kalktiydim cnm geride uyumadim ama gozumden uyku akiyor:85:
çağlayancım valla aynı durum bendede geçerlii bugün hiç kalkamadım normalde saat 6 da kalkıorum kahvaltı hazrlıorum eşim erken gidior ama bugün hiç kalkamadım 7 gibi kalktım üzerimi giyindim ve cıktım yatagımı bile toplamadım cnm
Günaydın canım ben diğer topikte sormuştum tecrübeli annelere 30 derecede yıkamanız yeterli diye yazmışlar bir bak istersen oraya
Anladım canım allah kabul etsin senin orayla bizim burasının arasında kaç saat fark var.ve bence uykun açılmadan azıcık daha uyu minik kızınla
amin cnm..
1 saat fark var turkiye 1 saat ilerde biz gerideyiz
canım yatağınız hayırlı olsun çok şirin rengarenk güzel güzel uyur inş metehan beykızlar benim sırtım ağrıdı gidiimm yatayım biraz.ıuykum yok ama belki uyurum şanslıysam.uyuyamazsam gelirim nasılsa
iyi geceler herkeseee:89:[/QU
İYİ geceler hayatım
canım özele yazdımKızlaaaaaaaaar iyi geceler
Güle güle kullansın kuzucuk cnm
Cnm gördüm bayıldım, ben seramik hamurunun hazırını alıp bastırmıştım çok sertti olmadı, bunun sertliği ayarlanabiliyor harika, kağanada yapıcam
Güle güle kullansın kuzucuk
Cnm sen bişi yapamazsın, bebek isterse döner
Cnm çevirmeli yani ışığın aydınlığı ayarlanabilir olursa çok işini görür, ama emzirmeye gelince takarsın, uyurken kapat mutlaka beyin gelişimi için karanlık önemli
Canım büyük hayretler içinde kaldım, bu hastane angi hastane isim verirmisin
sağolasın cnm eline sağlık
Cnm yan yatırma yastığına yatırıyorum ilk bir kaç ay, normal yasatığı 1 yaşından sonra kullandım, kullandığım battaniyeler 1- polar 2-penye 3-örgü
yeterli, yorgana hiç gerek yok
Güle güle kullanın cnm aldıklarınızı
maş kuzuya, az değil bence, inş enfeksiyon bir an önce geçer cnm
Cnm kuru dut ye yiyebilirsen o da kan yapıyor tadını seviyorum
oyyy maşallah, videoyuda izledim tütü nazar değmesin
inş bebek ve senin için en iyi olan şekil olur cnm
Ay çok güldüm cnm :) Allah iyiliğini versin emi
Elini koyarsa hissedilebiliyor ama karşıdan bakınca belli olmuyor cnm
oy oy süper cnm, çok çok iyi şu an değerlerin
Hafif olması çok iyi olmuş cnm, güle güle kullanın
Cnm mide bulantısı son aylarda normal
Aşıyıda aradan çıkarmışsın iyi olmuş cnm, balık yemeye gitmişsiniz bende yarın layım ya bayadır yemedim
Cnm türkiye içinde sorunsuz geldi şimdiye kadar, ben markafoni epsi burada ve ahibinden.com dan yapıyorum genelde
Oyyy cnm sakin ol, çikolata diye bişi yok :))
Cnm sahi niye yapmıyon?? ben bu aralar sardım yine makyaja azcık bişi sürmezsem aklım kalıyo, ama yapınca daha iyi hissediyorum psikolojik olarak, dün manikürde yaptım üşenmeyip iyi oldu, ama kaşları bozduğum için uzatıyorum kuaföre aldırıcam...
Geçmişe bakıyodum cnm,süt göğüs büyüklüğü ile değil içindeki süt bezlerinin miktarı ile alakalı, benim sağda daha çok süt bezi var mesela sağdığım zaman hep diğerinden fazla gelir
hayırlı olsun güle güle oturun canımselam kızlar en sonunda taşındım yerleştim ve bugün netimi bağlattım sizleri çok özledik oğluşumla nasılsınız bebişleriniz nasıl
sedacım uzun süre siteden ayrı kalınca geçmişi oku oku bitiremedim vallahi şimdi gelebildim nasılsın canım oğluşun neler yapıyor aynen benim göğüslerdede büyüme yok(
maşallah pek hamarat bizim topiğin hatunları ütüler bitmiş çantalar bile hazırlanmış tebrik ederimm vallahi inş bizde cumartesi kalan eksiklerimizi tamamlıyıp yerleştiricem ce çantayıda hazır edicemslm kızlar nasılsınız.
ben bebişimin son posta ütüsünüde yaptım ama canım sıkıldı bazı kıyafetleri boyamış o hain elbise nasıl üzüldüm anlatamam.
acaba leke çıkarıcılardan biriyle bi daha yıkasam çıkarmı ki ceseret de edemedim ya o elbise diilde başkası boyadıysa diye şu lekeleri karıştırmayan mendilden bulursam ondan alıyım bari ayy.
bu arada çantamızıda hazırladım.tabi eksikleri var daha ama kaba taslak hazırladım.
