merhaba Gözde
Ben mart anneleridenim.
Benimde 22. haftamda kanama oldu. Plesenta yukarı çıkmamış dedi.
Progestan kullandım. Sonra yukarı çıkmış dendi Ama 26. haftamda yine kanama oldu, tabii bu kanamam diğerinde göre daha fazlaydı ve 3-5 günde kahverengi bişiler geldi.
Bu sefer doktor yat istirhat et dedi. Korkudan kalkamıyorum yataktan.
Senin kanamaların nasıldı ve çalışmayı bırakmış mıydın kanamalardan sonra?
bol bol dinlendin mi?
cevap verirsen sevinirim
aa demek onun için verdi neden olduğunu söölemedi belki dedim iltihap mantar gibi bişimi gördü dedim ama iyi oldu öğrendiğim saol canımcanım o tüple vajinaya sıkılan ilacı ben hamileliğimin başında kullanmıştım kanamalarım olunca düşük önlemek içindi demekki doğumuda erteleyebiliyormuş doktorum rahim ağzını güçlendiriyo demişti
cnm ben marketimstore dan sipariş verdim,gelsin haber veririm sana da. bugün yada yarın gelirmiş öyle ddi kadın
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
Benim sipariş vereceğim site de orasıydı :) Ama eşim güvenli mi değil mi falan diyince birden soğudum.
Çok şükür iyisin canım... Ahh bu şubat minişleri pek yaramaz çıktılar.Bol bol istirahat et.Umarım minişin sadece dikkat çekmek istemiştir ve daha zamanına kadar bekler doğmayı.
ben geldim kızlar nasılsınız?
kasılmalarım var bugün epey sancı acı hissetmiyorum ama sıklaştı sanki
benim ilk kanamam 20. haftada olmuştu o zaman 3 gece hastanede yattım.daha sonrada 3 kere daha oldu her seferinde 3 gün sürdü.aslında her seferinde hastaneye yatırmak istediler ama ben kabul etmedim.ben hamile kalmadan önce işi bırakmıştım zaten ama drum bana hep şey diyordu kanama olduğu ilk gün 2-3 gün daha dinlen sonra rutin hayatına dönebilirsin diyodu.bende genelde ööle yaptım.ilk gün kırmızı kan geliyo daha sonrada 3 gün kahverengi akıntı şeklinde oluyodu.ama plesanta previa teşhisi konulduysa en ufak kanamada gitmelisin çünkü çok şidetli kanamalara sebep olup anneyi şoka bile sokabiliyomuş.sanada geçmiş olsun
dün doktora gitmişti sancıları varmış kaç gündür böbrek ağrılarım var diyodu meğerse o çektiği sancıymış bebekte doğum kanalına girmiş doktor heran doğum olur demiş gecede kanaması olmuş doktora gidicekti haber çıkmadı birdaha
yaa burası bi aile gibi oldu kızlar yaa çok duygulandım valla hepinize tek tek teşekkür ederim.hepinize kocamn bi öpücük umaydan ve benden :)
Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr
Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr
kızlar ben geldim.
gözdecim 34. haftanada bişey kalmamış,en azından 2 hafta daha sabretsin miniğin,çok geçmiş olsun canım
birde bu kasılma dediğin şey tam olarak nedir? karnın çok sertleşmesiyle alakası varmı,bazen benim karnım taş kesiliyor,kasılma dediğimiz şey omu ben anlayamıyorum ya
ana dizi ne ki cnm yaa? şu evde kullanılan,hafif eğimli sallanan şey mikızlar bişi sorcam,ana dizi alan yada almayı düşünen var mı?
ben ilk 3 ay için araba koltuğu almayıp ana dizi alayım evde kullanayım diye düşünüyorum..
gayet uygun fiyarlı olanları var,çok para vermeyeyim diyorum çnkü çok kısa bi süre kullanabilcek onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?