- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
sedacım ohh afiyet olsun bende bisküvi yedim bugün ama bayılcam sandım bi ara gözüm karardı valla kendimi şeker bulayıp ısırcaktım o derece
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
kızlar ben bebekle ilgili ilk etapta gerekli şeyleri tamamladım artık geriside doğumdan sonraya kalsın
şimdilik bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek ve doğum çantasını hazırlamak var sırada
çantayı hazırlayınca eksiklerde çıkar zaten diğer türlü son ana bırakısak unutacağımız çok şey çıkar gibi geliyor bana
kendim için
2 gecelik (biri kısa kollu,biri uzun kollu), gecelliğim sabahlığı
1 pijama ve sabahlık
hastanede kullanmak için tek kişilik nevresim takımı
emzirme sütyeni, iç çamaşırı, lohusa pedi, gece pedi, günlük ped( hangisini kullanmam gerekirse onu kullanırım)
çorap
lohusa tacı
patik
el havlusu ve yüz havlusu
ıslak mendil,kağıt havlu
kolonya
hamilelik takip dosyam
gögüs ucu kremi (daha almadım)
makyaj malzemesi( tabii fırsat bulup yapabilecekmiyim çok merak ediyorum)
fotoğraf makinası
oda spreyi
deodorant
bunları koymayı düşünüyorum ekliyeceklerim olur muhakkak kocaman bir bavulla gideceğiz anlaşılan
bebek için
10' lu hastane çıkışı
2 adet 5' li zıbın takımı
çorap
eldiven
şapka
fermuarlı battaniye
penye battaniye hastane çıkışının içinde olacak
unibaby yenidoğan ıslak mendil
emzik,kutusu
biberon
5-6 tane bebek bezi (yeterli olurmu acaba)
pişik kremi
1 yelek
süt gelmemesi ihtimaline karşı mama alıp götürmek doğru olurmu acaba çünkü hemşireler o anda mama istiyorlar?????
şimdilik bunlar geldi aklıma birde buraya yazmışken kağıda da not alayım şunları çantayı hazırlarken kolaylık olsun
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
günaydın arkadaşlar bu sabah kalkabildik ve babamıza kahvaltı hazırladık.saatin 8 olmasını bekledik veee bizde kahvaltımızı yaptıkk oğlumla :) birazdan gidip uzanmayı düşünüyorum büyük ihtimal uyuklarım heralde
ama arada olmalı diye düşünüyorum ben yaaa.hamileyiz bide insaf bu kaa katı olmamalı bu diyetler.
canım ben,m geçmiş olsunn..aman dikkat et.kalkma dinlen.artık bebişlerimiz daha hızlı büyüyor.korkma.kendinide strese sokup üzmeki bebişinde rahat rahat dursun orda çıkıcam diye sabırsızlanmasın.
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride
günaydın cağlayancım saat 7de kalktık bu sabahta aslında daha erken gelicektim kimse yoktur diye gelmedimGünaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride
günayydııınnn
bana noluyo arkadaşlar gece burdayım sabah burdayım gece 2,5 tu internet başından kalktığımda şööle iice uykum gelene kadar bekliyimki dönmeye fırsatım olmadan uyuyayım dedim ama ne gezer 3e kadar döndüm şimdide burdayım.akşama misafir var biraz ortalığı toplar uzanırım belki
günaydın seda günaydın sürmeli
valla seda benimde uykular aynen ööle dediğin gibi her yanım ağrıyo uyuşuyo allah kolaylık versin artık bu aylardan sonra hepimize
günayydııınnn
bana noluyo arkadaşlar gece burdayım sabah burdayım gece 2,5 tu internet başından kalktığımda şööle iice uykum gelene kadar bekliyimki dönmeye fırsatım olmadan uyuyayım dedim ama ne gezer 3e kadar döndüm şimdide burdayım.akşama misafir var biraz ortalığı toplar uzanırım belki
günaydın çağlayancım benim kız da ilk kalktığımda bi kıpırdandı aaa bu saatte noluyo ya der gibi :) sonra yine uyudu sanırım :)
günaydiin
günaydın cağlayancım saat 7de kalktık bu sabahta aslında daha erken gelicektim kimse yoktur diye gelmedimkızçen güne enerjik başladı desene sanada enerji vermeye çalışıyordur.metehanımda sabah kıpır kıpırdı acıktı heralde kahvaltıyı yapınca duruldu.
valla bazen uyku gelmedimi gelmiyo çok sinir bir durum.ben uyuyorum ama gece okadar çok kalkıyorumkiii sırtım belim kaburgalarım her seferinde başka yerlerim ağrıyoo..
ya zaten geceleri 100 kere kalkıyorum bunun 50si tuvalet için 50side oramın buramın ağrısı için.Allah kolaylık versin hepimize
günaydın cnm ne güzel işte maşalah dielim sevil bebeğeGünaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride
gözdecim nasıl buluorsunuz bu enerjiyi yaa ben akşam 10 demeden kendimmi yatakta buluyorumm maşallh sizeegünayydııınnn
günaydiin
günaydın kızlarrr nasulsınız?
günaydın kızlarrr nasulsınız?
ahhh ahhh annelik zor zanaatmış valla :)
yaa bide gece yatmadan çok sıvı tükemeyin diyolar ama ben gece boyunca zaten su içmeye kalkıyorum bide çok susuyorum.
diyetisyene ne yediğimi kaç lt su içtiğimi yazıyorum ya ben bu ara valla gece sularını yazmadığım halde(uyku sersemi ne içiyorum bilmiyorum :)4 ltyi buluyo günde sonra da malum zamanımın çoğu wc de:)
günaydın canımmm hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsıngünaydın kızlarrr nasulsınız?
günaydın kızlarrr...bende iğnemi vuruldum yürüyüşümü yaptım geldim...şimdi de kahvaltı zamanıı
günaydın cnm ne güzel işte maşalah dielim sevil bebeğe
gözdecim nasıl buluorsunuz bu enerjiyi yaa ben akşam 10 demeden kendimmi yatakta buluyorumm maşallh sizee
günaydın cnmmm
Ya kızlar birde nasıl bir durum var biliyormusun ben sol tarafıma dönük yatınca daha çok canım acıyor ama sağ ve sırt üstü yattığımda birşey yok
sola dönerken resmen kızımında benimle beraber döndüğünü hissedebiliyorum.acaba onunda canımı yanıyor ben öyle yatınca anlamdım karnımın altı zaten hep gerginde sizdede böyle bir problem varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?