2011 Şubat Anneleri

inşallah hepimiz sağlıkla alcaz kucağımıza bebişlerimizi..aman dikkat et kasılmaları falan takip et..
benim doğum sat a göre 20 şubat görünüyo ama haftasonu dr bebiş 10 gün önde dedi. bi de benim nazlı kızım dönmemiş daha.. bi dahaki gittiğpimde bakcaz döndüyse dikişleri alıp beklicez dönmemişse sezeryan için gün belirlicez bakalım.. muallak yani.. aslında tam gününde doğsa keşke 20 şubat benim de doğum günüm çünkü:

sabah yazmıştım,okulda ilk dersten sonra halsizleşip düşecek hale geldim.ter boşaldı vücudumdan hemen eve gelmiştim

canım benim raporlu olma nedenim kasılma dur ben sana anlatayım önce hafif bi sancı geliyor sonrasında karnın adeta taş gibi sertleşiyor hemde şekli bi tuhaf oluyor tümsek gibi ve bu durum 1 ila 2 dakika sürüyor sonrada yavaş yavaş eski halini alıyor işte bu kasılma eğer bir saat içinde 4 kere olursa dr a haber vermen gerekiyor

balığın bekler zamanını annesi merak etme arada sancı çıkar yeri daralıo sonuçta

beni de yazarmısınız evdeyim ben de katılmak istiyorum.

moonson acıyan kısımlara arko krem sür acıyı ve gerginliği azaltıyor.ben göbeğime sürüyorum 2 sydır falan hiç çatlamadı daha

ya geçenlerde vazelin hakkında bişiler söylendi burda sürmeyin falan dendi.daha öncede arkadaşlardan biri kullanın demişti.ben bir kaç kere sürdüm.valla gayette iyi gelmiştii.zararlımıkii bilemedimmm sürmiimmmiiii

benim de o şekilde oluyor karnımın bi tarafı kalkıyor ama uzun sürmüyor 10 sn kadar sürüyor...

sabah yazmıştım,okulda ilk dersten sonra halsizleşip düşecek hale geldim.ter boşaldı vücudumdan hemen eve gelmiştim
onu biliyorum o yüzden hemen gelsin dedi ben başka birşey oldu sandım aman aman

ya sorma benimde aklım karıştı genelde vazel,in önerilir bende anlamadım bir internetten araştırmak lazım

kızımın teyzesiiii nerelerdesin bakayım sen?sancı falan çıkmadıda halsizlik,yorgunluk:)

halsizlik yorgunluk hepimizde var ya dün tüm gün net yoktu gecede lavantaları hazırlarken sıcak silikonla elimi yaktım sabah dr daydım işte öle bidee en komik kısım hediye gönderceğim kişinin adresini kaybettim artık buna dalgınlık mı dersin unutkanlıkmı bilmiom hepsi bi arada

kızlar benimkide genelde akşamları hareketli bazen çoşuyor ama öyle bir harekt ediyorki acıtıyor resmen o şekilde şişiriyorya kendini çok hoşuma gidiyor okşuyorum hemen indiriyor kendini birde artık eli sanırım hissetmeye başldım anlaşılıyor sanki böyle küçük birşey çıkıntı oluşturuyor dokununcada hemen çekiyor ya eli ya ayağı yirim ben onu yirim

e bu bende oluyor hatta dun aksam cok oldu yorulmustum sımdı bu durumda erken dogum rıskımı olusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…