ben sen söyleyince baktım netten ama pek güzel değil sanki desenleri
hem bizim burda bim yok
sen beğenip alırsan resmini çeker koyarsın artık canım
mrb arkadaşlar nasılsınız....
bebişlerini gören arkadaşlar olmuşş maşallah bizim topiğin bebişlerinee hepsi kocaman olmuşlar
öğleden sonra bi arkadaşım aradı ders bitiminde uğrayacağım diye çok iyi oldu özlemişim onunda oğluşu var geçen sene oldu ona merakk ettiğim herşeyi sordum
şimdide eşim nöbette bz kzımla takılıozzz:87:
selam arkadaşlar nasılsınız ??? bizde dün bebişimle doktora gittik kocaman olmuş oğluşum 42cm 1800 gr doktorumuz herşeyin iyi olduğunu söyledi içim rahatladım doğum şeklimizinde normal değum olucağı yolunda ilerliyoruz şimdilik bir problem yok epidural istiyorum ben dedim tamam dedi çatı muaynesi falan da demedi erken mi acaba daha ??
32 den sonra yapmaya başlıyorlarmış ama çoğu doktor acele etmiyor 35 e atıyorlar :))selam arkadaşlar nasılsınız ??? bizde dün bebişimle doktora gittik kocaman olmuş oğluşum 42cm 1800 gr doktorumuz herşeyin iyi olduğunu söyledi içim rahatladım doğum şeklimizinde normal değum olucağı yolunda ilerliyoruz şimdilik bir problem yok epidural istiyorum ben dedim tamam dedi çatı muaynesi falan da demedi erken mi acaba daha ??
ne şirin şeylermiş bunlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html erkek bebek bekleyen şubat anneleri için örgüler..linki tıklayın...
yok canım yetişmek mümkün değil ben sabahları vaktim olursa hemen açıyorum akşam gelince zor olmasın diye ama nafile... biz 3 günde bir doktora gidiyoruz kızımla ama pek buluşamıyoruz çapa da bana göstermiyorlar kendileri bakıyorlar ..ben de sırf kızımı görmek için özel hastaneye gidecem :)))iyi aksamlar guzel anneler..
masallah gecmıs yıne bırıkmıste bırıkmıs.. aksamdan aksama hergunde gırmeme ramen yıne yetısemıorum yıne yetısemıorum valla.
bu arada bı masallah da mınık kuzulara hepsı kocaman olmus yaw.. acaba benım mınıgım ne alemde 17 gundur gormuorum haftaya ctesıde bızım gorus gunumuz ınsallah bızde cıcık haberlerle gelırız.
benım kızımda kaburgalarıma kaburgalarıma depıklıo valla ınsallah doguma kadar kaburgalarımdan olmam
mrb arkadaşlar nasılsınız....
bebişlerini gören arkadaşlar olmuşş maşallah bizim topiğin bebişlerinee hepsi kocaman olmuşlar
öğleden sonra bi arkadaşım aradı ders bitiminde uğrayacağım diye çok iyi oldu özlemişim onunda oğluşu var geçen sene oldu ona merakk ettiğim herşeyi sordum
şimdide eşim nöbette bz kzımla takılıozzz:87:
selam arkadaşlar nasılsınız ??? bizde dün bebişimle doktora gittik kocaman olmuş oğluşum 42cm 1800 gr doktorumuz herşeyin iyi olduğunu söyledi içim rahatladım doğum şeklimizinde normal değum olucağı yolunda ilerliyoruz şimdilik bir problem yok epidural istiyorum ben dedim tamam dedi çatı muaynesi falan da demedi erken mi acaba daha ??
slm kızlar dün dr. gittim çok fena da griptim ama dr hiç ilaç vermedi sadece bol su iç ve dinlen dedi neyse kızımı gördüm şifa oldu kızım 40 cm ve 1700 gr olmuşşşşş çok sevindik herşey yoluda dedi dr amcamız:81:
Slm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
slm arkadaşlar .. benim yarın kontorolüm var yine
(3 günde bir çağırmışlardı )gebelik zehirlenmesinden şüphelniyorlar .iyi dileklerinizi bekliyorum umarım negatif çıkar .sizler nasılsınız.erken doğum oranı çok fazla sanırım allah hepimizi zamanında kurtarsın diyorum
Kızlar iyi geceler, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite , geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende
Burcuu; gecmis olsun ablacimkyamam yaa dikkat et kendinede kaganada
kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:18:
Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.
bizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
manik sizedee maşallahhh canımmm
slm kızlar.. eşim şehir dışında1 hafta 10 gün yok.. dün gitii .. bizde kızımla yalnızız... dün cicilerini yıkadım.. bugün hava kapalı.. nasıl kuruyacak bilmiyorum..
ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm
Selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuuciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz
hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem
selam kızlarrr.bu foruma yine bişiler oluyor.deminde bi gitti.nasılsınız bakalımmmm
okadar yogun olmama ragmen elimden geldiğince herkese yorum yazıp cevap vermeye çalışıyorum ama benim yazdıklarım hep araya kaynıyor yada önemsenmiyor artık bu duruma üzülüyorum ya
yatıyorum şimdi
hadi iyi geceler
ii akşamlar kızlar bakıyorum da çok değiliz bu akşam
evet forum bi tuhaf gidip duruyo bende de
ben üşütmüşüm galiba yaa halsizim yarında misafirim var hiç bişi de yapmadım ne temizlik ne ikram
limonlu çay içiyorum toparlayım kendimi de yarın yaparım artık
aslında çok farklı şeyler değil belki sizin bildiğiniz şeylerdir ama ben paylaşayım.....................arkadaşlar ben başörtülüyüm doğum odasına giderken nasıl oluyo diye çok merak ediyordum başımıza bone geçiriyorlarmış arkadaş birde içine tülbent gibi bişi bağlamışş bi sorun olmamış....nur neler öğrendin yaz bize de..:26:
evet canım bugun bı durgunluk var..
cok gecmıs olsun dıkkat et mısafırıde takma halden anlarlar heralde olmadı dısardan hazır bıseylerle gecıstırıverırsın mazeretınıde solersın nolcak.
bu arada ben acaıp hararet yapıorum motorum su kaynatıo heralde
valla evde bunalıyorum herkes kat kat gıyınırken ben kısa kolla gezıorum halbu kı normalde cok usuyen bır ınsandım sızde olemısınız yoksa bende bı anormallık mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?