2011 Şubat Anneleri

yaa tamam geliyorum bekle :))) zaten bugğn iştahım çok açık şekerim ilkine göre yüksek çıkmadı fazla ona mı şımardım nedir ?hep yiyesim var bir de sen böyle cazip teklifler sunarsan olmaz ki :))

olur tatlım bal gıbı olurrr hem kendıme es bulmus olurum suc ortagıııı amaaan ne demısler bır dırhem et bın ayıp ortermıssss

olur tatlım bal gıbı olurrr hem kendıme es bulmus olurum suc ortagıııı amaaan ne demısler bır dırhem et bın ayıp ortermıssss

şu atasözleri var ya çek çevir işimize nasıl gelirse demi ....yine de biz birbirmizi gaza getirmeyelim canım :))ben şu anda otlarımla başbaşayım zaten ...diğer yiyeceklerle savaş halindeyim ....

ben kurabiye vericem gelenlere eşim yapıo çünkü kurabiyeleri:) kızımızın adı Melek olacak ve tüm misafirlere melek şeklinde kurabiye hediye edicez. ilginizi çeken birşey varsa bana danışabilirsniz kızlar her şekilde yardımcı olurum www.hayalpasta.com

meraba kızlarr bende 26+6 haftalık hemileyim:))
ama ben mart annesi mi yoksa şubat annesimiyimm sizi görünce tereddüte düştüm

haklısın canım oku oku bitmedi geçmiş
ee nasılsınız bakalım..ben de ii diyeyim ii olsun..ağrılarım var biraz ama olacak o kadar da:))))))))))
doğum iznimi hesaplıyordum bende..8 hafta öncesinden ayrılıp ikinci dönemin sonunda okula gitme taraftarıyım çünkü şu an zorlanıyorum ders anlatmaktan..merdiven çıkmaktan ve dolmuşla gidip gelmekten..emzirme olayı aklımı karıştırıyo..bebeğimi de düşünüyorum ..ama karar veremiyorum ((((((((
umarım hakkımda hayırlısı olur:)))
sizler neler yapıyorsunuz...

kızlar mrb.nasılsınız.bende uzun zamandır gıremedım.okul temposu.yaaa buarada sir ağda yaptıran varmı.ben hiç gitmedim kuaföre.ama canım cok acır diye korkuyorum cokkkk

aynen benimde 4 mart gözüküyor normal hesaplama ama biz şubat ortasına kadar dayansak çok mutlu olacaz :)))

kızlar konuyu okumadan pat dıye atladım ortama.ama cok korktugum ıcın acaba cvp alırmıyım dıye bekle.sır agda normal agdadan farklımı acaba

ben geldiiimm var mı buralarda olan? bütün gün misafirlerle uğraştım pasta börek derken öldüm vallahi,siz de çok ayakta kaldığınızda beliniz ağrıyo mu yaa?ben artık pek ayakta kalamıyorum sırtım ağrıyo hemen...

biz de geçen gece izinlerden konuşmuştuk, herşey bebişlere bağlı. umarım çok erken gelmezler. zaten haziran sonuna kadar yetmiyor doğum izni. artık raporla falan halletmeye çalışıcam ben Fufukacım.

keşke hazır birşeylerle geçiştirseydin, artık halimiz malum. gündüzleri çok zorlanıyorum ben, oturarak ders anlatmayı hiç sevmem ama artık zorluyorum kendimi, fırsat bulup oturmaya çalışıyorum. yoksa aynen o bel ve sırt ağrıları öldürüyor

keşke yapabilsem ama işte onu yapamam,apartmandakiler ilk kez geleceklerdi yapamadım

aa ne güzel çiçek yaa gerçi benimde rahatsızlanana kadar yürüttüğüm bi cafem vardı. bütün pasta kek kurabiye kendimiz yapıyorduk ortağımla ordan tecrübeliyim yani:)

