2011 Şubat Anneleri

kızlar benim sırtım ağrıdı gidiimm yatayım biraz.ıuykum yok ama belki uyurum şanslıysam.uyuyamazsam gelirim nasılsa

iyi geceler herkeseee
:89:

Kızlaaaaaaaaar iyi geceler Güle güle kullansın kuzucuk cnm
Cnm gördüm bayıldım, ben seramik hamurunun hazırını alıp bastırmıştım çok sertti olmadı, bunun sertliği ayarlanabiliyor harika, kağanada yapıcam
Güle güle kullansın kuzucuk
Cnm sen bişi yapamazsın, bebek isterse döner

Cnm çevirmeli yani ışığın aydınlığı ayarlanabilir olursa çok işini görür, ama emzirmeye gelince takarsın, uyurken kapat mutlaka beyin gelişimi için karanlık önemli

Canım büyük hayretler içinde kaldım, bu hastane angi hastane isim verirmisin
adım geçmiş kadının biri olarak

hepinize hayırlı doğumlar dilerim
sağolasın cnm eline sağlık
Cnm yan yatırma yastığına yatırıyorum ilk bir kaç ay, normal yasatığı 1 yaşından sonra kullandım, kullandığım battaniyeler 1- polar 2-penye 3-örgü
yeterli, yorgana hiç gerek yok
Güle güle kullanın cnm aldıklarınızı
maş kuzuya, az değil bence, inş enfeksiyon bir an önce geçer cnm
Cnm kuru dut ye yiyebilirsen o da kan yapıyor tadını seviyorum
oyyy maşallah, videoyuda izledim tütü nazar değmesin

inş bebek ve senin için en iyi olan şekil olur cnm
Ay çok güldüm cnm :) Allah iyiliğini versin emi
Elini koyarsa hissedilebiliyor ama karşıdan bakınca belli olmuyor cnm
oy oy süper cnm, çok çok iyi şu an değerlerin
Hafif olması çok iyi olmuş cnm, güle güle kullanın
Cnm mide bulantısı son aylarda normal
Aşıyıda aradan çıkarmışsın iyi olmuş cnm, balık yemeye gitmişsiniz bende yarın layım ya bayadır yemedim
Cnm türkiye içinde sorunsuz geldi şimdiye kadar, ben markafoni epsi burada ve ahibinden.com dan yapıyorum genelde
Oyyy cnm sakin ol, çikolata diye bişi yok :))

ofss ben eski halimi özledim yaa :84:
makyajsiz disari adim atmazdim.. makyaj topigime surekli gunluk makyajlarimi, o gun ki giydigimi falan eklerdim pfff simdi hicbirsey canim istemiyor
kizlar sizlerde eski hallerinizi özlüyormusunuz ?

kizlar haydin bi topik acalim bakimli suslu anneler diye
o topik sayesinde belki toparlaniriz hani belki bi ihtimallll

Cnm sahi niye yapmıyon?? ben bu aralar sardım yine makyaja azcık bişi sürmezsem aklım kalıyo, ama yapınca daha iyi hissediyorum psikolojik olarak, dün manikürde yaptım üşenmeyip iyi oldu, ama kaşları bozduğum için uzatıyorum kuaföre aldırıcam...

Geçmişe bakıyodum cnm,süt göğüs büyüklüğü ile değil içindeki süt bezlerinin miktarı ile alakalı, benim sağda daha çok süt bezi var mesela sağdığım zaman hep diğerinden fazla gelir

Ah canım büyümüş güzel kızın....Bende cuma günü gittim benimkide 1.121gr olmuş bizede dr umuz herşey iyi dedi.

Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.

