2011 Şubat Anneleri

güzelim kabuk tarçın zencefil ıhlamur ve elmayı dörte bölüp atıyorum kaynatıyorum tadı da güzel oluyor grip olacağımı düşündüğüm an ayapıyorum atlatıyorum yan i şimdiye kadar atlattım öksürük için de iyi geliyor :))
bu arada sen okula gittin mi bugüün nasıldı ortam ???diyecektim sen cevaplamışsın bile :)) naıl yakalanmadı onu anlamadım öğretmen kaçak mı yani ?

Son düzenleme:
ay kızlar yorgunluktan ölüyom sanırım naptın derseniz iki tane saten yorgan kılıfı ütüleyip geçirdim hani çeyizlik yorganlarımızdann ama çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:17:
kızlar siz bebeklerinizin hareketlerini sayıyormusunuz...ya ben saymıyorum...biraz önce küçük insan sitesinden mail gelmişte 2 saat içinde 10 hareket olmalıymış olmazsa doktorunuza başvurun diyo ama bazen bizim kızz saatlerce hareketsiz oluyo bazende dakikalarcaa tepiniyo kıpırdanıyoo aklım karıştı benim....doktorumda öle bişi olursa ara falanda demedi....

ayyy ben okulda hiç hissedemiyorumki bebişi ne zaman eve geldim işim bitti azcık uzandım çocuk ancak ozman kıpırdıyor:emir_bebek:

kızlar selam benım sıze bır sorum olucak kundak olayıyla ılıglı ne dusunuyorsunuz kundak yapmayı dusunuyormusunuz bebısler dogunca bırde hazır satılan kundaklar varmıs onlardan edıneneler var mı aramızda:49:

ben kesinlikle kundak kullanacağım
kızım uykuda çok sıçrıyordu kollarını sıkı sıkı sarınca kendini ana rahminde güvende hissediyormuş dr demişti bundada saracağım

arkadasım ben diğer topiklerde okumustum yenidogan bebekler uyurken eli yüzüne felan degidiğinde kendilerinden korkup ağlarlarmış kundak yapma nedeni eli yüzünde felan degipte korkmaması içinmiş. kundak derken sımsıkı degilde en azından hafif bir şekilde sarılması iyi olurmuş. bende deniycem.

birde bu kundak 2 hafta felan yapılacakmış 2 haftadan sonra bacaklar sarılmayacakmış gazı oldugunda bacaklarını çekip gazını çıkarailsin diye

benim bildiklerim bunlar :)

evet bende kesinlikle katılıyorum canım ama bunun için özel bir kundak almaya gerek yok evdeki her türden bezle olur helede tülbentle daha iyi oluyor kolları sarması

kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}

kedinlikle kullanacağım şimdiden 2 tane aldım
kızım en pahalısından en ucuzuna kaçtane emzik aldık ağzına drmedi inşallah kardeşi emer

güzelim kabuk tarçın zencefil ıhlamur ve elmayı dörte bölüp atıyorum kaynatıyorum tadı da güzel oluyor grip olacağımı düşündüğüm an ayapıyorum atlatıyorum yan i şimdiye kadar atlattım öksürük için de iyi geliyor :))
bu arada sen okula gittin mi bugüün nasıldı ortam ???diyecektim sen cevaplamışsın bile :)) naıl yakalanmadı onu anlamadım öğretmen kaçak mı yani ?

teşekkürler canım not layımda ilerde lazım olur

rapor almış arkadaş sanırım memleketine gitti kaçak değil ama aranıyor yani ifade almak için

ben geldim geçmiş okurken kimseler kalmamış bende çıkıp kızımla oynanayım az haftaiçi hiç ilgilenemiyorum haftasonu seminer var birazdan uyur
uyumadan biraz oynayayım yavrumla

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız...bizim babamız nöbette kızımla ütü yaptık biraz şimdide oturuyoruz tv de hiç bişi yok bizde mısır patlattık size bir bakalım dedik.......ne var ne yok sizde....

ayy kızlar en sabahtan beri nefes alamıyorum yaa.iyice dik durmam gerekiyo nefes alabilmem için her geçen gün bööle arta arta gidiyo sıkıntılar.hayırlısıyla hepimiz bi lsak kucağımıza bebişlerimiz inş

ayy kızlar en sabahtan beri nefes alamıyorum yaa.iyice dik durmam gerekiyo nefes alabilmem için her geçen gün bööle arta arta gidiyo sıkıntılar.hayırlısıyla hepimiz bi lsak kucağımıza bebişlerimiz inş

evet canım gün geçtikçe hem değişiyo hem artıyo sıkıntılarımız buarada arkadaşının oldu mu bebişi...durumları nasılmış?

evet canım gün geçtikçe hem değişiyo hem artıyo sıkıntılarımız buarada arkadaşının oldu mu bebişi...durumları nasılmış?

