selam kızlar,
araba yolculukları benim için kabus oldu
gögsümün altında resmen birşey batıyor sizdede oluyor mu
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
kızlar ihtiyaç listemi yapmaya çalışıyorum beynim sulandı ya bu cumartesi eksikleri alıcaz bitirelim diyo eşim ama bitirmeye kalktımı acayip şeyler çıkıyor adam listeyi görünce kalpten gidicek allah korusun valla benim için elzem şeyleri yazdım sadece ama upuzun bi liste oldu :))))))
Babasına diyorum zaten canım hep unutturma bana gelnice onun her o ayaklarını yanaklarını ısırıcam diyorum tamam annesi ama kıyamazsın sen kızımıza diyor.
Benim eşim ilk listeyi gördüğünde bunların hepsini mi alıcaz,biz ev düzerken bu kadar çok şey almamıştık kendimize dedi
düşünkü içinde yatak,beşik,araba falan hiç birşey yok.
Sen ona biraz listeyi daha az tut sayıları az yazıp orda çok al bence zaten orda onunda görüp beğendikleri olacak bir sürü şey almak istiycek eminim
deniycem valla burcu ama önce şu mendillerden bulmam lazım.Cnm eline sağlık, lekeler çıkarmı bilmem ama denemeye değer bence
ii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
Şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. Şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılıyarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.
Aşı defterini sende böylece kapatmış oldun canım maşallah çokta fazla kg almamışsın aslında ama zayıf olan biri için böyle bir hale gelmek şok etkisi yapıyor dimi.Bende hamile kalmadan önce baya bir kg vermiştim şimdi toplu halime geri dönünce ne olduğunu anlayamadım.
Bebeğimin ilk günlüğü çok hoşuma gitti canım güzel günlerini yazmak nasip etsin bende eşimle konuşıyım kandırabilirsem alıyım bende
Teşekkür ederiz fatma teyzesi
İnternetten bende birşey almıycam diye çok söz veriyorum kendime ama çalışan bir insan içinde internetten alışveriş yapmak çok büyük kurtarıcı oluyor.
Biz bu sene hava şartlarından dolayı pek kar göremiycez galiba sen bizim yerimizede tadını çıkar canım
Canın çok tatlı istediğinde kabuk tarçınlı süt yapıp iç canım.Yada yanında kuru kayısı,kuru incir gibi kurutulmuş meyveler bulundurup onlarla bastırmaya çalış isteğini. Çok kesmesede bir nebze olsun tatlı istediğini bastırıyorlar
Ben bu tarifin ne olduğunu anlayamadım.Bebişlerimizin ayakları için hamur tarifimi :78:
Teşekkür ederiz nur teyzesi
Sitede geç yüklenme oluyor canım ondan izleyememiş olabilirsin.Sonra yeniden dene istersen
Saol canım.Dr.yönlendirmedi ben muayene olurken biz dedim 4 boyutluda kızımı daha canlı kanlı görmüycekmiyiz dedim.Oda ben onları hastanın isteği doğrultusunda yönlendiriyorum gitmek istiyormusun dedi evet dedim bende fiyatı tuzlu mu evet canım baya bir tuzlu hemde 100tl fark ödedim.12 tl'nin üzerine birde idrar testi yaptık gene ne olur ne olmaz diye ama çok şükür o temiz çıktı.
Bebeğinin odasını boyamışsınız galiba hayırlısı olsun dün akşam yazdıklarından ancak takip edebildim geçmişe pek bakamıyorum canım bu aralar yoğunluktan dolayı kusura bakma odasının son halini resim çekip ekle ama bak bekliyoruz.
Teşekkür ederiz surmeli teyzesi
Saol canım.Amin canım inş.2 boyutluda resmini bizede vermişti ama bu haliyle görmek inan bambaşkaymış ya.
Yarım saat gördüm kızımı yaaa çok güzeldi ama cadı hep uyudu hiç uyanmadı dr.amcası çok uğraştı ama artık sonunda uyanmaya karar verdiğinde bizim zaten süremiz bitmişti.
Bizde kızımla oğluşunu ve seni öpüyoruz canım
Sedacım çok güzel bu güzel günlerde kullan
Teşekkür ederiz şenay teyzesi
Teşekkür ederiz burcu teyzesi kağan abimizide kocaman öpüyoruz kızçemle
Maşallah canım ya kocaman olmuş kızçen
Amin canım inş.sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş.
