- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
mrb kızlar nasılsınız?geçmiş sayfaları henüz okuyamadım umarım herşey yolundadır...
biraz önce doktordan geldik...çok kilo almışım tam 3 buçuk kilo tabi haliyle doktorum kızdı
şeker çıkmamıştı bende ama değerlerim yüksek sayılabilecek durumdaydı o yüzden bebeğin kilolu olma riski var demişti...bebeğimiz şuan 1buçuk kilo almış haftasıyla uyumlu bir problem yok dedi....ama bundan sonra ayda en fazla 1 kilo alman lazım dedi...
birde yüzümde hafif şişlik olduğu için albimi ihtimaline karşı idrar testi istedi ama bacaklarımda falan şişlik göremeyince kilodan olabilir dedi...
ama kızımızı görmek çok güzeldi minikim güzellik uykusundan yeni uyanıyordu sanırım bize esnedi
doğum ücretini sorduk +1000lira dedi....
işte böyle......
hoşgeldin canım. Yorum yapılmamış diye sitem etme. genelde banada kimse yapmıyo.aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa
şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....
ayy kızlarr nasıl iş var anlatammam masam dosya doluu onlar bana ben onlara bakıyorumm nasıl yapıcammm yaaaa
şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....
aaaa gözün aydın cnm. çok sevindimm.. bebişin uğur getirsin sana inşallahh
ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?
ben de ona inanıyorum biliomusun naz:)) kesinlikle onun bana uğur getireceğine inanıyorum:))) haa bu arada seninle aramızda 2 gün var:))) bakalım önce hangimiz doğurucaz?
ayy kızlarr nasıl iş var anlatammam masam dosya doluu onlar bana ben onlara bakıyorumm nasıl yapıcammm yaaaa
slm kızlar ben geldim.
gittik alışveriş yaptık geldik.kendime bi paket ped aldım çantama koymak için 2 pakette dalin ıslak mendil aldım.hadtanede lazım olursa diye. ya ben bu zamana kadar hiç ıslak mendil almamıştım kullanmıycaz diye ama bana dalinin ıslak mendili acaip ucuz geldi 2,5 lirya aldım 64 medil varmış içindeçprima nivea falan 6,5 falandı.
realden bahsetmişsiniz real bana o kadar yakınki tam olarak 662 adım :) şaka yapmıyorum ilk taşındığımızda realden başka çevremde market falan yoktu hergün git gel sayıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?