ağrımazmı canım sadece ayakta kaldığuımda diil oturunca bile ağrıyo

Hadi bakalım inş kotayı tamamlarsın cnm, cicileri güle güle kullansın kızçen
Cnm 4 kilo baştan beri çok çok iyi tebrikler, kağanda prima yenidoğan kullandım hiç birt sıkıntı yaşamadık, göbek bağı ilk hafta düşüyor zaten, göbeğin üstünede temiz sargı bezi koyuluyor
Sıhhatler olsun cnm kurtulmuşun kıldan tüyden, primada oyuk yok ama hiçbir sakıncasını görmedim
eline sağlık cnm, düşündümde ben pek brokoli yemedim hamişlikte, alayımda salatasını yaparım bende
benimde birçok arkadaşım eşine yaptırmış ama bende cesaret edemem ona kuaföre ilk gittiğin zaman utanıyorsun ondan sonra alışıyo insan
Cnm bende gitmedim, hamilelikte bile gitmediysem dahada gitmem sanırım, ama yaptıranlar memnunlar
ya şu ağda olaylarına toptan bir çözüm bulsalar ne süper olacak bayan olmak bu yönden çok dertli yaaa
her sıkıntı bizim üzerimizde yok tüydü yok saçtı yok makyajdı ...... saymakla bitmiyor ki
Cnm işe gireyim ilk işlerimden biri lazer olacak
Geçmiş olsun cnm, ne kanseri?
Cnm şu diyet topiği bize farz oldu sanırım &#61514)
birde alttan ne zaman baklıyor cidden aslında bu soruları 2010 annlerine sormak lazımdı değilmi
Cnm 36 dan sonra bakılıyor, geç bakılma nedeni doğumu tetikleyebilmesi
Cnm güzel haberlerle dönmüşsün, bide eğer ilk defa ağda yapılacak ise tehlikeli olabilir son aylarda, daha önce yaptırdıysan git bence, yada işlem yapılırken kendini kasmayacağından eminsen
kızlarr hangi bebek bezini almayı düşünüyosunuz yada aldınız ben karar veremedim yaa en iyisi prima diyolar ama sizede sorayım dedim :44:
Prima cnm
al benden de o kadar canım
bende bugün kendimi mutsuz hissediyorum ve canım bişey yemek istemiyor
etrafımdaki herkes batıyor bana bugün kımseyı görmek istemiyorum(
Hormonlaaaar, hormonlaaaar
ayyy maşallah yaa kocaman olmuş egemen çok güzel bir isim.Beğendim damadımın adını güzel isim bulmuşsunuz :))
Tabiii en kolayı sezeryan dimi.banada dese bende sevinirdim orası kesin
Cnm sezaryeni hafife almanı hiç tavsiye etmem, şahsen ben keşke bi kaç saat daha sancı çekip oğluma kavuşabilseydimde aylarca ameliyat acısı çekmeseydim diyorum, birde uyanamama ve sakat kalma riskide var, imza atıyosun ameliyata girmeden
Cnm senini için riskli ise bencede çok yorma sen kendini
Doğum sancısı önce bel 3-4 sn lik yoğun bel ağrısı ve arkasından 1 saniye sonra aşağıya doğru baskı ve yoğun bir itme sancısı şeklinde geliyor cnm, araları açık olunca pek zorlanmıyorsun ama 10dk da 1 in altına düştükçe gitgide ağrıdan yoruluyorsun, nefes alış bile değişiyor, ben bu kadarını yaşadım ama devamını yaşayığ nihayetlenen arkadaşımın anlattığına göre son dk larda bebeğin kafası çıkana kadar o sancı sürekli geliyomuş ve kafa kurtulunca kalanı çok rahatmış, zaten bebek çıkar çıkmaz vücut hemen gevsiyormuş , dr bebeğin eşini çıkarınca hamilelik ile ilgili herşey bitiyormuş, ne ağrı ne acı, eğer kafası çıkmakta zorlanırsa kesi atıyorlarmış, o da 2 dikişilik bişi
Maş kuzuya, adıyla yaşasın
Hakkında hayırlısı cnm, sezaryendede çok risk var, ölüm riski sakatlık riski daha ne olsun, aslında sezaryen bebek için iyi diyolar ama yanlış, çünkü bebek anneden ayrılırken normal doğumda ciğerlerindeki suyu atıyor, böylece astım gibi hastalıklara yakalanma riski az oluyo,sezaryende ise atamıyor, ilk 3 ay sürekli burnu tıkalı oluyor ve bu annenin bebeği beslemesini ve bebeğin bakımını zorlaştırıyor, senin ve bebeğin için en ideal olanı dr senin için belirler cnm merak etme, n isen ormale uygun değil sezaryene alır zaten
Geçmiş olsun cnm
Cn mben sezaryendede gecelik kullandım çünkü sürekli kanamanın miktarı kontrol ediliyor, hatta 2 gecelik süper olur
geçmiş olsun, görünmez kaza valla
Teyzemde aynısını söylüyor cnm
Doğumdan sonra kesin açıcaz şu rejim topiğini gibi gözüküyor cnm, ortak problem oldu hepimize
Hadi hayırlısı cnm
Geçmiş olsun cnm
gunaydiinn kizlar dun yatagimiz geldi cuma gunude dolabimizi alacagizz
Güle güle kullansın kuzucuk