Benim korktuğum senin başına gelmiş canım ya çok üzüldüm.Leke çıkaranlarla bir dene istersen sonra yeniden normal deterjanıyla bir yıkarsın.Ütü bitmişte çanta bile hazırlanmış valla çok marifetlisin canım şimdiden hazırladın çantayı.İçindekilerde çok iyi olmuş abartısız ve kullanışlı
Bende bu hafta sonu niyetine girdim bakalım hem çantanın hemde bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemenin inş.atlabilirim kolaylıkla
Güzel haberle gel inş. canım.Çokta stres yapıp kafana takmamaya çalış bak bebişte etkileniyor bundan
Günaydınnnnnnn şeker anneler.
Bebiş için hazırlıklarınıza bakınca kendimi pek large gördüm
Slm kızlar
Bebişin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız? Boyamış gözdeatininkini. Ben colorfix mendillerinden kullanacağım inş bişi olmaz.
Bu mendiller migrosta satılıyor kızlar. Renk ayırıcı mendil diye. Ben tüm kıyafetlerimde bu mendillerden kullanıyorum. Her yıkayışımda garanti olsun die 2 mendil atıyorum. Şu ana kadar boyamadı. Ama makine yıkamayı bitirince içinde bekletmeyin. Hemen asın.
günaydn kızlar valla bende geceleri artık böyle bir ara uyanıyorum sanki hiç uykum yokmuş gibi
sonra da sabah kalkmakta zorlanoyorum bu sabah yüzüm şiş kalktım şişmişti sanırım tam uykumuda almadım gözlerim balon gibi olmuştu
birde sanki mide bulantım oluyor sabahları hafif midem bulanıyor sanki ilk baştaki gibi içim buruluyorböyle keyifsiz oluyorum
gerçi bu sabah biraz daha mutluyum çünkü canım eşim bana araba aldı arabamla geldi sabah işe iyi oldu
gerçi sabahları normalde eşim bırakıyordu zaten arabayla bir problem olmuyordu da akşamalrı bazen onun işi uzayınca yürüyerek gitmek orunda kalıyordum eve 15-20 dak.yolu ben 45 dakidada felan gidiyordum zor yürüdüğüm için eve gidince de bel ağrısından bir süre iş yapamıyordum
bakalım şimdi iyi olacak inşallah hayırlısıyla kazasız belasız bir kullansam şu izine kadar oğlışumda uslu durup zamanında gelirse çok çok iyiy olacak
canım yatağınız hayırlı olsun çok şirin rengarenk güzel güzel uyur inş metehan bey
canım özele yazdım
hayırlı olsun güle güle oturun canım
maşallah pek hamarat bizim topiğin hatunları ütüler bitmiş çantalar bile hazırlanmış tebrik ederimm vallahi inş bizde cumartesi kalan eksiklerimizi tamamlıyıp yerleştiricem ce çantayıda hazır edicem
canım çok geçmiş olsun ama şuda bi gerçek stres etkeni şeker için düşman o yüzden çok stres yapma bi sorun çıkmıyacak inş sadece önlem amaçı yapıyolardır
canımm sevilllll çok şirin çok güzel bir kızçe olucak maşallah herşeyi çok tatlıııııı allah doğduğu günleride göstersin inş
benim kız biraz aceleci ya bende yapıyım nolur nolmaz dedim.
mrb arkadaşlarr...hepnize günaydın...bizde 1 saat falan oldu kalktık geçmişi okuduk şimdide minik kızımla kahvaltı yapıyoruz inş sonrada temizlik yapıcaz inş
çok yorma canım kendini ben hiç yapmıyorum desem yeridir bebişlerden kıymetlimi :)
ayyy bnmde temizlikle başım dertte bayramdan beri sürmedim elimi eve sadece çamaşır ve ütü ama bu hafta artık yapmam lazım gerçi kardeşimde gelir yardıma benim bu akşamdan ufak ufak başlıyayım barii
oohhh ne güzel yaa ben çok özlüyyorum ailemi ne güzel yakınlarında olanlar
arkadaşlar benim komşum 7 ay önce dogum yaptı dogumdan sonra bebekte pişik oldu ve pişik kremini mendili falan kullanmadılar sadece ılık sıyla silip zeytin yağla hafif yağladılar bebeği kesinlikle ondan sonra pişik olmadı sizlerede tavsiye ederim
biz hiç ıslak mendil almadık bu ağız bezi gibi küçük oyalı havlular buldum ben hep onlardan aldım poposunu silmek için en güzeli yıkamak bencede zaten artık evler kaliroferli her an sıcak su da akıyo en güzeli valla. gerçi benimde kardeşim olmaazzzzdedi de bende ööle almadım yani :)
günaydın kızlar :)) okula gitmeden bakıyım bir dedim malum akşama çok birikiyor.ben migrosta bu renk karıştırmayan mendillerin yanında giysilerinizi eski renklerine döndürün ,karışan renkleri ayırın diye sloganları olan bir ürün gördüm .işinize yarar mı bilmiyorum .
