2011 Şubat Anneleri

tüm teyzoşlara teşekkür ediyoruzz....
sedacım balgat akrapol hastanesi....
çağlayancım ben doktorumdan çok memnunum o yüzden başka alternatif düşünmüyorumm...

bende söğütözü Bayındırda yapıcam.daha sormadım fiyatı bu sefer bende sorayım diyorum.hatta hastaneye gideyim bakayım diyorum ama ne dicem.

muayeneye medart a gidiyorum onun anlaşmalı hastanesi bayındır yani muayeneye oraya gitmiyorum.doğumda orayı kullanıcam.yani gidince ne desem ben burda doğum yapıcam imkanlarınız ne diyemi sorcam bilemedimde.

seda herkes şu anda pasaklı konumunun zirvesindee yaşıyoo.üstüme bişi alasımda yokk.aldığım elimde patlıcak.valla kışı 1 pantalon bi tulumla çıkarcam bu gidişle.fönü hımmmmmm bayramda kendim şettirdim üstündenn hemenn.

teşekkür ederim canım yaa,şöyle baştan anlatayım o zaman:)) eşim subay,geçen yıl diyarbakırdan tayini izmire çıktı,ben de öğretmenim ama sözleşmeli( ama benim tayinim çıkmadı...evimizi falan taşıdık yazın izmire ama tabi ben diyarbakıra gitmek zorunda kaldım geri...2 ay kadar bi arkadaşta kaldım okula gidebilmek için bu halimle,çok zor oldu tabi eşimden ayrı..daha sonra rapor aldım izmire geldim..sözleşmeli öğretmenlerde rapor 30 günü geçerse sözleşmeyi feshediyolar,onu geçirmemek için uğraşıyorum bi yandan,bi yandan okul idaresine raporu anlatmaya çalışıorum falan falan...yani kafam çok karışık,tayinime kafayı takıyorum sürekli...şubatta eş özrü olur mu diye bekliorum,eğer olmazsa 4-5 aylık bebeğimle yine diyarbakıra gitmek zorunda kalıcam((( böyle işte kafanızı şişirdim kusura bakmayın...

anladım canım bizim hastanede hasta yatış diye bi bölüm var ordaki bayana yönlendirdiler doğum ücretiniz ne kadar diye sordum doktorumu ve haftamı sordu yılbaşı zammı olacak ama sizi etkilemz dedi birde bu ücrete 1 gece yatış+1 refakatçi+bebeğin ilk doğduğu andaki muayene ve testleri dahilmiş...zaten anlaşmaşlı hastanesi ise sende dersn böle böle die...yada doktoruna sor istersen

valla kızlar ben geçensene bi kaç elbise almıştım triko nimetlerinden yararlanıyorum döndür döndür giyiyorum.:)
dünde misafirliğe giderken makyaj yaptım eşim sen ne güzelleştin bööle dedi allahım çok mutlu oldum gittiğimz yerde de sen nasıl kız annesisin gittikçe güzelleşiyosun demezlermi ayy mest oldum vallahi :)))

şu an izmirde olan var mı acaba benden başka?????? hangi hastaneye gidiyorsunuz???

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.şirinyerde özel doktora gidiyorum birde özel gazi hastanesinde doğum yapacağım için oraya gidiyorum.ama aklında olsun özeller 32.haftadan sonra almıyor ona göre araştır(en azından gazi hast. öyle)doktor kontrol takibi yapmamış ondan mış

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar kocişim geldi gidip biraz eve alışveriş yapalım valla kıza almaktan evi unuttuk :)

kızlar selammm...

