selam kızlar uzun zamandır giremedim... evde griple boğuşuyordum.4 haftadır atlatamadığım grip yakamı bırakmamaya kararlı gibi.Öksürük bitti şimdi de ses kısıklığı var.
Bakıyorum da siz beyleri çekiştirmeye başlamışsınız... Ama dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.Hatta x2 katı diyorum ben.
Bu arada kızlar son 1 haftadır ben mide konusunda çok sıkıntı yaşıyorum... Midem mütemadiyen yanıyor... Geceleri ağzıma kadar acı-ekşi su geliyor.Gün içinde de boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum. Bi çok şey denedim ama ekmek-peynir bile yesem yanıyor
Sizlerde de böyle sorun yaşayan var mı?
cnm bnm slm öncelikle geçmiş olsun ya bi atlatmadın geçer kurtulursun inşş
bnm sadece bi gün oldu ama kabuşs gibiydi gayecim sanki içimde alev vardı ya çok zor bişii çok şükür bidaha olmadı ama buaylar artık bunları yaşamamız çok normalmiş ben netten bakmıştım hemen muz ii geliyomuş bide maden suyu
bende şimdilik yok gayecim umarım olmaz da..ama ilerde olur mu bilmem kaçıncı haftada başladı?önceden midende sorun var mıydı
gyshkny ben o zaman rennie şurup alıyorum iyi geliyo doktor vermişti
kızlar ben kaçar size iyi akşamlarrr
selam kızlar uzun zamandır giremedim... evde griple boğuşuyordum.4 haftadır atlatamadığım grip yakamı bırakmamaya kararlı gibi.Öksürük bitti şimdi de ses kısıklığı var.
Bakıyorum da siz beyleri çekiştirmeye başlamışsınız... Ama dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.Hatta x2 katı diyorum ben.
Bu arada kızlar son 1 haftadır ben mide konusunda çok sıkıntı yaşıyorum... Midem mütemadiyen yanıyor... Geceleri ağzıma kadar acı-ekşi su geliyor.Gün içinde de boğazıma kadar cayır cayır yanıyorum. Bi çok şey denedim ama ekmek-peynir bile yesem yanıyor
Sizlerde de böyle sorun yaşayan var mı?
kızzlar benim eşimde artık benim çantam nerde demeye başladı ben taşımıyorum artık o taşıyo :))) ve çok alıştı
canım geçmiş olsun benim midemde senin gibi çok fena günde 2 tane maden suyu içiyorum baya bi rahatlatıyo dene istersen bide baharatlı ve yağlı herşeyden uzak dur mahvediyo bide sarımsak canım
benim eşimde hastanede benimle kalıcağı için kendisinede lohusa pijama takımı istiyomuş canım hep çocukla sana alıyoruz bana hiçbirşey almadık doğumda ben ne giycem diyor
canım geçmiş olsun benim midemde senin gibi çok fena günde 2 tane maden suyu içiyorum baya bi rahatlatıyo dene istersen bide baharatlı ve yağlı herşeyden uzak dur mahvediyo bide sarımsak canım
benim eşimde hastanede benimle kalıcağı için kendisinede lohusa pijama takımı istiyomuş canım hep çocukla sana alıyoruz bana hiçbirşey almadık doğumda ben ne giycem diyor
haydi iyi akşamlar ben kaçar
evet ama artık ben çocuklara kızmıyorum çünkü ne zaman öyle çocukların velilerini çağırsam çocuktan beter şeyler söylüyorlar.Geçen velinin biri gelmiş neymiş oğlu geçen tahtaya kalkmış büyük bi şevkle soru çözmüş ben ne demişim oğlum tahtanın ortasına yazmasaydın sol üstten başlasaydın demişim çocuğun tüm şevki kırılmış da bilmem ne. Bunlar kendi zmanlarımndaki öğrtemnleri unuttular herhalde.Kusura bakmayın dedim ben öğretmenim çocuğunuzun matematiği kadar düzeni tertibide beni ilgilendiriyor dedim.Öğrenci pedegojisini sizden öğrenecek değilim.Bakar mısın dediği lafa böyle velinin böyle öğrencisi olur işte napacaksın.Ama unuttukları bişey var onlar bizim şevkimizi kırarsa olan çocuklarına oluyor ben şevkle öğretmeliyimki onlarda öğrensin ama nerdee o ince düşünce.Sanki biz onların emir eriyizde bide kalkmış akıl veriyorlar.Destek olacaklarına köstekler.İyi çocuğun veliside zaten akıllı anlayışlı sorumlu veli oluyor.
DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
olumsuz bişey yok çok şükür
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
işte bu da kızım kaburgamın altına kafasını sokmuş
Dailymotion - ELVİN 28.HAFTA - Kadınca Kanalı
kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn
Kızlar iyi geceler,
Bugün bende doktora gittim, bebiş normal, sağlıklı gözüküyor şükür, kilosuda haftasına göre normal, dudakları kağana, burnu yine bana benziyor :)) tabi değişedebilir bunlar, ama 3 boyutlu gösterdiği zaman epeyce net seçiliyor :))e adam yanımda olmadığı için hep kendime bakmışım aynalardan kendime benzetmişim heh he
Tüm organlarına kafa yapısına ayrıntılı olarak baktı, kalsiyum yazdı daha alamadım,
Kağanımıda dr a çıkarttım,kağandan kan ve idrar tahlili alındı, ayağında düztabanlıktan şüphelenmiştim geçenlerde dr ortopediye gönderdi, cuma randevu aldım ona, kendimde o gün aç karınla kan vericem, ordan sonuç göster fln derken öğleni geçiririz gibi gözüküyor,
Ve güzel haber eşim yarın akşam burda, bizi çok özlemiş bizde onu tabi...
Cuma günü beraber gidicez hastaneye,
Şimdilik bu kadar kızlar öpüldünüz
Selam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor
canım bizde oğumuzla bir gün iyi bir gün kötü geçiriyoruz günleri
valla başarılar diliyorum sana gerçekten iradeni kontroledebilirsen süper olur ya biz doğumdan sonrada şubat anneleri kilo veriyor top,ğ, açalımda şu aldığımız kiloları verelim artık tartılmak bile istemiyorum sürekli bir çıkış gördükçe moralim bozuluyor zaten benimde hamile kalmdan önce bir 8 kilo fazlam vardı onu vermeye uğraşırken hamile kaldım şimdi üstüne kat ve katlandı kilolar bu hamilelik benim iradeyide aldı götürdü yemiyeceğim tamam diyorum aradan bir yarım saat geçiyor bir bakıyorum ki o yemeyeceğim diyen ben yemişim bitirmişim
selam güzel anneler ve bebişlerii hepinizi öpüyoruz oğlumla sizi seviyoruzz
maşallah canım kocaman olmuş kızın biz de cumartesi günü günü dr. oğlum 1.232 gr. olmuuş isminede egemen diyoruz inşallah dr bebeğin balşına biraz büyük dedi sezryan olabilir dedi sevindim açıkcası sezeryan olmasına:)
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
kızlar birşey soracağım bu ağda olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz ben eskiden eldivenle veya jiletle alıyordum şimdi eldivenle almak zaten imkansız jiletle bile zor alıyorum valla göremiorum ki artık aldığım kadarıyla
kuaföre sir adaya gitmiştim o iyi oluyor ama acaba son aylarda bir sakıncası olurmu sonuçta sıcak yapıştırılıyor ya zararı olurmu yada çok acı duyarmıyız ki bileniniz varmı
buna koptum yalnızzzzz..annem bana lohusa pijaması alırken bir takım da eşşime almıştı iyiki de almışbenim eşimde hastanede benimle kalıcağı için kendisinede lohusa pijama takımı istiyomuş canım hep çocukla sana alıyoruz bana hiçbirşey almadık doğumda ben ne giycem diyor
yok canım delme kalemini defalarca kullanabilirsin de hijyen açısından başkalarına kullandırmamak gerek,tek kullanımlık olanlar cihaza takılan şeritler sadecemelocum hani şu şeker ölçmek için kullandığımız delme aletleri var ya onlar tek kullanımlık mı? bugün başladım ya acemiyim biraz, kullanım klavuzunda tek kişi tarafından kullanmalı deniyor ama her kullanımda kalemin ucundaki deliciyi değiştirmeli mi tam anlamadım. nasıl yapıyorsun sen?
merhaba kızlarrr
okuldan geldik yemek bulaşık derken anca oldu ayyy geçmiş yine birikmiş amma çok konuşuyorsunuz azcık bizleride düşünün vallahi
anca bitti vallahi
azıcık dinleneyim şimdi
çok öptük kızımla
mucakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?