Sevil Hüma | Videonuyukle.com

Eki Görüntüle 110711

Çağlayancım ya çok güzel ne güzel 4 boyutludada görmüşsün kızını çok sevindim senin adına yerim ben onu... Bende 2 boyutlu ultrason resmini koymuştum siteye kızımın.Allahım hayırlısı ile doğsunlar

selam kızlar en sonunda taşındım yerleştim ve bugün netimi bağlattım sizleri çok özledik oğluşumla nasılsınız bebişleriniz nasıl

sedacım uzun süre siteden ayrı kalınca geçmişi oku oku bitiremedim vallahi şimdi gelebildim nasılsın canım oğluşun neler yapıyor aynen benim göğüslerdede büyüme yok (

Cnm gözün aydın evine yerleşmişsin

slm kızlar nasılsınız.
ben bebişimin son posta ütüsünüde yaptım ama canım sıkıldı bazı kıyafetleri boyamış o hain elbise nasıl üzüldüm anlatamam.
acaba leke çıkarıcılardan biriyle bi daha yıkasam çıkarmı ki ceseret de edemedim ya o elbise diilde başkası boyadıysa diye şu lekeleri karıştırmayan mendilden bulursam ondan alıyım bari ayy.
bu arada çantamızıda hazırladım.tabi eksikleri var daha ama kaba taslak hazırladım.
bi kalın battaniye koydum fermuarlılardan eve gelriken sarılsın miniğim diye
bi ince penye batanniye koydum(seda teyzemiizin aldığını koydum uğur getirsin diye)
2 tane iç zıbın
2 tane 2 li zıbın
1 tulum
2 çorap
kendim için
1 gecelik
1 pjima
1 lizöz
1 patik (bizim oralarda çetik de derler:)
2 kalın çorap koydum
haaa bide bebişime bi kaç tane bez koydum.bu alış verişte kendime ped falanda alayım bari uzun zaman oldu :) bitmiş nerdeyse ayyy heycan yaptım sanki yarın gitcem doğuma gibi
çantayı hazırlarken de aklıma şey geldi 1 kişi gidiyorum 2 kişi gelcem ayyy geçsin zaman.38i hesaplarsam son 7 hafta :)

Cnm eline sağlık, lekeler çıkarmı bilmem ama denemeye değer bence

ii geceler kızlar...
Yarın edirne tıp fakültesine gidicez. Prof. dr muayene olucam... Bu gece uyku tutmuyor, çok heyecanlıyım. Eşimde nöbette
inş ii haberlerle geri dönerim.
Sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Benim bilgim yoktu durumumla ilgili olarak ben de öğrenmiş oldum.
Şekeri olan kişilerde (gebelik şekeri) bebeklerin iri doğacağı we çok kilo aldığı söylenir we bu genelde böyledir. Fakat bu durumun tam akside olabiliyormuş. Şeker dengesizliği bebeğin kilo alımını engelliyormuş we gelişimini yawaşlatıyormuş. Erken doğum riskide artıyormuş. Dr bende bu durumdan şüphelenip her ihtimale karşı birde edirne tıpta muayene olmamı söyledi. Bebek anne karnında çok ii beslenemiyorsa doğuma karar weriliyormuş. Cuma günü dr a gittiğimde bebeğim 1.500 kiloydu.
Benim için dua edin kızlarr inş herşey yolunda çıkar, içim kaç gündür bir tuhaf hiç bişiden tat almıyorum aklım hep takılı yarın inş tüm soru işaretlerim cewabını bulur.

burcucum once bi kozmetik magazasina gidip biten rimelimden almam gerekiyor..
busemm canim Allahim yoluna koysun insallah

herkes uyudu sanirim

Aşı defterini sende böylece kapatmış oldun canım maşallah çokta fazla kg almamışsın aslında ama zayıf olan biri için böyle bir hale gelmek şok etkisi yapıyor dimi.Bende hamile kalmadan önce baya bir kg vermiştim şimdi toplu halime geri dönünce ne olduğunu anlayamadım.
Bebeğimin ilk günlüğü çok hoşuma gitti canım güzel günlerini yazmak nasip etsin bende eşimle konuşıyım kandırabilirsem alıyım bende

canım maşallah prensesine videosunuda izledim çok şekeeeeeeeer

Teşekkür ederiz fatma teyzesi

İnternetten bende birşey almıycam diye çok söz veriyorum kendime ama çalışan bir insan içinde internetten alışveriş yapmak çok büyük kurtarıcı oluyor.
Biz bu sene hava şartlarından dolayı pek kar göremiycez galiba sen bizim yerimizede tadını çıkar canım

