2011 Şubat Anneleri

bende kundak olayını bayadır arastırıyorum ve sanırım yapmayı dusunuyorum ancak hazır kundak trde bulunmuyor ydısındanda getırmek zahemtlı

Herkese merhaba :)
Bende bugün sabahtan beri iyi olmayan birgün geçirdim. Zaten 3 gündür sinirliydim, kocam hariç herkes ve herşeye. Bugün sabah en sonunda bi ağladım bi ağladım ancak rahatladım. Yapmak istemediğim birşeydi ama oldu bi kere. Annemi de sanırım biraz üzdüm ama napim. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Herkesten beklentilerim oluştu resmen. Acayip bi insan oldum çıktım. Oğlumda bugün içimde kıpır kıpır, nasıl bi hareket nasıl bi hareket anlatamam. İşte böyle psikolojimi toplamaya çalışıyorum ama :)) Neyse hiç değilse yrn iş yok bu çok güzel bi şey... Başınızı ağrıttım valla. Kusura bakmayın ...

canım başımızı felan ağrıtmadın artık zor zamanlara giriyoruz hamileliğin son zamanları daha hassas olucaz bende aynı durumdayım gerçi hiç kimseye belli etmemeye çalışıyorum kime kızdıysam çıkıyorum o ortamdan bazen eşimin yemek yemesine çekirdek yemesine bile sinir oluyorum :))))) geçicek inş. bunlarda

kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}

kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}

ben alırsa eğer kullanıcam önceden asla derdim taki görümcemin kızını görene kadar kadını resmen emzik gibi kullanıyor her an her yerde sömürüyo göğsü hep açık kalıcak istediğinde emicek onu gördükten sonra emziği hastane çantasına attım direk inş alır tabii

Son düzenleme:

kadının bu kadar edepsiz cümleler kurabileceğini sanmıyorum abdestli namazlı bir kadın,böyle cümleler üretemez sanmam,bende kalkıp okadar basit konuşmam,üslub önemli..senin tabirinle isterse mıçsın ister osursun tabiki kendi evi,ama bunları yaparken azcık insan sıfatında yapsınlar..sürekli olması çok anormal,kaldıki binayı benden iyi biliyorlar kendileri ev sahibi kiracı değil,duvarlar sesi iletiyor diğer tarafa,kaldıki evet biz ulu orta gaz çıkarmıyoruz öyle bir alışkanlığımız yokki,yani kıçımız bozuk değil Allaha şükür,içimiz daha çürümedi.sesiniz geliyor derse yalan söylemiş olur,keşke herkes bizim kadar imtina gösterse,tv nin sesi bile biraz yüksek çıksa hemen kısıyoruz,kendi yatak odamızda rahat rahat konuşamıyoruz bile,ses olmasın diye,tuvaletide insan gibi kullanıyoruz,ayrıca sadece banyoda değil yatak odalarındada yapıyolar...valla onu bunu bilmemde bazı insanlar çok rahat,insan sadece kavgayla gürültüyle rahatsızlık vermez,bunun birçok çeşidi var,buda en ayıp olanından ben bıktım valla.

neyse ben bu iğrenç konuyu kapatıyorum ,sıkıntı benim sıkıntım anlayamazsınız

cnm sadece Allah kolaylık versin diyorum cidden çok zor önceden de konuşmuştuk bu konuyu senle insan ne yapacağını şaşırır bide düşünsene misafirin falan olsa evde işte onlarınki belki artık hasatalık olmuş ama komşu hakkı da öenmli hemde çokk illa düşünmeleri gerek

iğğğ nası bişey bu yaa ben şaşırdım duvarlarınız bu kadar incemi hayret yaniii

teşekkür ederim nurberra
evet daha öncede konuşmuştuk burcu sorunca kadının getirdiği aşureyi neden almadın açsaydın kapıyı gönlü olurdu diyince tekrar anlatma gereği duydum,evet kesinlikle komşuluk hakkı çok önemli,bunu anlatmak istiyorum,ben ne kadar dikkat ediyosam karşımdakide okadar dikkat etsin,kendi evinde yapıyor diye tepemede s...ç..k değilya,zaten misafirimde denk geldi kızkardeşim şok oldu,bir kaç saat durdu abla bu ne yaa dedi kızcağız,yemeğimizi mutfakta yedik mecburen

kzılar hepinize selam hamilelik hormonlarınında etkisi olabilir tabi ama canm acayip sıkkım her işim ters gidiyor napıcam bilmiyorum.Ben özendikçe herşey güzel olsun dedikçe işler sarpa sarıyor.Basit basit şeyler ama üst üste gelince insanın sinirlerini bozuyor.En son bugün chicconun termometresini aldım mağazadan alırken farketmemişim kutusu daha önce açılmış ve kullanmaya kalktığımdada pilinin bitik olduğunu gördüm.Bunu ordayken niye farketmedin niye bakmadım diye sinirlendim bir dünya yol.Eşimi gönderdim şimdi değiştirmeye inş sorun çıkarmazlar.Gerçi aldığıma bile pişman oldum ekranı neredeyse okunmuyor çok silikti.Geçende de bi internet sitesinden bi ürün aldım ama hatalı geldi geri gönderdim onunda parası hala hesabıma iade edilmedi günlerdir onlarla uğraşıyorum.Eşimin işyerinde aksilikler çıkıyor onlara üzülüyorum.Çok bunaldığımı hissediyorum gerçekten her akslik beni buluyormuş gibi geliyor.Sizlerle dertleşmek istedim

evet canım anlıyorum seni bende geçen hafta annem evde yokktu ve evine su bastırttım kendime okadar kızdımkiii ağlamak böyle zamanlarda çok işe yarıyo emin ol

ya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)

evet canım anlıyorum seni bende geçen hafta annem evde yokktu ve evine su bastırttım kendime okadar kızdımkiii ağlamak böyle zamanlarda çok işe yarıyo emin ol
evet bende öyle yaptım zaten ağladım eşimde sağolsun ben çok nadir ağladığım için dayanamaz hiç ağlamama biraz konuştu içimi açtı
termometreyide hemen geri almışlar bide şu iç sıkıntım geçse

ya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
benimde öyle oluyor canımbide orda devamlı sızı ve ağırlık hissi oluyor normal merak etme kolaymı 2 kilo basınç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…