Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü
slm kızlar ben geldim geri
annemle babam geldiler yanıma biraz oturdular kalktılar ben de onlarla kaynatıyodum:)
kocam da geç gelicek bugün,2. öğretime dersi var pöffff napsam ki...
aramıza yeni gelenler hoş gelmişler bu arada
ay evde sıkıntıdan hep böyle poğaça börek yapasım gelio fıçı gbi olcam iice ya yapınca da yiyorum![]()
kızlar bende kızımın şekerlerini yapmaya başladım ev buram buram lavanta kokuyoo:)
hoşgeldin esra bu arada geldimi kargon
valla işte evdeki hesap hastaneye uymuyor şekerim.hayırlısı olsun arkadaşın için.inşallahh hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır.
bizde öyle diyoruz artık Allah hayırlısını versin.ne desek boş valla.herşey olacağına varıyor
hoşgeldin tombiiimmmmaman yetişemen bacımm bu geçmişe.bu hanımların çenesi bi düşük bi düşük benden duymuş olma yetişemiyor insan valla
![]()
ii akşamlar canımiyi akşamlar kızlar
aman tutalım ama kendimizi ya,ben şimdiden araştırıyorum nasıl kilo veririm naparım die:)
gerçi benim ki de iş mi sanki nası zayıflıyam die araştırcana tut boğazını dimi
ah işte şu pisboğazlık:) ama varya hayatımın hiçbi döneminde böyle yemedim ben ve hiç hesaplamadan:) önceden deli gbi kilo takıntım vardı lokmanın kalorisini hesap ediyodum...
aman oh dünya varmış ddimbazen hiç bitmesin istiorum
ya da üstüne hemen bi tane daha doğuriym:)![]()
birde akıntı olayını soracağım azalma veya artma oldumu benim hala azalmadı yaaa bazen artıyor bazen azalıyor ne zman geçecekki bu
hanımlar napıyorsunuz ben çok sıkıldım uykuda bastırdı ama tamda keraat vakti bu vakitte uyunmazz napsam bilemedimmmmm pöffff............. kızım doğunca onunla oynarımm ne güzell olur benim en yakın arkadaşım olucak miniğim inş
ii akşamlar canım
amaaan canım boşver ye gitsin sonra oğluşun peşinde dolanmaktan verirsin
ben de 50nin üstüne ççıkınca bunalıma girerdim spor ve diet yapardım şimdi 60ları gördüm ohhh rahat rahat yiyom bide üşenmesem![]()
kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü
mavi3 ve dillerim lal hoşbulduk valla bizim sıpalar aceleci çıktı umarım şubat bebişleri zamanında doğarlar
cnm bnmde akıntım vr doktorum bol bol su iç dedi içmeye çalışıorm sabhtan beri 10. bardağı içtimm
bende dr brown aldım.hatta aldığım mağazda diğer bütün markalar vardı.ben bu markayı almayı kafaya koymuştum bişi demeden kadın bunu gösterdi en çok sattığımız ürün bu dedi.
hangi markayı seçeceksin bilmiyorum ama gaz önleme sistemi olanlardan al bence.rahat edersin