2011 Şubat Anneleri

tubişşş özel mesaj kutun dolmuş canım mesaj atıyomda silmen lazımmış ok tatlışımm benimmm

Son düzenleme:

Canım ne güzel görmüşsün bebişini. sanırım Nurten hanım banada kızacak kilo konusunda.Ben 32. haftamda gidicem. Bide gitmişken odaları görmek istiyorum.Doğum ücretini ben geçen ay öğrenmiştim. Sezaryan ve normal doğum fiyatı aynı. Paket fiyat demişlerdi.

aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa
hoşgeldin canım. Yorum yapılmamış diye sitem etme. genelde banada kimse yapmıyo.

ay sonu işleri yoğun ama aklım sizde arada bi göz atıyorum ama yazmaya cevap vermeye vaktim olmuyo özledim sizle konuşmayı işerim bitince gelicem yineeee

şu an sevinçten ölmek üzereyim kızlar,sanırım allahım dualarımı kabul etti sonunda ve benim bugünkü üzgün halimi görüp bana acıdı heralde,aralığın 10-17si arası özür grubu atamalarımız varmış,çok mutluyum:))))) inşallah hayırlısıyla izmire tayinim çıkar artık ve eşimden evimden ayrı kalmam....

hadi inş canım...güzel haberlerini bekliyoruz

çok sevindim canım senin adına ne güzel içten dua etmişsin ki inşallah sonucuda güzel olur

slm kızlar ben geldim.
gittik alışveriş yaptık geldik.kendime bi paket ped aldım çantama koymak için 2 pakette dalin ıslak mendil aldım.hadtanede lazım olursa diye. ya ben bu zamana kadar hiç ıslak mendil almamıştım kullanmıycaz diye ama bana dalinin ıslak mendili acaip ucuz geldi 2,5 lirya aldım 64 medil varmış içindeçprima nivea falan 6,5 falandı.
realden bahsetmişsiniz real bana o kadar yakınki tam olarak 662 adım :) şaka yapmıyorum ilk taşındığımızda realden başka çevremde market falan yoktu hergün git gel sayıyodum

aaaa gözün aydın cnm. çok sevindimm.. bebişin uğur getirsin sana inşallahh

ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?

ben yağmur veya iremsu koyacağım inş canım...çok hoşuma gitti..herkes bi isim diyo, değişik değişik ama biz bu 2 isimde takıldık kaldık...

ya kızlar biliomusunuz biz hala kızımızın ismine karar veremedik( eşime hiç bi ismi beğendiremiyorum...isim önerileriniz var mı ?

ben yağmur veya iremsu koyacağım inş canım...çok hoşuma gitti..herkes bi isim diyo, değişik değişik ama biz bu 2 isimde takıldık kaldık...

ben de ona inanıyorum biliomusun naz:)) kesinlikle onun bana uğur getireceğine inanıyorum:))) haa bu arada seninle aramızda 2 gün var:))) bakalım önce hangimiz doğurucaz?

ben de buna çok inanıyorumm.. diyorum kızım ailemize uğur getircek.. şansıyla birlikte gelicek inşallah bebişlerimiz.. ya sormaa ben çok ama çok heyecanlanıyorum, bi de artık zaman geçsin istiyorum çok merak ediyorum kızımı.. ama benim dikişler alınınca pek durmaz gibi geliyo.. zaten şimdi zor tutuyoruz içerde.. aman zamanında sağlıkla gelsinler güzel bebişler..

Gözünaydın canım çok sevindim bak çok içten istedin demekki allah dualarını kabul etti inş.herşey istediğin gibi olur canım

ayy kızlarr nasıl iş var anlatammam masam dosya doluu onlar bana ben onlara bakıyorumm nasıl yapıcammm yaaaa

Bendede onlardan var canım biri banada el atsa ne güzel olur

Dalin'in ıslak mendilerinden bende stok yapıyorum canım.3al2öde kampayasından alıyorum sürekli indirim yakaladıkça
ilk aylarda kullanmak içinde zaten unıbaby aldım.Onlarla götürücem sonra dalin'le devam edicem.
real senin yanındaysa gittiğinde bir bak bakalım gerçekten kampayalar varmı,eğer gerçekçe bende eşimi götürücem hafta sonu izmit'e bursadaki real kapanalı çok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…