Kızlar kağanın canı sıkıldı biraz oynayalım arabalarla fln, yine girmeye çalışıcam, akşam eşim geliyor bu arada mutluyummmmmm
Herkese merhaba :)
Bende bugün sabahtan beri iyi olmayan birgün geçirdim. Zaten 3 gündür sinirliydim, kocam hariç herkes ve herşeye. Bugün sabah en sonunda bi ağladım bi ağladım ancak rahatladım. Yapmak istemediğim birşeydi ama oldu bi kere. Annemi de sanırım biraz üzdüm ama napim. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Herkesten beklentilerim oluştu resmen. Acayip bi insan oldum çıktım. Oğlumda bugün içimde kıpır kıpır, nasıl bi hareket nasıl bi hareket anlatamam. İşte böyle psikolojimi toplamaya çalışıyorum ama :)) Neyse hiç değilse yrn iş yok bu çok güzel bi şey... Başınızı ağrıttım valla. Kusura bakmayın ...
kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}
kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}
Bence sen anlatma işinde hiç girişme, ne diceksin ki yani evinizde osuruyonuz ben rahatsız oluyorum, sessiz osurun :))) ay olmaz öyle şey bence,
Kadında sanane ister osurur ister mıçarım ev benim sanamı sorcam der, hah ha
Zaten banyoda yapıyoz dese oda ayrı bir konu açar siz gaz çıkarmıyomusunuz bizde sizin tüm seslerinizi duyuyoruz diyebilir
neyse ben bu iğrenç konuyu kapatıyorum ,sıkıntı benim sıkıntım anlayamazsınız
heheheh:) canımm gönlü olacak diye alıp çöpe atsam dahamı iyi? ben açlıktan ölsem alıp onu ağzıma sürmem! atarsamda onun günahını çekemem,gönlünüde hiç yapamam.polyanacılık hiç oynayamam
dertleşim biraz anlarsın belki beni
bi kere kapıyı bilerek açmadığımı anladığını sanmıyorum,ben zaten hafta içi bazen anneme giderim yada eşimle dışarıya çıkarız,artı teyzeyi hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor,muhabbetim dahi olmadı,dolayısıyla tanımadığı birinin bilerek kapıyı açmadığını anlayacağını sanmıyorum,zaten yeni taşındığım içinde tanımadıklarıma kapı açmam,bak kin asla beslemiyorum ama çok çok çok sinirleniyorum ikisi ayrı şey,ben buraya taşınalı daha 1 buçuk ay oldu,ve şoktayım,boşuna ev alma komşu al dememişler,o gaz konusu bildiğin gibi değil canım,tahmin dahi edemezsin,arada bir denk gelsem insanlık hali derim,çok ama çok pişman oldum bu eve taşındığıma,ben hayatımda böyle bişey görmedim,hergün! sabahın 5 inde adamın gaz sesleriyle uyanıp birde rüyana kadar o sesin girdiğini görsen,1 kerede değil en az 4 defa duyuyorum, sende heralde kafayı yerdin,eşimde rahatsız oluyor,sabah akşam nedir bu ya,adam gündüz gidiyor gün içinde karısı devam ediyor,yatak odamdan banyomdan oturma odamdan çok net duyuyorum ve hergün bir kaç defa,sanki yanımdalar,hergün duyuyorum lanet olsunnn!!!! bu sabah yine yaptılar,ya sabır çektim uykumda,birazdan yine yapacaklar biliyorum,şeytan diyoki yeter da yeter deyip vur duvara,normal bir durum olmasa gerek,etrafımdakiler abarttığımı sandılar,ama yatıya misafir kalan kardeşlerim bile şahit oldular sırf bu yüzden evimi tekrar taşımayı bile düşünüyorum,hoşlanmıyorum böyle şeylerden,bizde insanız ama dikkat ediyoruz dimi,sabredicem ve evimi 1 yıl sonra taşıcam,valla beni çok sinir ediyor bu durum,eşimde pişman oldu,evden soğuduk,şöyle bir örnek veriyim anla beni,kendinize sofra kurdunuz iştahla yemek yiceksiniz ve tam o esnada o iğrenç sesi 4,5 defa kuvvetli bir şekilde duyuyorsun,bide zorluyo kendini:) lokma boğazından geçermi? dolayısıyla bana aşure getirdiğinde kapıyı açıp almamam çok doğal.
offf içimi döktüm rahatladım
ayy kızalr beni heycan sardı valla çok yaklaştı bizim doğumlarda
evet ara ara bana da oluyor zaman cabuk geçti degil mi?
teşekkür ederim nurberracnm sadece Allah kolaylık versin diyorum cidden çok zor önceden de konuşmuştuk bu konuyu senle insan ne yapacağını şaşırır bide düşünsene misafirin falan olsa evde işte onlarınki belki artık hasatalık olmuş ama komşu hakkı da öenmli hemde çokk illa düşünmeleri gerek
kzılar hepinize selam hamilelik hormonlarınında etkisi olabilir tabi ama canm acayip sıkkım her işim ters gidiyor napıcam bilmiyorum.Ben özendikçe herşey güzel olsun dedikçe işler sarpa sarıyor.Basit basit şeyler ama üst üste gelince insanın sinirlerini bozuyor.En son bugün chicconun termometresini aldım mağazadan alırken farketmemişim kutusu daha önce açılmış ve kullanmaya kalktığımdada pilinin bitik olduğunu gördüm.Bunu ordayken niye farketmedin niye bakmadım diye sinirlendim bir dünya yol.Eşimi gönderdim şimdi değiştirmeye inş sorun çıkarmazlar.Gerçi aldığıma bile pişman oldum ekranı neredeyse okunmuyor çok silikti.Geçende de bi internet sitesinden bi ürün aldım ama hatalı geldi geri gönderdim onunda parası hala hesabıma iade edilmedi günlerdir onlarla uğraşıyorum.Eşimin işyerinde aksilikler çıkıyor onlara üzülüyorum.Çok bunaldığımı hissediyorum gerçekten her akslik beni buluyormuş gibi geliyor.Sizlerle dertleşmek istedim
bende kundak olayını bayadır arastırıyorum ve sanırım yapmayı dusunuyorum ancak hazır kundak trde bulunmuyor ydısındanda getırmek zahemtlı
evet bende öyle yaptım zaten ağladım eşimde sağolsun ben çok nadir ağladığım için dayanamaz hiç ağlamama biraz konuştu içimi açtıevet canım anlıyorum seni bende geçen hafta annem evde yokktu ve evine su bastırttım kendime okadar kızdımkiii ağlamak böyle zamanlarda çok işe yarıyo emin ol
benimde öyle oluyor canımbide orda devamlı sızı ve ağırlık hissi oluyor normal merak etme kolaymı 2 kilo basınç varya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?