- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
şimdi tokluk 1.saat kan değerim 156 çıktı
burcuu sen çorludamı yaşıyosun yoksa bende çorludayım
göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)
ben genelde tavuk sotede kullanıyorum canım bazen balığı marine etmek için de ama soya sosu kullancak olursan tuzunu dikkatli koymakta yarar var hatta tuz hiç koymuyorum ben azsa tabkata döküyorum baya tuzlu bişi çünkü.
ama çok fazla şeyde kullanan varmış soya sosunu bende bu ara kknın yemek bölümüne bakıyorum da orda da değişik tarifler oluyo kızlar aklınızda bulunsun
birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor
3 ay daha sabredecek artık yapabilecek birşey yok:78::92:
kız varya senin yazdıklarını okudukça kıkır kıkır gülüyorum :)) annemde soruyo nolmuş diye, yok önemli bişi dedim :))canım bizde 7 ay itibariyle sezonu kapattıkvalla bazen rüyamda görüyorum eşimi kovalıyorum resmen anlatıyorumda gülmekten katılıyoruz.eşim zaten çok tedirgin oluyordu benim için bişi demiyordu.ama artık hem çok tuhaf oluyor hem zor oluyor hem zaten canım yanıyor.öleee kardeş kardeş yatıyoz
Cnm ikisini bir kestiricez ama ne zaman , işte orası belli değil..erkek annişleriii bişey sorucamm paşaları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz kaynımın oğlu 1.5 yaşında hafta içi sünneti vardı çocuk farkındaydı tabi çok ağladı tabi bende açtım muslukları :)) inş bi aksilik olmasa ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmayı düşünüyorum hem sinirler gelişmediği için acı hiisi daha az oluyor ve daha çabucak iyileşiyor sizler ne düşünüyorsunuz
Maşallahkızımçok yetenekli...su balesi,judo,futbol(özelllikle şutlar başarılı)karate hepsini yapabiliyor
kızlarrrrrrrrr.....site geldi hadiii..bu arada oda topiğine tubi bir oda eklemiş muhteşeeeemmm bakın mutlaka
valla canım bende tam olarak bilmiyorum ama ben hem şu avonda satılan temizliyicilrden kullanıyodum hem de günlük ped bi arkadaşımda aynı şekilde ona kadın doğumcusu kullanma ööle kimyasallar demişti bi konuşma sırasında o da bana söölemişti o zamandan beeri bende kullanmıyorum çok rahatsız edici ama sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum bend
hafize baktık odaya çok güzel eşim bile çok beğendi...Allah sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin
kızlarrrr bugün biryere oturmaaya gittik.vee vee ben bir tabak kadayıf yidimmmgüya 2 çatal alıp eşime verecektim.ama ama kendimi kaybettiimmm o andan sonrasını hatırlamıyorum şuurumu kaybetmiş gibiydimm :78: hatırlamıyorum yaptıklarımdan mesul değilim
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
ayy canım geçmiş olsun çok artmasını sağlayacak bişey yokmuymuş.sen demi ailenden uzaktaydın allah kolaylık versin canım bari en azından 2-3 hafta daha sabretsin miniğin ağırlığı ne kadar olmuş peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?