2011 Şubat Anneleri

Bu mendiller migrosta satılıyor kızlar. Renk ayırıcı mendil diye. Ben tüm kıyafetlerimde bu mendillerden kullanıyorum. Her yıkayışımda garanti olsun die 2 mendil atıyorum. Şu ana kadar boyamadı. Ama makine yıkamayı bitirince içinde bekletmeyin. Hemen asın.

Slm kızlar

Bebişin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız? Boyamış gözdeatininkini. Ben colorfix mendillerinden kullanacağım inş bişi olmaz.

Günaydın canım ben diğer topikte sormuştum tecrübeli annelere 30 derecede yıkamanız yeterli diye yazmışlar bir bak istersen oraya

namaza kalktiydim cnm geride uyumadim ama gozumden uyku akiyor:85:

Anladım canım allah kabul etsin senin orayla bizim burasının arasında kaç saat fark var.ve bence uykun açılmadan azıcık daha uyu minik kızınla

çağlayancım valla aynı durum bendede geçerlii bugün hiç kalkamadım normalde saat 6 da kalkıorum kahvaltı hazrlıorum eşim erken gidior ama bugün hiç kalkamadım 7 gibi kalktım üzerimi giyindim ve cıktım yatagımı bile toplamadım cnm

Ne zaman biz eski günlerimize geri dönücez çok merak ediyorum bu yorgunluk beni mahvediyor hiçbirşey yapasım yok

amin cnm..
1 saat fark var turkiye 1 saat ilerde biz gerideyiz

günaydn kızlar valla bende geceleri artık böyle bir ara uyanıyorum sanki hiç uykum yokmuş gibi
sonra da sabah kalkmakta zorlanoyorum bu sabah yüzüm şiş kalktım şişmişti sanırım tam uykumuda almadım gözlerim balon gibi olmuştu
birde sanki mide bulantım oluyor sabahları hafif midem bulanıyor sanki ilk baştaki gibi içim buruluyorböyle keyifsiz oluyorum
gerçi bu sabah biraz daha mutluyum çünkü canım eşim bana araba aldı arabamla geldi sabah işe iyi oldu
gerçi sabahları normalde eşim bırakıyordu zaten arabayla bir problem olmuyordu da akşamalrı bazen onun işi uzayınca yürüyerek gitmek orunda kalıyordum eve 15-20 dak.yolu ben 45 dakidada felan gidiyordum zor yürüdüğüm için eve gidince de bel ağrısından bir süre iş yapamıyordum
bakalım şimdi iyi olacak inşallah hayırlısıyla kazasız belasız bir kullansam şu izine kadar oğlışumda uslu durup zamanında gelirse çok çok iyiy olacak

amin cnm..
1 saat fark var turkiye 1 saat ilerde biz gerideyiz

Aaa çok bir fark yokmuş o zaman aramızda ama şimdi sizin orda saat 9 gün yeni başlıyorrr ayyy yaa evimi özledim sıcacık evimde süt içesim geldi bak sabah sabah senle böyle konuşunca bir fena oldum ben

Günaydın canım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
Eşin çok iyi birşey yapmış bu aralar bizleri zaten bir onlar birde burdaki arkadaşlarımız anlıyorlar sabahtan beri 2 kere merdiven indim çıktım bittim resmen ayakalarım ağrıyor çok feci kızımıda hıçkırık tuttu bu sabah ilk defa bu kadar net hissettim çok farklı birşeymiş buda

şuan mesela gözlerim düşüyor birde her sabah tartıllıyorum bugün 71 i gördüm şoktayım ya fazlada yemiyorum aslında sanki çok hızlı kilo alıyorum 13. kilomu almış oluyorum sanırım ay artık millet sorduğunda söylemeye utanıyorum inanırmısınız
diyorum acaba şişliktenmi kaynaklanıyor diye umarım 13. kilomu almamışımdır daha önümde 2 ay var yaaaa ühüühüh
bu son aylarda zayıflayan olmuyormuki hiç yada kilo alması dursa belirli bir zaman sonra güya 15 kiloyla kapatsam süper olacak felan dedim ama böyle giderse 20 kioyu da göreceğim

hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanırsın inş işe giderken çok iyi oluyor şu dört tekerler

mrb arkadaşlarr...hepnize günaydın...bizde 1 saat falan oldu kalktık geçmişi okuduk şimdide minik kızımla kahvaltı yapıyoruz inş sonrada temizlik yapıcaz inş

mrb arkadaşlarr...hepnize günaydın...bizde 1 saat falan oldu kalktık geçmişi okuduk şimdide minik kızımla kahvaltı yapıyoruz inş sonrada temizlik yapıcaz inş

Günaydın canım afiyet olsun,ayyy o temizlik için biride bana gelse yardıma çok iyi olacak çalışırken artık herşeyi yapmak zor geliyor

biz gelelim kızımlaşiniz zor canım yabn evdeyken bana bile çk zor gelio size zor gelmesi çokkk normall

Ben tek başıma 2 günde anca bitiriyorum canım 2 hamiş heralde bir haftada filan mı yaparız temizliği
Dikkat et yaparken yavaştan yavaştan yap dr.bana bundan sonra mümkün olabildiği süre dinlen dedi de nasıl olacak o bilmiyorum

ayyy bnmde temizlikle başım dertte bayramdan beri sürmedim elimi eve sadece çamaşır ve ütü ama bu hafta artık yapmam lazım gerçi kardeşimde gelir yardıma benim bu akşamdan ufak ufak başlıyayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…