yaaa ben de tek olmadığıma sevindimbu hafta bıraktım biraz ama geçsin de bitsin artık
bi deee yaa sınavda o kadar saat napcam die düşünüyorum bide benim tuvaletim gelirr
hamileyken çalışanları takdir ediorum ya cidden dayanması zor.. ben haftda 2 gün şehir dışına çıkıorum ders için o günlerde anlıyorum ve çalışan hamilelere allah kolaylık versin die hep dua ediyorumevet kızlar herkes pozitif olsun ki iyi şeylerle karşılaşalım
beni hiç şikayet ederken gördünüzmü akşam çıkış saatim belli değil 8 den önce evde olamıyorum düşünün yemek yap et ye yıka akşam 11 i buluyo bazen ama bunada şükürrr
şimdi kalkıp üstümü değiştirip yemeğe koyulayım
kızımda okuldan gelecek servisten alınacak
çoook iş var çoookkkkk:18:
kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin
ayy hem hamile olup hem ders çalışmak ta çok kötü birşey bide sınav .(
kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin
öyle daralıyorum sık sık kalkıyorum masadan
ama sadece o kadar değil ki hem hamilyim hem çalışıyorum hem ders çalışıyorum hem de normalmişim gibi benden ev işi performansı bekleyen bi kocam var
kıııızzzıııım gel de kurtar beni artıkkkk desem de gaza gelip vaktinden önce gelme annecim
kızlar ben çıkıyorum hadi kendinize iyi bakın iyi akşamlar eşim yok belki<akşam uğrarım
ay 5 aralıkta kpds vardı ya o çok komik geçti benm,meğer artıksu vermiolarmış sınavda ben de su veriolar die almadan gittim kavruldum sınavda ya artık ferahlatır die olipsleri yedim ama biraz işe yaradı,ama şu açıdan iyi oldu su içemediim için tuvaletim de gelmedi.) ahaa bide girişte karnımı açtırdılar bana gerçekten hamilemisin görelim die, o an uyku sersemliğimden anlamadım da merdivenleri çıkarken nasıl sinirlendim,çatcak kimsede yok kendi kendime söylendim durdum:) ama 3 saat oturmak cidden zor oldu yanıma fazladan kalın bi hırka almıştım iyiki almışım sırtımı destekledim onla yastık gibi:) artık bende çalışmıycam ya hoş yükseklissansım yüzünden onlara doğru dürüst sıra da gelmemeişti ya:Syaaa ben de tek olmadığıma sevindimbu hafta bıraktım biraz ama geçsin de bitsin artık
bi deee yaa sınavda o kadar saat napcam die düşünüyorum bide benim tuvaletim gelirr
İçtiğim kahveyi azdaha bilgisayarıma püskürtüyordum canımallahımmmm sn beni güldürdün ya allahta hep seni güldürsün canım
ya ben başladımmı bitircem öle bi huyum var napıım gelirim canım çok yakınız nasıl olsaKolay gelsin canım.Benim yemekler annemde pişiyor akşamları o konudan çok rahatım allah razı olsun onlardan her akşam sıcacık yemeğimizi yiyip gidiyoruz evimize
Hamarat arkadaşım benim....Ellerine sağlık Esraaa bir hafta sonuda bize gelsene canım.Benimkileride hazırlayalım ben ne zaman el atsam birşey çıkıyor yapamıyorumda
teşekkürler canım saol darısı başınaooohhh maşallah canım ellerine sağlık....
evet nesli yoruo ama masa içerdeydi oturma odasında bitirmem lazımdıetraf dağınık olmasın dieo sayede bittiesra bitirmişsin ne güzel bende yıkadım çoğunu ütüledim biraz daha var ama ütülenecek onlarda duruyo kendimi iyi hissettiğim bi akşam ütülerim artık minik minikler ama çok yoruyorlar insanı
aaa canım sen kahve mi içiyosun ben tadını bile unuttum
ohhh içim rahatladı seni güldürdüm demek
ya ben başladımmı bitircem öle bi huyum var napıım gelirim canım çok yakınız nasıl olsa
teşekkürler canım saol darısı başına
evet nesli yoruo ama masa içerdeydi oturma odasında bitirmem lazımdıetraf dağınık olmasın dieo sayede bitti
ay 5 aralıkta kpds vardı ya o çok komik geçti benm,meğer artıksu vermiolarmış sınavda ben de su veriolar die almadan gittim kavruldum sınavda ya artık ferahlatır die olipsleri yedim ama biraz işe yaradı,ama şu açıdan iyi oldu su içemediim için tuvaletim de gelmedi.) ahaa bide girişte karnımı açtırdılar bana gerçekten hamilemisin görelim die, o an uyku sersemliğimden anlamadım da merdivenleri çıkarken nasıl sinirlendim,çatcak kimsede yok kendi kendime söylendim durdum:) ama 3 saat oturmak cidden zor oldu yanıma fazladan kalın bi hırka almıştım iyiki almışım sırtımı destekledim onla yastık gibi:) artık bende çalışmıycam ya hoş yükseklissansım yüzünden onlara doğru dürüst sıra da gelmemeişti ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?