Canın çok tatlı istediğinde kabuk tarçınlı süt yapıp iç canım.Yada yanında kuru kayısı,kuru incir gibi kurutulmuş meyveler bulundurup onlarla bastırmaya çalış isteğini. Çok kesmesede bir nebze olsun tatlı istediğini bastırıyorlar

Ben bu tarifin ne olduğunu anlayamadım.Bebişlerimizin ayakları için hamur tarifimi :78:

çağlayancım sevil hüma bebişe maşallah

Teşekkür ederiz nur teyzesi

ya ben neden sevil hümanın videosunu izleyemiyorumk

Sitede geç yüklenme oluyor canım ondan izleyememiş olabilirsin.Sonra yeniden dene istersen

Saol canım.Dr.yönlendirmedi ben muayene olurken biz dedim 4 boyutluda kızımı daha canlı kanlı görmüycekmiyiz dedim.Oda ben onları hastanın isteği doğrultusunda yönlendiriyorum gitmek istiyormusun dedi evet dedim bende fiyatı tuzlu mu evet canım baya bir tuzlu hemde 100tl fark ödedim.12 tl'nin üzerine birde idrar testi yaptık gene ne olur ne olmaz diye ama çok şükür o temiz çıktı.
Bebeğinin odasını boyamışsınız galiba hayırlısı olsun dün akşam yazdıklarından ancak takip edebildim geçmişe pek bakamıyorum canım bu aralar yoğunluktan dolayı kusura bakma odasının son halini resim çekip ekle ama bak bekliyoruz.

çaglayancigim cok tatli kizin masallahh

Teşekkür ederiz surmeli teyzesi

Saol canım.Amin canım inş.2 boyutluda resmini bizede vermişti ama bu haliyle görmek inan bambaşkaymış ya.
Yarım saat gördüm kızımı yaaa çok güzeldi ama cadı hep uyudu hiç uyanmadı dr.amcası çok uğraştı ama artık sonunda uyanmaya karar verdiğinde bizim zaten süremiz bitmişti.
Bizde kızımla oğluşunu ve seni öpüyoruz canım

kızlar sonunda yatağımızı aldık.sevdim bende kurduk hemen gidip gelip bakıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-18.html#post16392424

Sedacım çok güzel bu güzel günlerde kullan

çağlayan & tuğba gözünüz aydın kızlar miniklerinizi görmüşsünüz.

Teşekkür ederiz şenay teyzesi

Teşekkür ederiz burcu teyzesi kağan abimizide kocaman öpüyoruz kızçemle

Maşallah canım ya kocaman olmuş kızçen
Amin canım inş.sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş.

Benim korktuğum senin başına gelmiş canım ya çok üzüldüm.Leke çıkaranlarla bir dene istersen sonra yeniden normal deterjanıyla bir yıkarsın.Ütü bitmişte çanta bile hazırlanmış valla çok marifetlisin canım şimdiden hazırladın çantayı.İçindekilerde çok iyi olmuş abartısız ve kullanışlı

Bende bu hafta sonu niyetine girdim bakalım hem çantanın hemde bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemenin inş.atlabilirim kolaylıkla

Güzel haberle gel inş. canım.Çokta stres yapıp kafana takmamaya çalış bak bebişte etkileniyor bundan

Günaydın kızlar geçmişi böyle uzun uzun okuyup size yorum yazmayı ne çok özlemişim bu sabah ilk defa işi gücü bıraktım geçmişi okudum ve yorumlar yazdım size kızlar. çok keyifliydi benim için

Ben artık çok yoruluyorum kızlar dermanım kalmıyor helede sabahları o yataktan kalkıp işe hiç ama hiç gelmek istemiyorum

Slm kızlar

Bebişin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız? Boyamış gözdeatininkini. Ben colorfix mendillerinden kullanacağım inş bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…