2011 Şubat Anneleri

gözün aydın güzelim benim hamileliğe başladığım kilodan daha azsın :)))ama ben artık almıyorum diyetteyim çünkü :))

suyum azdı benim zaten ..bunun sebebini araştırıyolar bebeğin eşi öndeydi ondandır diyordum ama orda yukarı çıktı artık korkuyorum

canım korkma sen içini ferah tut.Allah ın izniyle bir sorun çıkmayacak diye düşün.gerçektende sen ne kadar olumlu düşünürsen işlerin o derecede rast gider.bebişinde senden güç alsınkii üzülmesin oda

slmm kızlarr nasılsınız bugün iş yeriden giremedim kk ya sürekli bakım var sinir oldum şimdi evden deneyim dedim girdim çok mutlu oldum geçmişi okuyayaım bari neler kaynatmışşsınız?

canım gelmiş geçmiş olsun tekrar .. allah yardımcın olsun.. kendşne dikkat et.. bizide habersiz bırakma :79:

Mrb kızlar bende kısmetse subat annesı olucam.29 haftamdayım kısmetse dogum 15 subat gıbı.Haazırlıklar bıttımı ark ve neler aldınız suana kadar bebişlerinize kendinize.

ayy hakkatenn kadını zorla doğurtacaksın kaç haftalık yengen.hayırlısıyla kurtulur yengende.valla bu gidişle beraber doğuracaksınız siz

yengem 38. haftanin içinde yani 37+3 gunluk
bebek sevmek istiyorum beeeeeennnn

masallahh buyuyorlar yaa

insallah saglikli ve zamaninda gelirler canim

slmm kızlarr nasılsınız bugün iş yeriden giremedim kk ya sürekli bakım var sinir oldum şimdi evden deneyim dedim girdim çok mutlu oldum geçmişi okuyayaım bari neler kaynatmışşsınız?

hoşgeldin izmir güzelii.Allah allah yaaa niye öyle bir uyarı veriyo sadece sana oluyo sanırım.iş yerinde farklı bir linkten alıyo olmasın.bidahakine google dan girmeyi denesene.belki bellekte kalmıştır o uyarının olduğu adres

nasılsın bakalım kızın nasıl

Sürmeli teşekkürler canım. Büyüyorlar evet. İnşallah sagsalim kucagımıza alırız. Yengeninde bir şey kalmamış ya. Ne kadar heyecanlı :)

Gülşah sen de inşallah sorunsuz atlatırsın.

valla sedacım anlamadım gittti gün içerisinde cok denedim halbuki hatta faceen baktım bi kişide girememiş o zamn dedim genel b i bakım var heraldee ama değilmiş ne yazıkki gerçi işlerimizde yoğun amabn kaçamk yapıyorumm
ben yavas yavas yorulmaya başladım hafta sonunu bekliyorumm yatıcamm die ama haftasonuda alışkanlık mı oldu ne en geç 7.30 da ayktayım malesefff kesin bende bir sorun vr kızımda iyi seni tepiklior maşallah bu aralar balık kızım ordan oraya yer değiştip duruyr senin oğlun nasıl bakalım

ayy ben baştan beri hep dirençliyim okuldakiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar ama kızım her seferinde erken gelmek için başka bahane buluyor en son durdu koyacam adını görecek o zaman :)) dursun az daha karnımda diye

Teşekkürler canım. Amannnnnnnn diyette neymiş yahu :)

Diyet miyet yapmıyorum vallahi :)
şeker diyetiymiş canım bende hamile olunca ye iç yat sanıyordum ama değilmiş (

canım gelmiş geçmiş olsun tekrar .. allah yardımcın olsun.. kendşne dikkat et.. bizide habersiz bırakma :79:
sağol caaım yaa ....

cnm ya bnm bu kontrolümde suyum az cıktı dr ayrıntılıya gün verdi acep bu yüzden mi?
bebeğin böbreklerinde sorun varmı diye bakacaklardır canım.normalde bebek o suyu yutup idrar olarak geri çıkarıyormuş ama hiç bir neden olmadan da su azalabiliyormuş ......

nerde çalışıyordun sen?oda iyi aynııı daracık yerde dolanıp duruyoo valla nasıl beceriyosa

güzelim suyun az olsa kızın o kadar hareketli olmaz yani su azalınca hareketlerde azalıyor boşuna telaşlanmış olabilirsin :)))

Son düzenleme:
nerde çalışıyordun sen?oda iyi aynııı daracık yerde dolanıp duruyoo valla nasıl beceriyosa

sedacım ben özel bir şirkette çalışıorum bu ara okuulaara çalışıyoruz teknik oda eksiklerini veriyoruz ama asıl mesleğim fabrikaların laboratuvarlaına kmysal satısı yapıyorum sürekli pc başında oturark geçiyorr cok yorluyorum artıkk

güzelim suyun az olsa kızın o kadar hareketli olmaz yani su azalınca hareketlerde azalıyor boşuna telaşlanmış olabilirsin :)))

ayy cnm maşşllh kıızım hareketliii maşallh eve gelip ayaklarımı uzatınca dahada bir hareketlenior hoşuna gidior sanırım oda rahatlıor ben ctesi gittim doktorum öyle söyledi hata cok asağı inmiş senin kız dedi bakalım haftaya crts ayrıntılıda suyuma bakıp ona göre çalışabilir raporumu vericek

ayy evet hatırladım canım pardon daha öncede söylemiştin :26: valla hep diyorum çalışanlara Allah güç kuvvet versin.ben evde olduğum halde zorlanıyorum valla siz iyi oturuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…