iilk iş migrosa koşcam bende ööleyse.aslında real var bana çok yakın bi de oraya bakkim varsa alıyım bari.
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
hadi gözün aydın canım geçmiş olsun tekrardan
tünaydın kızlarrr
valla yeni kalktımm.oyyy ne uykuymuş o öyleee amma uyumuşum kendim bile şaşırdım
aman gece artık uykumun arasında nasıl bir hareket yaptıysam sanırım ayağımla yorganı havaya kaldırıp üstüme almaya çalıştım normalde çok yapardım.bir canım yandı ona uyandım.feryadıma eşimde uyandı.dondum kaldım içimde bişi cızzz etti sankii.canımın acısını geç öyle korktumkii anlatamamm birşey oldu diyee.bir müddet kıpırdayamadım sonra ooğlum kıpırdanınca içim biraz rahat ettii.sonra yine uyumuşum
geceleri o taraftan bu tarafa dönmek bile çok zorlaştı artık.yataktan kalkmayı hiç söylemiyorum.artık resmen canım yanıyoo dönemiyorum.kayınpederim bana c şeklinde hamile yastığı dikecekti.diksede biran önce onla yatsam.çok rahatsız oluyorum.
valla bu saatte kalkınca sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin zamanı karıştı tabi.pöff ekmekte yok.biraz kendime geleyimde gideyim bi ekmek alayım barii.
sizler nasılsınız bakalım.ç
valla sedacım senle ben bu ara öğleni buluyoruz :)
gittim ekmek aldım çavdar yada buğday bulamadım kepek aldım bende akşam eşimden isterim artık tam buğdayı.oyalandım tabi anca geldim
ama yolda genç bir çocuğu dövecektim resmenn okadar sinirlendimki Allahııımmmm zor tuttum kendimi
kaldırımda gidiyorum genç çocuklar otobüs bekliyo genç dediysem yine nerden baksanız 19-20 falan vardır.kaldırıma yayılmışlar biride açmış bacaklarını kaldırımı resmen kapatmış.müsade edermisin dedim geçerken ters ters baktı kaldırıma yayıldığınız yetmiyo gibi birde açmışsın bacaklarını kıpırdamıyosun bile dedim.benim geldiğimi görüyo.koca yol geçemiyomusun dedi.terbiyesize bakyaa.nerden geçeyim az kıpırdada yolu aç dedim.yola in arabamı geliyo sanki dedi.Allahhıımmm özrü kabahitinden büyük.nemünasebet niye yola inecekmişim kaldırım dururken dedim.arabamı geliyo insen nolur diyo hiç bakmıyo yaaa bir kadın iki hamile üç orası kaldırım yaaa.ay bide cevap veriyosun yaaa terbiyesiz terbiyesiz dedim.çocuğun yüz ifadesini bir görseniz okadar gıcıkkk yanii.insan pardon dalmışım falan der ne bilim bişi demez kenara çekilir hiç k ıpırdamıyoo bide.ağzıma geleni söledim dahada söyleyecektimde uzamasın dedim
bunlar okuyacakta vatana millete hayırlı evlat olacaklar.Allah ım ne günlere kaldıkkk
bide üstüne kötü bir haber aldım
teyzemin kızı hamileydi son ayıydı her an doğumu bekliyordu.herşeyini hazırlamıştı hatta o hamile haline bakmadan bana da hediye olarak nevresim takımı dikiyordu.sağlık ocağına gitmiş daha doğuma var demişler.eve gelmiş bebekte hiç kıpırdanma yokmuş bir taraftan bir tarafa düşüyormuş.hastaneye gitmiş.bebeğe kordon dolanmış suni sancıyla doğum yaptırmışlar ama bebeğin kalbi durmuşölü doğmuş
okadar üzüldümki.içim cız ettii.çok zor.arayamadım bile ne diyeceğimi bilemiyorumkiii
