2011 Şubat Anneleri

benim doktorum Ahmet Seçkin Önoğlu Tepecik hastanesinin doktoru.çınarlıda özelleri yaptırıyor.gerçi kesin fiyatı konuşmadım ama ameliyat olduum bu mart ayında o zaman laparoskopi yapıldı doktor parası dahil 2500 vermiştim.tahmini bunu ondan az yapmazlar yaniii.bide ocakta zam

gulcancan rapor sormuşsun.. ben de ssürekli raporluyum hamileliğimin başından beri.. öğretmenim ben de.siz heyet raporu alamıyo musunuz? doğum iznine kadar heyet raporu alabilirsin mesela doktorunla konuşup..

evett doğru diyosunn.. anlaşması da yok artık hiç bi yerle.. benim verdiğim ücret de zaten anlaşmalı ücretiydi.. gidince bi konuşayım bari..

gulcancan rapor sormuşsun.. ben de ssürekli raporluyum hamileliğimin başından beri.. öğretmenim ben de.siz heyet raporu alamıyo musunuz? doğum iznine kadar heyet raporu alabilirsin mesela doktorunla konuşup..
naz cım ekim sonundan beri normal rapor haklarımı kullandım ben de ,bu hafta heyet raporu aldım ama aslına bakarsan sözleşmelilerin heyet raporu alıp alamadığını kimse bilmiyo,o normal rapora girmediği için aldım ben de...napayım başka çare bırakmadılar...ben çalışmak istiyodum aslında ama bu devlet çalışma sen yat dedi bana ben de öyle yapıorum:)) peki sen nie raporlusun sürekli? heyet raporunu nerden alıosun?

Merhaba kızlar

busemm geçmiş olsun cnm dr dediklerine dikkat et biraz daha dursun bebişin...

nur_45 gözünaydın bebegini görmüşsün maşallah kızına...

dogum ücretleride konuşulmuş heyecan artıyor gitgide artık maalesef Ankara dayım ve burada ücretler uçuyor bilmiyorum naparım.

sıradan devlet hast. gitmeyede cekiniyorum muamelelerden dolayı guvenemiyorum.:44:

Kızlar ben de İzmirdeyim. Doktorumun özel muayenehansei var. Hastane fiyatlarını öğrendim ama şu el hakkı denen şey, yani doktorun aldığı ücret buralarda ne kadar oluyor bilen var mı?

Gülşah geldi canım msj ama cevap veremedim malum ay sonu fatura kesmeye başldık açık burası ama cevap yazamıyorum

benim erken doğum riskim olduğu için bana serklaj yapıldı 13. haftamda. o yüzden çalışmama izin vermedi dr.. yatak istirahati olmasa da normal hayatıma devam edemiyorum işte... 1 kez buca kadın doğumdan aldım 1 aylık.. o kısa olduğu için sonra 2 aylık egeden tıp fakültesinden aldım.dün de son kez 1 aylık egeden aldım.
senin de durumunu okudum.. çok zor gerçekten..bizim okulda bi arkadaş var sözleşmeli sınıf öğretmeni. o da 2 yıldır ankaraya gitmeyi beklio ama gidmedi bi türlü.. ne diyeyim bu devletin hiçbir işi düzgün değilki.. Allah kolaylık versin canım benim..

herkese merhabalar.... Kızlar bu arka sağ kaburgamdaki batma beni mahvediyor biraz fazla oturdummu yamuluyorum acıdan ölüyorum gidince doktora sorucam bakalım bi çaresi varmı 2 ay daha sürerse naparım ben okulda ders anlatırken bazen acıdan yüzümü ekşitiyorum çocuklar anlıyormudur bilmem Of nolurdu doğum öncesi ve sonrası izinler daha uzun olaydı.sonrada ilk 6 ay yalnızca anne sütü diye bağırmayı bilirler.Sen hem çalıştır hemde emzirinde dur.sinir şeyler
ben fönü ve makyajı aksatmadan aynen devam ama tabiki kıyafetler nanay elbise hırka iklisini giymekten sinirlerim bozuldu ki ben elbiseyi çok severdim şu hamileleik bi bitsin daracık kotlarıma eteklerime ve kısa dar ceketlerime süratli bir dönüş yapıcam hırs yaptım:) vitrinlerdeki rengarenk deri ceketlere baktıkça sinir oluyorum bana inat çıkardılar herhalde bu sene hıh

nurcum gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel bende haftaya perşembe görücem inş. Ayda 1 kilo nasıl alınır ya son aylarda hemde bilmiyorum ama ben göbeğim şiştikçe bana 5 er onar alıyormuşum gibi geliyor.Bakalım ben kaç çıkıcam randevuda kesin banada kızacak çünkü şuan 57 çıkıyorum evde ama doktora gidince rahat bi 2 kilo fazla ölçüyolar orda

bencede yuh anlamazmışın nasıl olsa bizde öğrencilere öyle diyelim bari sen anlamazsın çocuğum ondan anlatmadım.Onun işi ne acaba o olmasada biz zaten elimze alırız ultrasonu bakarız önemli olan anlatıcak bir aracı olması zaten oda ondan orda bakarmısın ya sinir oldum
günaydın kızlar,
gögsümün altındaki batma beni mahvediyor :2:
canım benimde aynı batmadan sırtımda var öffff öff
hadi mutlu haberlerle gel inş gör bebeğini bekliyoruz

saol cnm napalım süründürüyo işte bizi böyle bu devlet( sana da çokgeçmiş olsun...senin bi mazaretin var da dr heyet raporu veriyo,benim bi hastalığım olmadığı için heyet raporu almam zor oluyo 1 kez aldım bakalım nolucak,inş. sözleşmen fesholdu diyip beni atmazlar(

Kızlar 2-15 aralık arası realde indirim varmış baksanıza nette buldum ben burda real bulsam kaçırmazdım ama yokki (

Can Bebe Alt değiştirme Örtüsü 12'li 3,99 tl
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 lt 11,99
Dalin Yumuşatıcı 2 lt 3,99 tl
Omo Matik Baby Konsantre 1,5 kg 7,49 tl
Roxy Matik Toz Sabun 2000 gr 5,49 tl

buradada yok ama baağı indirimliymiş

ben yarın reale gidicektim çağlayancım çok iyi oldu alırım hemencikk :)) eşimin pastanı kendim yapıcam onun eksiklerini alıcaktım bunlarda çıkar aradan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…