2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldiimm

pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm

sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmm:17: ne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı :64: yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken :27: haaa pişmanmıyımm:59: değilim anasını satiimmm:27: amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm :56:

neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum

nassınız bakiimm
afiyet olsun canım oğluşuna yarasınn :9:bizde yalnızız kızımlan babamız nöbette...acıktıkk ve midemm bulanıyo ve uyku tutmuyoo takılıom burda ama burasıda pek sakin bu akşamm:27:

kzılar hepinize selam hamilelik hormonlarınında etkisi olabilir tabi ama canm acayip sıkkım her işim ters gidiyor napıcam bilmiyorum.Ben özendikçe herşey güzel olsun dedikçe işler sarpa sarıyor.Basit basit şeyler ama üst üste gelince insanın sinirlerini bozuyor.En son bugün chicconun termometresini aldım mağazadan alırken farketmemişim kutusu daha önce açılmış ve kullanmaya kalktığımdada pilinin bitik olduğunu gördüm.Bunu ordayken niye farketmedin niye bakmadım diye sinirlendim bir dünya yol.Eşimi gönderdim şimdi değiştirmeye inş sorun çıkarmazlar.Gerçi aldığıma bile pişman oldum ekranı neredeyse okunmuyor çok silikti.Geçende de bi internet sitesinden bi ürün aldım ama hatalı geldi geri gönderdim onunda parası hala hesabıma iade edilmedi günlerdir onlarla uğraşıyorum.Eşimin işyerinde aksilikler çıkıyor onlara üzülüyorum.Çok bunaldığımı hissediyorum gerçekten her akslik beni buluyormuş gibi geliyor.Sizlerle dertleşmek istedim :5:

Canım kıyamam sadece ufak bir kaç şey ters olmuş olabilir sen sadece yersiz sıkıntı yapmışsın tabiki bu elinde değil ama üzme kendini bebişini ve eşini. Telafisi olan şeyler bunlar.Biz de bir türlü görüşemedik.Nerdeyse doğum yapıcaz:1::1::1:Ben bu aralar koşturmacadayım 25 aralıkta erkek kardeşim evleniyor oda yalova da oturcak onunla ilgileniyoruz.Düğünden sonra bir gün görüşelim çağlayana da haber verelim yüz yüzüe de bol bol dertleşiriz öpüyoruz kızımla biz kızınla seni :29:

ayy kızalr beni heycan sardı valla çok yaklaştı bizim doğumlarda
Aynen canım ben de öyleyim bir yandan kardeşimin düğün heyecanı bir yandan doğum heyecanı allahım yardım et diyorum :61:

ayyy ağlamaktan bi hal oldum az önce fox tvde minnacık bi bebeğin elektirikli sobadan yanıp hayatını kaybettiğini gösterdiler ufff ya kombisi ayrı sobası ayrı doğalgazı elektriklisi ayrı dert okadar bak büyüt ısınsın diye emanet ettiğin şey ölümünü getirsinn :5:
Evet canım bende izledim çok üzüldüm izlememeye çalışalım bence sıkıntı yapmayalım kendimize.Dikkatli olmakta gerek bence o yangın çıkana kadar annesi neredeymiş kokuyu hiç mi almamaış kablo kokusu hemen yayılır biraz daha dikkatli olunmalı bence..

kızlar bebekleriniz ne kadar zamanda bir pozisyon değiştiriyor.beni kızım 22 haftadan beri hep aynı duruşta daha dikti biraz yana kaydı başı tam ortadaydı şimdi sola doğu yan uzanmış durumda ...sürekli yer değiştirir felan deniyordu ama ..bana suyun az demişlerdi sonra ''yeterli''denildi hala az sanırım suyum ondan diyorum ben ne dersiniz ???
Benim kızım sürekli yer değiştiriyor hala dönmedi sanırım:)))

selam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.

akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size
Maşallah canım kızına dikkat et canım sende Allah hayırlısını nasip etsin.

ayy kızlar en sabahtan beri nefes alamıyorum yaa.iyice dik durmam gerekiyo nefes alabilmem için her geçen gün bööle arta arta gidiyo sıkıntılar.hayırlısıyla hepimiz bi lsak kucağımıza bebişlerimiz inş

Ben de zaman zaman oluyorum öyle karnım geriliyor iyice nefes alamıyorum ama sakin olup derin derin nefes almaya çalışıyorum.İnşallah hayırlıyla alırız kucağımıza yavrularımızı....

evet ya bugün çok sakin :))ben eşimin yanına giidp tv felan izliyorum geliyorum siz ne yaptınız diye ..değişen birşey yok :)))artık zaman daha uzadı sanırım son zamanlar geçmeeycek diyorlardı

sen de mi Nur? bugün ne çok kişi yazmış midem bulanıyor diye. off ya geri mi gelecek son zamanda bu bulantılar????

