- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
aynen çağlayancım bende sağ yada sırt üstü rahat ediyorum.sola yattığımdda oğlum kıpırdanıyo çırpınıyo gibime geliyo acaba üstünemi düşüyorum diye düşünüyorum.en son ultrasonda kafası soldaydı hala ordaysa kafa üstü çocuk rahat edemiyomuki diye düşünüyordum.zaten genelde sırt üstü yatıyorum uyandığımdada kendimi sağda buluyorum.
günaydın çağlayan çiçek naslsın ya uzun zamandır giremiyorum nete senin bebeğin cinsiyeti ne?
Günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım.Geceleri uyumak artık çok zor. Habire dönüp duruyorum. Bir an önce sabah olsada kalksam diye. Kızıma hamileyken bu kadar değildi uyku sorunu. Bunda niye böyle anlamadım.
selam herkese
aynen canım normalde sol tarafa yatma en iyisiymiş bebek ve kendimiz için ama bende sola dönünce daha çok zorlanıyorum gögsüme daha çok batıyor canımı acıtıyor sola dönüyorsamda çok kısa durabiliyorum
sağ tarafta ve sırt üstü daha rahatım gerçi artık şimdi o şekilde de rahat edemiyorum ama yinede şükür yatıp bir şekilde şimdilik uyuyabiliyorum
Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
ben yatamıyorum ya dün gece kaç saat uyutmadı yarmaa zoğlum beni öle kığırdadaki napıcam bilemedim en sonunda oturu pozisyona geçtim dalmışım uyandığımda sola yattım tekrara ama uzun süre solda kalmaıyorum bende sağ daha rahat oluyo bu kezde beslendiği damar sağda die tavsiye etmiyolar napıcam bilmiyorum ya hayırlısyla şu 8 10 haftayıda bi atlatsaydık inşş:)aynen çağlayancım bende sağ yada sırt üstü rahat ediyorum.sola yattığımdda oğlum kıpırdanıyo çırpınıyo gibime geliyo acaba üstünemi düşüyorum diye düşünüyorum.en son ultrasonda kafası soldaydı hala ordaysa kafa üstü çocuk rahat edemiyomuki diye düşünüyordum.zaten genelde sırt üstü yatıyorum uyandığımdada kendimi sağda buluyorum.
çağlayancım tekrar göndercem cnm ama özel mesaj 10dk da bir diyo atabiliyomuşuz bekliyorum zamanın geçmesini:)Kızlar o zaman şöyle yapalım siz bu konu hakkındaki görüşlerinizi hediye topiğine bir yazın diğer arkadaşlarda yazsınlar karar ne çıkacak ona göre bende bugün çekilişi çeker bugün yollarım.
Yalnız bana yeni hediye çekilişine katılacak arkadaşlar adreslerini göndersinler
ad soyad
açık adres ve tel şeklinde diğer arkadaşlarınki bende var zaten yeniden göndermeye gerek yok kızlar
şimdilik ben kaçar şu irsaliyeleri bir giriyim ortalık sakinken
selam herkese
aynen canım normalde sol tarafa yatma en iyisiymiş bebek ve kendimiz için ama bende sola dönünce daha çok zorlanıyorum gögsüme daha çok batıyor canımı acıtıyor sola dönüyorsamda çok kısa durabiliyorum
sağ tarafta ve sırt üstü daha rahatım gerçi artık şimdi o şekilde de rahat edemiyorum ama yinede şükür yatıp bir şekilde şimdilik uyuyabiliyorum
maşallah iyi su içiyorsun ben o kadar olmasa da 2-3 litre anca içebiliyorumahhh ahhh annelik zor zanaatmış valla :)
yaa bide gece yatmadan çok sıvı tükemeyin diyolar ama ben gece boyunca zaten su içmeye kalkıyorum bide çok susuyorum.
diyetisyene ne yediğimi kaç lt su içtiğimi yazıyorum ya ben bu ara valla gece sularını yazmadığım halde(uyku sersemi ne içiyorum bilmiyorum :)4 ltyi buluyo günde sonra da malum zamanımın çoğu wc de:)
geçmiş olsun canım aman aman dikkat et bebişinde umarrım biraz sabırlı olur ve gününü bekler bolca dinlenDoktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
ben yatamıyorum ya dün gece kaç saat uyutmadı yarmaa zoğlum beni öle kığırdadaki napıcam bilemedim en sonunda oturu pozisyona geçtim dalmışım uyandığımda sola yattım tekrara ama uzun süre solda kalmaıyorum bende sağ daha rahat oluyo bu kezde beslendiği damar sağda die tavsiye etmiyolar napıcam bilmiyorum ya hayırlısyla şu 8 10 haftayıda bi atlatsaydık inşş:)
çağlayancım tekrar göndercem cnm ama özel mesaj 10dk da bir diyo atabiliyomuşuz bekliyorum zamanın geçmesini:)
hoşgeldiniz cnmmm
BUSEMM cnm dualarım seninle nişşş bebeğin hayırlı vakitte sağlıkla gelir suyun artar inşş hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı
canım sen mübadilmisin benim eşim mübadil oradan duymuştum kızancıkargünaydınnnn mari dudular.kızçeler/kızancıklar nasıll bugünn.
ya sormayın akşamlarıı bizde ölee uyuyoz parça parça sığamıyorum yatağa sıkıntı basıyo.bende normalde soluma yatıpta uyurdum tabi yüzüstü.şimdi solumda bende zorlanıyorum sağda daha rahatımm.
kızlar bide ben 67.5 olmuşumm önceden 69 geldiğimi görmüştümm
Hediye çekilişine katılan arkadaşlar yorum bekliyorum sizden hediye topiğine geçen seferki kurallar gibimi olsun yoksa yeni birşeyler ekliyelim mi fikirlerinizi söylerseniz bugün çekilişi yapıcam.
Birde yeni katılan arkadaşlar adres bilgilerinizi bana özel msj atın lütfen.
Çekiliş bitti ama katılmak isteyen olursa ekleyebilirim listeye arkadaşlar
günaydın herkeşlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?