2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım umarım önemli beişey değildir ablan çabucak iyileşir
anneler hep aynı annemde babamı bırakamaz uzun süre ne yiyecek ne yapacak yalnız diye bana sen gel diyo bende eşimi bırakıp gitmek istemiyorum kararsız kaldım

ben de aynı durumdayim güzelim valla hemde 7 aydır evdeyim ben düşün halimi artık:84: bebişler için katlanıyoruz her şeye.. bütün hayatım ev oldu.. çok bunaldım çok sıkıldım bir an önce geçsin zaman istiyorum.. vakit geçirecek hiç bir şey yok gerçekten.. arada kitap, saçma sapan şeyler izlesem de tv sonra net, flan filan işte.. zaman bi şekilde geçicek dimi.. yeterki bebişlerimiz sağlıklı zamanında gelsinler de koklayalım o cennet kokularını....

evet canım haklısın herşey bebişlerimiz için zaten onun için herşeye katlanırım benim de en büyük sorunum zaman geçirememek yatsak kalksak şubatın sonu gelse ah ah ne güzel olurdu oğluşumu kucağıma aldığımı sağlıklı olduğunu bir görsem her sıkıntıya değecek biliyorum
senin riskli gebelik mi daha önce çalışıyor muydun

yaa kızlar aldığımız kurdelalar yetmiycek acaba konyada bulabilrmiyim yarım kaldıı yaaa.kardeşim o kadar sormuştu 200 taneye ne kadar gider diye manyak adamlar yapacak olan arkadaşlara sööliyim 10 mt kurdeladan 28 tane falan çıkıyo
bu arada pat diye daldım ben yine.
bersu valla canım bende ağustostan beri evdeyim ama çatladım resmen o yüzden bebk şekerlerini falan kendim yapıyorum.kitap falan da okuyamıyorum artık hemen sıkılıyorum herşeyden.sanırım benim için son 4 hafta bi geçerse ondan sonra sıkılmaya vaktim olmıycak :))

evet canm riskli gebelik.. daha önceden kaybım olduğu için seklaj yapıldı bana. rahim ağzı dikildi yani.. o yüzden çalışamıyorum.. öğretmenim ben yaz tatilinden bu yana hep evdeyim. aslında sürekli yatcam diye bişey de yok ama dikkatli olmam gerekiyo işte.. zaten bebiş büyüdükçe hareketler kısıtlandıkça istesem de hiç bişey yapamıyorum işte.. bazen eşime diyorum başka hiç bişey için katlanılacak bir durum değil bu yaşadığım diye.. gerçekten düşününce başka bi kuvvet bu sıkıntıları çektiremezdi bize heralde..

senin de erken doğum tehliken vardı dimi çalışıyodun önceden yani?

senin baya olmuş evde duralı ben iki günde sıkıldım ama ne güzel maharetlisin demek bebk şekerlerini yapıp oyalanıyosun ben hiç anlamam o işlerden kolay gelsin canım umarım bulursun kurdelanın devamını

kızlar bende gece uyuyamıyorum.siz çok şanslısınız.bende böbrek büyümesi olduğu için dr sağ tarafıma yatmayı kesinlikle yasakladı.sadece sola yatıom.daha doğrusu yatamıom.kulağım,omzum uyuşuyor.uyku hali sağa dönmeye çalışırken eşim geri çewiriyor.uyku haliyle nasıl fark ediyor anlamıom.

bu aralar kafama bişey takıldı.benim göğüslerim büyümedi daha.acaba sütüm olmayacak mı ?sizde durumlar nasıl?

eşim gidince rapor almaya doktor acilen beni çağırmış
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.

rahim kasılmaları nasıl oluyor bilenler yada yaşayanlar lütfen yardım edin karnım dalgalanıyor gibi yada bebeğim yer değiştiriyor gibi ama çok belirgin karnımın bi tarafı kalkıyor acaba kasılmamı nasıl anlarım?