teyzemin kızı hamileydi son ayıydı her an doğumu bekliyordu.herşeyini hazırlamıştı hatta o hamile haline bakmadan bana da hediye olarak nevresim takımı dikiyordu.sağlık ocağına gitmiş daha doğuma var demişler.eve gelmiş bebekte hiç kıpırdanma yokmuş bir taraftan bir tarafa düşüyormuş.hastaneye gitmiş.bebeğe kordon dolanmış suni sancıyla doğum yaptırmışlar ama bebeğin kalbi durmuşölü doğmuş
okadar üzüldümki.içim cız ettii.çok zor.arayamadım bile ne diyeceğimi bilemiyorumkiii
gittim ekmek aldım çavdar yada buğday bulamadım kepek aldım bende akşam eşimden isterim artık tam buğdayı.oyalandım tabi anca geldim
ama yolda genç bir çocuğu dövecektim resmenn okadar sinirlendimki Allahııımmmm zor tuttum kendimi
kaldırımda gidiyorum genç çocuklar otobüs bekliyo genç dediysem yine nerden baksanız 19-20 falan vardır.kaldırıma yayılmışlar biride açmış bacaklarını kaldırımı resmen kapatmış.müsade edermisin dedim geçerken ters ters baktı kaldırıma yayıldığınız yetmiyo gibi birde açmışsın bacaklarını kıpırdamıyosun bile dedim.benim geldiğimi görüyo.koca yol geçemiyomusun dedi.terbiyesize bakyaa.nerden geçeyim az kıpırdada yolu aç dedim.yola in arabamı geliyo sanki dedi.Allahhıımmm özrü kabahitinden büyük.nemünasebet niye yola inecekmişim kaldırım dururken dedim.arabamı geliyo insen nolur diyo hiç bakmıyo yaaa bir kadın iki hamile üç orası kaldırım yaaa.ay bide cevap veriyosun yaaa terbiyesiz terbiyesiz dedim.çocuğun yüz ifadesini bir görseniz okadar gıcıkkk yanii.insan pardon dalmışım falan der ne bilim bişi demez kenara çekilir hiç k ıpırdamıyoo bide.ağzıma geleni söledim dahada söyleyecektimde uzamasın dedim
bunlar okuyacakta vatana millete hayırlı evlat olacaklar.Allah ım ne günlere kaldıkkk
Cnm inş güzel haberlerle gelirsin, ben iyi olacağına inanıyorum, mutlaka yaz mrak ederimii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
Şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. Şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılıyarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.
Cnm güle güle kullan arabanı, mide bulantısı son aylarda normal cnmgünaydn kızlar valla bende geceleri artık böyle bir ara uyanıyorum sanki hiç uykum yokmuş gibi
sonra da sabah kalkmakta zorlanoyorum bu sabah yüzüm şiş kalktım şişmişti sanırım tam uykumuda almadım gözlerim balon gibi olmuştu
birde sanki mide bulantım oluyor sabahları hafif midem bulanıyor sanki ilk baştaki gibi içim buruluyorböyle keyifsiz oluyorum
gerçi bu sabah biraz daha mutluyum çünkü canım eşim bana araba aldı arabamla geldi sabah işe iyi oldu
gerçi sabahları normalde eşim bırakıyordu zaten arabayla bir problem olmuyordu da akşamalrı bazen onun işi uzayınca yürüyerek gitmek orunda kalıyordum eve 15-20 dak.yolu ben 45 dakidada felan gidiyordum zor yürüdüğüm için eve gidince de bel ağrısından bir süre iş yapamıyordum
bakalım şimdi iyi olacak inşallah hayırlısıyla kazasız belasız bir kullansam şu izine kadar oğlışumda uslu durup zamanında gelirse çok çok iyiy olacak
Cnm moralini bozma ,bizim bi akraba 5. Ayını yeni bitirdi 13 kg aldı , daha 4 ayı varşuan mesela gözlerim düşüyor birde her sabah tartıllıyorum bugün 71 i gördüm şoktayım ya fazlada yemiyorum aslında sanki çok hızlı kilo alıyorum 13. kilomu almış oluyorum sanırım ay artık millet sorduğunda söylemeye utanıyorum inanırmısınız
