2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz okuyamadım sayfaları yoğunluktan bugünlük kusuruma bakmayın olur mu.
Dünün yorgunluğunu üzerimden hiç ama hiç atamadım.Acayip yorgunum ve halsizim.Dün akşam kızımda pek sessizdi gece hiç uyanmadı ama şimdi uyandı özlemişim onun hareketlerini dünde pek oynamadı garibim annesinin üzüntüsüne bugün inş.çok güzel bir gün olur.

günaydın çağlayancım takma kafana bazı şeyleriii üzme sevil kzımızı valla bu aralar dahada bi insan yorgun oluyor bugün kalkamadım ytaktan gözlerim bile acılmadı yaa

Normal canım bazen benim kızçemde yapıyor onu ama merak etme ama sana bir formül veriyim aramızda kalsın kızlara söyleme tamam mı
Tatlı birşey ye ve soluna uzan o zaman bak gör nasıl hareketleniyor,merak etme sen uyuyordur bazen böyle yapıp bizi telaşa sokabiliyorlar

günaydın çağlayancım takma kafana bazı şeyleriii üzme sevil kzımızı valla bu aralar dahada bi insan yorgun oluyor bugün kalkamadım ytaktan gözlerim bile acılmadı yaa

Takılmıycak gibi değil ki canım ama neyse bugün artık takmamaya çalışacağım akşam yasminkamu ve sedaylada konuştuk biraz moralim yerine geldi :))
Evet gitgide ağırlaşıyoruz canım hiçbirşey yapmak istiyor birşeye başlasam çabucak yorulup kalıyorum erkende uyuyorum ama yetmiyor

ne güzel kullanılır tabiki ama çok dikkatli.gerçi ben doğuma kendi kullandığı arabayla gidenleri biliyorum

bende onlardan olurum kesinn

olabilir canim telas etme.. icin rahat degilse bi dr git

günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmm bn güne boğaz ağrısıyla başladımmm malesefff

gunaydin canim..geçmis olsun
çaglayan sanada gunaydin

gunaydın kızlar dun dogum kursuna katıldım cılt saglıgı ve beslenmeyle ılgılı guzel seyler anlattılar su sabah ac karınına aldıgımız demır hapından hemen sonra sut ıcmememk gerekıyormus emılımı azalıtıyormus sutu sabah degıl gun ıcınde ve aksamları ıcmeyı onerdıler kansızlıgınız varsa en ıyı sey pekmezmıs bol bol pekmez ayrıca her ogude mutlaka ekemk yemelıymısız ozellıkle kendını gucsuz ve yorgun hıssedenler

Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.

cok kotu olmus caglayancıcek gerı ıade etseydın keske ne hakları var ınsanları kandırmaya anlamıyorum sınır oluyorum boylelerıne ıparayı almaya gelınce pesın pesın alırlar ama

cok kotu olmus caglayancıcek gerı ıade etseydın keske ne hakları var ınsanları kandırmaya anlamıyorum sınır oluyorum boylelerıne ıparayı almaya gelınce pesın pesın alırlar ama

iade edicemde üzerine gene kargo parasını ben ödiycem arayıp konuşmayıda düşündüm ama 10tl için değmez dedim bıraktım ne yapıyım.Telefon ve kargo parama yazık olacak artık üzerinden bir kaç parça süs söküp kendim alıp üzerine monte edicem gördüğüm gibi.
buda bana ders oldu küçücük yerlerden alışveriş yapmıycam görmeden bir daha

iade edicemde üzerine gene kargo parasını ben ödiycem arayıp konuşmayıda düşündüm ama 10tl için değmez dedim bıraktım ne yapıyım.Telefon ve kargo parama yazık olacak artık üzerinden bir kaç parça süs söküp kendim alıp üzerine monte edicem gördüğüm gibi.
buda bana ders oldu küçücük yerlerden alışveriş yapmıycam görmeden bir daha

hem yanlıs urun gonderıyorlar hemde ıadede kargo parasını sendenmı ıstıyorlar yuh yanı aman kızlar kımse alısverıs etmesın bu sıteden sende kkda fılan yaz bu adamları canım ya rezıl olsunlar bu ne boyle

Bende gıdebılırsem artık bu ctesı gıtmek ıstıyorum su emınonundekı yere havalar ıyıce soguyunca cok zor olucak kapı susu bebek sekerı vs ıcın bıran once eksıklerı gıdermem lazım oglum kusur kalmasın hıcbıseyden:78:

kızlar bu aralar sınemaya gıden var mı su avmevsımını ızlemek ıstıyorum ama oyle cok uykum gelıyorkı aksamalrı uyuyp kalıcam dıye korkuyorum

kızlar bu aralar sınemaya gıden var mı su avmevsımını ızlemek ıstıyorum ama oyle cok uykum gelıyorkı aksamalrı uyuyp kalıcam dıye korkuyorum

Ben aslında yalovada bir yerde buldum fiyatıda çok değil 25tl dedi uygun da yaparız dedi ama işte onu görünce içim gitti alıyım dedim.
Alsalar bile mutlaka gitsinler yerinde görüp alsınlar benimki gibi ortada kalmasınlar.Şeker ve sepet için bende bu hafta sonu kesin karar verip yaptırıyım diyorum zaman git gide daralıyor.
Avmevsime bende gitmek istiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi eşim her akşam hadi diyor ama benim canım gitmek istemiyor yürümek bile çok zor geliyor akşamları artık

aynen caglayancım benım esımde ptesıden berı nıyetlenıyor ama zor gelıyor eskıden ben suruklerdım onu suraya gıdelım buraya gıdelım dıye roller degıstı bı yandanda bebeksız su gunlerın tadını cıkarmak ıstıyorum ama nerdee:90:

canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin
acil şifalar olsun

Aynen geziniyorum eşim istiyor diyor onun ailesine benim aileme gidiyoruz ama inankı böyle eziyetmiş gibi geliyor,gel bazen diyor dışarı çıkıp yürüyelim diyor ayy diyorum istemiyorum çok yorgunum önceden her akşam beni bir yere götürmüyorsun diye başımın etini yerdin şimdi ben istiyorum sen istemiyorsun diyor adamda haklı ama çok çabuk yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…