ayy cnm maşşllh kıızım hareketliii maşallh eve gelip ayaklarımı uzatınca dahada bir hareketlenior hoşuna gidior sanırım oda rahatlıor ben ctesi gittim doktorum öyle söyledi hata cok asağı inmiş senin kız dedi bakalım haftaya crts ayrıntılıda suyuma bakıp ona göre çalışabilir raporumu vericek
Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?
Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah
Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)
Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.
Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
çağlayancımm stres yok stres yokkk
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
Kızlar gözümü açıp kapadıkça gözüm sulanıyor, resmen boğazım ciğerlerim ağrıyor ya,eşim dönüyor bugün dışarı çıkacaktık kısmet değilmiş ,inş. çabuk geçer ve bulaşıcı değildir de kağana bulaşmaz, boğazım garip olunca reflü dahada bi artırdı sanırım kustum:2:
slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız
slm kızlarr,az önce acilden geldik,ölüyorum sandım,hayatımda bu şekilde bi mide ağrısı görmemiştim..neyse ki 2 saat kadar sonra geçti,dr bebişe baktı,onda bi sorun yok dedi şükür,bu yanmalar ara ara olabilir dedi...hayatımda ilk kez mide ağrısının ne demek olduğunu gördüm...allah kimsenin başına vermesin..rennie die bi şurup verdi günde 4 kez içmemi söyledi dr...
Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?
Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah
Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)
Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.
Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.
Mrb kızlar bende kısmetse subat annesı olucam.29 haftamdayım kısmetse dogum 15 subat gıbı.Haazırlıklar bıttımı ark ve neler aldınız suana kadar bebişlerinize kendinize.
ee biz onlar kahveye g,tmek istediğinde mırın kırın ediyorduk :))slm kızlar nasılsınız.
benim eşim artık bozulmaya başladı akşamları onu bırakıp buraya girmeme:))
şimdi duşa girdi de kaçtım valla :)
Kızlar iyi geceler, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite , geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende
Burcuu; gecmis olsun ablacimkyamam yaa dikkat et kendinede kaganada
kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:18:
Hmm ben kullaniyorum daha bu göbekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?