2011 Şubat Anneleri

ben sen söyleyince baktım netten ama pek güzel değil sanki desenleri
hem bizim burda bim yok
sen beğenip alırsan resmini çeker koyarsın artık canım

tamam canım.. bana pembeli olan fena gelmedi.. 18.50 tl ye de uyku seti ancak o kadar olur zaten alıcam ben yarın.. resmini çeker koyarım..

mrb arkadaşlar nasılsınız....
bebişlerini gören arkadaşlar olmuşş maşallah bizim topiğin bebişlerinee hepsi kocaman olmuşlar
öğleden sonra bi arkadaşım aradı ders bitiminde uğrayacağım diye çok iyi oldu özlemişim onunda oğluşu var geçen sene oldu ona merakk ettiğim herşeyi sordum
şimdide eşim nöbette bz kzımla takılıozzz:87:

nur neler öğrendin yaz bize de..:26:

selam arkadaşlar nasılsınız ??? bizde dün bebişimle doktora gittik kocaman olmuş oğluşum 42cm 1800 gr doktorumuz herşeyin iyi olduğunu söyledi içim rahatladım doğum şeklimizinde normal değum olucağı yolunda ilerliyoruz şimdilik bir problem yok epidural istiyorum ben dedim tamam dedi çatı muaynesi falan da demedi erken mi acaba daha ??

iyi aksamlar guzel anneler..

masallah gecmıs yıne bırıkmıste bırıkmıs.. aksamdan aksama hergunde gırmeme ramen yıne yetısemıorum yıne yetısemıorum valla.

bu arada bı masallah da mınık kuzulara hepsı kocaman olmus yaw.. acaba benım mınıgım ne alemde 17 gundur gormuorum haftaya ctesıde bızım gorus gunumuz ınsallah bızde cıcık haberlerle gelırız.
benım kızımda kaburgalarıma kaburgalarıma depıklıo valla ınsallah doguma kadar kaburgalarımdan olmam

canım çatı muayenesı 35. haftada oluo sanırım emın deılım ama arkadasım o hafta olmustu

Son düzenleme:
32 den sonra yapmaya başlıyorlarmış ama çoğu doktor acele etmiyor 35 e atıyorlar :))

ne şirin şeylermiş bunlar

yok canım yetişmek mümkün değil ben sabahları vaktim olursa hemen açıyorum akşam gelince zor olmasın diye ama nafile... biz 3 günde bir doktora gidiyoruz kızımla ama pek buluşamıyoruz çapa da bana göstermiyorlar kendileri bakıyorlar ..ben de sırf kızımı görmek için özel hastaneye gidecem :)))

neler anlattı nurcum? yaz da biz de bilgilenelim)

her ikinizin de gözü aydın kızlar. nazım geçmiş olsun ayrıca. violina canım benim arkadaşım gecen hafta doğum yaptı 41. haftasında, ona çatı muayenesi 39+larda yapılmıştı. eğer bebek duracak gibiyse son ana kadar bekliyor dr.lar anladığım kadarıyla. kesin bir zamanı yok yani

maşallah maşallah
sanada bebişede

geçmiş olsun canım umarım yoktur öyle bir durum
dualarımız seninle

geçmiş olsun canım

Burcuu; gecmis olsun ablacim kyamam yaa dikkat et kendinede kaganada

kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:18:

mecbur kalırsam kullanıyorum ben

offff çağlayancım çok üzüldüm ya
aynı siparişi bende verdim inşallah benimki doğru dürüst birşey gelir
peki kargoya kaç lira ödedin?

canım sizde maşallah kocaman olmuşsunuz

slm kızlar.. eşim şehir dışında 1 hafta 10 gün yok.. dün gitii .. bizde kızımla yalnızız... dün cicilerini yıkadım.. bugün hava kapalı.. nasıl kuruyacak bilmiyorum..

