selam kızlar 4 te okuldan geldiğimden beri geçmişi okumaya çalışıyorum, gene ne çok konuşmuşsunuz zor yetişiyorum hızınıza.
oğlumun hareketlerini direk aşağıdan hissediyorum artık, tecrübeli anneler sizce normal mi? daha 30. hafta yeni bitti. ne güzel karnımda tepişirken iyiydi ama aşağıdan olunca hem can yakıyor hem de korkutuyor. çıkış kapısını bulabilir her an

))
bir de unutmadan söyleyeyim, 15 gün önce arkadaşım doğum yaptı hastane çantasını sordum. o normal doğurup 1 günde çıktı hastaneden. sadece 1 gecelik kullanmış, o da doğumdan sonra. sancısını beklerken (12-13 saat boyu sürdü bu arada doğumu) ameliyat önlüğü giydirmişler o yüzden başka ihtiyacı olmamış. yedek al ama kullanmazsın dedi. bir de hem doğum sonrası hem de eve gelince çok yoğun kanaması olmuş. hasta bezi şart, gece pedleri falan hikaye kesinlikle tutmadı diyor. hep hasta bezi kullanmış,
evde bile 2 gün kullanmış.
ayrıca göğüs pedi fazla koyma zaten ilk başta öyle akacak kadar süt yok bir iki tane koy çantaya yeter dedi.
kızının sesi geliyordu arkadan omzuna yatırmış bi yandan konuştuk, içim gitti zaten minik uyuya kaldı sonra. nasıl güzel bir şey, darısı başımıza kızlar