bi kalın battaniye koydum fermuarlılardan eve gelriken sarılsın miniğim diye
bi ince penye batanniye koydum(seda teyzemiizin aldığını koydum uğur getirsin diye)
2 tane iç zıbın
2 tane 2 li zıbın
1 tulum
2 çorap
kendim için
1 gecelik
1 pjima
1 lizöz
1 patik (bizim oralarda çetik de derler:)
2 kalın çorap koydum
haaa bide bebişime bi kaç tane bez koydum.bu alış verişte kendime ped falanda alayım bari uzun zaman oldu :) bitmiş nerdeyse ayyy heycan yaptım sanki yarın gitcem doğuma gibi
çantayı hazırlarken de aklıma şey geldi 1 kişi gidiyorum 2 kişi gelcem ayyy geçsin zaman.38i hesaplarsam son 7 hafta :)
canım çok geçmiş olsun ama şuda bi gerçek stres etkeni şeker için düşman o yüzden çok stres yapma bi sorun çıkmıyacak inş sadece önlem amaçı yapıyolardırii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
Şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. Şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılıyarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.
Ne zaman biz eski günlerimize geri dönücez çok merak ediyorum bu yorgunluk beni mahvediyor hiçbirşey yapasım yok
canımm sevilllll çok şirin çok güzel bir kızçe olucak maşallah herşeyi çok tatlıııııı allah doğduğu günleride göstersin inş
günaydn kızlar valla bende geceleri artık böyle bir ara uyanıyorum sanki hiç uykum yokmuş gibi
sonra da sabah kalkmakta zorlanoyorum bu sabah yüzüm şiş kalktım şişmişti sanırım tam uykumuda almadım gözlerim balon gibi olmuştu
birde sanki mide bulantım oluyor sabahları hafif midem bulanıyor sanki ilk baştaki gibi içim buruluyorböyle keyifsiz oluyorum
gerçi bu sabah biraz daha mutluyum çünkü canım eşim bana araba aldı arabamla geldi sabah işe iyi oldu
gerçi sabahları normalde eşim bırakıyordu zaten arabayla bir problem olmuyordu da akşamalrı bazen onun işi uzayınca yürüyerek gitmek orunda kalıyordum eve 15-20 dak.yolu ben 45 dakidada felan gidiyordum zor yürüdüğüm için eve gidince de bel ağrısından bir süre iş yapamıyordum
bakalım şimdi iyi olacak inşallah hayırlısıyla kazasız belasız bir kullansam şu izine kadar oğlışumda uslu durup zamanında gelirse çok çok iyiy olacak
günaydn kızlar valla bende geceleri artık böyle bir ara uyanıyorum sanki hiç uykum yokmuş gibi
sonra da sabah kalkmakta zorlanoyorum bu sabah yüzüm şiş kalktım şişmişti sanırım tam uykumuda almadım gözlerim balon gibi olmuştu
birde sanki mide bulantım oluyor sabahları hafif midem bulanıyor sanki ilk baştaki gibi içim buruluyorböyle keyifsiz oluyorum
gerçi bu sabah biraz daha mutluyum çünkü canım eşim bana araba aldı arabamla geldi sabah işe iyi oldu
gerçi sabahları normalde eşim bırakıyordu zaten arabayla bir problem olmuyordu da akşamalrı bazen onun işi uzayınca yürüyerek gitmek orunda kalıyordum eve 15-20 dak.yolu ben 45 dakidada felan gidiyordum zor yürüdüğüm için eve gidince de bel ağrısından bir süre iş yapamıyordum
bakalım şimdi iyi olacak inşallah hayırlısıyla kazasız belasız bir kullansam şu izine kadar oğlışumda uslu durup zamanında gelirse çok çok iyiy olacak
canım yatağınız hayırlı olsun çok şirin rengarenk güzel güzel uyur inş metehan bey
canım özele yazdım
hayırlı olsun güle güle oturun canım
maşallah pek hamarat bizim topiğin hatunları ütüler bitmiş çantalar bile hazırlanmış tebrik ederimm vallahi inş bizde cumartesi kalan eksiklerimizi tamamlıyıp yerleştiricem ce çantayıda hazır edicem
canım çok geçmiş olsun ama şuda bi gerçek stres etkeni şeker için düşman o yüzden çok stres yapma bi sorun çıkmıyacak inş sadece önlem amaçı yapıyolardır
canımm sevilllll çok şirin çok güzel bir kızçe olucak maşallah herşeyi çok tatlıııııı allah doğduğu günleride göstersin inş
Günaydın canım amin inş.Hepimiz görelim hayırsılıyla o günleri bir an önce
mrb arkadaşlarr...hepnize günaydın...bizde 1 saat falan oldu kalktık geçmişi okuduk şimdide minik kızımla kahvaltı yapıyoruz inş sonrada temizlik yapıcaz inş
biz gelelim kızımlaGünaydın canım afiyet olsun,ayyy o temizlik için biride bana gelse yardıma çok iyi olacak çalışırken artık herşeyi yapmak zor geliyor
biz gelelim kızımlaşiniz zor canım yabn evdeyken bana bile çk zor gelio size zor gelmesi çokkk normall
Günaydın canım amin inş.Hepimiz görelim hayırsılıyla o günleri bir an önce
canım eşimde gördü içi gitti kaç aydır oğluşunu görmüyordu gözleri dolduama ben zaten haftaya için randevu aldım eşime doğum günü süprizi yapıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?