Oyy eline sağlık cnm banada biraz yolla :))
Arada kaçamak olur cnm , eline sağlık
Cnm melek hanıma melek şeklinde kurabiyeler :) gerçekten gelenler için çok hoş bir anı olur, beğeneceklerinden eminim
Cnm bendede var ağrı ama çok değil, bendeki gerilme ağrısına daha bi benziyor sanki
Cnm şeker çıkmadı ama bendede var o aletten, her kullanımda iğnesi atılıyor cnm, tek kişi bile kullansa böyle, mikrop kapma riski var çünkü, hatta aletten el değmeden atılıyor tek düğmeyle vın çöpe
kızlar ben bebek şekeri araştırmaları yaparken şu bebek kurabiyelerine takıldım acaba mevlütte ve hastaneye gelenlere bebek kurabiyesi versek nasıl olur çok tatlı şeyler yaa gerçi insan yemeye kıyamaz:)
Cnm biz kağanın mevlütünde koçunuda kurban ettirmiştik, pilavlı kavurmalı ayranlı ve tatlılı yaptık, gelenlerede gülsuyu döküp ve bebek şekeri dağıttık hatıra kalması için, bebek kurabiyesi daha çok hastanede verilirse mantıklı olur gibi geliyor bana sonrasında gelenlere ikram edecek bişi olmalı diye düşündüm, hatıra kalabilecek bişi, mevlütte o kadar koşturmacada uğraşılmaz cnm bence, dışarı yaptırsan bile nasılsa tatlı olacak kurabiyeye gerek olmaz,
Ben kağanın diş buğdayında ve doğumgününde şeker hamurlu çubuk kurabiyeler yapmıştım, diş buğdayında diş şeklindeydi doğumgününde 1 seklindeydi, şeffaf paketle paketleyip zımbalamıştım, herkes bayılmıştı çok alışık olunan bişi olmadığı için
Geçmiş olsun cnm, gaviskon surup kullanıyorum tavsiye ederim, kana karışmadığı için bebeğe asla geçmiyor güvenle kullanabilirsin, günde yarım şişe bile bitirsen zararı yok, dışkılama ile atılıyor

bende tam karar veremedim
yaa sitanbula bi gidebilsem valla altını üstüne getircem ama kaldım şu konyalarda internetten de alış verşi sevmiyorum napcam bilmem annem de bi türlü çıkamadı neyse ben baskı yapıyım da yarın falan bi baksınlar bari.
neyse kızlar ben kaçar ufaktan uykum geldi hadi öptm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…