aslında bugün çok neşeli yazacaktım size,,dün lohusa geceliğimi aldım çok hooşuma gitti Ankara daki arkadaşlara da fikir olur resmini eklcem ama makinanın pili bitmiş

daha önemlisi sabah kabız olmuşum ıkınınca vajinamdan bikaçdamla kan geldi ne güzel 1 aydır kanamam yoktu,çok korktum ama çok şükür devam etmedi,,, yaa ne zormuş bu gebelik,korkuyordum ama inanın bukadar stresli olduğunu bilmiyordum

nurcum maşallah kızın kocaman olmuş,bu aa-rada ben son bir ayda 5 kilo almışım,sen üzülme yani

dilerim lal hepimiz aynı durumdayız çok dağıttık kendimizi ama az kaldı Alahın izniyle eski kokoş hallerimize dönmeyee.:13:

naz0635 kıs nerelerdeydin izmirli hemşerimm

canımcım buralardayım bayram falan girdi araya yazaamadım ne zamandır.. ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum 2 gündür de rapor işimi halletmeye çalışıyodum.. öyle zor ki bu devlet hastanelerinde bişeler yapmaya çalışmak... her gittiğimde bi daha gitmicem diorum ama rapor için gitmem lazım.. neyseki son heyet raporumdu.sonra doğum izni inşallahh:
zaman geçsin diyorum artık bir an önce.. gelsin kızım sağlıkla.. sanırım hamileliğin zor bölümlerine girdik ve her geçen gün daha da ağırlaşıyorum

Son düzenleme:
bende izmirdeyimm... ben çınarlıya gidiyorum.. orada da doğum yapcam aartık..en baştan beri oraya gittim bi şikayetim olmadı.

gözün aydın canım artık şişlikler başlar bizde zaman daraldıkça doktorların hepsi aynı kilo durumuna çok kızıyorlar ama biz istermiyiz hiç kilo almak maalesef şuan elimizde gibi görünsede iradeler çok zayıfladığı için engel olamıyor insan kendine

aşkolsun kızlar bi hoşgeldin deseydiniz yaa

zorla kendime hoşgeldin dedirttim yaaa kızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olan var mı? 32.haftada rapor almayı düşünüyorum da,ne yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
hoşgeldin canım şubat anneleri doğum izinleri topiğinden bakabilirsin soruna cevap bulabilirsin belkiş

ooh ne güzel işte en azından senin gönlünü alıyor insan onu duyunca bile mutlu oluyor bazen

nurcum maşallah canım kocaman olmuş bebişin kilo konusunuda sorun etme ben kilolu olduğum halde doktor bana 10 kiloyla bitirebilirsin demişti ama şükür daha 4,5 kilodayım

mkt canım maşallah canım bebişinee o doktor ne sinirmiş yaa biz bu günü ipleçekiyoruz onun dediği lafa bak valla benim 2 doktorumda muhteşem insanlar birine büyük ekran izliyoruz diğer doktorumda benle sedyeye oturuyor monitorü çevirip beraber izliyoruz

aaa biri fönmü dedi hmmm en son ne zaman yaptırdım hatırlamaya çalışıyorum ama bayramdı galiba şöyle bir üstünden geçmiştim.
Bazen sabahları işe gelmeden hafif bir makyaj yapıyorum makyaj dediysemde gözlerime bir kalem hafif bir parlatıcı sürüyorum çıkıyorum.Eşimde diyorki ayy çok güzelsin aşkım bu sabah halbuki kıyafetlerim aynı sadece bir ufak tefek değişiklik ona bile değişik geliyor demekki o bana yapmadığımda da söylüyor ama ben çok çirkin oldum diyorum sen halinle güzelsin zaten diyor,ama çoğu zaman bize karşı ne yapacaklarını şaşırıyor zavallılar.

Kafaşişirmek olur mu canım aşkolsun.
İşin gerçekten çok zormuş canım allah gönlünden geçeni hayırlı olanı versin canım.Ne desem bilemedim şimdi ama sana bizim öğretmen kızçeler daha çok yardımcı olurlar bu konuda

naz benim doktorumda çınarlıyla anlaşmalı yapıyor.ama maliyeti 2500 ü geçiceği için gaziye geçtim.şimdi sadece kendi doktorumda kontrollerimi yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…