2011 Şubat Anneleri

ayy zavallı adam uykunda konuştuğunumu sanmış:)) aslında iyi taktikmiş uykumda konuşuyorum bahnesiyle bas fırçayı:))

keşke benimde üstünü açn bi kocam olsada bende kapatsam ama ben boğulcak diye korkuyorum

arkadaşlar nasılsınız.1 haftadır evde yatıyorum.hastanede 1 hafta yattım oglum erken gelmeye niyetliydi az kalsın.bir sancı başladı hafif hafif hastaneye gittik doktoruma nst bebeğin kalbini sancıyı ölçtüler çıkmadı bişey.eve gönderdi.eve geldikten sonra gece dayanılmaz bir sancı yerlerdeyim nasıl böyle ben hastaneyede gitmedim sabahı bekleyeceğim diye.sonra saat 7 oldu dayanamadım gittik nst çektiler.bu sefer obir alet var nst adı tam bilmiyorum 20 yi geçerse sancı oluyormuş hemşire bağladı.göbege baglıyor sıkı sıkı bel altından.sancı çıktı bebeğin kalp atışları ölçülüyor.dr geçmezse sezaryanla alacaagız dedi ama tam 32 olmadıgı için cigerleri gelişmemiş oluyormuş.ben çok korktum aglıyorum tabi..sonra iğne vurdular 3 serum.kana baktılar iltihap idrar yolu enfeksiyonu dogumu başlatmış.allaha şükür geçti.atlattım.çok dikkat et dedi dr şimdi evdeyim.serum kurtardı.beni. hastane tecrübesi yaşadık bebeğimle.allaha şükür iyi. zamanında sağlıklı bir şekilde oglum dogar ...geliyordu az kalsın...aceleci oldu

:)) benim eşimde tam tersi tüm yorganı kendine çekiyor,sabaha kadar üstüm açık,yorgan savaşı yapıyoruz,o yorganı kendine çekiyor bakıyorum yanlarım açık sonra ben kendime çekiyorum,bide üstüme üstüme geliyor uyurken,koca yatakta 30 cm lik alanda yatıyoruz

bu arada gece yine kabus gibiydi yarım yamalak uyku,sürekli uyandım durdum,ne sağıma yatabiliyorum ne soluma off

geçmiş olsun canım...inş bidaa annesini korkutmaz yaramaz zamanını beklerr.sende kendine çok iyi bak bu aradaaa

çok geçmiş olsun canımm yaaa dikkat et kendineee seni merak etmiştim bende bende bu yüzden sancı çekiyorum ama 20yi geçmiyor şükür bol bol dinlen bidaha olmaz inş

ayy canım çok geçmiş olsun nedir bu bööle hep aceleci minişler.dikkat et kendine de bebişe de ayaklarını falan sıcak tut.kaç haftalıktı seninki

cnm bnmde tam kapamasada aşağıda biliyosun plesenta ondanmıki dersin bu durum ne güzel gözdecim yaa darısı bana hayırlısyla inşallah bende bi atlatsam şu 34ü 3 haftam kaldı geçmiyo vakit sanki
keşke benimde üstünü açn bi kocam olsada bende kapatsam ama ben boğulcak diye korkuyorum

cnm çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah hepsi zamanında sağlıkla gelirler ya bu bebişler nie bukadar aceleci böle

Son düzenleme:
kızlar kolay dogum yapmak ıcın bır cıcek varmıs cıcek actıkca sızın de rahmınız acılıyormus fakat adını vs bılmıyorum boyle bırsey duyan var mı?:82:

canım o dediğin bir bitki...arabistandan geliyo benim bildiğim burda var mı yok mu bilmiyorum...isminede fatma annemizin eli deniyormuş...hamile bayan doğuma girdiğinde onu suya koyuyorlarmış o açıldıkça rahimde açılıyormuş ve doğum kolaylaşıyormuş...ayrıca bebek isteyenler onu kaynatıp yumurtlama günlerinde hem eşleri hem kendileri o suyu içerlerse bebekleri olurmuş...benim bildiklerim bu kadar....

sudenur geçmiş olsun canım..
buarada herkese günaydın arkadaşlar ben direk daldım ...nasılsınız?

ya canım benide görenler öyle diyorlar karnın düşmüş felan diye dik bir karnım var yukarıda değil doğru ama yukarıda olmamasınında avantajı varmış nefes almada rahatlık oluyormuş. ama tabii doğumun yaklaştığı ile ilgili belirti veriyorsa o kötü inşallah öyle değildir

canım valla bayağı korkutmuş seni bu minik inşalah dahada yaşamazsın son haftasına kadar bu sorunu ne güzel evdeymişsin bol bol dinlen bencede

cok gecmıs olsun benımde ıltıhabım vardı ama onemsemedım sımdı akıntım kremsı gıbı ve cok yogunlastı ctesı drla konusayım en ıyısı

ayyy canım ben korkmuyorum (yani korksamda terapi yapıyorum kendime çok kolay geçcek die) imp korkuyomuş da ona söylüyodum

ayy canım çok geçmiş olsun bol bol dua et ve yat da durabildiği kadar dursun oğlun içinde

gözdecim benim karnımda 2 aydır aşağıda kız bebek aşağıda olur derler benim kayınvalidem karnın erken aşağı indi die beni korkutsa da ultrasonda bakıyolar ona için rahat olsun