bi kaç saat önce aradım canım ama açmadı çok da çaldırmakta istemedim yarın hastaneye gitcem inş.aslında 38+6 ydı yani sezeryan için gayet iyi bi zaman ama 1 kere kordon dolanmış ondan apar topar aldılar sezeryana kordon dolanınca da aşağı inememiş bebiş.bi görseydin karnını benim kız daha aşağıda duruyo valla:)normal doğum düşünüyodu ama sezeryan döndü işte kısmet bende merak ediyorum.yarın öğrencez artık.daha ismine bile karar verememişlerdi:)

selam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.

akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size

maşallah ELVİN e,pamuk gibi bir kızımız olacak:16:

bi kaç saat önce aradım canım ama açmadı çok da çaldırmakta istemedim yarın hastaneye gitcem inş.aslında 38+6 ydı yani sezeryan için gayet iyi bi zaman ama 1 kere kordon dolanmış ondan apar topar aldılar sezeryana kordon dolanınca da aşağı inememiş bebiş.bi görseydin karnını benim kız daha aşağıda duruyo valla:)normal doğum düşünüyodu ama sezeryan döndü işte kısmet bende merak ediyorum.yarın öğrencez artık.daha ismine bile karar verememişlerdi:)

aceleci bebişlerden desene...inş güzel haberler alırsın....

aceleci bebişlerden desene...güzel haberlerini alırsın inş...

aceleci bebişlerden desene...güzel haberlerini alırsın inş...

aslında pek aceleci de sayılmaz.zaten sezeryan olunca drlar doğumu riske atmamak için yani su gelmesi falan gibi bi durum olmaması için genelde 38 dolduktan sonra herhangi bi hafta alıyolarmış.bi de bu oğlumuz aşağı bile inmemiş doğmamak için ama dr teyzesi aceleci olmuş:))

sürmeli canım diğer topiğede yazdım ama burayada yazıyım
insanlar ismiyle yaşar lafına çok inanırım ben.üst komşumun ikizleri var birinin adı naz diğeri iley anne yada babası ileyi azarlasa bile naz ağlamaya başlar.hatta komşum da der sakın ööle naz nazlı gibi bişi koyma çok çekersin diye bence sadece dila güzel buse ismide çok güzel ama dila bu ara daha az

oyladım ben
kesinlikle Ela Naz diyorum kulağa çok hoş geliyor
bizimkide Ezgi Naz:16:

Tesekkurler canimmm:16:
Ezgide güzel..:69:

herkese slmm..

sürmelicim bbendr oyladım..Ela Naz:13:

Tesekkur ettik teyzesii Ela Nazida kizkardesim begenmisti..:16:

sürmeli canım diğer topiğede yazdım ama burayada yazıyım
insanlar ismiyle yaşar lafına çok inanırım ben.üst komşumun ikizleri var birinin adı naz diğeri iley anne yada babası ileyi azarlasa bile naz ağlamaya başlar.hatta komşum da der sakın ööle naz nazlı gibi bişi koyma çok çekersin diye bence sadece dila güzel buse ismide çok güzel ama dila bu ara daha az

:44: Hmm bende biraz ondan korkuyorum canim. Tesekkur ettik.

Dilayi benim babam çok begendi. Dün aksam baba kizimin ismini degistirmek istiyorum deyince Dila çok güzel kizim dedi bende anlamina baktim. Anlami Gönül çalan mis. Anlamida çok güzelmis. Bugunde sordum ya Dila ya Dilara dedi:16:
.:69:

aslında pek aceleci de sayılmaz.zaten sezeryan olunca drlar doğumu riske atmamak için yani su gelmesi falan gibi bi durum olmaması için genelde 38 dolduktan sonra herhangi bi hafta alıyolarmış.bi de bu oğlumuz aşağı bile inmemiş doğmamak için ama dr teyzesi aceleci olmuş:))

canım normal doğum düşünüyo demiştin ya o yüzden yazmıştım aceleci diye kordon dolanması olmuş herhalde gözümden kaçmış:17:inş tüm annişler sağlıkla kucaklarına alır bebişlerinii

canım normal doğum düşünüyo demiştin ya o yüzden yazmıştım aceleci diye kordon dolanması olmuş herhalde gözümden kaçmış:17:inş tüm annişler sağlıkla kucaklarına alır bebişlerinii

hmm anladım canım
inş darısı bizim başımıza

selam kızlar ben geldiimm

pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm

sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmm:17: ne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı :64: yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken :27: haaa pişmanmıyımm:59: değilim anasını satiimmm:27: amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm :56:

neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum

nassınız bakiimm

selam kızlar ben geldiimm

pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm

sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmm:17: ne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı :64: yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken :27: haaa pişmanmıyımm:59: değilim anasını satiimmm:27: amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm :56:

neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum

nassınız bakiimm

amaaaan yarasın canım bebişine, sen diyeti falan bozmadın biz de hiiiiç duymadık;))
artık evden başka bir yer yaramıyor bize gerçekten. ben de bir yere gidince eve dönüşü iple çeker oldum.

Son düzenleme:
Back
X