günaydın çağlayancım takma kafana bazı şeyleriii üzme sevil kzımızı valla bu aralar dahada bi insan yorgun oluyor bugün kalkamadım ytaktan gözlerim bile acılmadı yaaGünaydın kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz okuyamadım sayfaları yoğunluktan bugünlük kusuruma bakmayın olur mu.
Dünün yorgunluğunu üzerimden hiç ama hiç atamadım.Acayip yorgunum ve halsizim.Dün akşam kızımda pek sessizdi gece hiç uyanmadı ama şimdi uyandı özlemişim onun hareketlerini dünde pek oynamadı garibim annesinin üzüntüsüne bugün inş.çok güzel bir gün olur.
canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba
günaydın çağlayancım takma kafana bazı şeyleriii üzme sevil kzımızı valla bu aralar dahada bi insan yorgun oluyor bugün kalkamadım ytaktan gözlerim bile acılmadı yaa
ne güzel kullanılır tabiki ama çok dikkatli.gerçi ben doğuma kendi kullandığı arabayla gidenleri biliyorum
canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba
günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmm bn güne boğaz ağrısıyla başladımmm malesefff
Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.
cok kotu olmus caglayancıcek gerı ıade etseydın keske ne hakları var ınsanları kandırmaya anlamıyorum sınır oluyorum boylelerıne ıparayı almaya gelınce pesın pesın alırlar ama
cok kotu olmus caglayancıcek gerı ıade etseydın keske ne hakları var ınsanları kandırmaya anlamıyorum sınır oluyorum boylelerıne ıparayı almaya gelınce pesın pesın alırlar ama
hem yanlıs urun gonderıyorlar hemde ıadede kargo parasını sendenmı ıstıyorlar yuh yanı aman kızlar kımse alısverıs etmesın bu sıteden sende kkda fılan yaz bu adamları canım ya rezıl olsunlar bu ne boyle
Bende gıdebılırsem artık bu ctesı gıtmek ıstıyorum su emınonundekı yere havalar ıyıce soguyunca cok zor olucak kapı susu bebek sekerı vs ıcın bıran once eksıklerı gıdermem lazım oglum kusur kalmasın hıcbıseyden:78:
kızlar bu aralar sınemaya gıden var mı su avmevsımını ızlemek ıstıyorum ama oyle cok uykum gelıyorkı aksamalrı uyuyp kalıcam dıye korkuyorum
slm arkadaşlar .. benim yarın kontorolüm var yine
(3 günde bir çağırmışlardı )gebelik zehirlenmesinden şüphelniyorlar .iyi dileklerinizi bekliyorum umarım negatif çıkar .sizler nasılsınız.erken doğum oranı çok fazla sanırım allah hepimizi zamanında kurtarsın diyorum
aynen caglayancım benım esımde ptesıden berı nıyetlenıyor ama zor gelıyor eskıden ben suruklerdım onu suraya gıdelım buraya gıdelım dıye roller degıstı bı yandanda bebeksız su gunlerın tadını cıkarmak ıstıyorum ama nerdee:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?