2011 Şubat Anneleri

hamilelik hormonları canım belki ondandır

ay ne biliyim canım yaa arkadşlarla kıyaslayınca :)

canım sakın kimseyle kıyaslama kendini herkesin vucut yapısı farklı herkesin bebeği de farklı
sağlıklı olsun en önemlisi o tombiş olup sağlıksız olması daha mı ii
biz çoook şükretmeliyiz hepimizin bebişleri sağlıklı biz sağlıklıyız maşallah

hiç sıkma canını kilosu haftasına göre gayet normal 100 gr eksik yada 100 gr fazla hiç önemli değilki,benimde bu haftada bebeğimin kilosu aşağı yukarı seninkiyle aynıydı,hem herkes doğum yaparken bebeklerini aynı kiloyla dünyaya getirmez,2.500,3.500 kg arası doğuyor bebekler normal kabul edileni bu,üzme kendiniiii,3500 üstü zaten sezeryan doğuyor

HafizeBaha senin miniğinede maşallah,doğuma kadar iyicene tombikleşir,doktorun ne diyor doğumun hakkında normalmi görünüyor sezeryanmi,senin minik bu büyümeyle normal doğurtturmaz seni söylim:)

bu arada site yine sapıtmış herzamanki gibi,herkese selamlar

aman boşver canım bence kafana takma hem zayıf dogan çocuklar daha sonra akranlarını geçiyormuş diyorlar :))

inş canım bakalım daha 8 haftamız var normal de 6 haftamız kaldı ama içerde:)
annem diyo ben seni 4 kilo doğurdum sen bööle 2 kilo doğurursan döverim seni diyo bana :)
ya ben normalde kilo almaya çok müsait bi insandım şimdi çok kilo almayınca annem falan yemiyorum da ondan almıyorum sanıyo aslında pko dan dolayı alıyodum hamile kalınca pko geçti sanırım

ay ne biliyim canım yaa arkadşlarla kıyaslayınca :)

hasbinallaaaaahhh:) kızz şu kıyas olayını salla gitsin,ne alaka herkesin aynı olmaz,bebeğin olması gereken kiloda doğacaktır hiç merak etme,Allah neyi emrederse o olur,kilosu boyu bizim elimizde olan şeyler değil kafanı bunlarla yorup miniğini dellendirme:) bebeğin sağlıklı olsun inşallah

kızçemi yine hıçkırık tuttu:)
günde en az 30 dk hıçkırıyo minnak kelebeğim :)))

Doğumla ilgili ben sezeryan istiyorum dedim doktoruma oda 38 haftaya kadar bekleyelim dedi bişi demedi yani ama ben normal istemiyorum zorlada normal yaptırmam dedi bakalım ne olcak. Bide benim bebişim babaya çekti galiba çünkü ben miniciğim ama baba dev gibii :44:

ayy sağol canım yaa eşim telefonda bi sürü dil döktü beni rahatlatmak için
sen beni anlamıyosun diyip durdum burda açıldım gerçekten iiki varsınız kızlaaar!!!

bak hem ne güzel anlayışlı bir eşin var bari bence birbirinize destek olun hiç te bunları kafana takma ben de gecen hafta aynen senin durumundaydım ara ara geliyor yine ama hallediyorum :))
bizim ki dil de dökmez valla hemen sinirlenir onada anlatamıyorum ben ama napayım annemi arıyorum hemen

amin amin inş aslında ben takmıyorum ama benim dr bi acaip geri diyip duruyo beni çıldırtıyo .
şuanda hem hıçkırıyoruz hemde annemizin kaburgalırını tepiyoruz allahım bu kız her şekilde hareket halinde :)

önemli olan saglıklı olması canım ayyy misss kokulularımızı kucagımıza almayı nasip etsin Allahım...

heheh:)demekki babasının genini fazlaca almış

inşallah hakkında hayırlısı olur galiba korkuyosun sende benim gibi normal doğumdan,ben artık herşeyi oluruna bıraktım,çok düşündüm ama keyfi sezeryanda yapmak istemiyorum,artık düşünmemeye karar verdim bakalım nedir son anda hakkımda hayırlı olan bekleyip görücem

ayy hıçkırırmışdaaa,iştahlı olacak kızııınn gözdee:) şimdiden merak edip suyundan tatmak istemiş baksana:)

selam kızlar,
okuldan geldim biraz dinlenip geçmişe göz attım. bugün son rahat günüm, kayınvalidem yemek hazırlıyor yarın dönecek. sonra gene işler bana kalacak(

maşallah canım hem kızına hem sana

güzel haberlerle gel inş canım

maşallah bebişe, ilk 2 kiloyu senden duyduk galiba canım

allah kavuştursun anneciğine canım

canını sıkma canım, ultrasondaki değerler yanıltıcı. testler iyiyse, kontrolün iyi geçtiyse başka hiç bir şeyi takma kafana

slm kızlar dün dr. gittim çok fena da griptim ama dr hiç ilaç vermedi sadece bol su iç ve dinlen dedi neyse kızımı gördüm şifa oldu kızım 40 cm ve 1700 gr olmuşşşşş çok sevindik herşey yoluda dedi dr amcamız :81:

maşallah canım prensesine!
sana da geçmiş olsun canım nane limon iç dinlen bol bol

Son düzenleme:
yasmin Allah kavuştursun canım:) ama ben annen yanında diye hatırlıyorum:26: o sana destek olur

sağol canım.. annem yakın oturuyor canım evet doğru hatırlıyorsun ama hormonlarım tavan durumda olunca kimseyi istemiyorum bu annem bile olsa.. sakin sakin oturuyorum.. dinleniyorum..iyi oldu eşiminde gitmesi biraz uzak kalmak iyidir

Allah kavuştursun canım babanız yokken iyi bakın kendinize. Bu hafta havalar hep böyle olacakmış hafta sonu kar var diyorlar bakalım gelicekmi.Bebişlerimiz tam soğuğun ortasına denk gelick galiba.

sağol canım benim sağol.. iyiyiz biz kızımla.. kafa dinliyoruz valla.. kızımın kıyafetleri kurusaydı severim ben kapalı yağmurlu havalarıda.. kızımın kıyafetleri kurumayınca dert ettim.. neyse artık.. sen iyisin demi ??? kızımda iyi demii ???

yasemincim Allah kavuştursun canımm

sağol canımmmm hemşerim benim .. biraz uzak kalmak hele hormonlar tavanken iyi geliyor

kızlar bim' de yarın uyku seti var.. yorgan, çarşaf, yastık kılıfı.. 18.50 tl... yazdım ama aradı kaynadı sanırım.. ilgilenenlere duyrulurrr

kızlar bim' de yarın uyku seti var.. yorgan, çarşaf, yastık kılıfı.. 18.50 tl... yazdım ama aradı kaynadı sanırım.. ilgilenenlere duyrulurrr

ben sen söyleyince baktım netten ama pek güzel değil sanki desenleri
hem bizim burda bim yok
sen beğenip alırsan resmini çeker koyarsın artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…