slm kızlar,nasılsınız?
biraz önce int.ten oğlumun şampuan nemlendirici ve pişik önleyici krem siparişini verdim. musteladan 74tl tuttu,3 al 2 öde kampanyası varmış da.. umarım uygun almışımdır.
çok fazla arştıramadım çnkü:44:
kızlar günaydınn
gözdeye ne oldu cok merak ettim ??*
dün doktora gitmişti sancıları varmış kaç gündür böbrek ağrılarım var diyodu meğerse o çektiği sancıymış bebekte doğum kanalına girmiş doktor heran doğum olur demiş gecede kanaması olmuş doktora gidicekti haber çıkmadı birdaha
canım internette hangi siteden aldın mustela 3al 2 öe 'yi ?bende bir siteden alacaktım ama eşim güvenliği konusunda beni caydırdı,almadım.
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
kızlar ben geldim.
kızlar ben geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?