2011 Şubat Anneleri

biz de utanıyoz çünkü sürekli onla konuşuyoz masal okuyoz
müzik dinletiyoruz bi de o iş olunca çok utanıyoz
yapıyoz dediysek 15 günde 1 falan her dafesında kocacım bu son diyor kıyamıyor bana ama

bize en baştan beri yasak olduğu için kardeş kardeş yatıyoruz acıyorumda adamcağıza ama hiç belli etmiyorum beklesin az daha:92:

Valla bizde kardeş kardeş oturup yatıyoruz yapcak bişey yok üzülüyorum bu haline ama sabretmek lazım.. ha birde normal dogum olursa o dikişlerden dolayı ne kadar

daha yapılmaz bilmiyorumm.

genelde durumlar aynı yani kardeş kardeş yama durumları biede doktor herhangi bir yasaklama getirmedi ama biz kendimize getiriyoruz yasağı sabır sabır ya sabır diyerek hani yapsanda zaten eskisi gibi olmuyor hareketler kısıtlanınca
bizde arada ama ben kendimi görünce önümde kocaman göbek bütün yapma isteğim kaçıyor yani
neyse tek derdimiz bu olsun değilmi böyle ara vermek iyi zaten arada yenileriz kızlar doğumdan sonra bomba gibi döneriz heheheheh:82:

dr lar 40 gün sonra olabilir diyor ama o psikolojiyle bi de bayadır yapmayınca hazır olamıyosun galiba

bomba gibi haa
ben hiç istemiyorum aklıma bile gelmiyor ama erkekler öyle olmuyo heralde

erkek annişleriii bişey sorucamm paşaları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz kaynımın oğlu 1.5 yaşında hafta içi sünneti vardı çocuk farkındaydı tabi çok ağladı tabi bende açtım muslukları :)) inş bi aksilik olmasa ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmayı düşünüyorum hem sinirler gelişmediği için acı hiisi daha az oluyor ve daha çabucak iyileşiyor sizler ne düşünüyorsunuz

bu arada çok masraf olmıcaksa halı ve tülü de değiştir bence oldu mu tam olsun halını tülünü de bir yere kaldır sonra lazım olur belki
doğduktan sonra masraflar hiç bitmicek yine

bomba gibi haa
ben hiç istemiyorum aklıma bile gelmiyor ama erkekler öyle olmuyo heralde

aynen şekerim bakma bize birşey demiyorlar sonuçta çocuklarını taşıyoruz birde fiziksel görüntüyü eklersek tabiki çok iştah kabartan bir görüntümüz yok yani durum böyle olunca herkes böyle bir konudan elini ayağını çekiyor ama birde alışırmışız böyle yaşamaya ne komik olur ama uzun süre yapmayınca olabilir yani tekrar yapmaya başlamak felan ilk gece gibi birşey olur herhalde

canım bende aynı kanıdayım seninle hiç hissetmeden olup bitsin diyorum sonuçta çocuk hissedince ve çok korkunca geleceğinede yansır diyorlar aman aman
sonradan sünnet düğünü yapılabilir illede o zman kesilecek diye birşey yok şimdilik böyle düşünüyorum tabiki doktorlarlada görüşmek lazım

valla canım bende kırkı çıkmadan yapıp iki mevlüdü birden okutma planındayım büyüyünce eğlence yaparız oynarız karşılıklı

ya bizdede ara olmadı ama 15 günde bir fln oluo onda bile ilk geceymiş gibi oluo ben korkuyorum normal doğum yapamamaktan çünkü ağız kısmı çok dar bende:78:

aynen canım ilk 1 hafta içinde giiti emirin yarısı yapcaz 4-5 yaşındada düğününü yaptırırız inş doktora değilde kaynımın oğlunu sünnet yapan kişi fenni sünnetçi ona sorduk doktor da söyler zaten dedi nekadar erken okadar iyi dedi

Cnm gözün aydın evine yerleşmişsin

çok sağol canım benim en sonunda doğum yapmadan yerleştim

neyle ne yenmemeli bana anlatırmısın biraz sende.2.saat 117 çıktı.. ama ben bi suç işledim biraz öncee canımmm çoooooooookkkkkkkkkkkkkk çikolata istiyordu kaç gündür götürdümm
.ama bidaha yemem inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…