2011 Şubat Anneleri

canım internette hangi siteden aldın mustela 3al 2 öe 'yi ?bende bir siteden alacaktım ama eşim güvenliği konusunda beni caydırdı,almadım.

kızlar günaydınn
gözdeye ne oldu cok merak ettim ??*

dün doktora gitmişti sancıları varmış kaç gündür böbrek ağrılarım var diyodu meğerse o çektiği sancıymış bebekte doğum kanalına girmiş doktor heran doğum olur demiş gecede kanaması olmuş doktora gidicekti haber çıkmadı birdaha

:18: Ayyyy bunlar ne kadar aceleci şubat minişleri yaaa!!! Allah yardımcısı olsun.İnşallah bebişi biraz daha dayanır.Dayanamazsa da sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Eğer kayınvalidemlerde biraz daha kalmaya devam edersek bende erken doğurucam.

günaydın bayanlar
ayyyy ne uyumuşuz ööle kızımla hatta o daha uynmadı ama gecede hiç uyumadı döndü durdu maşallah
neyse ben bi geömişe bakiim dün 2den sonra giremedim hem de kahvaltımı yapiim

Selam Kızlarcım :))
ay gözdeyi bende çok merak ettim. dilerim en kısa zamanda üyü haberler alırız ondan. benimde kasıklarımda bi ağrı var yürürken sadece. ama sanırım normaldir.

günaydın arkadaşlar...
gözdeden hala haber yok mu:26:telefon numarası falan yok mu kimsede....ela arkadaşımız hediye göndermiş gözdeye onda numarası vardır ama ela da yok galiba...umarım iyidir...

gözdecim hoşgeldin aşağıda adını gördüm...
nasılsın?çok merak ettik seni umarım aksi bi durum yoktur...

slm kızlar,günaydın hepinize
herkesiyidir umarım. gözde korkuttu bizi gece ,inşallah iyidirler bi sıkıntı yoktur..
benim de her yerim ağrıyo bugün ve bugün deli gini ders çalışmam gerekiyo afyon yolcusuyum yarın yine:S
yarınla bitmio yarından sonrada izmire gidicem 2 gün kalıcam,üds sınavı için.
hiiiç ama hiiiç bi yere gtmek istemio cnm çok sıkıldım ya sürekli yollardayım.
doğuruvercem bi gün arabada yaaa
canım hiçbişi yemek de istemio bu sabah nedense,zorlicam kendimi...

canım internette hangi siteden aldın mustela 3al 2 öe 'yi ?bende bir siteden alacaktım ama eşim güvenliği konusunda beni caydırdı,almadım.

cnm ben marketimstore dan sipariş verdim,gelsin haber veririm sana da. bugün yada yarın gelirmiş öyle ddi kadın

kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.

ozaman çok geeçmiş olsunnnn korkuttu prenses herkesi azıcık daha dursun olduğu yerdeee

ohh çok şükür Gözdecim geçmiş olsun canım meraklandırdı minik prenses hepimizi :87:

yaa burası bi aile gibi oldu kızlar yaa çok duygulandım valla hepinize tek tek teşekkür ederim. hepinize kocamn bi öpücük umaydan ve benden :)

canım o tüple vajinaya sıkılan ilacı ben hamileliğimin başında kullanmıştım kanamalarım olunca düşük önlemek içindi demekki doğumuda erteleyebiliyormuş doktorum rahim ağzını güçlendiriyo demişti

ayy neler olmuş böyle demekki ben rüyamda seni görmüştüm kanama fln ayy kabus tu ii atlatmana sevindim kendine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…