geçmiş olsun canım umarım önemli beişey değildir ablan çabucak iyileşirayhhh bende kimse yazmayınca çok konuştıumda kaçırdımmıki dedim milleti
sağolasın canım.maalesef annem ablamın bir sağlık sorunu için hastaneye sebep geliyorlar.annem yine gelecek doğumda yanımda kalacak ama son ay artık doğuma mümkün olduğu kadar yakın zamanda gelecek.annem yalnız aslında biz gelsin burda kalsın istiyoruz ama abim şimdi onunla kalıyor.iş yüzünden yoksa abimlerde burda oturuyo.ana yüreği işte onuda bırakamıyo erkek başına yemesi üstü başı ffalan diyebende iyiyim daha çok ağırlaşmadım bi sorun yok Allah a şükür.bi sıkılıyorum artıkın evde okadar
herkese merhaba
evde zaman geçmek bilmiyor ya aslında yapabilsem evde çok iş var o zaman çabuk geçer ama biraz ayakta fazla kalsam kasıklarım ağrıyor tv de bişey yok kitap okumaktan sıkıldım yat yat o da bi yere kadar ne yapsam diye düşünüyorum evde olan bayanlar vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bana da bi fikir verin ne olur yoksa sıkıntıdan patlıcam:84:
ben de aynı durumdayim güzelim valla hemde 7 aydır evdeyim ben düşün halimi artık:84: bebişler için katlanıyoruz her şeye.. bütün hayatım ev oldu.. çok bunaldım çok sıkıldım bir an önce geçsin zaman istiyorum.. vakit geçirecek hiç bir şey yok gerçekten.. arada kitap, saçma sapan şeyler izlesem de tv sonra net, flan filan işte.. zaman bi şekilde geçicek dimi.. yeterki bebişlerimiz sağlıklı zamanında gelsinler de koklayalım o cennet kokularını....
evet canım haklısın herşey bebişlerimiz için zaten onun için herşeye katlanırım benim de en büyük sorunum zaman geçirememek yatsak kalksak şubatın sonu gelse ah ah ne güzel olurdu oğluşumu kucağıma aldığımı sağlıklı olduğunu bir görsem her sıkıntıya değecek biliyorum
senin riskli gebelik mi daha önce çalışıyor muydun
yaa kızlar aldığımız kurdelalar yetmiycek acaba konyada bulabilrmiyim yarım kaldıı yaaa.kardeşim o kadar sormuştu 200 taneye ne kadar gider diye manyak adamlar yapacak olan arkadaşlara sööliyim 10 mt kurdeladan 28 tane falan çıkıyo
bu arada pat diye daldım ben yine.
bersu valla canım bende ağustostan beri evdeyim ama çatladım resmen o yüzden bebk şekerlerini falan kendim yapıyorum.kitap falan da okuyamıyorum artık hemen sıkılıyorum herşeyden.sanırım benim için son 4 hafta bi geçerse ondan sonra sıkılmaya vaktim olmıycak :))
evet canm riskli gebelik.. daha önceden kaybım olduğu için seklaj yapıldı bana. rahim ağzı dikildi yani.. o yüzden çalışamıyorum.. öğretmenim ben yaz tatilinden bu yana hep evdeyim. aslında sürekli yatcam diye bişey de yok ama dikkatli olmam gerekiyo işte.. zaten bebiş büyüdükçe hareketler kısıtlandıkça istesem de hiç bişey yapamıyorum işte.. bazen eşime diyorum başka hiç bişey için katlanılacak bir durum değil bu yaşadığım diye.. gerçekten düşününce başka bi kuvvet bu sıkıntıları çektiremezdi bize heralde..
senin de erken doğum tehliken vardı dimi çalışıyodun önceden yani?
herkese merhaba
evde zaman geçmek bilmiyor ya aslında yapabilsem evde çok iş var o zaman çabuk geçer ama biraz ayakta fazla kalsam kasıklarım ağrıyor tv de bişey yok kitap okumaktan sıkıldım yat yat o da bi yere kadar ne yapsam diye düşünüyorum evde olan bayanlar vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bana da bi fikir verin ne olur yoksa sıkıntıdan patlıcam:84:
kızlar bende gece uyuyamıyorum.siz çok şanslısınız.bende böbrek büyümesi olduğu için dr sağ tarafıma yatmayı kesinlikle yasakladı.sadece sola yatıom.daha doğrusu yatamıom.kulağım,omzum uyuşuyor.uyku hali sağa dönmeye çalışırken eşim geri çewiriyor.uyku haliyle nasıl fark ediyor anlamıom.
bu aralar kafama bişey takıldı.benim göğüslerim büyümedi daha.acaba sütüm olmayacak mı ?sizde durumlar nasıl?
allah kolaylık versin canım çok zor çektiklerin inşallah bebişin sağlıcakla kollarında olacak mükafatını alacaksın
bende öğretmeninim canım ilk dönem bitene kadar çalışmayı düşünüyodum ama kasılmalarım olunca dr 20 gün rapor yazdı 32.haftada izne ayrılıcam ikinci dönemde okula gitmemek için artık ücretsiz izin alırım yaza bağlamak istiyorum iznimi bebiş eylülde iyice büyümüş olur böylece senin doğum ne zaman gözüküyor
ben de yeni başladım doğum iznine ama aşırı sıkıldım yapacak bi şey bulamıyorum başım ağrıdı ya...
eşim gidince rapor almaya doktor acilen beni çağırmış
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.
kızlar bende gece uyuyamıyorum.siz çok şanslısınız.bende böbrek büyümesi olduğu için dr sağ tarafıma yatmayı kesinlikle yasakladı.sadece sola yatıom.daha doğrusu yatamıom.kulağım,omzum uyuşuyor.uyku hali sağa dönmeye çalışırken eşim geri çewiriyor.uyku haliyle nasıl fark ediyor anlamıom.
bu aralar kafama bişey takıldı.benim göğüslerim büyümedi daha.acaba sütüm olmayacak mı ?sizde durumlar nasıl?
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.
rahim kasılmaları nasıl oluyor bilenler yada yaşayanlar lütfen yardım edin karnım dalgalanıyor gibi yada bebeğim yer değiştiriyor gibi ama çok belirgin karnımın bi tarafı kalkıyor acaba kasılmamı nasıl anlarım?
hepimiz aynı dertten muzdaribiz desene sen de mi raporlusun daha 32. haftan dolmadığına göre
inşallah bi sıkıntın yoktur
rahim kasılmaları nasıl oluyor bilenler yada yaşayanlar lütfen yardım edin karnım dalgalanıyor gibi yada bebeğim yer değiştiriyor gibi ama çok belirgin karnımın bi tarafı kalkıyor acaba kasılmamı nasıl anlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?