Selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuuciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz
benimkide ölçmüyor ama onun takibini biz kendimiz yapacağız,bunu ilk şekerim yüksek çıktığında da söyledi,ama dayanamıyor ki insanvalla melocum ne yalan sööliyim benim sağlık ocağındaki dr bi günce meyve suyu içtiysen bile bukadar çıkmıştır dediğinden beri pek takmıyorum.yinede eskisi gibi yemiyorum ama ilk günkü gibi de takmıyorum.ki benimki gerçekten çok ciddi bişi diil heralde drum bile bu gittiğimde tekrar ölçüm yapmadı sizinkiler her gittiğinizde yapıyomu
maşallah yaaa...normalmiymiş kilosu tombik yaaaa..kocaman olmuşSelam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuuciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz
ayy gözünaydın canım maşallah bebegin büyümüş ne yedin kız öyle :))) poposunumu gösteriyor size yaramaz doğum yaklaşıyor tabiki telaşlanmalar başladı artık
evet ya uçuk bir rakam.bide üstüne medartı aradım gittiğim merkez onlara sordum oda hastane kendi parasını alıyor doğumhane oda vs vs bizde doktor ve anestezistin parasını alıyoruz dedi.
ayy bide üstüne sizin sigortada limitiniz bitmiş demezmiii..naasııı yani yaaa.daha amniyosentez yaptığımızda 800 lira alınmasına rağmen 3800 limit kalmıştıı nasıl biter.dur ben bi müşteri hizmetlerini arayayımmm naptılar nettiler onca parayı
ooo fooof bu ne yaaa valla millet bu ücreti duyunca bebiş yapmaktan korkar altın bebek doğurtuyorlar besbelliucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdı
Selam arkadaşlar
Sağol canım beslenmeme hiç özen göstermedim zaten iştahım hiç yok zorla yemek yediriyolar ama bu iki hafta farklı olarak sadece günde iki tane meyveli yoğurt yedim ondanmı bilmem kocaman oldu 2 haftada.
Herkese slmlar arkadaşlar geçmiş çok biriktiği için okuyamadım.Sizleri çok özlüyoruz kızımla.Koşturmaca içerisinde olduğumuz için giremiyoruz.Annem bir haftadır bendeydi bugün gönderdik onu Çanakkaleye.Çok zor oluyor ama kızlar ya tam doyamıyorum Anneme.Hamilelikten sonra da Annemi daha çok özlüyorum.Bugün çok üzüldüm onu yolladıktan sonra ayrılıklar çok zor...Öyle işte kızlar.Umarım hepinizde çok iyisinizdir....
hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem
slm kızlar ben geldim valla bende geçmişi okuyamadım 2 gün çok birikmiş
dün özel dr umla ilk randevumdu ztb de klinik şefi beni bugun hastaneye çağırdı
8.30 dan 12 ye kadar bi sürü tahlil ve test yaptırdı vakıf olmak içinmiş ben ve bebeğim sağlıklı herşeyimiz normal derken bu kadar şey beni korkuttu moralman sıfırım şuan herşeyimiz normal çıktı ama ne bilim işte yoruldum mu yoksa ordakilerin hali mi üzdü beni bilemedim
bide kilosu 1360 gr dediler geeçen hafta 1400 grdı? artı eksi 200 gr dedi ultrasondaki ama off içim çok sıkılyo yaa
canım gözünaydın niçin moralin bozuldu anlamadım ne guzel iyi haberler almışsın işte
bende sevindimm annesi gibi yanakları tontiş olcakk burnu da tontişş yerim ben onu yaptım yine yapacağımı kızımı da kendime benzettimmyaşasın kötülükk ama gözleri eşime benzesinn nolur yarabbimmmm
kaçırdığım da oluyooo arada insanız dimii ölüm diyetine girmedik yani. :26:
otursun oturduğu yerdee.ama ben normalden tırsmaya başladımm
doğaldırr adamcağıza kal geldii
canım bizimde sigorta var ama doğum teminatı yaptırmamıştık.e ocakta yeni ödeme de başlıyo anlayacağınn :)
:18: :18: :18: :18: :18: :18:
Selam arkadaşlar
benimkide ölçmüyor ama onun takibini biz kendimiz yapacağız,bunu ilk şekerim yüksek çıktığında da söyledi,ama dayanamıyor ki insan
maşallah yaaa...normalmiymiş kilosu tombik yaaaa..kocaman olmuş
Herkese slmlar arkadaşlar geçmiş çok biriktiği için okuyamadım.Sizleri çok özlüyoruz kızımla.Koşturmaca içerisinde olduğumuz için giremiyoruz.Annem bir haftadır bendeydi bugün gönderdik onu Çanakkaleye.Çok zor oluyor ama kızlar ya tam doyamıyorum Anneme.Hamilelikten sonra da Annemi daha çok özlüyorum.Bugün çok üzüldüm onu yolladıktan sonra ayrılıklar çok zor...Öyle işte kızlar.Umarım hepinizde çok iyisinizdir....
hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem
slm kızlar ben geldim valla bende geçmişi okuyamadım 2 gün çok birikmiş
dün özel dr umla ilk randevumdu ztb de klinik şefi beni bugun hastaneye çağırdı
8.30 dan 12 ye kadar bi sürü tahlil ve test yaptırdı vakıf olmak içinmiş ben ve bebeğim sağlıklı herşeyimiz normal derken bu kadar şey beni korkuttu moralman sıfırım şuan herşeyimiz normal çıktı ama ne bilim işte yoruldum mu yoksa ordakilerin hali mi üzdü beni bilemedim
bide kilosu 1360 gr dediler geeçen hafta 1400 grdı? artı eksi 200 gr dedi ultrasondaki ama off içim çok sıkılyo yaa
iç canım iç bazen susuzlukta insana açlık hissi veriyomuş diyetisyenim söölemişti bunu bana ondan bol bol iç suyunuacıktım ama yemek saatime daha 1 saat var su içeyim bari
ben de bilmiyorum canım belki ben bebeğimi 1600 falan bekliyodum ondan olabilir
bi de hastane çok kalabalık ve bi sürü gariban var içim acıdı ondan etkilendim heralde
bilmem malum hormonlarımız,duygularımız bi tuhaf bu aralar :26:
sen o gün bahsettiğinde anlamıştım ama bi gidip kendim görim dedimben dün sana ztb yi anlatırken dedigin gibi aynı şeyleri kastetmiştim ama acıkca söyleyemedim. ben de aynen o şartlardan dolayı hemen hastane den cıkmıstım hem bebeginin kilosu iyi cnm merak etme benim haftam senden buyuk ama benim bebegimde hemen hemen bu kilolarda kafana takma sen bunu daha 2 ayın var ve en cok kilo aldıgı süreçte bu son aylar zaten
gözdeati cim senin bebegin zayıf degilki niye kafaya takıyosun en önemli bu önümüzdeki aylarımız artık kilo alımları hızlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?