kızlar bende sabahtan beri sancı var normalmi az böyle
Hepinize kocaman tünaydın kızlar ben bugün dr.dan geldim 15 ocak'a kadar daha buralardayım raporumu aldım :))
Sizler nasılsınız hiç geçmişe okuyamadım gelir gelmez işlere koyuldum hemen.
kızlar bi diyorum saçlarımı kestireyimm bide diyorum azcık daha dursun doğuma yakın kestireyimm karar veremedimm..uzadı modeli falan bozuldu.biraz ttoparlatayım diyorumm..
bu günlerde havalar soğuduğundan beri evden çıkamıyorum ya depresyonamı girdim nedir napacağımı şaşırdımmm
bak senden söylemişsin site tuhaf diye çoğu msj kaynayıp gidiyor canım yoksa kimse kimsenin msj cevap vermemezlik yapmıyor,artık tanıyoruz birbirimizi bak ben hiç alınmıyorum mesala öylede böylede yazıyorum siteye :))
olabilir canım.Belki karından bakarken bir sorun görmüştür onun için kontrol etme ihtiyacı duymuştur dr.ama ben ne olmuş hiç anlamadım geçmişide okuyamaya fırsat bulamadım busemm gibimi bir durum yoksa onunda
kızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?
valla canım bende hiç duymadım bu sütkuponunu hayır sağlık ocağındada birşeydemediler normalde öyle birşey olsa söylemeleri gerekmezmiben de curly ve kazene mesaj attım ben doğum yapacağım ama cepten internete giremiyorum hastanede arkadaşlarıma dakka dakka bilgi vermek istiyorum dedim ama bakalım çözecek mi?
hastanede kablosuz ağ var eskiden cepten giriyordum ama artık girilmiyor
yarın il genelinde sbs denemesi varmış ben gitmeyeceğim sağlık ocağına gideceğim hem aile hekimiyle tanışıp hem de süt kuponlarımı alacağım bu konuda sizi de bilgilendiririm kızlar
okuldan gelince yemek yapmak zor geldi pizza söyledim 3 aydır falan yememiştim iyi geldi,saat 3ten sonrada yürüyüşe gidecğim hava açtı biraz güneş var,nefesimi açıyor yürüyüş iyi geliyor
Naz naptın gidebildinmi kemeraltınaa
:)maşallahay darısı başıma bgn bende görcem oğlumu
teşekkür ederiz kayınvalidesi valla karpuz gibi bostanda büyüyo bizimki ben yatıyorum ppek hareketli değilim yani korkuyorum bişey oluverecek diye ama ben hiç kilo almamışım iki haftadır mutluyum o yüzden
kızlar ben şöyyyle sağlıklı bir yürüyüş yapıp gelem.öğlen yediğim pizzayı ancak yakaırm herhal
kızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?
artık son aylarda normal canım ama sen kaçıncı haftadasın tabii sancılarının sıklığı ve nasıl olduğuda önemli çok şikayetin varsa doktorunu arayıp bir danış derim ama telaşlanma bundan sonra ağrılara alışacağız
gözün aydın canım bugündenmi başlattı doktor 5 hafta çlışabilir raporunu benimde pazartesi başladı 17 ocakta son 3 haftaya giriyorum tekrar gel çalışamaz raporu verelim dedi ama rapor vermesine gerek varmı ki o 3 hafta benim yasal iznim oluyor ya sanada böyle birşey dedilermi birde özelden mi aldın çalışabilir raporunu
bende düşünüyorum ama doğuma yakın değişiklik olur hem diyorum azıcık benimkininde şekli bozuldu birde çok terleniyormuş felan uzun olmasın saçlarım bebişime bakarken rahat ederim en azından
birde kuaför demişken geçende sir ağda yaptırdım varya acayip acıdı yaaa
hayır hamilelikten öncede yaptırmıştım ama acı eşiğim azaldı sanırım birde tabiki kendini o ağdayı çekerken kasıyorsun bebeği doğuracağım şimdi dedim tam uzanamıyorsun belin acıyor valla tekrar sona doğru gideceğim ama nasıl olur bilemiyorum son ayda
herkes aynı benimde her yazdığıma herkes cevap vermiyor çok alınganız canım bizde bende çok kırılmıyorum eğer gerçekten merak ettiğim bişeyse belki gözden kaçmıştır diye 2. hatta3. kezde soruyorum muhakkak birinde cevap veren oluyor geçmişi tam anlamıyla okuyamıyoruz ve tabiki bazı yazılanlardan da gözden kaçıyor normala slında birbirimizi anlamak lazım
valla canım bende hiç duymadım bu sütkuponunu hayır sağlık ocağındada birşeydemediler normalde öyle birşey olsa söylemeleri gerekmezmi
kızlar çok kaşınıyor göbüşüm çıldıracağım yaaaa
benim göbeğim çok çatladı valla doğumdan sonra bıngıl bıngıl olucam
yaa ben sabah bi uyandım elim karnımda.. meğer uyurken karnımı kaşıyomuşum:) kocam koptu sabah halime ne o recep ivedik tipi gbi açmışın gırç gırç karnınnı kaşıosn diee:) git kremini sür çat die çatlıcan yoksa ddi:) ben de daha yüzümü yıkamadan kremimi sürdüm,ama rahatlattı walla ya
benimde baldırım içleri selülitlerde arttı valla şükrediyorum sağlıklıyım allahıma şükürler olsun ama bazen insan şu çatlakları ve selülitleri görünce morali bozulmuyor değil yanibenim göbeğim çok çatladı valla doğumdan sonra bıngıl bıngıl olucam
yaa ben sabah bi uyandım elim karnımda.. meğer uyurken karnımı kaşıyomuşum:) kocam koptu sabah halime ne o recep ivedik tipi gbi açmışın gırç gırç karnınnı kaşıosn diee:) git kremini sür çat die çatlıcan yoksa ddi:) ben de daha yüzümü yıkamadan kremimi sürdüm,ama rahatlattı walla ya
canım ben kapı süsümü götüreceğim ayriyetten balon,süslerden alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım bir hastane izin veriyormu
Aynen bende çatladım canım ama yapacak birşey yok.kremde sürüyorum ama hiç bir engellemede bulunmuyor maalesef
kremi bende sadece akşamları sürüyorum ama acayip rahatlıyorum onu sürdüğümde
bende bır cıcekcıyle mı anlassam dıye dusundum ama cıcekodada saglıklı degıl zaten oyuzden evden bısıler yapmak daha mantıklı geldı ben acıbadem maslakta yapıcam orda ızın verıyorlar sanırım cunku dogum odalarını gormeye gıttıgmde butun odalar susluydu cok guzeldıler bıde sey mevzu var kızlar dogum fotografcısı gıbı bırsey cagıran olucakmı ?
Hoşgeldin melocum.nasılsın raporu aldım baya bir rahatladım darısı sizlere artık :))
Bu süt kopunu ne oluyor bir ara gene gündeme gelmişti ama tam anlayamamıştım o zamanda bunları nasıl alıyoruz ve sonra bunlarla ne yapıyoruz.
Tombicim (senin adınıda ne zaman yazsam canım hep tombi istiyor :))
dayanabileceğim yere kadar dayanıcam bakalım artık gücüm yetene kadar inş.atlatırım dört haftayı rahatlıkla
ay artık sabah akşam öğlen... ne zaman aklıma gelirse sürüorum çatlarım die korkudan:) el kremi gbi oldu benm krem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?