2011 Şubat Anneleri

Iyi geceler kizlar ayyy dayanamiyorum artik benim kiz karnimda öyle tepikler savuruyorki saatlerdir neyi var bilmiyorum üstümdeki yorgan bile oynuyor insallah iyidir kizim tekmeleri canimi acitiyor en cokta sag tarafim acitiyor saskinim ne yapcagimi bilmiyorumm

ıyı geceler canım okadar guclu oldugu ıcın sevınmelısın bence benım oglumda bugun cok sessız bende bunun ıcın uzuluyorum bugun cok yoruldum sanırım buyuzdn hareketsız ılle takıcak bısey buluyoruz sanırım

Iyi olsunda tekmelerine agrida yapsa raziyim sanki bana hiperaktif bebegim olacak gibime geliyor yorulmadida ben böyle bazen meraklaniyorum insallah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz

istanbulda olan anneler bodyworlds sergisine hala gitmeyenler varsa bence kaçırmasınlar. yarın serginin son günü. ben bugün gezdim ve çok beğendim. harikaydı tek kelimeyle

canım iyi olmanıza çok sevindik dualarımız hep sizinle inşallah bir an önce oğluşunla beraber evinize dönersiniz

fatmacım çok güzel düşünmüşsün yasin okumayı bende varım hepimiz içinde çok iyi olur

arkadaşlar bende okurum çokda güzel olur...hatta hatim bile yapababilirdik...biz eşimle yapıyoruz bi tane o bi tane ben inş hem doğumumuz kolay,hem de kızımız sağlıkla sıhhatle gelsin diye...

canım allah kabul etsin

gözün aydın canım ne güzel kızını görmüşsün maşallah kızına canım kocaman olmuş

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577

canım çok güzel bebek şekerleriniz çokta uygunmuş

canım ya dün geceden beri benimde öyle ne gece ne gündüz hiç durmadan tekmeliyor uyumadı galiba hiç bu zamana kadar böyle değildi acaba bişey mi var diyorum hasta mı rahat değil mi annemi aradım korkudan oda korkma büyüdü artık olur öyle dedi biraz rahatladım

amın canım ya bızım bebıs sızn haftalarınıza gore bıraz kcuk belkıde mart annesı olucam belkıde oyuzden hep sızın yasadıklarınızı sonradan yasıyorum sımdı senınn yeınde olmayı ısterdım cok benım oglum henuz okadar gucu degıl

Cnm hormonlardan dolayı dönem dönem hepimiz bu gelgitleri yaşıyoruz, ama eğer hayatını çok etkiliyorsa psikologtan destek alabilirisin cnm
gözünaydın burcummm belki kağan babasını görünce bişeyler yer
Cnm sağolasın, evet gerçekten öyle oldu :)) kağan babasından yiyiyor :))
kızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}
Cnm kağan tutmadı ama bunda Allah kısmet ederse doğar doğmaz yapıştırıcam emziği ağzına, inş tutar
ayy kızalr beni heycan sardı valla çok yaklaştı bizim doğumlarda
Hadi hayırlısı :))
Cnm aksilikler üst üste gelmiş gerçekten, neyseki geri alıyorlarmış
ya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
:))) olmazmııııı, elini çıkartığ el sallıcak nerdeyse
Allah korusun cnm, öyle şeyler çıkınca değiştiriyorum ben kanalı
Cnm suyu çok olan bebek daha kıpırtılı oluyor diye biliyorum, ama eğer yeterli demişlerse yeterlidir sen takma bunu belkide farketmiyorsundur yer değiştirdiğini, benimkininde sırtı sürekli sağ tarafımda duruyor, kolları fln solda, bu yüzden sağım daha tümsek ve solumda hareket daha yoğun
Cnm maş kuzuya, inş erken doğum olmaz,şekeri olan annelerin bebeklerinin daha tombik olduğunu duymuştum ama şeker konusunda kontrol altında olduğun için bir problem çıkacağını sanmıyorum
Haftasonu çalışmak gerçekten sıkıcı bişey cnm ya anlıyorum seni, kayunun sebze yiyen bölümünün ismini biliyorsan internetten indireyim cnm çok makbule geçer, yasin e bende katılırım, cumaları okumaya çalışıyorum bir seferde buna niyetlenip okurum hepimiz için hayırlı olur bencede
Evet cnm bende bugün farkettim, artık eskisi gibi değilim çabuk ve çok yoruluyorum kasık ağrım oluyor
Hemen bakıyorum cnm
Ohh yarasın kuzuya cnm, aman dikkat et şekere
gaviscon şurup sağolsun vallaha artık şişe yanımda geziyorum.hem okuldaki dolabımda var hem evde :)))
Bende bende aynen :))
itiraf ediyorum
daha fazla açlığa dayanamadım ekmek arası peynir zeytin yedim bu vakitteeeeeeeeee:26:
Afiyet olsun cnm, bende dayanamayıp yiyiorum genelde gece gece :))
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnm
günaydın güzel annelerr:)
dün bebeğimizi görmeye giittik..29+4 te oğlum 1523 gr olmuş...büyümüş tosuncuk...
maş kuzuya
Kolay gelsin cnm, hamile hamile sınavlar dersler...Allah kolaylık versin
kızlar azönce arkadaşım aradı spinal olmuş çok rahatmış ama sütü gelmemiş.3 kilo doğmuş yavrucuk ayy hazırlanıp çıkcam bende görmeye gitcem şimdi
Oyyy Allah analı babalı büyütsün yavruyu :))
Cnm çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamasın inş.
Cnm kimi doktor boyatma diyor, kimisi organik olması şartıyla boyatabilirsin diyor, ama ben açıkçası boyatma taraftarı eğilim nolur nolmaz..
Cnm geçmiş olsun kuzucuğa, biraz midesini üşütmüş sanırım
bu arada kar
nım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?
Cnm su içiyonmu?? ben biraz aksatıyorum bu aralar
Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
Oyy yavrucum maş kuzuma
Rabbim kısa zamanda bebişinizi alıp eve dönmeyi nasip etsin cnm
maş kuzuya, aldıklarınızı güle güle kullanın cnm
saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577
Beğendim cnm, çubuklu olanlardan sanırım
[COLOR="pu
rple"]aaaaa inanmazsınız koca bir leğenn nar yedimmm :125: valla bildiğiniz bir leğen yanii.ayy dalmışım yauuuu[/COLOR]
Ohh ohh afiyt olsun
Eline sağlık cnm, bende çarşambadan sonra hazırlarım heralde...
Cnm aldıklarınızı güle güle kullanın
Cnm çok hareket etmesi problem yaratmıyor merak etme, hareketsiz olması problem

