2011 Şubat Anneleri

selam kızlar,
araba yolculukları benim için kabus oldu
gögsümün altında resmen birşey batıyor sizdede oluyor mu

Benimkinin elleri ve kafası orda canım çok dik oturmaya çalışınca kafa atıyor resmen artık dışardan da belli oluyor arabayla geldiğimiz için koltuğum hep yatık oluyor..ama araba yolculuğu çok feci iş yerindede kaykık oturmaya çalışıyorm kimse yoksa eğer

ay canım bende o kadar liste yaptım ama...ne eksik bitiyor ne de beğenip almak istediklerim....ayrıca alışverişe çıkınca eşler maliyeti unutuyorlar cici şeyleri görünce:)bizimde eksiklerimizi bitirmemiz lazım artıkdaha hepsi yıkanıp ütüleneceeekkk

vala başka çare yok listeyi şöle bak liste yaptımm diyip geri çekicem gidincede aaaa bak unu untmuşum yazmayı diyip atıcam içine sepetin bizdede araba oda filan yok park yatak aldık sadece çoğu şeyide ben el altından alıyorum çaktırmadan biberonları da daha hamile bile değilken eşim chicconun deposundan almış emzikler biberonlar filan da tamam

Cnm eline sağlık, lekeler çıkarmı bilmem ama denemeye değer bence
deniycem valla burcu ama önce şu mendillerden bulmam lazım.

canım bak sen çok stres yapıyosun stres de hiç ii diil bizler için.benim kızımda daha 1250 gr dı son kontrolde azcık zayıf doğarlar sonra biz onları besleriz sen merak etme.benim eşim 1.5 kg doğmuş ama şimdi maşallahı var

bebişlerinin ayak izlerinin basıldığı seramik hamuru canım dışarda epey uçuk fiyatta satıyolar.

Günaydınnnnnnn şeker anneler.
Bebiş için hazırlıklarınıza bakınca kendimi pek large gördüm

canım ööle deme 30 dan sonra yaptım bende:)

Slm kızlar

Bebişin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız? Boyamış gözdeatininkini. Ben colorfix mendillerinden kullanacağım inş bişi olmaz.

ayy canım sorma allahtan bi kaç makina ayırmıştım da sadece kırmızılar oldu.ama bende o mendillerin adını merak ediyodum.çok ii oldu saol.

kullanan birini görmek de iyi oldu ben o kadar çok korktum ki acaba işe yararmı yoksa bidaha atınca iyice boyarmı diyodum.

canım hayırlı olsun araban allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

günaydın bu arada kızlar önce geçmişi okuyunca selamsız sabahsız daldım konulara:)

gittim ekmek aldım çavdar yada buğday bulamadım kepek aldım bende akşam eşimden isterim artık tam buğdayı.oyalandım tabi anca geldim

ama yolda genç bir çocuğu dövecektim resmenn okadar sinirlendimki Allahııımmmm zor tuttum kendimi

kaldırımda gidiyorum genç çocuklar otobüs bekliyo genç dediysem yine nerden baksanız 19-20 falan vardır.kaldırıma yayılmışlar biride açmış bacaklarını kaldırımı resmen kapatmış.müsade edermisin dedim geçerken ters ters baktı kaldırıma yayıldığınız yetmiyo gibi birde açmışsın bacaklarını kıpırdamıyosun bile dedim.benim geldiğimi görüyo.koca yol geçemiyomusun dedi.terbiyesize bakyaa.nerden geçeyim az kıpırdada yolu aç dedim.yola in arabamı geliyo sanki dedi.Allahhıımmm özrü kabahitinden büyük.nemünasebet niye yola inecekmişim kaldırım dururken dedim.arabamı geliyo insen nolur diyo hiç bakmıyo yaaa bir kadın iki hamile üç orası kaldırım yaaa.ay bide cevap veriyosun yaaa terbiyesiz terbiyesiz dedim.çocuğun yüz ifadesini bir görseniz okadar gıcıkkk yanii.insan pardon dalmışım falan der ne bilim bişi demez kenara çekilir hiç k ıpırdamıyoo bide.ağzıma geleni söledim dahada söyleyecektimde uzamasın dedim

