Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı geceler canım okadar guclu oldugu ıcın sevınmelısın bence benım oglumda bugun cok sessız bende bunun ıcın uzuluyorum bugun cok yoruldum sanırım buyuzdn hareketsız ılle takıcak bısey buluyoruz sanırımIyi geceler kizlar ayyy dayanamiyorum artik benim kiz karnimda öyle tepikler savuruyorki saatlerdir neyi var bilmiyorum üstümdeki yorgan bile oynuyor insallah iyidir kizim tekmeleri canimi acitiyor en cokta sag tarafim acitiyor saskinim ne yapcagimi bilmiyorumm![]()
ıyı geceler canım okadar guclu oldugu ıcın sevınmelısın bence benım oglumda bugun cok sessız bende bunun ıcın uzuluyorum bugun cok yoruldum sanırım buyuzdn hareketsız ılle takıcak bısey buluyoruz sanırım![]()
Ben geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum(
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)
kızım çok sıkıldı alışveriş merkezindeki çocuk eğlence bölümüne götürdük top havuzu ve jetonlu kısma
bende bu arada iç çamaşırcıya uğradım
emzirme sütyeni aldım 1 tane 13.5 tl beyaz
acaba siyahta alsammı bilemedim?
ilkinde ne emzirme sütyeni ne bişey sıyırıp sıyırıp emzirmiştim bunda herşeyi alıyorum aslında vicdan azabıda çekiyorum ama ozamanlar haberim yoktuki ne bebek şekerinden ne kapı süsünden gerçi 5 yıl önceydi ama insan acemiliğine geliyor sanırım böyle bir siteyede üye değildimki haberim olsun bu ildede böyle şeyler hiçç yok
neyse ped aldım 2 pakette
lohusa pijaması vardı önü delikli kolay emzirmek için ama büyük beden yoktu ona üzüldüm işte
25 tl dedi hemde çok uygun geldim aslında bol bol iyi olurdu şişman olmanın zararları işte
kendine gör bişey bulmak zor oluyor
yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık çoğu eksiğimi tamamladım
Allahım bebişlerimizi sağsalim dünyaya getirmemizi nasip etsin
Kızlar bu arada bi fikrim var isteyenler 1 er tane yasin okusa hem doğumlarımızın kolay olması hemde bebeklerimizin sağlıklı olması için
41 yasin okumuş oluruz ne dersiniz?
maşallah pek şeker yaaa
gözdeatı sen yanlış hatırlıyorsun sana ben çıkmıştım çekilişte![]()
arkadaşlar bende okurum çokda güzel olur...hatta hatim bile yapababilirdik...biz eşimle yapıyoruz bi tane o bi tane ben inş hem doğumumuz kolay,hem de kızımız sağlıkla sıhhatle gelsin diye...
slmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm
saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık
Eki Görüntüle 116577
Iyi geceler kizlar ayyy dayanamiyorum artik benim kiz karnimda öyle tepikler savuruyorki saatlerdir neyi var bilmiyorum üstümdeki yorgan bile oynuyor insallah iyidir kizim tekmeleri canimi acitiyor en cokta sag tarafim acitiyor saskinim ne yapcagimi bilmiyorumm![]()
canım bende ona gıtmyı dusunuyrdum yarın tam olarak nerde bu sergi karakoydeistanbulda olan anneler bodyworlds sergisine hala gitmeyenler varsa bence kaçırmasınlar. yarın serginin son günü. ben bugün gezdim ve çok beğendim. harikaydı tek kelimeyle
Herkese merhaba :)
Bende bugün sabahtan beri iyi olmayan birgün geçirdim. Zaten 3 gündür sinirliydim, kocam hariç herkes ve herşeye. Bugün sabah en sonunda bi ağladım bi ağladım ancak rahatladım. Yapmak istemediğim birşeydi ama oldu bi kere. Annemi de sanırım biraz üzdüm ama napim. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Herkesten beklentilerim oluştu resmen. Acayip bi insan oldum çıktım. Oğlumda bugün içimde kıpır kıpır, nasıl bi hareket nasıl bi hareket anlatamam. İşte böyle psikolojimi toplamaya çalışıyorum ama :)) Neyse hiç değilse yrn iş yok bu çok güzel bi şey... Başınızı ağrıttım valla. Kusura bakmayın ...