Bende benim haftadan önde olanlara imreniyorum aceleci anneleriz son haftalar bitmiyecek gibime geliyor

burcuu vee uzuuunn alıntıları alıştım bu alıntılarına.sayende kaçırdığım mesajları falanda görebiliyorum .nasılsın hoşgeldin.kağancık nasıl.artıkın iyileşmişsinizdir inşallah.

Kızlar iyi geceler
Dün akşam eşim geldiğinde kağanın yüzündeki mutluluğu bir görmenizi isterdim, benim için bir tarifi yok :)) onlar oynadıkça ben mutlu oldum :)) akşamı sohbet muhabbet geçirdik, bugünde hepimiz 12 buçuğa kadar uyumuşuz, kağan uyanınca yataktan çıkıp annemin yanına gitmiş onlar beraber oturmuşlar, bizim kalktığımızda kahvaltı hazırdı , kahvaltıydı çay faslıydı derken öğlen oldu kağan uyudu, uyanınca gezmeye gittik tekirdağa,
Bana gömlek ve şapka aldık, belki garip gelecek fakat şapka o kadar hoşuma gittiki resmen çıkartmak istemedim :)) evde bile bir süre şapkayla oturdum :)) bayramlığını almış çocuk gibi hissettim kendimi,ah bu hormonlar hamilelik nasıl etkiliyor insanı :))
Sonra busemin mesajını gördüm ve hemen Altuğ paşamın resimlerine baktım, Allahım sen ne kadar büyüksün...maşallah diyim tekrardan, İnş kısa zamanda bebiş yeterli şartları sağlar ve yuvalarına dönerler, oralarda evden uzakta hastaneye git gel ne kadar olmasada yıparanır insan,
Tabi bizim gezmek yine en çok kağana yaradı :)) oyuncaklara bindi makinalarla oynadı, koştu durdu, bide kayu maskesi aldı babası, onu gelene kadar elinden bırakmadı, yavrum benim :))

İyi geceler datlum hoşbuldum ,valla nerdeyse 1 saattir geçmiş okuyorum :))) alıştım artık tüm işlerimi bitirip kağanı uyutup öyle geçiyorum pc başına :)) kağancım uyuyor teyzesi, 2 köpek dişimiz çıktı 2 si yolda azcıkta burnu tıkalı ondan arada uyanıyor, babası burda olduğu için pışpışlıyo sağolsun,
Ve bennnn ölüyorum resmen, biraz fazla yürümüşüz bugün ,11 gibi geldik eve o zamandan beri uzanıyorum pc başında, sen nasılsın

çocuk sahibi o lmak ne büyük bir sorumluluk inşallah bizde iyi ana baba oluruzz...

ben de artık çok fazla dolanamıyorum yaa.yoruluyorum.oturamıyorum çok belim ağrıyo falan.bugün gün içinde ara ara uyumuşum uykuda yok şlimdii öölee oturuyorum bende

Bugün bir ara kasıklarımın resmen güm güm zonkladığını hissettim desem hiç abartı olmaz gerçekten, neyseki sonrasında yemek molası verdikte biraz totom yer gördü, ama ben şu giyim firmalarından çok şikayetçiyim ya,hamiş biri olarak lcw hariç hiç bir yerde adam gibi bişi göremedim, orda buluncada sevindirik oldum yaşasın göbüşüme göre bişiler bulabildim diye :))

inan artık sinyal veriyolar.bende geçen pazarda bişi almıcam dedim ama 3-5 torbayla döndüm yolda kasıklarıma doğru nasıl bir baskı hissettim aşağı aşağı vuruyodu.tırstım resmen.

ama yat yat nereye kadar insan dışarı çıkmak istiyor.

öyle valla cnm, ben çok duramıyorum evde, hiç bişi yapamazsam kağanı bebek arabasına atıp marketleri geziyorum, açık hava bide farklı insanlar görmek iyi geliyor, ama çok zorlama sende yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, benim anlatmak istediğimde öyle bişi alt kısma baskı oluyor gibi

bu soğuklar kar kış engelliyo yoksaa bende durmam.

neyse ben gideyimuzanayım yine sırtım belim oram buram başladı.görüşürüz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…