çatlayan var mı kızlar aramızda ?
çatlarım die cok korkuyorumm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.şirinyerde özel doktora gidiyorum birde özel gazi hastanesinde doğum yapacağım için oraya gidiyorum.ama aklında olsun özeller 32.haftadan sonra almıyor ona göre araştır(en azından gazi hast. öyle)doktor kontrol takibi yapmamış ondan mış
ben özel egepol hastanesine gidiyorum,dün doktorumla konuştum doğuma siz gireceksiniz dimi diye,eğer gündüz olursa tabiki ben girerim dedi,ama eğer gece olursa ve ben o hafta izinliysem diğer arkadaş alır seni doğuma dedi,yaaa herksein kendi doktoru girer sanıyodum öyle olmuyo mu? sizler konuştunuz mu bu konuyu doktorunuzla?başka egepole giden var mı?
canım sen iyi ol arada bizi de kendinden haberdar et ve dinlen canını sıkma e miAllah yardımcımız olsunDoktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlarsuyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
gözde çok susadığın zamanlr şekerinin yükseldiği dönemlerdir geneldeahhh ahhh annelik zor zanaatmış valla :)
yaa bide gece yatmadan çok sıvı tükemeyin diyolar ama ben gece boyunca zaten su içmeye kalkıyorum bide çok susuyorum.
diyetisyene ne yediğimi kaç lt su içtiğimi yazıyorum ya ben bu ara valla gece sularını yazmadığım halde(uyku sersemi ne içiyorum bilmiyorum :)4 ltyi buluyo günde sonra da malum zamanımın çoğu wc de:)
ben de bu aralar uykuya çok zor dalıyorum ...tebrikler yaaa..son 3 ayda kilo veren hamileler olarak literatüre geçeceğiz sanırmgünaydınnnn mari dudular.kızçeler/kızancıklar nasıll bugünn.
ya sormayın akşamlarıı bizde ölee uyuyoz parça parça sığamıyorum yatağa sıkıntı basıyo.bende normalde soluma yatıpta uyurdum tabi yüzüstü.şimdi solumda bende zorlanıyorum sağda daha rahatımm.
kızlar bide ben 67.5 olmuşumm önceden 69 geldiğimi görmüştümm
selam canım sen nasılsın yok mu bu aralar kontrol fallan yazmadınselam millet biz geldik nasılsınıız
ya iğrenç adam ne gıcık özelse hemen değiştir ama güvenilir bir devletse yapacak bişey yokşimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldumneyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da
benimde babam bulgaristan ragraddan gelmiş ,eşim ise ora doğumlu tamamen tesadüf.bende yarı macır sayılırım yaneeeslm kızlar bende azcık evimi toparladım sonra bi güzel kestirdim.
burda ne çok göçmen varmış beya
bende selanik göçmeniyim hem anadan hem babadan :)
canım ben de öğretmenim,hoşgeldin ama sözleşmelilerin mevzuatını bilmiyorumzorla kendime hoşgeldin dedirttim yaaakızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olan var mı? 32.haftada rapor almayı düşünüyorum da,ne yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
bana da yaaa...bunlar moral veriyor herhaldeee..valla gözde banada öyle güzelleşmişin diyolarrrpohpohlamıyolardır dimii
ben henüz çatlamadımçatlayan var mı kızlar aramızda ?
çatlarım die cok korkuyorumm
ben özel egepol hastanesine gidiyorum,dün doktorumla konuştum doğuma siz gireceksiniz dimi diye,eğer gündüz olursa tabiki ben girerim dedi,ama eğer gece olursa ve ben o hafta izinliysem diğer arkadaş alır seni doğuma dedi,yaaa herksein kendi doktoru girer sanıyodum öyle olmuyo mu? sizler konuştunuz mu bu konuyu doktorunuzla?başka egepole giden var mı?
kızlar ben bebişim için alışveriş yaptım ama daha aldıklarımı yıkayıp ütülemedim,bazı eksiklerim var tabi,kendimize ped nasıl ped olcak?orkid gece yeterli olur mu? yoksa hastane bezi mi ne diyolar ondan mı olacak? aaa bir de göğüs ucu krem ne aldınız hangi marka?
cnm ben doruk tıpa gidiyorum bnm kendi doktorum giricek gazi hastaneside o şekilde yapıormuş kendi doktorun girmiormuş ne anladım ben bu işten
a öyle mi canım.. hangi dr gidiosun sen? ben çınarlının kendi doktoruna gidiorum.. o yüzden extra ücret ödemicez sanırım.. geçen yıl sorduğumda herşey dahil 1350 dediler bana nitekim öyle de oldu.. oranın hastası olduğum için doktor ücreti almadılar.. bu yıl konuşmadım daha doğum ücretini.. bi sonraki kontrolümde konuşayım barii artık..naz benim doktorumda çınarlıyla anlaşmalı yapıyor.ama maliyeti 2500 ü geçiceği için gaziye geçtim.şimdi sadece kendi doktorumda kontrollerimi yaptırıyorum
valla canım gazidede öyleymişş.doğum gece olursa nöbetçi doktor yaptırıyomuşş. egepolde doğum ne kadar sgk ile anlaşması varmı
inşallah canım iyi haberler alırız umarım ben de bugün 5 buçukta bakalımmelocum bu c tesi aksilik çıkmazsa inşallah bebişimizi görecez
a öyle mi canım.. hangi dr gidiosun sen? ben çınarlının kendi doktoruna gidiorum.. o yüzden extra ücret ödemicez sanırım.. geçen yıl sorduğumda herşey dahil 1350 dediler bana nitekim öyle de oldu.. oranın hastası olduğum için doktor ücreti almadılar.. bu yıl konuşmadım daha doğum ücretini.. bi sonraki kontrolümde konuşayım barii artık..
gülcan kipadan külot şeklindeki hasta bezlerinden aldım bir paket onları tavsiye ettiler.göğüs kremi olarak lansinoh aldım
kızlar ay sonu olduğu için uğrayamadım bugün şimdide yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?