Allah kavuştursun canım

ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm

bende yarın yapayım bari bugün çok fenaydım

oy maşallah kocaman olmuş

hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem

kadın kilo almadıysa bebek nasıl alacak???

okadar yogun olmama ragmen elimden geldiğince herkese yorum yazıp cevap vermeye çalışıyorum ama benim yazdıklarım hep araya kaynıyor yada önemsenmiyor artık bu duruma üzülüyorum ya
yatıyorum şimdi
hadi iyi geceler

ii akşamlar kızlar bakıyorum da çok değiliz bu akşam
evet forum bi tuhaf gidip duruyo bende de
ben üşütmüşüm galiba yaa halsizim yarında misafirim var hiç bişi de yapmadım ne temizlik ne ikram
limonlu çay içiyorum toparlayım kendimi de yarın yaparım artık

amanda amannn alıngan gordum senı sekerım o benımde basıma gelıo merak etme sanırım bız zamansız gırıoruz baksana kımsecıkler yok sohbet anını kacırıorus sonrada belkı gecmıste yazılıosada arada kaynıodur.. olur mu onemsenmıor

evet canım bugun bı durgunluk var..
cok gecmıs olsun dıkkat et mısafırıde takma halden anlarlar heralde olmadı dısardan hazır bıseylerle gecıstırıverırsın mazeretınıde solersın nolcak.

bu arada ben acaıp hararet yapıorum motorum su kaynatıo heralde
valla evde bunalıyorum herkes kat kat gıyınırken ben kısa kolla gezıorum halbu kı normalde cok usuyen bır ınsandım sızde olemısınız yoksa bende bı anormallık mı var

nur neler öğrendin yaz bize de..:26:
aslında çok farklı şeyler değil belki sizin bildiğiniz şeylerdir ama ben paylaşayım.....................arkadaşlar ben başörtülüyüm doğum odasına giderken nasıl oluyo diye çok merak ediyordum başımıza bone geçiriyorlarmış arkadaş birde içine tülbent gibi bişi bağlamışş bi sorun olmamış....
sonra pişik kremi ve yağı hiç kullanmamış arkadaş zeytin yağının çok daha iyi ve sağlıklı olduğunu söyledi diğerleri ne kadar olsa kimyasal içeren ürünler....
doğum içinde şey dedi arkadaş nişan geldikten baya sonra olmuş doğum ben çok korkuyordum ya aniden oluverirse naparız diye....arkadaşın hafif hafif sancıları başlamış hastaneye gitmişler doktor daha doğum süreci başlamamış istersen burda bekle istersen eve git demiş arkadaş eve dönmüş yanlış hatırlmaıyorsam gündüz 3 gibi nişan gelmiş sabah ezanı sırasında doğum olmuş....yani hemen aniden olmuyormuş...
bi çok kişininde tavsiye ettiği gibi ilk doğduğu zamanlar ılık sulu pamuk veya tülbent kullanmışlar....
arkadaş doğumdan sonra çok terleme yaşadığını ve çok sık üst baş değiştirdiğini söyledi ve yeni,güzel çok bişi götürme çok leke oluyor dedi...doğumdan sonra ilk zamanlar anneler çok hassas oluyormuş çevrenin desteğine çok ihtiyaç duyuluyormuş....çok dinlenmek lazımmış sütün dinlenmeyle özellikle uykuyla çok alakası varmış....bir dee kuru üzüm çok süt yapıyormuşş....
aklımda kalanlar bunlar...dediğim gibi belki biliyorsunuzdur ama öyle işte...

maşallah oğluşuna

misafirlerim zaten sen bişi yapma biz gelirken getircez dediler ama ben yine de yaparım bişiler

bende de oluyo ara ara canım hararet basıo bunalıyorum kapı pencere açıyorum canım eşim de kızıp kapatıyo arkamdan

fatma cnm aynı şey bende de çok oluyo ama napalım bişi olmaz cnm üzme sen kendini öpüyroum seni ve kzılarını ii gec cnmm

herkese ii geceler kızlarr ne güzel bebişler görülmüş tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ooo kuzucukalar 2 kiloya bile çımış hafize maşşallh cnm yaa kocaman olmuş bebişin sanırım bizde ocak anneleri gibi erkenden doğurcaz bu gisdişle bizim sıplarda durmıcak çok fazla gibi:) sağlıkla hayırlı bi şekilde gelsinler hepsi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…