Cnm sağolasın, evet gerçekten öyle oldu :)) kağan babasından yiyiyor :))gözünaydın burcummm belki kağan babasını görünce bişeyler yer
Cnm kağan tutmadı ama bunda Allah kısmet ederse doğar doğmaz yapıştırıcam emziği ağzına, inş tutarkızlar emzik kullanıcak mısınız? işin kolayıymış annem de bana soruyor alıştırcak mısınız diye ben de sizin fikrini alıyım dedim ;}
Hadi hayırlısı :))ayy kızalr beni heycan sardı valla çok yaklaştı bizim doğumlarda
Cnm aksilikler üst üste gelmiş gerçekten, neyseki geri alıyorlarmışkzılar hepinize selam hamilelik hormonlarınında etkisi olabilir tabi ama canm acayip sıkkım her işim ters gidiyor napıcam bilmiyorum.Ben özendikçe herşey güzel olsun dedikçe işler sarpa sarıyor.Basit basit şeyler ama üst üste gelince insanın sinirlerini bozuyor.En son bugün chicconun termometresini aldım mağazadan alırken farketmemişim kutusu daha önce açılmış ve kullanmaya kalktığımdada pilinin bitik olduğunu gördüm.Bunu ordayken niye farketmedin niye bakmadım diye sinirlendim bir dünya yol.Eşimi gönderdim şimdi değiştirmeye inş sorun çıkarmazlar.Gerçi aldığıma bile pişman oldum ekranı neredeyse okunmuyor çok silikti.Geçende de bi internet sitesinden bi ürün aldım ama hatalı geldi geri gönderdim onunda parası hala hesabıma iade edilmedi günlerdir onlarla uğraşıyorum.Eşimin işyerinde aksilikler çıkıyor onlara üzülüyorum.Çok bunaldığımı hissediyorum gerçekten her akslik beni buluyormuş gibi geliyor.Sizlerle dertleşmek istedim![]()
:))) olmazmııııı, elini çıkartığ el sallıcak nerdeyseya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
Allah korusun cnm, öyle şeyler çıkınca değiştiriyorum ben kanalıayyy ağlamaktan bi hal oldum az önce fox tvde minnacık bi bebeğin elektirikli sobadan yanıp hayatını kaybettiğini gösterdiler ufff ya kombisi ayrı sobası ayrı doğalgazı elektriklisi ayrı dert okadar bak büyüt ısınsın diye emanet ettiğin şey ölümünü getirsinn![]()
Cnm suyu çok olan bebek daha kıpırtılı oluyor diye biliyorum, ama eğer yeterli demişlerse yeterlidir sen takma bunu belkide farketmiyorsundur yer değiştirdiğini, benimkininde sırtı sürekli sağ tarafımda duruyor, kolları fln solda, bu yüzden sağım daha tümsek ve solumda hareket daha yoğunkızlar bebekleriniz ne kadar zamanda bir pozisyon değiştiriyor.beni kızım 22 haftadan beri hep aynı duruşta daha dikti biraz yana kaydı başı tam ortadaydı şimdi sola doğu yan uzanmış durumda ...sürekli yer değiştirir felan deniyordu ama ..bana suyun az demişlerdi sonra ''yeterli''denildi hala az sanırım suyum ondan diyorum ben ne dersiniz ???
Cnm maş kuzuya, inş erken doğum olmaz,şekeri olan annelerin bebeklerinin daha tombik olduğunu duymuştum ama şeker konusunda kontrol altında olduğun için bir problem çıkacağını sanmıyorumselam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.
akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size
Haftasonu çalışmak gerçekten sıkıcı bişey cnm ya anlıyorum seni, kayunun sebze yiyen bölümünün ismini biliyorsan internetten indireyim cnm çok makbule geçer, yasin e bende katılırım, cumaları okumaya çalışıyorum bir seferde buna niyetlenip okurum hepimiz için hayırlı olur bencedeselammm
ooohhh bugün cuma diye sevinemiyorum
haftasonu yine seminer var
yemek yedik biraz geçmişi okuyayım dedim ama belim aşırı ağrıdı mola veriyorum biraz
siz bu arada hediyemize bakın Evridiki arkadaşım bize çok güzel ciciler göndermişşş
tekrar teşekkürler canımmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor-74.html
birazdan yine geliriz azcık bacakları havaya kaldırıp uzanalım biz
Evet cnm bende bugün farkettim, artık eskisi gibi değilim çabuk ve çok yoruluyorum kasık ağrım oluyorayy kızlar en sabahtan beri nefes alamıyorum yaa.iyice dik durmam gerekiyo nefes alabilmem için her geçen gün bööle arta arta gidiyo sıkıntılar.hayırlısıyla hepimiz bi lsak kucağımıza bebişlerimiz inş
Hemen bakıyorum cnmKizlarr kizimizin adini degistirmeye karar verdik ailecek.. Her iki tarafta degistirelim diyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...7896-kizima-isim-oylarmisiniz-teyzoslari.html
asagidaki konuya bi bakarmisiniz.. oylarsaniz seviniriz kizimla :)
Ohh yarasın kuzuya cnm, aman dikkat et şekereselam kızlar ben geldiimm
pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm
sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmmne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı
yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken
haaa pişmanmıyımm
değilim anasını satiimmm
amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm
neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum
nassınız bakiimm
Bende bende aynen :))gaviscon şurup sağolsun vallaha artık şişe yanımda geziyorum.hem okuldaki dolabımda var hem evde :)))
Afiyet olsun cnm, bende dayanamayıp yiyiorum genelde gece gece :))itiraf ediyorum
daha fazla açlığa dayanamadım ekmek arası peynir zeytin yedim bu vakitteeeeeeeeee:26:
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnmGünaydın tatlı hamişler.... Bugün erkenciyiz biz kızımla kimsecikler yok topikte.Babamız bugün bizi Bursa'ya götürücek kızımın son cicişlerii alıcaz inş işlerimiz rast giderde son eksiklerimizide alırız.Bir daha büyük alışverişlere çıkabilceğimi sanmıyorum.Hepinize mutlu haftasonları...
maş kuzuyagünaydın güzel annelerr:)
dün bebeğimizi görmeye giittik..29+4 te oğlum 1523 gr olmuş...büyümüş tosuncuk...
Kolay gelsin cnm, hamile hamile sınavlar dersler...Allah kolaylık versinherkezee günaydın ne zamandır vakit bulup giremiyordum pazartesi 12. ve en önemli sınavım var jüri olacak projemin savunmasını yapacağım bu halimle çok fazla zorlamazlar inşallah ağlarım yoksa ömrümde hiç bir sınav için ağlamadım ama bu hamilelik psikolojimi bozdu 17 senedir okuyorum ilk defa geçen bi sınavım kötü geçti diye ağladım :2: vizeleri atlattık inşallah da finaller çok acı 38. 39. haftalarda bütlere zaten yetişemiyorum finallerde geçtim geçtim yoksa okul uzayacakgidip gelirken de artık çok zorlanıyorum bana doğum izni filanda yok öğrenciyiz ya
nasıl olacak bilmem bu okul bitmez gibi geliyor bu sene ama hayırlısı
dünde kontrolümüz vardı bebeğim 2200 gr olmuş çok şekerdiiiii eli yüzündeydi burnunu gözlerini gördük sonra cıktık 2 sınava girdim o mutlulukla 2 side iyi geçti çok şükür
belki doğuma kadar giremem yine foruma herkeze hayırlı, kolay, sağlıklı, bolllll acısızzzz :2: doğumlar diliyorum Rabbimden cümlemiziiiii Allahhhh kurtarsınnnnnn![]()
Oyyy Allah analı babalı büyütsün yavruyu :))kızlar azönce arkadaşım aradı spinal olmuş çok rahatmış ama sütü gelmemiş.3 kilo doğmuş yavrucuk ayy hazırlanıp çıkcam bende görmeye gitcem şimdi
Cnm çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamasın inş.günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım
Cnm kimi doktor boyatma diyor, kimisi organik olması şartıyla boyatabilirsin diyor, ama ben açıkçası boyatma taraftarı eğilim nolur nolmaz..slm kızlar ben birşey soracağım sizlere bir hafta sonra erkek kardeşim evleniyor ve ben saçlarımı boyqatmak istiyorum dr uma sormadım sizlerin bir bilgisi var mı? ben nette araştırdım sakıncası yok diye biliyorum ....
Cnm geçmiş olsun kuzucuğa, biraz midesini üşütmüş sanırımMerhaba arkadaşlar.
Dün gece çok kötü bir gece geçirdik.
Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuşÇocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi.
Yattıgımda saat 3.30'du.
Cnm su içiyonmu?? ben biraz aksatıyorum bu aralarbu arada kar
nım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?
