2011 Şubat Anneleri

gyshkny ben o zaman rennie şurup alıyorum iyi geliyo doktor vermişti
kızlar ben kaçar size iyi akşamlarrr

kızzlar benim eşimde artık benim çantam nerde demeye başladı ben taşımıyorum artık o taşıyo :))) ve çok alıştı

kuru ekmek, galeta türü şeyler dene canım, peynir daha da ekşitir.
ben midem için Rennie Duo şurup kullanıyorum evdeyken, okula giderken de çantamda mutlaka rennie'nin hapından bulunuyor. zararı yok bunun bebişe, 5dk. içinde rahatlatıyor hem de

valla bende de 1 haftadır var.Aynen dediğin gibi KABUS. Muz iyi geldiğini uydum ama bende gebelik şekeri de olduğu için yemiyorum.Ama maden suyu içiyorum.

bende şimdilik yok gayecim umarım olmaz da..ama ilerde olur mu bilmem kaçıncı haftada başladı?önceden midende sorun var mıydı

Önceden midemde hiç sorun yoktu canım... baharatlı da yerdim acı da yerdim... Hatta gebeliğin ilk zamanlarında bile mideden sorun yaşamamıştım.Fakat son 1 haftadır büyük sorun yaşıyorum.Hatta Salı günü akşam yemeğimiz biraz acılı olmuş gece uyandığım gibi hepsini çıkardım ve sabahı zor sabah ettim.

gyshkny ben o zaman rennie şurup alıyorum iyi geliyo doktor vermişti
kızlar ben kaçar size iyi akşamlarrr

Canım bende çok zorda kalırsam renie hap alıyorum ama ilacı da çok kullanmaktan yana değilim.

canım geçmiş olsun benim midemde senin gibi çok fena günde 2 tane maden suyu içiyorum baya bi rahatlatıyo dene istersen bide baharatlı ve yağlı herşeyden uzak dur mahvediyo bide sarımsak canım

kızzlar benim eşimde artık benim çantam nerde demeye başladı ben taşımıyorum artık o taşıyo :))) ve çok alıştı

benim eşimde hastanede benimle kalıcağı için kendisinede lohusa pijama takımı istiyomuş canım hep çocukla sana alıyoruz bana hiçbirşey almadık doğumda ben ne giycem diyor

e yani oda hastanede kalacakmış işteeee :)

çok güzeldi bu yaaa tabii lazım onlarada lohusa pijamasııııı:)

slm kızlar bugün hiç giremedim btün gün dışardaydım yeni geldim.geçmii okudum baya kaynatmışsınız valla
hele o eşlerin çekiştirilmesine bayıldım valla.:)

melocum hani şu şeker ölçmek için kullandığımız delme aletleri var ya onlar tek kullanımlık mı? bugün başladım ya acemiyim biraz, kullanım klavuzunda tek kişi tarafından kullanmalı deniyor ama her kullanımda kalemin ucundaki deliciyi değiştirmeli mi tam anlamadım. nasıl yapıyorsun sen?

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
okuldan geldik yemek bulaşık derken anca oldu ayyy geçmiş yine birikmiş amma çok konuşuyorsunuz azcık bizleride düşünün vallahi
anca bitti vallahi
azıcık dinleneyim şimdi
çok öptük kızımla
mucakkkkkkk

offff boşuna kürek çektiğimizi hissediyorum bazen

Masallah kizina canım çok tatli cikmis

kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn

canım geçmiş olsun

Ne güzel canım herşey yolundaymış
inşallah bir an önce babayada kavuşursunuz

geçmiş olsun canım
iyiki birşey olmamış

offf ben napayım kızlar hamile kalmadan önce zaten üzerimde fazlalık 30 kilo vardı şimdi resmen yuvarlanıyor gibiyim okadar hantallaştımki

selam güzel anneler ve bebişlerii hepinizi öpüyoruz oğlumla sizi seviyoruzz

bizde sizi çok seviyoruz şekerlerr

maşallah büyümüş bebiş
sezeryan tarihinde yakında belli olur ozman bizim belli oldu bile:)
ismide çok güzelmişş:))

kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:

kesinlikle primadan başka alma canım.Süper
aynı pedlerdeki en iyisi orkid gibi bezlerdede prima!

eşim sağolsun yardımcı oluyor
ilk gebeliğimdede son aylarda o almıştı şimdide
ama sezeryan öncesi sir ağdaya giderim sanırım

benim eşimde hastanede benimle kalıcağı için kendisinede lohusa pijama takımı istiyomuş canım hep çocukla sana alıyoruz bana hiçbirşey almadık doğumda ben ne giycem diyor
buna koptum yalnızzzzz..annem bana lohusa pijaması alırken bir takım da eşşime almıştı iyiki de almış
yok canım delme kalemini defalarca kullanabilirsin de hijyen açısından başkalarına kullandırmamak gerek,tek kullanımlık olanlar cihaza takılan şeritler sadece

hoşgeldin şekerim biz koptuk bugün burda..kocalara ne kulplar taktık

kızlar ben bebek şekeri araştırmaları yaparken şu bebek kurabiyelerine takıldım acaba mevlütte ve hastaneye gelenlere bebek kurabiyesi versek nasıl olur çok tatlı şeyler yaa gerçi insan yemeye kıyamaz:)

ben kalıcı bişey olsun istiyorum gözdecim bizim nikah şekerleri fotoğraf çerçevesiydi 5 yıl geçti hala gittiğim eş dostların vitrininde duruyor
ya da bu tür olan bebek şekerlerini ben de halsaklıyorum o yüzden böyle bişey bakıyorum eminönüne bakıcam

slm kızlar bütün gün kocalarınızı çekiştirmişsiniz .şimdide hepiniz gitmişsiniz.ne yapalım bizim babamız geçe gelince akşamları evde yalnız oturuyoruz .bu saatte burda da kimsecikler kalmıyor ((

ii aksamkar kızlar 3 gundur gıremıodum pc bozuldu sankı bana daha uzun geldı yaw. gecmıste halıyle baya bırıkmıs ama bakamadım.
bı yandan pasta borek yapıorum yarına mısafırlerım var uzun zamandır pasta borek ısıne gırmıodum malumunuz kılo sıkıntımız var ama sımdı gozumun onunde de yemeden nası durcam bılmıom ama kararlıyımmm..
sizlerıde beklıorum hadeeee caya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…