evet canım ya bende anlamadım yanmalarla başetmeye çalışırken bulantılar yeniden baş göstercek sanırım...ay şimdide kızımın hışkırığı tuttu sanırım pıt pıt pıt :9:

evet canım ya bende anlamadım yanmalarla başetmeye çalışırken bulantılar yeniden baş göstercek sanırım...ay şimdide kızımın hışkırığı tuttu sanırım pıt pıt pıt :9:

gaviscon şurup sağolsun vallaha artık şişe yanımda geziyorum.hem okuldaki dolabımda var hem evde :)))

ay kızlar bişi dicemm:17: bende biraz fazla gaz oluyo gibi.bide oğlum içerde hareket ettikçe oluyor.hani kıvranıyor ya içerde tepik diil süzülüyor falan ya ozamanlar daha çok oluyo.acaba içerde bağırsaklar olayı farklımı algılıyorr

valla ateşle yaklaşmayın falan yazıcam üstüme :26:

sen de mi Nur? bugün ne çok kişi yazmış midem bulanıyor diye. off ya geri mi gelecek son zamanda bu bulantılar????

Benim de başladı bulantılarım bazen çok rahatsız ediyor mide yanması ve ekşimesi de cabası..
Son aylarda rahim iyice büyüdüğü için mideye baskı yapmaya başlıyor bu sıkıntılarımız ondan oluyormuş.Eskilerin tabiri bebeğin saçı çıkıyor bebek çok saçlı olacak :D alakası bile yok :D

ay kızlar bişi dicemm:17: bende biraz fazla gaz oluyo gibi.bide oğlum içerde hareket ettikçe oluyor.hani kıvranıyor ya içerde tepik diil süzülüyor falan ya ozamanlar daha çok oluyo.acaba içerde bağırsaklar olayı farklımı algılıyorr

valla ateşle yaklaşmayın falan yazıcam üstüme :26:

Ay canım ya çok güldüm :1: :1: :1:

ii geceler kızlar ben de uyuyamadım eşimde yarın nöbetçi dön dön onuda uyutmuyom kalktım bende beyazı açtım
benim kız da benle uyandı durmuyo bi şimdide hıçkırıyo :9:

:60: ayy seda yaa çok komiksin dikkat et de patlama :60:

ii geceler kızlar ben de uyuyamadım eşimde yarın nöbetçi dön dön onuda uyutmuyom kalktım bende beyazı açtım

bzimde babamız nöbette bizde beyazı izliyoruzz bizimde hıçkırığımız yeni geçti:9:

Benim de başladı bulantılarım bazen çok rahatsız ediyor mide yanması ve ekşimesi de cabası..
Son aylarda rahim iyice büyüdüğü için mideye baskı yapmaya başlıyor bu sıkıntılarımız ondan oluyormuş.Eskilerin tabiri bebeğin saçı çıkıyor bebek çok saçlı olacak :D alakası bile yok :D

Ay canım ya çok güldüm :1: :1: :1:

ayaklı yürüyen lpg istasyonu gibi hissediyorum bazen kendimi.yinede dikkat edeyimde komşularım rahatsız olmasın :52: neyseki okadar vahim durumda diilim:37:

selam kızlar ben geldiimm

pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm

sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmm:17: ne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı :64: yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken :27: haaa pişmanmıyımm:59: değilim anasını satiimmm:27: amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm :56:

neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum

nassınız bakiimm

ayy sedacım çok güldüm valla iyi yapmışsın ohh yarasın metehana

iyi geceler kızlar benimde eşim işte daha gelmedi benide uyku tutmadı bende beyazı açtı sizler neler yapıyosunuz diye bakmaya geldim oğluşumda gecelerin adamı olucak böyle giderse gündüz uyuyor gece azıyor durmak yok yandım ben:9:

umarım sizin duvarlar ince değildir komşuların konuşmasınlar dikkat et

yok yok dikkat ediyorum öyle şeylere

ya bizim evede bazen sesler geliyoo ama farklı sesler :17: özellikle gecee :34: inan o çok daha rahatsız edici oluyor.hele yeni komşumuz bu konuda biraz atraksiyonlıu galiba.daha önceki komşumuızdan hiiçç öle sesler gelmemişti.bu kadıncağız güzel bişimi yapıyoo boğuşuyomu belli değill.valla hiç bugüne kadar dile getirmemiştim ama uykumuzdan uyanıyoruz resmen.iki tanede liseye falan giden kızları var diyorum bu sesi ben burdan duyup uykumdan uyanıyosam onlar evde nasıl duymuyolar nasıl rahat ediyoo valla pööffff yaniii

Son düzenleme:
yok yok dikkat ediyorum öyle şeylere

ya bizim evede bazen sesler geliyoo ama farklı sesler :17: özellikle gecee :34: inan o çok daha rahatsız edici oluyor.hele yeni komşumuz bu konuda biraz atraksiyonlıu galiba.daha önceki komşumuızdan hiiçç öle sesler gelmişti.bu kadıncağız güzel bişimi yapıyoo boğuşuyomu belli değill.valla hiç bugüne kadar dile getirmemiştim ama uykumuzdan uyanıyoruz resmen.iki tanede liseye falan giden kızları var diyorum bu sesi ben burdan duyup uykumdan uyanıyosam onlar evde nasıl duymuyolar nasıl rahat ediyoo valla pööffff yaniii

:1: :1:
bizim topikte herkes bi yan komşu sesinden muzdarip anlaşılan :))

Back
X