allah kolaylık versin canım çok zor çektiklerin inşallah bebişin sağlıcakla kollarında olacak mükafatını alacaksın
bende öğretmeninim canım ilk dönem bitene kadar çalışmayı düşünüyodum ama kasılmalarım olunca dr 20 gün rapor yazdı 32.haftada izne ayrılıcam ikinci dönemde okula gitmemek için artık ücretsiz izin alırım yaza bağlamak istiyorum iznimi bebiş eylülde iyice büyümüş olur böylece senin doğum ne zaman gözüküyor

ben de yeni başladım doğum iznine ama aşırı sıkıldım yapacak bi şey bulamıyorum başım ağrıdı ya...

geçmiş olsun canm.. valla benim eşim de ah desem uyanıp nooldu diye soruyo hemen.. artık son aylar ya onlarda titizleniyo her şeye galiba
benim göğüslerim büyüdü biraz hatta sol göğsüm biraz daha fazla büyüdü ve bugün bi kaç çatlak gördüm bugün üzüldüm valla ama sütün büyüklükle alakası var mı bilmiyorum.. hem doğum yapınca gelir bence.. olmadı son ay rezene çayı içersin bişeecik olmass sütün gelir.. ben de başlicam önümüzdekiş ay rezene içmeye..

bizim günler aynı gözüküyor ama benim doğum iznim başladı bebeğin gelişimine göre. şuan kaçıncı haftadasın? ve doğum iznin ne zaman başlıyor? benim doğum 20 şubat gibi olacak inşallah.

melocm bir durummu olmuştuda çağırdı doktor seni acilen onu anlamadım geçmiş olsun

kızlar sütün büyük gögüslerle alakası yok çok büyük gögüslü olupta süytü gelmeyenlerde var
benim gögüslerim büyüdü birkaç tane çatlakta oluştu kırmızı çok üzüldüm çok kaşınıyor ve artık acıyorda :92::92::92: çok rahatsız gögüslerim

ya canım dr nasıl anladı böbrek büyümesini benim hep böbrek sorunum vardı.her sene hemen hemen taş düşürürüm.1 haftadır da ara ara sol böbreğime sancı giriyo.hatta belimmi böbreğimmi anlayamdım önce hatta bişeyi farkettim karnıma bastırınca sola doğru sanırım rahim böbreğe baskı yapıyo o zaman da sancıyo biraz

canım geçmiş olsun yaa neyin vardı ki senin ööle apar topar çğırıp serum falan taktı??

canım o bebşinin yer değiştirmesi kasılmada bööle karnın semsert oluyo top gibi toplanıyo sanki

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 |
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| Toplam : | 10 |
| Kalan : | 31 | |

Kizlarrr iste listemizzz
Yeni bildiriler geldikçe yenileyecegim
Allahim okuyacagimiz yasinleri, edecegimiz dualarimizi kabul etsin insallah..

Son düzenleme:

ahh canımm benimde büyümediii.sinir oluyorum.son ay büyür diyolar bu aydan sonra ümitliyim.bide kaşınıyo sanki biraz büyüyo gibi

evet büyüklükle sütün alakası yokmuş merak etme bende çok endişeleniyodum.sen bol bol su iç süt oluşumunda en büyük etken su içmekmiş doktor öyle demişti

ayyy sen anlatırken ben bile endişelendim allahtan sonunda önemli bişi yok dedin.çok şüküri.niye doktor öyle bi panik çağırmışki.neyse bişi çıkmamasına sevindim

ooo benim oğluşta öyle bir dalgalanıyokii göbeğimden çıkacak sanıyorum ayağamı kalkmaya çalışıyo napıyosa karnım da tepecikler oluşuyor.çıkış yolunu arıyo galiba bebeğim.ayyyy yerik biz onu babasıyla çok seviyoz onu seyretmesini.

hele eşimm öyle duygulanıyoki onun hareketlerini gördükçe öpüyo seviyo falan.hayatımıza yeni bi heyecan diyip duruyo.bir gün seyretmese özlüyo falan.bu kadar olacağını düşünmemiştim pek duygularını göstermezdi.gelir gelmez oğlunu soruyo nasıl napıyo hareket varmı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…