sen o gün bahsettiğinde anlamıştım ama bi gidip kendim görim dedim
gerçi ben bugun hiç beklemedim yanıma asistanını verdi drum heryere girdik çıktık hiç sıra beklemeden
ama orda bekleyen insanlar içimi acıttı onlar beklerken benim girip işlerimi halletmem vicdanımı sızlattı
hala vicdan azabı çekiyorum galiba
ay ne biliyim canım yaa arkadşlarla kıyaslayınca :)
slm kızlar ben geldim valla bende geçmişi okuyamadım 2 gün çok birikmiş
dün özel dr umla ilk randevumdu ztb de klinik şefi beni bugun hastaneye çağırdı
8.30 dan 12 ye kadar bi sürü tahlil ve test yaptırdı vakıf olmak içinmiş ben ve bebeğim sağlıklı herşeyimiz normal derken bu kadar şey beni korkuttu moralman sıfırım şuan herşeyimiz normal çıktı ama ne bilim işte yoruldum mu yoksa ordakilerin hali mi üzdü beni bilemedim
bide kilosu 1360 gr dediler geeçen hafta 1400 grdı? artı eksi 200 gr dedi ultrasondaki ama off içim çok sıkılyo yaa
hamilelik hormonları canım belki ondandır
aman boşver canım bence kafana takma hem zayıf dogan çocuklar daha sonra akranlarını geçiyormuş diyorlar :))
hiç sıkma canını kilosu haftasına göre gayet normal 100 gr eksik yada 100 gr fazla hiç önemli değilki,benimde bu haftada bebeğimin kilosu aşağı yukarı seninkiyle aynıydı,hem herkes doğum yaparken bebeklerini aynı kiloyla dünyaya getirmez,2.500,3.500 kg arası doğuyor bebekler normal kabul edileni bu,üzme kendiniiii,3500 üstü zaten sezeryan doğuyor
HafizeBaha senin miniğinede maşallah,doğuma kadar iyicene tombikleşir,doktorun ne diyor doğumun hakkında normalmi görünüyor sezeryanmi,senin minik bu büyümeyle normal doğurtturmaz seni söylim:)
bu arada site yine sapıtmış herzamanki gibi,herkese selamlar
ayy sağol canım yaa eşim telefonda bi sürü dil döktü beni rahatlatmak için
sen beni anlamıyosun diyip durdum burda açıldım gerçekten iiki varsınız kızlaaar!!!
hasbinallaaaaahhh:) kızz şu kıyas olayını salla gitsin,ne alaka herkesin aynı olmaz,bebeğin olması gereken kiloda doğacaktır hiç merak etme,Allah neyi emrederse o olur,kilosu boyu bizim elimizde olan şeyler değil kafanı bunlarla yorup miniğini dellendirme:) bebeğin sağlıklı olsun inşallah
inş canım bakalım daha 8 haftamız var normal de 6 haftamız kaldı ama içerde:)
annem diyo ben seni 4 kilo doğurdum sen bööle 2 kilo doğurursan döverim seni diyo bana :)
ya ben normalde kilo almaya çok müsait bi insandım şimdi çok kilo almayınca annem falan yemiyorum da ondan almıyorum sanıyo aslında pko dan dolayı alıyodum hamile kalınca pko geçti sanırım
Doğumla ilgili ben sezeryan istiyorum dedim doktoruma oda 38 haftaya kadar bekleyelim dedi bişi demedi yani ama ben normal istemiyorum zorlada normal yaptırmam dedi bakalım ne olcak. Bide benim bebişim babaya çekti galiba çünkü ben miniciğim ama baba dev gibii :44:
amin amin inş aslında ben takmıyorum ama benim dr bi acaip geri diyip duruyo beni çıldırtıyo .
şuanda hem hıçkırıyoruz hemde annemizin kaburgalırını tepiyoruz allahım bu kız her şekilde hareket halinde :)
Slm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
okuldan 11 de geldim kızlar yarım saat kestirdim bu aralar dalgınlaştım daha bir,çok yoruluyorumderslerde çok verimli olamıyorum ama idare etmeye çalışıyorum:26: yarın ortak sınav var soruları eve getirmişim oysaki fotokopiye bırakmam gerekiyordu.:96:
yemeğimi yedim şimdi dinlenince daha iyiyim
eve geldim sular kesik.neyseki dün bütün işlerimi yapmıştım umaraım yarın sabaha gelir cumaları temizlik oluyor çünkü evde.gelmemiş olursa da kadını arayıp gelme derim artık
kızım göbek şov yaptı az öncebir çıkıntı sağ tarafımda bir çıkıntı da tam soltarafımdan çıktı boylu boyuca gerindi herhalde kuşum
yarın kontrolüm var geçen hafta 1150 idi bakalım ne kadar aldı 1 haftada :44:
Selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuuciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz
Herkese slmlar arkadaşlar geçmiş çok biriktiği için okuyamadım.Sizleri çok özlüyoruz kızımla.Koşturmaca içerisinde olduğumuz için giremiyoruz.Annem bir haftadır bendeydi bugün gönderdik onu Çanakkaleye.Çok zor oluyor ama kızlar ya tam doyamıyorum Anneme.Hamilelikten sonra da Annemi daha çok özlüyorum.Bugün çok üzüldüm onu yolladıktan sonra ayrılıklar çok zor...Öyle işte kızlar.Umarım hepinizde çok iyisinizdir....
slm kızlar ben geldim valla bende geçmişi okuyamadım 2 gün çok birikmiş
dün özel dr umla ilk randevumdu ztb de klinik şefi beni bugun hastaneye çağırdı
8.30 dan 12 ye kadar bi sürü tahlil ve test yaptırdı vakıf olmak içinmiş ben ve bebeğim sağlıklı herşeyimiz normal derken bu kadar şey beni korkuttu moralman sıfırım şuan herşeyimiz normal çıktı ama ne bilim işte yoruldum mu yoksa ordakilerin hali mi üzdü beni bilemedim
bide kilosu 1360 gr dediler geeçen hafta 1400 grdı? artı eksi 200 gr dedi ultrasondaki ama off içim çok sıkılyo yaa
slm kızlar dün dr. gittim çok fena da griptim ama dr hiç ilaç vermedi sadece bol su iç ve dinlen dedi neyse kızımı gördüm şifa oldu kızım 40 cm ve 1700 gr olmuşşşşş çok sevindik herşey yoluda dedi dr amcamız:81:
yasmin Allah kavuştursun canım:) ama ben annen yanında diye hatırlıyorum:26: o sana destek olur
Allah kavuştursun canım babanız yokken iyi bakın kendinize. Bu hafta havalar hep böyle olacakmış hafta sonu kar var diyorlar bakalım gelicekmi.Bebişlerimiz tam soğuğun ortasına denk gelick galiba.
yasemincim Allah kavuştursun canımm
kızlar bim' de yarın uyku seti var.. yorgan, çarşaf, yastık kılıfı.. 18.50 tl... yazdım ama aradı kaynadı sanırım.. ilgilenenlere duyrulurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?