buarada yataktaki koca muhabbettiniz şahaneydi gülmekten yarıldım bizde de ben açarım üstümü o örter ama dün yoktu şehirdışına gitti gece terleyip açtım ben de örten olmayınca üşütmüşüm canım kocacım benim

selam kızlar ben geldim

evet bende gece uyuyamayanlardanım.hayırdır yaa herkes uyuuyamıyor bu aralar.akşam yattım bir tepik bir tepik nasıl ama.eşim eli karnımda uyudu resmen.adama oğlunun tekmeleri ninni gibi geldi ohh ne ala :95: ee ben uyuyamadım tabii.kalktım tv seyrettim discovery de yine hamile olduğunu bilmeyen bir kadın vardı.çok ilginçti yaa azcık anlatayım:

kadında senelerdir kist varmış hatta bazen kistleri patlıyormuş.over bilmem ne kisti doktor çocuğun olmaz tedavi görmen lazım demiş oda doğum kontrol yöntemi kullanmıyormuş.hastanelere çok gidip gelmiş ağrı kesici veriyolarmış.oda nefret etmiş doktordan.

yine böyle sancısı tutmuş doktora gitmemiş inat etmiş.eşide şehir dışına gidecekmiş iş için.onuda göndermiş evde yalnız.sancısını kist sanıyormuş ve patlatmaya çalışmış.jakuziye girmiş tazikli su sıkmış.falan.telefon mutfaktaymış sancıları dayanılmaz hale gemiş doğum başlamış meğerse ama o hamile olduğunu bilmiyor.aynayla bakmış bebeğin başını görmüş oracıkta doğurmuşş.hatta tansiyonu iki günden beri çoookk yğüksekmişş.o yüzden zaten 7 aylıkken doğum yapmış

ayy hadi doğurdun gerizekalı hala doktora gitmemiş.eşini beklemiş eşi inanmamış önce çaldı sanmış bebeği sonra kanları kestiği göbek kordonunu falan görmüş hastaneye gitmişler.ikiside iyiymiş kadının tansiyon yine yüksek tabi.

sonradan sonradan düşününce belirtileri anlam vermiş.kanaması olmuş aarada.midesi bulanmış ama kisttede oluyomıuş çok sigara içmiş ağır kaldırmış içki içmiş.bilseydim yaparmıydım diyo

Allahımmm neler neler var yaaaaa hayret ettiimm

neyse işte gece 4 e kadar uyuyamadım dolandım durdum.aşure yedimgece gece bende dahada hareketlendi.bebeğimin ilkleri günlüğünü doldurmamıştım onu doldurdum

neyse 4 buçuk gibi uyudum.sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım.onu yolladım geri yattım.arkadaşım aradı tammm uyumuştum.böle böle diyince iyi uyu sen dedi kapattı ama uyuyamadım tabiii

eşlerden bahsetmişsiniz.benimjki bana sarılarak uyurdu ama artık ulaşamıyoruz birbirimize hatta iki yorganla yatıyoruz yoksa mutlaka birimizin poposu açıkta kalıyıo ben rahat yatamıyorum diye içerde yatayım ben dedi şiddetleee karşı çıktım.ayy zaten aylardır bi yanyana yatabiliyoruz anca bari onu ayırmayalım dedim.ozaman sen yat rahat edemiyosun falan dedi ağlıycaktım nerdeyse hayattaa ayırmam yatakları diye

neyse işte kalktım kahvaltı falan.akşama annemle ablam gelecek.yarından itibaren seyrek girebilirim merak etmeyin annem çok kızıyo bebeğe radyasyon veriuyosun diye.ananemiz bissürü cici almış bize yine.hatta banyo malzemelerini bile almış tırnak makasına varıncaya kadar.bizde almıştık ama olsunn.düşünmüş sağolsunnn.valla herşeyini bizimkiler aldı nerdeyse.babannede sağolsun battaniye hırka yelek başka bişi yok daha ortada.

sudecim bu arada çookk geçmiş olsun.tehlike atlatmışsın resmen dikkat et kendine canım yaaa

ayyyyhhh ne çok konuştum dimi yaaaaa çenem düştü yine

dillerim lal gözün aydın canım ne güzel annen ve ablan gelecek demek ....darısı başıma olsun evde yalnız sıkılıyorum böyle devam ederse bende annemi çağırıcam...annen doğuma kadar kalacak mı yoksa ön ziyaret mi

herkese merhaba
evde zaman geçmek bilmiyor ya aslında yapabilsem evde çok iş var o zaman çabuk geçer ama biraz ayakta fazla kalsam kasıklarım ağrıyor tv de bişey yok kitap okumaktan sıkıldım yat yat o da bi yere kadar ne yapsam diye düşünüyorum evde olan bayanlar vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz bana da bi fikir verin ne olur yoksa sıkıntıdan patlıcam:84:

ayhhh bende kimse yazmayınca çok konuştıumda kaçırdımmıki dedim milleti

sağolasın canım.maalesef annem ablamın bir sağlık sorunu için hastaneye sebep geliyorlar.annem yine gelecek doğumda yanımda kalacak ama son ay artık doğuma mümkün olduğu kadar yakın zamanda gelecek.annem yalnız aslında biz gelsin burda kalsın istiyoruz ama abim şimdi onunla kalıyor.iş yüzünden yoksa abimlerde burda oturuyo.ana yüreği işte onuda bırakamıyo erkek başına yemesi üstü başı ffalan diye bende iyiyim daha çok ağırlaşmadım bi sorun yok Allah a şükür.bi sıkılıyorum artıkın evde okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…