2011 Şubat Anneleri

ayy gözünaydın canım maşallah bebegin büyümüş ne yedin kız öyle :))) poposunumu gösteriyor size yaramaz doğum yaklaşıyor tabiki telaşlanmalar başladı artık

benimkide ölçmüyor ama onun takibini biz kendimiz yapacağız,bunu ilk şekerim yüksek çıktığında da söyledi,ama dayanamıyor ki insan
maşallah yaaa...normalmiymiş kilosu tombik yaaaa..kocaman olmuş

ben kaçar kızlar yemeğimi yapayımm sonra ödevime çalırım artık akşama falan görüşürüz hoşçakalın kendinize iyi bakın öptüümm çoookkk

ayy gözünaydın canım maşallah bebegin büyümüş ne yedin kız öyle :))) poposunumu gösteriyor size yaramaz doğum yaklaşıyor tabiki telaşlanmalar başladı artık

Sağol canım beslenmeme hiç özen göstermedim zaten iştahım hiç yok zorla yemek yediriyolar ama bu iki hafta farklı olarak sadece günde iki tane meyveli yoğurt yedim ondanmı bilmem kocaman oldu 2 haftada.

canım araştırman iyi olmuş bu özel sağlık sigoratsı nasıl yapılıyor iyi olmuş bari yıl sonuna bitmiş olması en azından yeni yıla girince tekrar doluyormuş siz hasteney gidince hiç para vermiyorsunuz direk bu sigortadanmmı kesiyorlar

ucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdı
ooo fooof bu ne yaaa valla millet bu ücreti duyunca bebiş yapmaktan korkar altın bebek doğurtuyorlar besbelli

oy oy 2 kilo ilk senden geldi canım ne güzel büyyorlar bebeişler sende kilo yok ama bebişin maşallahı var ona gidiyor demekki kilolar

maşallah yaaa...normalmiymiş kilosu tombik yaaaa..kocaman olmuş
[/QUOTE]

Dr iyi beslemissin haftasına göre ilerde ama herşeyi iyi dedi valla :26:

Herkese slmlar arkadaşlar geçmiş çok biriktiği için okuyamadım.Sizleri çok özlüyoruz kızımla.Koşturmaca içerisinde olduğumuz için giremiyoruz.Annem bir haftadır bendeydi bugün gönderdik onu Çanakkaleye.Çok zor oluyor ama kızlar ya tam doyamıyorum Anneme.Hamilelikten sonra da Annemi daha çok özlüyorum.Bugün çok üzüldüm onu yolladıktan sonra ayrılıklar çok zor...Öyle işte kızlar.Umarım hepinizde çok iyisinizdir....

Sağol canım beslenmeme hiç özen göstermedim zaten iştahım hiç yok zorla yemek yediriyolar ama bu iki hafta farklı olarak sadece günde iki tane meyveli yoğurt yedim ondanmı bilmem kocaman oldu 2 haftada.

hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem

slm kızlar ben geldim valla bende geçmişi okuyamadım 2 gün çok birikmiş
dün özel dr umla ilk randevumdu ztb de klinik şefi beni bugun hastaneye çağırdı
8.30 dan 12 ye kadar bi sürü tahlil ve test yaptırdı vakıf olmak içinmiş ben ve bebeğim sağlıklı herşeyimiz normal derken bu kadar şey beni korkuttu moralman sıfırım şuan herşeyimiz normal çıktı ama ne bilim işte yoruldum mu yoksa ordakilerin hali mi üzdü beni bilemedim
bide kilosu 1360 gr dediler geeçen hafta 1400 grdı? artı eksi 200 gr dedi ultrasondaki ama off içim çok sıkılyo yaa

evet canım anne den ayrılmak cok zor oluyor seni anlıyorum...

canım gözünaydın niçin moralin bozuldu anlamadım ne guzel iyi haberler almışsın işte

canım gözünaydın niçin moralin bozuldu anlamadım ne guzel iyi haberler almışsın işte

ben de bilmiyorum canım belki ben bebeğimi 1600 falan bekliyodum ondan olabilir
bi de hastane çok kalabalık ve bi sürü gariban var içim acıdı ondan etkilendim heralde
bilmem malum hormonlarımız,duygularımız bi tuhaf bu aralar :26:

ayy canım bende senin gibi diyorum bana benzetti herkes 4 boyutlu fotosunda inş gözleri babasına benzer eşimin hem iri iri hemde yeşil gözleri

maşallah canım kocaman olmuş bebişin canım seni kardeşime örnek göstercem valla o da 40 kilo hep abla ben nasıl büyütcem çocuğu içimde diyo ama bak nasılda güzel büyütmüşsün sen

bana ööle biişi de demedi yani o aletten falan vermediler yada arada git ölçtür falan demedi alla alla

allah kavuştursun canım zamanla insan alışıyo ama ilk gittiklerinde çok kötü oluyo bilirim

hamilelikte fazla kilo almayanların bebekleri kilo lu oluyormuş diyorlar ama ne kadar dogru bilemem

yaa ama ben 6-7 kilo arası aldım ama 1 hafta önce kızım 1,5 kiloydu

canım sıkma canını bazı drlar az bazı drlar kiloyu çok söölüyo zaten bu ölçümler kesinde diil drunda dediği gibi.

acıktım ama yemek saatime daha 1 saat var su içeyim bari
iç canım iç bazen susuzlukta insana açlık hissi veriyomuş diyetisyenim söölemişti bunu bana ondan bol bol iç suyunu

ben dün sana ztb yi anlatırken dedigin gibi aynı şeyleri kastetmiştim ama acıkca söyleyemedim. ben de aynen o şartlardan dolayı hemen hastane den cıkmıstım hem bebeginin kilosu iyi cnm merak etme benim haftam senden buyuk ama benim bebegimde hemen hemen bu kilolarda kafana takma sen bunu daha 2 ayın var ve en cok kilo aldıgı süreçte bu son aylar zaten

gözdeati cim senin bebegin zayıf degilki niye kafaya takıyosun en önemli bu önümüzdeki aylarımız artık kilo alımları hızlanacak

sen o gün bahsettiğinde anlamıştım ama bi gidip kendim görim dedim
gerçi ben bugun hiç beklemedim yanıma asistanını verdi drum heryere girdik çıktık hiç sıra beklemeden
ama orda bekleyen insanlar içimi acıttı onlar beklerken benim girip işlerimi halletmem vicdanımı sızlattı
hala vicdan azabı çekiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…