2011 Şubat Anneleri

anladım canım 5 cm in altında azaldı diyorlar 2cmin altında riskli duruma geçiyorsun senin ki muhtemelen sınırda felan yani riskli durumda değil :))

maşallah prensesine,kocaman olmuş annesi,bende doğum sonrasına aktaracaktım ama şartlar el vermedi sağlık olsun...

gözün aydın canım, büyümüş yavrun. eksikleri de tamamlamışsın güzel günlerde kullanın hepsini.

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine acil şifalar...

slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım, kızını görünce keyfin yerine gelir umarım

sana da geçmiş olsun, rennie süper valla ben hem hapını hem şurubunu kullanıyorum. rahatım bu aralar.

2 kilo olmuş kuzucuk neredeyse canım, zayıf olduğun için hamilelikte çok alınıyor ya normal heralde seninki de.bebek iyi olsun da kiloları zaten verirsin doğumdan sonra, iki çocukla uğraşmaktan kalmaz kilo milo. .

Mrb kızlar bende kısmetse subat annesı olucam.29 haftamdayım kısmetse dogum 15 subat gıbı.Haazırlıklar bıttımı ark ve neler aldınız suana kadar bebişlerinize kendinize.

hoş geldin, alışverişin çoğu bitti benim. hastane çıkışları yatak, puset, kozmetikleri herşeyini aldık. zaten fazla giysi almayı düşünmüyorum doğduktan sonra bebeğe göre alırız onları.

ben kilo topiğine takıldım vallaha...rejşm yaptığım halde kilo alıyorum rejimi mi fazla deliyorum diye arpacı kumrusu gibi düşünüp duruyordum :))

rejim lafı bile insanı geriyo hele hamileyken.ben rejim yapıyorum gözüyle bakmıyorum az ve sık yiyorum diyorum biraz daha rahatlatıcı oluyo

evet zaten yapamıyorum ki rejimi deliniyor mutlaka güzel fikir bende senin gibi diyeyim en azından dikkat ediyorum felan dersem daha mantıklı olur sanırım :))

slm kızlar nasılsınız.
benim eşim artık bozulmaya başladı akşamları onu bırakıp buraya girmeme:))
şimdi duşa girdi de kaçtım valla :)

valla yemeyeyim dedikçe dahada önüne çıkıyo insanın evdeyken sorun yok ama dış dünyaya açılınca olay kopuyo.heleki toplumumuzun bu hamile ve iki canlısın anlayışı sayesinde ince hassas ve aşırı duyarlı tepkilerinin karşısında yemesen suçlu oluyosun sıkıyosa yeemeee.:86:

"Biraz daha beklemek isterdim ama olmadı,annemin güven dolu ve sıcacık karnı çok rahattı..."

Türkiye’de pek çok kadın farklı sebeplerden dolayı erken doğum yapmak zorunda kalıyor.Devlet doğum iznini doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni veriyor.Fakat erken doğan bebeklerin normal doğan bebeklere göre daha fazla bakıma ve anne sütüne ihtiyaçları olduğu halde bu süreyi kuvözde geçiriyorlar.Prematüre bebekler kuvözden çıktıkları anda anneleri işe başlamış oluyor.O zaman erken doğan bebeklerin annelerine daha fazla izin süresi verilmesi gerekmez mi?

Sizde bu mantıklı görüşe katılıyorsanız lütfen www.annemiistiyorum.com‘u ziyaret ediniz

Kızlar iyi geceler, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite, geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende

canım geçmiş olsunn.dikkat et kendine.bol bol dinlen.bu havalar hastalık davetçisi inşallah ennnn kısa zamanda toparlarsınn

Burcuu; gecmis olsun ablacim kyamam yaa dikkat et kendinede kaganada

kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:18:

canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…