2011 Şubat Anneleri

kızlar bende sabahtan beri sancı var normalmi az böyle

artık son aylarda normal canım ama sen kaçıncı haftadasın tabii sancılarının sıklığı ve nasıl olduğuda önemli çok şikayetin varsa doktorunu arayıp bir danış derim ama telaşlanma bundan sonra ağrılara alışacağız

Hepinize kocaman tünaydın kızlar ben bugün dr.dan geldim 15 ocak'a kadar daha buralardayım raporumu aldım :))

Sizler nasılsınız hiç geçmişe okuyamadım gelir gelmez işlere koyuldum hemen.

gözün aydın canım bugündenmi başlattı doktor 5 hafta çlışabilir raporunu benimde pazartesi başladı 17 ocakta son 3 haftaya giriyorum tekrar gel çalışamaz raporu verelim dedi ama rapor vermesine gerek varmı ki o 3 hafta benim yasal iznim oluyor ya sanada böyle birşey dedilermi birde özelden mi aldın çalışabilir raporunu

bende düşünüyorum ama doğuma yakın değişiklik olur hem diyorum azıcık benimkininde şekli bozuldu birde çok terleniyormuş felan uzun olmasın saçlarım bebişime bakarken rahat ederim en azından
birde kuaför demişken geçende sir ağda yaptırdım varya acayip acıdı yaaa
hayır hamilelikten öncede yaptırmıştım ama acı eşiğim azaldı sanırım birde tabiki kendini o ağdayı çekerken kasıyorsun bebeği doğuracağım şimdi dedim tam uzanamıyorsun belin acıyor valla tekrar sona doğru gideceğim ama nasıl olur bilemiyorum son ayda

herkes aynı benimde her yazdığıma herkes cevap vermiyor çok alınganız canım bizde bende çok kırılmıyorum eğer gerçekten merak ettiğim bişeyse belki gözden kaçmıştır diye 2. hatta3. kezde soruyorum muhakkak birinde cevap veren oluyor geçmişi tam anlamıyla okuyamıyoruz ve tabiki bazı yazılanlardan da gözden kaçıyor normala slında birbirimizi anlamak lazım
kızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?

valla canım bende hiç duymadım bu sütkuponunu hayır sağlık ocağındada birşeydemediler normalde öyle birşey olsa söylemeleri gerekmezmi

Naz naptın gidebildinmi kemeraltınaa

yok canım daha değil. tek başıma çıkamıyorum ben hiç bi yerekociş de çalışıyo.. hafta sonu dr gittiğmizde gidip bakcam artık onla birlikte.. orası da haftasonu kabus gibi oluyo ama mecbur artık..eksikleri tamamlayayım artık çantamızı hazırlayalım

teşekkür ederiz kayınvalidesi valla karpuz gibi bostanda büyüyo bizimki ben yatıyorum ppek hareketli değilim yani korkuyorum bişey oluverecek diye ama ben hiç kilo almamışım iki haftadır mutluyum o yüzden

Aman canım o bostanda büyüsün bak sen ne güzel kg almamışsın işte.Demekki yediklerin oğluşuma yarıyor sana yaramıyor :))

kızlar ben şöyyyle sağlıklı bir yürüyüş yapıp gelem.öğlen yediğim pizzayı ancak yakaırm herhal

Dışarı çok soğuk dikkat et kendine canım sıkı sıkı giyinip git

Dr.neden öyle birşey dedi anlamadım canım ben tekrar çağırmadı beni bitince gel diye yasal olarak başlıyor zaten izinlerimiz.
özelden aldım canım bugün verdim iş yerime.bakalım inş.37.haftaya kadar dayanabilirim.

kızlar çok kaşınıyor göbüşüm çıldıracağım yaaaa

Benimde bazen oluyor iş yerinde elimi karnımda gezdiriyorum yoksa deli gibi kaşımak istiyorum :))

kızlar çok kaşınıyor göbüşüm çıldıracağım yaaaa

yaa ben sabah bi uyandım elim karnımda.. meğer uyurken karnımı kaşıyomuşum:) kocam koptu sabah halime ne o recep ivedik tipi gbi açmışın gırç gırç karnınnı kaşıosn diee:) git kremini sür çat die çatlıcan yoksa ddi:) ben de daha yüzümü yıkamadan kremimi sürdüm,ama rahatlattı walla ya

bu göbek kaşıntısı bendede oluyor ama tırnaklamadan kaşımaya çalışıyorum... çatlamaktan korkuyorum ama galiba çatlıcam :))

benim göbeğim çok çatladı valla doğumdan sonra bıngıl bıngıl olucam

Aynen bende çatladım canım ama yapacak birşey yok.kremde sürüyorum ama hiç bir engellemede bulunmuyor maalesef

kremi bende sadece akşamları sürüyorum ama acayip rahatlıyorum onu sürdüğümde

benim göbeğim çok çatladı valla doğumdan sonra bıngıl bıngıl olucam
benimde baldırım içleri selülitlerde arttı valla şükrediyorum sağlıklıyım allahıma şükürler olsun ama bazen insan şu çatlakları ve selülitleri görünce morali bozulmuyor değil yani
gerçi tek derdimiz onlar olsun değilmi

bnede sürüyorum krem ama faydası yok gibi

canım ben kapı süsümü götüreceğim ayriyetten balon,süslerden alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım bir hastane izin veriyormu

bende bır cıcekcıyle mı anlassam dıye dusundum ama cıcekodada saglıklı degıl zaten oyuzden evden bısıler yapmak daha mantıklı geldı ben acıbadem maslakta yapıcam orda ızın verıyorlar sanırım cunku dogum odalarını gormeye gıttıgmde butun odalar susluydu cok guzeldıler bıde sey mevzu var kızlar dogum fotografcısı gıbı bırsey cagıran olucakmı ?

benim ablama hamileyken doktor çok kaşıma demiş çatlağa neden oluyormuş kaşınmak ama gelde engel ol o kadar tatlı kaşınıyor ki valla o anda gözüm hiçbirşey görmüyor
fırçayla kaşı demiş bende öyle yapıyorumsert olmayan fırçam vardı onunla kaşıyorum ama o bile yeterli olmuyor bazen tırnaklarla devam

Aynen bende çatladım canım ama yapacak birşey yok.kremde sürüyorum ama hiç bir engellemede bulunmuyor maalesef

kremi bende sadece akşamları sürüyorum ama acayip rahatlıyorum onu sürdüğümde

ay artık sabah akşam öğlen... ne zaman aklıma gelirse sürüorum çatlarım die korkudan:) el kremi gbi oldu benm krem:)

bizden çağıran vardı aslında kimdiiii
yanlış hatırlamıyorsam yeşimmiydiki

hehehehe dimii tombi olsa da yesek :)))

ay artık sabah akşam öğlen... ne zaman aklıma gelirse sürüorum çatlarım die korkudan:) el kremi gbi oldu benm krem:)

Evde olmanın avantajı işte en büyük kurtarıcın mesela şu anda bizim öyle şansımızda yok çaktırmadan kaşımaya çalışıyorum ben karnımı işteyken komik oluyor bazen ama ne yapıyım.
Akşamdan akşama artık uyuya kalmazsam sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…