benimde karnımda akşam bişe yoktu sabah baktım çatlamışım((((
benimde baldırım içleri selülitlerde arttı valla şükrediyorum sağlıklıyım allahıma şükürler olsun ama bazen insan şu çatlakları ve selülitleri görünce morali bozulmuyor değil yani
gerçi tek derdimiz onlar olsun değilmi
bnede sürüyorum krem ama faydası yok gibi
Mrb canım hoşgeldin nasılsın.Düğün için gitmedin mi sen çanakkaleye geçen msj da öyle okudum sanki yoksa yalnışmı okudum.
hehehehe dimii tombi olsa da yesek :)))
ben daha çatlamadım badem yağı sürüyorum ama zaten ufak bi karnım var kızım nası tepiniyo orda anlamıyorum
bu arada maşallah egemene kocaman olmuşş
ya benim kontrolde haftaya ben hiç kilo almadım karnımda buyumedi kızım büyüyodur inş :26:
illa kendime bişi dert etcem
Evde olmanın avantajı işte en büyük kurtarıcın mesela şu anda bizim öyle şansımızda yok çaktırmadan kaşımaya çalışıyorum ben karnımı işteyken komik oluyor bazen ama ne yapıyım.
Akşamdan akşama artık uyuya kalmazsam sürüyorum.
Senin dert etçek başka birşeyin yokda ondan böyle yapıyorsun bak bize canımız çıkıyor sabahtan akşama kadar çalışana kadar hiç sitem ediyormuyuzzzz hııııı bune böyle hep sitem hep sitem aaaa kızıyorum bak artık azıcık pozitif ol bakıyım olumlu şeyler düşün güzel şeyler olsun ama dimiiiiiiiii hadi bakıyım azıcıkta güzel şeyler yazki bizde moral bulalım sevinelim senle birlikte
aşk olsun canım hep kotu şeyler mı yazıyorum çok kızdım kendime :26:
ayrıca beeeen evde oturmuyom ki öğretmenim ben de 2 gün evde olsamda çalısıyorum
ama bu hafta itibariyle evdeyimkızıma hazırlık yapcam daha pek bişi yapmadım şu Alesle
üds bi geçsin de
aşk olsun canım hep kotu şeyler mı yazıyorum çok kızdım kendime :26:
ayrıca beeeen evde oturmuyom ki öğretmenim ben de 2 gün evde olsamda çalısıyorum
ama bu hafta itibariyle evdeyimkızıma hazırlık yapcam daha pek bişi yapmadım şu Alesle
üds bi geçsin de
Önümüzdeki hafta sonu gidecektim normalde ama annem gelme kızım tek başına yollarda burda yapacağın birşey yok dedi kına gecesi günü eşinle birlikte gelirsiniz dedi 24 aralıkta gidicez inşallah canım....
haklısın walla,ehehe sabah yoğurt gbi sür akşama kadar idare etsin seni:) ben derse gitceğim günler sabah bolca sürüorum,ama karnım üşüyo bu seferde:) haftaya wc de sürcem olmadı
yaa ben alın diye söylemedimki canım onları sana sen dedin ya dert edecek birşey buluyorum diye azıcık takılıyım dedim bende sana kırdıysam seni özür dilerim.
Hem ben senin öğretmen olduğunuda biliyorum bugün yasese debenimki gibi sorunlar yaşayınca ondan örnek vererek söyliyim dedim bak biz neler yaşıyoruz diye :78:
Ama özür dilerim tekrardan seni kırmak değildi amacım :78:
Evet ya annen doğru söylemiş havalarda kötü zaten nasıl gideceksin ki burdan tek başına.
10 gün kalmış o zaman gitmeye dr.ne zaman gideceksin bir daha dönüştemi canım.
Yok ya öylede hiç sevmiyorum yapış yapış oluyorsun.Ben onu silmeden duramam sonra kreminde bir faydası olmaz bana :))
YUPPYYY alele üdsyle tek boğuşan hamile ben değilmişim demek:)
kızlar benim bildiğim kadarı şı:görümcem sağlık ocağı ebesiydi ordan biliyorum
28.haftayı doldurduğumuzdan itibaren beleş 12 litre süt hakkımız var o kuponları alıp anlaşmalı marketten de gidip sütleri alıyoruz sütaş oluyormuş genelde.
yarın gidip görüşeyim kuponlarımı alayım detaylarını da yazarım size
canım ben kapı süsümü götüreceğim ayriyetten balon,süslerden alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım bir hastane izin veriyormu
bende bır cıcekcıyle mı anlassam dıye dusundum ama cıcekodada saglıklı degıl zaten oyuzden evden bısıler yapmak daha mantıklı geldı ben acıbadem maslakta yapıcam orda ızın verıyorlar sanırım cunku dogum odalarını gormeye gıttıgmde butun odalar susluydu cok guzeldıler bıde sey mevzu var kızlar dogum fotografcısı gıbı bırsey cagıran olucakmı ?
ben daha çatlamadım badem yağı sürüyorum ama zaten ufak bi karnım var kızım nası tepiniyo orda anlamıyorum
bu arada maşallah egemene kocaman olmuşş
ya benim kontrolde haftaya ben hiç kilo almadım karnımda buyumedi kızım büyüyodur inş :26:
illa kendime bişi dert etcem
kızlar oglusuma su adresten pelus oyuncak aldım ıkı tane yarın teslım olucaklarmıs bakalım nasıl seyler gelcek ay cok heycanandım ılk oyuncagı olucak
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
aaaa nie kırılayım canım benim ben hep olumsuz şeyler yazdığımın farkında degilim onun için dedim artı ben seni kırcak bişi söylediysem affet
maşallah size hala çalışıyosunuz ben nasılsa bırakcaktım iş değiştircektim durabildiğim kadar durim dedim havalar soğuyunca sabah da otobusle gidiyom ayakta bıraktım gitti
allah size güç kuvvet versin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?