2011 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar bu sabah kalkabildik ve babamıza kahvaltı hazırladık.saatin 8 olmasını bekledik veee bizde kahvaltımızı yaptıkk oğlumla :) birazdan gidip uzanmayı düşünüyorum büyük ihtimal uyuklarım heralde

sedacım ohh afiyet olsun bende bisküvi yedim bugün ama bayılcam sandım bi ara gözüm karardı valla kendimi şeker bulayıp ısırcaktım o derece

ama arada olmalı diye düşünüyorum ben yaaa.hamileyiz bide insaf bu kaa katı olmamalı bu diyetler.

canım ben,m geçmiş olsunn..aman dikkat et.kalkma dinlen.artık bebişlerimiz daha hızlı büyüyor.korkma.kendinide strese sokup üzmeki bebişinde rahat rahat dursun orda çıkıcam diye sabırsızlanmasın.

Listen çok güzel ve sade olmuş canım,bende bir yıkayıp ütülesem anlıycam o zaman ne kadar eksiğim ve ne kadar fazlam var ama daha yıkayamdım bile ama böyle sizler listeyi ekledikçe benimde aklımda birşeyler oluşmaya başlıyor

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine dr.söylediklerinide harfiyen uygulamaya çalış,ve mümkün olabildiğince olumlu şöyler düşün ki güzel şeyler olsun.
Eminim bebişinde sen böyle şeylere dikkat ettiğinde vaktinde gelicektir annesi

Günaydın canım ilk ben geldim diyordum bu sabah ama sende erkenciymişsin.Uykun varsa hemen gidip bir güzel uyu şu anda ben o kadar çok uyumayı istiyorumki
ama kızım saolsun 7'de bir kalktı bildiği tüm hareketleri yapıyor bana

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride

günayydııınnn
bana noluyo arkadaşlar gece burdayım sabah burdayım gece 2,5 tu internet başından kalktığımda şööle iice uykum gelene kadar bekliyimki dönmeye fırsatım olmadan uyuyayım dedim ama ne gezer 3e kadar döndüm şimdide burdayım.akşama misafir var biraz ortalığı toplar uzanırım belki

Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah biz kızçemle geldik bu sabah işte süt içtim galiba onunda etkisiyle prensesim coştu resmen hiç durmuyor içeride

günaydın çağlayancım benim kız da ilk kalktığımda bi kıpırdandı aaa bu saatte noluyo ya der gibi :) sonra yine uyudu sanırım :)

günaydın cağlayancım saat 7de kalktık bu sabahta aslında daha erken gelicektim kimse yoktur diye gelmedim kızçen güne enerjik başladı desene sanada enerji vermeye çalışıyordur.metehanımda sabah kıpır kıpırdı acıktı heralde kahvaltıyı yapınca duruldu.

valla bazen uyku gelmedimi gelmiyo çok sinir bir durum.ben uyuyorum ama gece okadar çok kalkıyorumkiii sırtım belim kaburgalarım her seferinde başka yerlerim ağrıyoo..

günaydın seda günaydın sürmeli
valla seda benimde uykular aynen ööle dediğin gibi her yanım ağrıyo uyuşuyo allah kolaylık versin artık bu aylardan sonra hepimize

günaydın seda günaydın sürmeli
valla seda benimde uykular aynen ööle dediğin gibi her yanım ağrıyo uyuşuyo allah kolaylık versin artık bu aylardan sonra hepimize

ya zaten geceleri 100 kere kalkıyorum bunun 50si tuvalet için 50side oramın buramın ağrısı için.Allah kolaylık versin hepimize

günaydın çağlayancım benim kız da ilk kalktığımda bi kıpırdandı aaa bu saatte noluyo ya der gibi :) sonra yine uyudu sanırım :)

Günaydın canım bende gece bir uykumu aldım diye uyanıyorum öylece kalıyorum ondan sonra yatakta artık dönmekte zor oluyor tabi nerde yatarsam orda düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye. :))
Gece yarısı uyandığımda sevilde yapıyor onu annem gene uyandı geziniyor ortalıkta diye bir iki tepik sonra uyuyor kuzum ama bu sabah erkenciyiz bakalım ne zaman uyuyacak

Günaydın canım

Bugün ay sonu ya anladı galiba yoğunluğu canım tepinik duruyor içimde onun hareketli halini seviyorum ama kaburgalarımdan uzak dursa onu dahada çok seveceğim :))
Metehan oğluş bence acıktığı için böyle yapıyordu annesi bak kahvaltıyı yapınca doymuş demekki karnı bende birazdan edicem kızçemle inş.oda azıcık durulurda kaburlarım rahat eder :))

ya zaten geceleri 100 kere kalkıyorum bunun 50si tuvalet için 50side oramın buramın ağrısı için.Allah kolaylık versin hepimize

ahhh ahhh annelik zor zanaatmış valla :)
yaa bide gece yatmadan çok sıvı tükemeyin diyolar ama ben gece boyunca zaten su içmeye kalkıyorum bide çok susuyorum.
diyetisyene ne yediğimi kaç lt su içtiğimi yazıyorum ya ben bu ara valla gece sularını yazmadığım halde(uyku sersemi ne içiyorum bilmiyorum :)4 ltyi buluyo günde sonra da malum zamanımın çoğu wc de:)

günaydın cnm ne güzel işte maşalah dielim sevil bebeğe
gözdecim nasıl buluorsunuz bu enerjiyi yaa ben akşam 10 demeden kendimmi yatakta buluyorumm maşallh sizee

günaydın cnmmm

Ya kızlar birde nasıl bir durum var biliyormusun ben sol tarafıma dönük yatınca daha çok canım acıyor ama sağ ve sırt üstü yattığımda birşey yok
sola dönerken resmen kızımında benimle beraber döndüğünü hissedebiliyorum.acaba onunda canımı yanıyor ben öyle yatınca anlamdım karnımın altı zaten hep gerginde sizdede böyle bir problem varmı

ooo maşallahh valla ne güzel amma su içiyosun.ehhh tabi böbrekler napsın normal yani :) bende çok susuyorum napimm içmeyincede olmuyokiii

günaydın kızlarrr nasulsınız?
günaydın canımmm hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydın kızlarrr...bende iğnemi vuruldum yürüyüşümü yaptım geldim...şimdi de kahvaltı zamanıı

oo erkencisin bakıyorumda ne güzel yürüyüşünüde yapmışsın.afiyet olsun sizeeee

ayy kızlar gece rüyamda aslanlar kaplanlar gördüm.kaplanın teki beni beni kovalıyodu sahibi elime bir tavuk parçası tutuşturdu kaçarken ondan koparıp koparıp atıyodumki onu yesinde beni kovalamasın diye.sonra bir hayvanat bahçesine sığındım onlara yakalattım hayvanıı

ayy çok garip bir rüyaydı hayırdır inşallah

busecim geçmiş olsun inş bişi olmaz dualarımız seninle.sende canını sıkmamaya çalışş sen rahat olursan bebekte ierde o kadar rahat olurr gelmeye yeltenmezz

günaydın cnm ne güzel işte maşalah dielim sevil bebeğe

gözdecim nasıl buluorsunuz bu enerjiyi yaa ben akşam 10 demeden kendimmi yatakta buluyorumm maşallh sizee

günaydın cnmmm

ayy gülşah valla enerji menerji kalmadı aslında.ondan sonra da miskin miskin oturuyorum

valla çağlayancım ben aynı pozisyonda uzun süre yatınca ya sırtım ağrıyo yada elim kolum bi yerim uyuşuyo ama can acıması falan gibi bişi olmuyo bende belki çok dönüyorum ondandır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…