canım eşimde gördü içi gitti kaç aydır oğluşunu görmüyordu gözleri dolduama ben zaten haftaya için randevu aldım eşime doğum günü süprizi yapıcam inş
Biz böyle görüyoruz içimiz fena oluyor onları tahmin edemiyorum canım,benim eşimde her akşam kızım seni çok özledim sevilim gel artık diyor.
Çok güzel bir süpriz olacak eşin için canım çok mutlu olacaktır eminim
ayyy bnmde temizlikle başım dertte bayramdan beri sürmedim elimi eve sadece çamaşır ve ütü ama bu hafta artık yapmam lazım gerçi kardeşimde gelir yardıma benim bu akşamdan ufak ufak başlıyayım barii
annem diyor ne zamandır geliyim kızım diye yok anne ben herşeyimi yapıyorum diyorum ama sanırım artık çağırmamın vakti geldi.yoksa ev iyice dağılıp gidecek bir yeri toplarsam bir yer kalıyor off offf nasıl yürüyecek bu işler bir arada hiç bilmiyorum
Herkese günaydın
işe gelir gelmez açıyorum forumu ve geçmişi okuyorum hemen. Okumazsam olmuyo yani. Moonsoon hayırlı olsun araban. Ama şimdi kullanman sakıncalı canım dikkat et kendine.
Bende dün öğle nohut yemiştim çok fena gaz sancısı yaptı akşam çok kötü oldum. Kabızlıkta var ne yapsam kar etmedi. Kilomda çok artmış görünüyo umarım şişlik ve kabızlık yüzündendir. Korkudan tartılamadım bu sabah.
Günaydın canım kabızlık için melo bir formül yazmıştı istersen onu bir dene ama bol bol su içmeyi tavsiye ediyor dr.
ii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. Dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılıyarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
slm kızlar,,nasılsınız..tahlil sonuçlarım temiz çıktı.çok şükür talesemi yokmuş..6 ay kan ilacı kullancam:))
aynen canım geri dönüyoruz cidden benimde sabhları daha çok bu sıralarda da böyle az az oluyorMidem bulanıyooooooo ilk aylara geri dönüyorum ben yaaaa:78::78:
tünaydın kızlarrr
valla yeni kalktımm.oyyy ne uykuymuş o öyleee amma uyumuşum kendim bile şaşırdım
aman gece artık uykumun arasında nasıl bir hareket yaptıysam sanırım ayağımla yorganı havaya kaldırıp üstüme almaya çalıştım normalde çok yapardım.bir canım yandı ona uyandım.feryadıma eşimde uyandı.dondum kaldım içimde bişi cızzz etti sankii.canımın acısını geç öyle korktumkii anlatamamm birşey oldu diyee.bir müddet kıpırdayamadım sonra ooğlum kıpırdanınca içim biraz rahat ettii.sonra yine uyumuşum
geceleri o taraftan bu tarafa dönmek bile çok zorlaştı artık.yataktan kalkmayı hiç söylemiyorum.artık resmen canım yanıyoo dönemiyorum.kayınpederim bana c şeklinde hamile yastığı dikecekti.diksede biran önce onla yatsam.çok rahatsız oluyorum.
valla bu saatte kalkınca sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin zamanı karıştı tabi.pöff ekmekte yok.biraz kendime geleyimde gideyim bi ekmek alayım barii.
sizler nasılsınız bakalım.ç
midem bulanıyooooooo ilk aylara geri dönüyorum ben yaaaa:78::78:
hadi canım gözün aydınn.
kızçen gelincee bunun acısını çıkart canımm ısır o tontoş poposundannn
kızlar ihtiyaç listemi yapmaya çalışıyorum beynim sulandı ya bu cumartesi eksikleri alıcaz bitirelim diyo eşim ama bitirmeye kalktımı acayip şeyler çıkıyor adam listeyi görünce kalpten gidicek allah korusun valla benim için elzem şeyleri yazdım sadece ama upuzun bi liste oldu :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?