benim doktorum Ahmet Seçkin Önoğlu Tepecik hastanesinin doktoru.çınarlıda özelleri yaptırıyor.gerçi kesin fiyatı konuşmadım ama ameliyat olduum bu mart ayında o zaman laparoskopi yapıldı doktor parası dahil 2500 vermiştim.tahmini bunu ondan az yapmazlar yaniii.bide ocakta zam
naz cım ekim sonundan beri normal rapor haklarımı kullandım ben de ,bu hafta heyet raporu aldım ama aslına bakarsan sözleşmelilerin heyet raporu alıp alamadığını kimse bilmiyo,o normal rapora girmediği için aldım ben de...napayım başka çare bırakmadılar...ben çalışmak istiyodum aslında ama bu devlet çalışma sen yat dedi bana ben de öyle yapıorum:)) peki sen nie raporlusun sürekli? heyet raporunu nerden alıosun?gulcancan rapor sormuşsun.. ben de ssürekli raporluyum hamileliğimin başından beri.. öğretmenim ben de.siz heyet raporu alamıyo musunuz? doğum iznine kadar heyet raporu alabilirsin mesela doktorunla konuşup..
ben de aynı şekilde düşündüm,kendi doktorum girmeyecekse ne anladım ben bu işten2 doktor sırayla gece nöbetlerine kalıolarmış galiba,bir hafta biri,diğer hafta biri giriyomuş gece gelen doğumlara...gündüz olsa bari doğumum da kendi doktorum girse... izmirli değilim gülşahcım ben doruk tıp nerde bilmiyorum...çiğli de oturduğumuz için de çoğu yer uzak kalıor...gazi hastanesi nerde?özel hastane mi?[/QUOTE
ben şirinyerde oturuyorum cnm doğumum normal olursa dorukta sezeryan olursa karataşta olucak ama bu aralar izmirde meşhur bir doktr var reşat bozoklar dr karataşın doktoru özel muaneside var ve paracıl değil eğer gitmek istersen herkes cok iyi diyor ben bu kontrolümden sonra reşat beyede gideyim diorum hamileliğimn başından bei aysel hnma gitim ama içimdebir ses başka doktorada görün diyor bakalım ya hayrlısı ctesi doktorumuz ne dicek
naz cım ekim sonundan beri normal rapor haklarımı kullandım ben de ,bu hafta heyet raporu aldım ama aslına bakarsan sözleşmelilerin heyet raporu alıp alamadığını kimse bilmiyo,o normal rapora girmediği için aldım ben de...napayım başka çare bırakmadılar...ben çalışmak istiyodum aslında ama bu devlet çalışma sen yat dedi bana ben de öyle yapıorum:)) peki sen nie raporlusun sürekli? heyet raporunu nerden alıosun?
ben fönü ve makyajı aksatmadan aynen devam ama tabiki kıyafetler nanay elbise hırka iklisini giymekten sinirlerim bozuldu ki ben elbiseyi çok severdim şu hamileleik bi bitsin daracık kotlarıma eteklerime ve kısa dar ceketlerime süratli bir dönüş yapıcam hırs yaptım:) vitrinlerdeki rengarenk deri ceketlere baktıkça sinir oluyorum bana inat çıkardılar herhalde bu sene hıhpöfff kızlar sabah düşündümde saçlarıma fön çektirmeyeli aylaaarrrr olmuşşş:93: hatta banyo yapıcam iki gündür sallanıyorummm saçlarım saçak saçak oldu.böle bir koyvermişlik var üstümde yauuu
ama eşim arada çok güzelsin ne şirinsin çok tatlısın diyooo.bende ters ters bakıyorum dalgamı geçiyosun diyorum :26: hayır çok ciddiyim diyor.ama ben balon gibi oldum kendimi çok çirkin hissediyorum diyorum.alakası yok aksine çok tatlı oldun diyor ama artıkın beni pohpohlamak içinmi yapıyoooo yoksa gerçektenmi öyle söylüyo bilmiyorumama ben her seferinde böyle tepki verince söylemektende vazgeçecek bari sevineyim öyle söylediğinde dimi
nurcum gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel bende haftaya perşembe görücem inş. Ayda 1 kilo nasıl alınır ya son aylarda hemde bilmiyorum ama ben göbeğim şiştikçe bana 5 er onar alıyormuşum gibi geliyor.Bakalım ben kaç çıkıcam randevuda kesin banada kızacak çünkü şuan 57 çıkıyorum evde ama doktora gidince rahat bi 2 kilo fazla ölçüyolar ordamrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
bencede yuh anlamazmışın nasıl olsa bizde öğrencilere öyle diyelim bari sen anlamazsın çocuğum ondan anlatmadım.Onun işi ne acaba o olmasada biz zaten elimze alırız ultrasonu bakarız önemli olan anlatıcak bir aracı olması zaten oda ondan orda bakarmısın ya sinir oldumşimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldumneyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da
canım benimde aynı batmadan sırtımda var öffff öffgünaydın kızlar,
gögsümün altındaki batma beni mahvediyor :2:
hadi mutlu haberlerle gel inş gör bebeğini bekliyoruzokuldan geldik yemeğimizi yedik,geçmişe baktık 17.30 da profesörümle randevum var.
az sonra çıkacağım.bilgisayarım kasıyor onu servise vereceğim
birazz çarşıda fink atarım ,şeker malzemesi kapı süsü falan bakarım muayeneye kadar ,akşam da bilgisayarımı almış olusam yazarım yoksa telefondan falan bağlanırım herhalde.kk ya girerse tabi
benim erken doğum riskim olduğu için bana serklaj yapıldı 13. haftamda. o yüzden çalışmama izin vermedi dr.. yatak istirahati olmasa da normal hayatıma devam edemiyorum işte... 1 kez buca kadın doğumdan aldım 1 aylık.. o kısa olduğu için sonra 2 aylık egeden tıp fakültesinden aldım.dün de son kez 1 aylık egeden aldım.
senin de durumunu okudum.. çok zor gerçekten..bizim okulda bi arkadaş var sözleşmeli sınıf öğretmeni. o da 2 yıldır ankaraya gitmeyi beklio ama gidmedi bi türlü.. ne diyeyim bu devletin hiçbir işi düzgün değilki.. Allah kolaylık versin canım benim..
Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki(
Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl
REAL'DE 2-15 ARALIK TÜM BEBEK ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM VARRR - Sayfa 3 - İndirim fırsatları - Nurturia
Şu sitede gördüm kızlar dalin'in nerde ucuz bulurum diye burası çıktı karşıma bakın derim çok güzel şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?