2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.

günaydın caglayan
aynı dün akşamda benim oldu böyle keskin kısa süreli sonra geçti
ya birde sanki yiğit bey daha az oynuyor gibi geldi bana benmi anlamıyorum ki ooof ilk hamilelikte zor oluyor hiç bir hareketin anlamını bilemiyorsun

Bilmiyorumki canım ama akşam babasına resmen şov yaptı bizim kız.Bir görsen o kafayı nasıl zorluyor dışarı çıkarmak için karnımda geziniyor sürekli birde bütün gün oturuyo olunca akşam yatmam çok hoşuna gidiyor
Acaba bizim yaşadığımız yalancı sancılar diyorlar ya hani ondan olabilir mi.

Çekilişi yaptım kızlar yavaş yavaş yolluyorum adresleri sizlere mail adresi bende olanlara erkenden attım bu sabah alanlar adresi aldım diye belirtsin tamam mı hediye topiğine

canım ben dediğin gibi bişi hiç yaşamadım devam ederse yada seni çok huzursuz ederse olmazsa doktoruna danış...ama artık böle ağrılar normal olabilirmiş doktorum düzenli aralıklarla olmadıkça yaşadığın ağrılar normal dedi ama

günaydin kizlar, izne ayrildigimdan beri nete cok giremiyorum nasilsiniz bakalim? biz iyiyiz cok sükür 32. haftamiza girdik bugün allahin izniyle =)
benimde bi sorum varr, bebisim 1 haftadir cook hareketli tekmeleri canimi yakmaya basladi gece bile zor uyuyorum canimi bukadar yakmasi normal mi ki?

Günaydın yeni gelen anneler şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşireye dedimki böyle böyle ağrılarım var dedim.Dün kendini çok yorup ayakta uzun süre kaldıysan aşağıya baskı yaptığı için bu ağrılar normal dedi.Eve gidince ayaklarını havaya kaldırıp biraz bu şekilde kalıp dinlen dedi,eğer geçmezde aksi bir durum olursada dr.arayıp haber ver dedi.

artik oramizin buramizin agrimasi nrm galiba, allahtan evdeyim dinleniyorum ama yinede gece belden asaga komple uyusuyo bnm dokor normal hatta dahada kötü olcak bu uyusmalar hamisligin sonuna dogru dedi dedi korkuttu beni

sağol caglayan demekki onunla alakalıymış valla benim oğlumda bir kaç gün önce acayip hareketler yapıyodu sanırım yoruldu yapmıyor şimdi sakiniz yani arada hareket ediyor zate onlarıda hissetmesem doktora gideceğim bu kontrolde ir uzun geldiki bana geçmek bilmedi 13 aralık kontrol günüm bir gelsede görsem oğlumu

Günaydın canım hoşgeldin ohhh tatil başladı bakalım hadi gözünaydın :))
Benimde kızım çok hareketli canım normal sana böyle yapması çünkü artık büyüdükçe yerleri daralıyor ee büyüdükçe tekmelerde güçleniyor benimki helede akşamları çılgın gibi oluyor karnım hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde

kızlar hemen hemen cogunuz benden hafta olarak buyuksunuz ve bırkac hafta sonra bu agrıların uykusuzlukların bende olacagı haberı benı cok korkutuyor

Bu hafta benimkide pek hareketli canım dün akşam başaşağı dönmüş şükür ama onunda şöyle bir zararı var ayakları hiç durmuyor ve acayip baskı kuruyor vajinama
ayın 13 şimdi sana zaten hiç gelmez bende bu ay sonunu nasıl çıkarıcam hiç bilmiyorum

cnm uzat ayaklarını dinlen dicem ama iştesin eve gidince mutlaka öle yap.geçmiş olsun her gün yeni biyerlerimizx ağrıyo ama bunun bebiş için olduğunu bilmek bile güzell:)

Günaydınn hepicinizee kızlarrr.
Nur_45 maşallahh dün 1 bugün 2 ne hemen sıkıldın diyettenn.dahahaa durrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…