bunlar okuyacakta vatana millete hayırlı evlat olacaklar.Allah ım ne günlere kaldıkkk

ayyy kızlar 4 yaşındaki yiğenim aradı şimdi telefonla iş yerini teyze hüma doğdumu dedi yok teyzem daha doğmadı dedim doğcak ama dimi evet teyzecim dedim o zaman ne zaman olacak onu söyle dedi yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz doğcak dedim iyi ozaman biz 12de kalkçaz siz daha önce kalkın tamam mı dedi kapattı telefonu öldüm gülmekten yaaa burda çok alem bu yeni nesil diliyle mest ediyor hepimizi

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

Sedacım sakin olmaya çalış canım,şimdiki gençlerin hiç birinde terbiye falan hiçbirşey yok kimse kimseyi umursamıyor,yaşlı insanlara bile değer vermiyorlar ki saygı gösterip bizi saysınlar boşver oğluşta huzursuz olacak bak sakin ol tamam mı.

bide üstüne kötü bir haber aldım

teyzemin kızı hamileydi son ayıydı her an doğumu bekliyordu.herşeyini hazırlamıştı hatta o hamile haline bakmadan bana da hediye olarak nevresim takımı dikiyordu.sağlık ocağına gitmiş daha doğuma var demişler.eve gelmiş bebekte hiç kıpırdanma yokmuş bir taraftan bir tarafa düşüyormuş.hastaneye gitmiş.bebeğe kordon dolanmış suni sancıyla doğum yaptırmışlar ama bebeğin kalbi durmuş ölü doğmuş

okadar üzüldümki.içim cız ettii.çok zor.arayamadım bile ne diyeceğimi bilemiyorumkiii

offffff çok zorrrrr yaa allah yardımcısı olsunn söylenecek söz yok yanii allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

ay kıyamam allah yardımcısı olsun allah sabır versin...allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın çok zor bi imtihan ya...

Şu anda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum allahım ne kadar acı ve zor bir durum başınızsaolsun canım,başka nedenir bilmiyorum allah yardımcısı olsun ve allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın

ayy canım burda okuduğum yerden ben bile sinir oldum her geçen gün kötüye gidiyo bu nesiller valla

çok üzüldüm sedacım aynı şey eşimin yengesinin de başına gelmişti.bende ondan çok endişelendim geçenlerde doktor kordon var diyince.allah bütün ailenize sabır versin canım

Cnm inş güzel haberlerle gelirsin, ben iyi olacağına inanıyorum, mutlaka yaz mrak ederim
Cnm güle güle kullan arabanı, mide bulantısı son aylarda normal cnm
Cnm moralini bozma ,bizim bi akraba 5. Ayını yeni bitirdi 13 kg aldı , daha 4 ayı var
Cnm mide şikayeti aynen bendede var, aman kendini yorma yavaş yavaş parça parça yaparsın
Cnm 1 saniye arayla çok sert olmayan düzenli oynamalar hıçkırık sayılıyor, başladımı bi kaç dk sürüyor
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
Cnm çok sevindim, gözün aydın
Cnm karın kasları gergin olduğu için oluyor, bende kağanla oynarken ani hareket yapınca oluyor

Kızlar hepinize kocamaaaaaaan günaydınlar
Dün gece kağan gece 1 e uyandı sabah 7 ye kadar uyumadı, yarın çorlu askeri hastanesinden ikimizede randevu aldım, ben kadın doğum doktorunu merak ediyorum inş. iyidir, iyiyse doğumu orda yapmayı düşünebilirim, kağancım içinde kan tahlili vermenin zamanı geldi sayılır bide idrar tahlili veririz, iyice bi kontrol etsin çocuğumu ne sıkıntısı var...:44:
Ay bu arada bi kaç gün önce kağana hapsurunca çok yaşa demeyi öğretmeye çalışmıştım, bu sabah ben hapsurunca bana "çok kaşa" dedi :)))) oğlum büyüyor :))) çok mutlu oldum, sende gör annem beraber yaşayalım dedim :))) öptüm...
Şimdi lazımlıkta oturuyor, yeni kaka denememiz, inş bu sefer içine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…