diyorum acaba şişliktenmi kaynaklanıyor diye umarım 13. kilomu almamışımdır daha önümde 2 ay var yaaaa ühüühüh
bu son aylarda zayıflayan olmuyormuki hiç yada kilo alması dursa belirli bir zaman sonra güya 15 kiloyla kapatsam süper olacak felan dedim ama böyle giderse 20 kioyu da göreceğim
Cnm mide şikayeti aynen bendede var, aman kendini yorma yavaş yavaş parça parça yaparsıngünaydın kızlarr....moonsun araban hayırlı olsun canım....kazasız belasız günlerde kullan.... çağlayan sevil çok tatlı maşallahdün izleyememiştim videoyu....bende dün gece 1 den sonra uyuyamadım mide yanması yüzünden ilaçta içtim ama banamısın demediii...temizlik işi herkesin baş belası olmuş durumda.ben bugün süpürüyosam 2 gün sonraa silip toz alıyorum yoksa kalçama kramp giriyooo...ya ben niye çoklu cevaplayamıyorum olmuyo çıkmıyoo benim:26 ek konuştum en iisi okumaya devam ediim
Cnm 1 saniye arayla çok sert olmayan düzenli oynamalar hıçkırık sayılıyor, başladımı bi kaç dk sürüyorMerhaba güzel anneler. Nasılsınız?
Ben işyerinde çok rahat olamıyorum buraya girmek için. Zaten iki aya kadar gideceğim diye etimden sütümden faydalanıp habire iş kitliyorlar. Hatasız işlem yapmaktan nefret ediyorum. Bazen bende sürekli hata yapsam, anlamamış gibi boş boş yüzlerine baksam da banasa çok iş vermeseler dıyorum ama elimde değil. Akşamda yorgunluktan cok fazla takıp edemıyorum sızlerı.
Ya sziler hıçkırklardan bahsetmişsiniz. Nasıl hissediyorsunuz. Bildiğimiz hıçkırık gibi mi?Ben sadece tekmelerını hissediyorum. Dönmelerinide çok nadir. Hele eşime hiç gösteremedim. Tam eşim karnımı elliyor oğlumda duruyor. Eşime diyorum bebeğimiz seni sevmedi :)
İstanbulda doğum yapacak anneler hangi hastanede doğum yapmyı dusunuyorsunuz. Ben doktorumdan cok memenunum ama gece olursa doğuma gelmıyor. Gunduz olursada çalıstıgı hastanede dogum yaparsam gırıyor doguma. Ben hastaneyı begnmıyorum ama doktoru begenıyorum. Sizlerde bana fikir verirmisiniz. Zamanımız az kaldı..
Cnm çok sevindim, gözün aydınslm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
Cnm karın kasları gergin olduğu için oluyor, bende kağanla oynarken ani hareket yapınca oluyortünaydın kızlarrr
valla yeni kalktımm.oyyy ne uykuymuş o öyleee amma uyumuşum kendim bile şaşırdım
aman gece artık uykumun arasında nasıl bir hareket yaptıysam sanırım ayağımla yorganı havaya kaldırıp üstüme almaya çalıştım normalde çok yapardım.bir canım yandı ona uyandım.feryadıma eşimde uyandı.dondum kaldım içimde bişi cızzz etti sankii.canımın acısını geç öyle korktumkii anlatamamm birşey oldu diyee.bir müddet kıpırdayamadım sonra ooğlum kıpırdanınca içim biraz rahat ettii.sonra yine uyumuşum
geceleri o taraftan bu tarafa dönmek bile çok zorlaştı artık.yataktan kalkmayı hiç söylemiyorum.artık resmen canım yanıyoo dönemiyorum.kayınpederim bana c şeklinde hamile yastığı dikecekti.diksede biran önce onla yatsam.çok rahatsız oluyorum.
valla bu saatte kalkınca sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin zamanı karıştı tabi.pöff ekmekte yok.biraz kendime geleyimde gideyim bi ekmek alayım barii.
sizler nasılsınız bakalım.ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?