heralde 40ı çıkana kadar canım gerçi kişiden kişiye de değşir sanırım iyileşme sürecine de bağlıdır yani
bazen diyorum eşime üzülüyorum senin için filan kızdırmak amaçlı oda zaten tüp bebek olmasada yapmazdık ki diyo utanırım diyo biri bizi gözetliyo modunda olurum diyo
ayy canım sorma biz kardeş kardeş yatıyoruz
bi de sıkıntılıydı ilk 3 ay yasaktı sonra 20. haftada kanama oldu ondan sonra korkaka bi iki kere
şimdi dediğin gibi ağırlaşmaya başladık çok fena adamcağız allah razı olsun hiç sesi çıkmıyo garibimin
bize en baştan beri yasak olduğu için kardeş kardeş yatıyoruz acıyorumda adamcağıza ama hiç belli etmiyorum beklesin az daha:92:
bu konuda en müzdarip benim kocacımdır herhalde şubat ayından beri sürekli bi tedavi altında olduğumuz için sayılıydı haziran 1de transferim vardı o gün bugündür kardeş kardeş uyuyoruzzz sesinide çıkaramıyor kuzucukk gün sayıyor sadece
Valla bizde kardeş kardeş oturup yatıyoruz yapcak bişey yok üzülüyorum bu haline ama sabretmek lazım.. ha birde normal dogum olursa o dikişlerden dolayı ne kadar
daha yapılmaz bilmiyorumm.
kızlar okuldan geldim hemen yatıp dinlencektim ama 1 saattir geçmişi okuyorum :84:
yaa sormayın kızlar biz arada yapıyoruz dr son aya kadar bi terslik çıkmazsa devam edbilirsiniz demişti
ben de bahane bulamıyorum ona da kıyamıyorumhiç istemiyorum ama
şimdilerde göğüslerimi yasakladımbiraz sabretsin de erken gelmesin kızımız
bomba gibi haa
ben hiç istemiyorum aklıma bile gelmiyor ama erkekler öyle olmuyo heralde
erkek annişleriii bişey sorucamm paşaları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz kaynımın oğlu 1.5 yaşında hafta içi sünneti vardı çocuk farkındaydı tabi çok ağladı tabi bende açtım muslukları :)) inş bi aksilik olmasa ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmayı düşünüyorum hem sinirler gelişmediği için acı hiisi daha az oluyor ve daha çabucak iyileşiyor sizler ne düşünüyorsunuz
erkek annişleriii bişey sorucamm paşaları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz kaynımın oğlu 1.5 yaşında hafta içi sünneti vardı çocuk farkındaydı tabi çok ağladı tabi bende açtım muslukları :)) inş bi aksilik olmasa ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmayı düşünüyorum hem sinirler gelişmediği için acı hiisi daha az oluyor ve daha çabucak iyileşiyor sizler ne düşünüyorsunuz
aynen şekerim bakma bize birşey demiyorlar sonuçta çocuklarını taşıyoruz birde fiziksel görüntüyü eklersek tabiki çok iştah kabartan bir görüntümüz yok yani durum böyle olunca herkes böyle bir konudan elini ayağını çekiyor ama birde alışırmışız böyle yaşamaya ne komik olur ama uzun süre yapmayınca olabilir yani tekrar yapmaya başlamak felan ilk gece gibi birşey olur herhalde
canım bende aynı kanıdayım seninle hiç hissetmeden olup bitsin diyorum sonuçta çocuk hissedince ve çok korkunca geleceğinede yansır diyorlar aman aman
sonradan sünnet düğünü yapılabilir illede o zman kesilecek diye birşey yok şimdilik böyle düşünüyorum tabiki doktorlarlada görüşmek lazım
haydi ben çıkıyorun hayırlı akşamlar
Cnm gözün aydın evine yerleşmişsin
canım yatağınız hayırlı olsun çok şirin rengarenk güzel güzel uyur inş metehan bey
canım özele yazdım
hayırlı olsun güle güle oturun canım
maşallah pek hamarat bizim topiğin hatunları ütüler bitmiş çantalar bile hazırlanmış tebrik ederimm vallahi inş bizde cumartesi kalan eksiklerimizi tamamlıyıp yerleştiricem ce çantayıda hazır edicem
canım çok geçmiş olsun ama şuda bi gerçek stres etkeni şeker için düşman o yüzden çok stres yapma bi sorun çıkmıyacak inş sadece önlem amaçı yapıyolardır
canımm sevilllll çok şirin çok güzel bir kızçe olucak maşallah herşeyi çok tatlıııııı allah doğduğu günleride göstersin inş
sağol canım
bide üstüne kötü bir haber aldım
teyzemin kızı hamileydi son ayıydı her an doğumu bekliyordu.herşeyini hazırlamıştı hatta o hamile haline bakmadan bana da hediye olarak nevresim takımı dikiyordu.sağlık ocağına gitmiş daha doğuma var demişler.eve gelmiş bebekte hiç kıpırdanma yokmuş bir taraftan bir tarafa düşüyormuş.hastaneye gitmiş.bebeğe kordon dolanmış suni sancıyla doğum yaptırmışlar ama bebeğin kalbi durmuşölü doğmuş
okadar üzüldümki.içim cız ettii.çok zor.arayamadım bile ne diyeceğimi bilemiyorumkiii
canım allah sabır versin hiç kimseye yaşatmasın böyle bişeyi ayyy çok kötü oldum ya
kızlar en sonunda yine gribe düştüm hemde kafamı kaldıramıyorum üstüne su içince midem bulanıo işim olmazsa eve giderdim ama iş çok
esracım geçmiş olsun bol bol vitamin almaya çalış dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?