günaydın caglayan
aynı dün akşamda benim oldu böyle keskin kısa süreli sonra geçti
ya birde sanki yiğit bey daha az oynuyor gibi geldi bana benmi anlamıyorum ki ooof ilk hamilelikte zor oluyor hiç bir hareketin anlamını bilemiyorsun
Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.
Günaydın yeni gelen anneler şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşireye dedimki böyle böyle ağrılarım var dedim.Dün kendini çok yorup ayakta uzun süre kaldıysan aşağıya baskı yaptığı için bu ağrılar normal dedi.Eve gidince ayaklarını havaya kaldırıp biraz bu şekilde kalıp dinlen dedi,eğer geçmezde aksi bir durum olursada dr.arayıp haber ver dedi.
günaydin kizlar, izne ayrildigimdan beri nete cok giremiyorum nasilsiniz bakalim? biz iyiyiz cok sükür 32. haftamiza girdik bugün allahin izniyle =)
benimde bi sorum varr, bebisim 1 haftadir cook hareketli tekmeleri canimi yakmaya basladi gece bile zor uyuyorum canimi bukadar yakmasi normal mi ki?
sağol caglayan demekki onunla alakalıymış valla benim oğlumda bir kaç gün önce acayip hareketler yapıyodu sanırım yoruldu yapmıyor şimdi sakiniz yani arada hareket ediyor zate onlarıda hissetmesem doktora gideceğim bu kontrolde ir uzun geldiki bana geçmek bilmedi 13 aralık kontrol günüm bir gelsede görsem oğlumu
Günaydın yeni gelen anneler şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşireye dedimki böyle böyle ağrılarım var dedim.Dün kendini çok yorup ayakta uzun süre kaldıysan aşağıya baskı yaptığı için bu ağrılar normal dedi.Eve gidince ayaklarını havaya kaldırıp biraz bu şekilde kalıp dinlen dedi,eğer geçmezde aksi bir durum olursada dr.arayıp haber ver dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?