2011 Şubat Anneleri

aaay yapınca yenmezmi valla içim kalır yemezsem hazır olunca hiçbirşyeye hayır demiyorum ben ooh afiyetle yiyyorum tek duam hadi şimdi böyle obur oldum bebişimi bahane ediyorum rahat rahat yiyorum doğumdan sonra bari iştahım azalsa çok abartmasam süpeeeeeeer olur

kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü

canım vazelin ii değil die okudum içinde bi madde varmış deri emiyomuş onu ben badem yağı kullanıyorum o yada bebe yağı sür o da yoksa zeytinyağı sür krem alıncaya kadar

slm kızlar ben geldim geri:emir_bebek:
annemle babam geldiler yanıma biraz oturdular kalktılar ben de onlarla kaynatıyodum:)
kocam da geç gelicek bugün,2. öğretime dersi var pöffff napsam ki...
aramıza yeni gelenler hoş gelmişler bu arada:71:
ay evde sıkıntıdan hep böyle poğaça börek yapasım gelio fıçı gbi olcam iice ya yapınca da yiyorum:(

valla canım ii uğraşıyosun benim gözümde büyüyo kim kalkcak da yapcak die olsa bende yerim bak şimdi misss gibi koktu burnuma :56:
yaa benim eşim de çok kilo aldı veremiyo da yazık aşkım bunalıma girdi nası vercem die :85:

Yeni krem alana kadar istediğinizi sürün, cildiniz nemli kalsın yeter, normal nemlendirici de olur, yalnızca uzun vadeli işlevsiz kalıyor

Kızlar nikahmalzemeleri.com dan siparişim geldi, çok hızlı ben çok memnun kaldım. Cuma ikide sipariş verdim, beni arayıp ulaşamamışlar, ödemeyi saat 18.00 gibi yaptım, cumartesi kargoya veriyorum dedi, ürünler bugün izmire geldi.
ben bebek şekeri malzemesi almıştım, herhangi bir farklılık çıkmadı, ne istediysem onu göndermişler. bir de fiyatlar hem netteki yerlerden hem de burada kemeraltından daha uygundu.

aman tutalım ama kendimizi ya,ben şimdiden araştırıyorum nasıl kilo veririm naparım die:)
gerçi benim ki de iş mi sanki nası zayıflıyam die araştırcana tut boğazını dimi:1:
ah işte şu pisboğazlık:) ama varya hayatımın hiçbi döneminde böyle yemedim ben ve hiç hesaplamadan:) önceden deli gbi kilo takıntım vardı lokmanın kalorisini hesap ediyodum...
aman oh dünya varmış ddim:1: bazen hiç bitmesin istiorum:1:
ya da üstüne hemen bi tane daha doğuriym:):9:

kızlar bende kızımın şekerlerini yapmaya başladım ev buram buram lavanta kokuyoo:)
hoşgeldin esra bu arada geldimi kargon

valla işte evdeki hesap hastaneye uymuyor şekerim.hayırlısı olsun arkadaşın için.inşallahh hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır.

bizde öyle diyoruz artık Allah hayırlısını versin.ne desek boş valla.herşey olacağına varıyor

hoşgeldin tombiiimmmm :64: aman yetişemen bacımm bu geçmişe.bu hanımların çenesi bi düşük bi düşük benden duymuş olma yetişemiyor insan valla:37::66:

heheheh aynen be dillerim lal cimmm
anacım oku oku fenalık geldi
merakta edıyorum bir yandan ama bıraktım cicimm
tabi çalışmayanlar rahat evde giriyor işte olunca iş bitmiyorki anacım:)))

iyi akşamlar kızlar
ii akşamlar canım
aman tutalım ama kendimizi ya,ben şimdiden araştırıyorum nasıl kilo veririm naparım die:)
gerçi benim ki de iş mi sanki nası zayıflıyam die araştırcana tut boğazını dimi:1:
ah işte şu pisboğazlık:) ama varya hayatımın hiçbi döneminde böyle yemedim ben ve hiç hesaplamadan:) önceden deli gbi kilo takıntım vardı lokmanın kalorisini hesap ediyodum...
aman oh dünya varmış ddim:1: bazen hiç bitmesin istiorum:1:
ya da üstüne hemen bi tane daha doğuriym:):9:

amaaan canım boşver ye gitsin sonra oğluşun peşinde dolanmaktan verirsin
ben de 50nin üstüne ççıkınca bunalıma girerdim spor ve diet yapardım şimdi 60ları gördüm ohhh rahat rahat yiyom bide üşenmesem :24:

hanımlar napıyorsunuz ben çok sıkıldım uykuda bastırdı ama tamda keraat vakti bu vakitte uyunmazz napsam bilemedimmmmm pöffff............. kızım doğunca onunla oynarımm ne güzell olur benim en yakın arkadaşım olucak miniğim inş

valla ben uzanırken dayanamadım uyuyakalmışım,doğru keraat vaktinde uyumak iyi değil sırt bel ağrısı falanda yapar ama ne bilim geceden pek uyuyamayınca uyuyup gitmişim:)

evet yaa kızlarımız doğsunda onlarla oynayalım hayatımız biraz düzene girer bu anlamda

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ ARAMIZA

ii akşamlar canım

amaaan canım boşver ye gitsin sonra oğluşun peşinde dolanmaktan verirsin
ben de 50nin üstüne ççıkınca bunalıma girerdim spor ve diet yapardım şimdi 60ları gördüm ohhh rahat rahat yiyom bide üşenmesem :24:

eheh evet bende öyle düşünüyorum zaten:63:
anacım en iyisi ben gideyim de akşam yemeğimi pişireyim çok tembellik ettim bugün çoookk:37:
öptüm hepinizi

mavi3 ve dillerim lal hoşbulduk valla bizim sıpalar aceleci çıktı umarım şubat bebişleri zamanında doğarlar

hoşgeldin bersuu arkadaşım inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini :3:

cnm bnmde akıntım vr doktorum bol bol su iç dedi içmeye çalışıorm sabhtan beri 10. bardağı içtimm

benimde var ama ben su içemiyorum yaaa midem yanmaya baslıyo günde 3 bardak felan içiyorum :44:

kızlarr birde bişey sorucam bu rezene hamilelikte zararlımıydı kabızlık için bir seferlik kullanmayı düğşünüyorumda yoks agaz sancısından ölüücemm :44:

bende dr brown aldım.hatta aldığım mağazda diğer bütün markalar vardı.ben bu markayı almayı kafaya koymuştum bişi demeden kadın bunu gösterdi en çok sattığımız ürün bu dedi.

hangi markayı seçeceksin bilmiyorum ama gaz önleme sistemi olanlardan al bence.rahat edersin

bende browns aldım ama hiçbiyerinde BPA free yazmıyor sinir oldum seninkinde yazıyormu?

Back
X