2011 Şubat Anneleri

amanın çatlamayalım yinede ya morali bozuluo insanın zaten oldum bidon gbi o moralimi bozuo bide bu çıkmasın ay geçmio da doğumdan sonra,çaresi yok,ne sinir

Mrb canım hoşgeldin nasılsın.Düğün için gitmedin mi sen çanakkaleye geçen msj da öyle okudum sanki yoksa yalnışmı okudum.

Önümüzdeki hafta sonu gidecektim normalde ama annem gelme kızım tek başına yollarda burda yapacağın birşey yok dedi kına gecesi günü eşinle birlikte gelirsiniz dedi 24 aralıkta gidicez inşallah canım....

ben daha çatlamadım badem yağı sürüyorum ama zaten ufak bi karnım var kızım nası tepiniyo orda anlamıyorum
bu arada maşallah egemene kocaman olmuşş
ya benim kontrolde haftaya ben hiç kilo almadım karnımda buyumedi kızım büyüyodur inş :26:
illa kendime bişi dert etcem

Bu arada bizim pc ye birşeyler oldu 5 dk da bir kapanıp duruyor birşey yapamıyorum sinir oldum

Senin dert etçek başka birşeyin yokda ondan böyle yapıyorsun bak bize canımız çıkıyor sabahtan akşama kadar çalışana kadar hiç sitem ediyormuyuzzzz hııııı bune böyle hep sitem hep sitem aaaa kızıyorum bak artık azıcık pozitif ol bakıyım olumlu şeyler düşün güzel şeyler olsun ama dimiiiiiiiii hadi bakıyım azıcıkta güzel şeyler yazki bizde moral bulalım sevinelim senle birlikte

Son düzenleme:

haklısın walla,ehehe sabah yoğurt gbi sür akşama kadar idare etsin seni:) ben derse gitceğim günler sabah bolca sürüorum,ama karnım üşüyo bu seferde:) haftaya wc de sürcem olmadı

aşk olsun canım hep kotu şeyler mı yazıyorum çok kızdım kendime :26:
ayrıca beeeen evde oturmuyom ki öğretmenim ben de 2 gün evde olsamda çalısıyorum
ama bu hafta itibariyle evdeyim kızıma hazırlık yapcam daha pek bişi yapmadım şu Alesle
üds bi geçsin de

evet kızlar herkes pozitif olsun ki iyi şeylerle karşılaşalım

beni hiç şikayet ederken gördünüzmü akşam çıkış saatim belli değil 8 den önce evde olamıyorum düşünün yemek yap et ye yıka akşam 11 i buluyo bazen ama bunada şükürrr

yaa ben alın diye söylemedimki canım onları sana sen dedin ya dert edecek birşey buluyorum diye azıcık takılıyım dedim bende sana kırdıysam seni özür dilerim.
Hem ben senin öğretmen olduğunuda biliyorum bugün yasese debenimki gibi sorunlar yaşayınca ondan örnek vererek söyliyim dedim bak biz neler yaşıyoruz diye :78:
Ama özür dilerim tekrardan seni kırmak değildi amacım :78:

YUPPYYY alele üdsyle tek boğuşan hamile ben değilmişim demek:)

kızlar benim karnımın altı full çatlak hiç kafama takmıyorum napıım ben üniye çalışırken bile kilo aldığımda çatlamıştım napıyım cildimin yapısı

Evet ya annen doğru söylemiş havalarda kötü zaten nasıl gideceksin ki burdan tek başına.
10 gün kalmış o zaman gitmeye dr.ne zaman gideceksin bir daha dönüştemi canım.

haklısın walla,ehehe sabah yoğurt gbi sür akşama kadar idare etsin seni:) ben derse gitceğim günler sabah bolca sürüorum,ama karnım üşüyo bu seferde:) haftaya wc de sürcem olmadı

Yok ya öylede hiç sevmiyorum yapış yapış oluyorsun.Ben onu silmeden duramam sonra kreminde bir faydası olmaz bana :))

aaaa nie kırılayım canım benim ben hep olumsuz şeyler yazdığımın farkında degilim onun için dedim artı ben seni kırcak bişi söylediysem affet
maşallah size hala çalışıyosunuz ben nasılsa bırakcaktım iş değiştircektim durabildiğim kadar durim dedim havalar soğuyunca sabah da otobusle gidiyom ayakta bıraktım gitti
allah size güç kuvvet versin canımm

allahtan rahatsız etmio beni ya:)

selam kızlarrr
okuldan geldim azcık oturdum geçmişi okudum
ohhh çok birikmemiş bari
bugün kargom gelecek aradılar inşallah güzel olur içindekiler
bebişlerini görenler gözünüz aydın bizim görüş günüde pazartesi:)

ben Aksaray ilindeki sağlık ocaklarına sorduğumda bana gülüp resmen dalga geçtiler
ilkkez benden duymuşlarda
sütmü verilirmişte
salaklar yaa
bende dedimki ne beklersinki aksaray gibi bir yerden cahil işte haberleri yok bişeyden

canım ben kapı süsümü götüreceğim ayriyetten balon,süslerden alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım bir hastane izin veriyormu

canım bazı hastanelerde odalar zaten süslü oluyor
önce sor ona göre alırsın :)

canım zaten eşin ve bazı arkadaşların çiçek getiri merak etme sen

ayyy ne güzel işte hiç kilo almamışsın sonra onları verme derdide var canım
kilo alanda şikayet ediyor almayanda garip bir durum yani
bende çok almadım toplasan en fazla 3 kg daha:)

kızlar oglusuma su adresten pelus oyuncak aldım ıkı tane yarın teslım olucaklarmıs bakalım nasıl seyler gelcek ay cok heycanandım ılk oyuncagı olucak
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...

bende kızıma uyku arkadaşı almıştım doğmadan
okadar güzelki ninni çalıyor ve ışık yanıyor karanlıkta uyuması çok iyi oluyor böylece korkmuyor geceleri
Hepsiburada.com : Playskool Ninnili Uyku Arkadaşım | Anne / Bebek / Çocuk

ayyy kızlar ben okuyorum siz yazıyorsunuz bir türlü son sayfaya gelemedim yaaaaa

Birbirimizi kırmadıysak sorun yok canım.sadece bu aralar hepimizde bir huzursuzluk bir durgunluk dönemi var birbirimize en çok ihtiyacımız olduğumuz dönem.
Benimde babam eğer arabasını vermeseydi bize sanırım bende bugün izne çıkmış olacaktım canım çünkü havalar çok ve bu soğukta gidip gelmek tamamen bir işkence bakalım şimdi gene 37.haftaya kadar dayanabilecekmiyim inş.dayanırımda kızımla daha çok vakit geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…