Oyy yavrucum maş kuzumaKızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
Rabbim kısa zamanda bebişinizi alıp eve dönmeyi nasip etsin cnmBen geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum(
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)
maş kuzuya, aldıklarınızı güle güle kullanın cnmslmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm
Beğendim cnm, çubuklu olanlardan sanırımsaolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık
Eki Görüntüle 116577
Ohh ohh afiyt olsun[COLOR="pu
rple"]aaaaa inanmazsınız koca bir leğenn nar yedimmm :125: valla bildiğiniz bir leğen yanii.ayy dalmışım yauuuu
[/COLOR]
Eline sağlık cnm, bende çarşambadan sonra hazırlarım heralde...kızlar bugün hastane çantamı hazırladım,
tuhaf oldum ama sanki hemen alıp gitcekmişim gibi geldi.
hala bir kaç eksik var
onları da ekleyince bitecek
bu arada okadar eleyerek koydum ama benimki koca bir çanta oldu, sizde durumlar nasıl?
Cnm aldıklarınızı güle güle kullanınoyy kızlar busemın bebısının resmını gordum cok tatlı gozlerım doldu bızıde bebıslerımız heme hemen suan oyleler Rabbım hepsını korusun..
bende bugun ananesıyle alısverıse gıttım oglum ıcın ananesı kesenın agzını actı butun eksıklerımız tamamlandı bırtek benım gecelık sabahlık takımım kaldı onuda renk olayında karar veremedık pembesı vardı magzada ama ben krem rengı dusunmustum hep hastanede gıymek ıcın baska bır subeden kremını getırcekler hıcı ona gre karar verıcem kırmızı kurdelalı lohusa tacımı bıle aldım:89:
Cnm çok hareket etmesi problem yaratmıyor merak etme, hareketsiz olması problemIyi geceler kizlar ayyy dayanamiyorum artik benim kiz karnimda öyle tepikler savuruyorki saatlerdir neyi var bilmiyorum üstümdeki yorgan bile oynuyor insallah iyidir kizim tekmeleri canimi acitiyor en cokta sag tarafim acitiyor saskinim ne yapcag
imi bilmiyorumm![]()
amın canım ya bızım bebıs sızn haftalarınıza gore bıraz kcuk belkıde mart annesı olucam belkıde oyuzden hep sızın yasadıklarınızı sonradan yasıyorum sımdı senınn yeınde olmayı ısterdım cok benım oglum henuz okadar gucu degıl![]()
canım bende ona gıtmyı dusunuyrdum yarın tam olarak nerde bu sergi karakoyde
burcuu vee uzuuunn alıntılarıalıştım bu alıntılarına.sayende kaçırdığım mesajları falanda görebiliyorum
.nasılsın hoşgeldin.kağancık nasıl.artıkın iyileşmişsinizdir inşallah.
İyi geceler datlumhoşbuldum ,valla nerdeyse 1 saattir geçmiş okuyorum :))) alıştım artık tüm işlerimi bitirip kağanı uyutup öyle geçiyorum pc başına :)) kağancım uyuyor teyzesi, 2 köpek dişimiz çıktı 2 si yolda azcıkta burnu tıkalı ondan arada uyanıyor, babası burda olduğu için pışpışlıyo sağolsun,
Ve bennnn ölüyorum resmen, biraz fazla yürümüşüz bugün ,11 gibi geldik eve o zamandan beri uzanıyorum pc başında, sen nasılsın
çocuk sahibi o lmak ne büyük bir sorumluluk inşallah bizde iyi ana baba oluruzz...
ben de artık çok fazla dolanamıyorum yaa.yoruluyorum.oturamıyorum çok belim ağrıyo falan.bugün gün içinde ara ara uyumuşum uykuda yok şlimdii öölee oturuyorum bende
Bugün bir ara kasıklarımın resmen güm güm zonkladığını hissettim desem hiç abartı olmaz gerçekten, neyseki sonrasında yemek molası verdikte biraz totom yer gördü, ama ben şu giyim firmalarından çok şikayetçiyim ya,hamiş biri olarak lcw hariç hiç bir yerde adam gibi bişi göremedim, orda buluncada sevindirik oldum yaşasın göbüşüme göre bişiler bulabildim diye :))
inan artık sinyal veriyolar.bende geçen pazarda bişi almıcam dedim ama 3-5 torbayla döndüm yolda kasıklarıma doğru nasıl bir baskı hissettim aşağı aşağı vuruyodu.tırstım resmen.
ama yat yat nereye kadar insan dışarı çıkmak istiyor.
bu soğuklar kar kış engelliyo yoksaa bende durmam.
neyse ben gideyimuzanayım yine sırtım belim oram buram başladı.görüşürüz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın öpüyorum![]()