2011 Şubat Anneleri

benim ilk kanamam 20. haftada olmuştu o zaman 3 gece hastanede yattım.daha sonrada 3 kere daha oldu her seferinde 3 gün sürdü.aslında her seferinde hastaneye yatırmak istediler ama ben kabul etmedim.ben hamile kalmadan önce işi bırakmıştım zaten ama drum bana hep şey diyordu kanama olduğu ilk gün 2-3 gün daha dinlen sonra rutin hayatına dönebilirsin diyodu.bende genelde ööle yaptım.ilk gün kırmızı kan geliyo daha sonrada 3 gün kahverengi akıntı şeklinde oluyodu.ama plesanta previa teşhisi konulduysa en ufak kanamada gitmelisin çünkü çok şidetli kanamalara sebep olup anneyi şoka bile sokabiliyomuş.sanada geçmiş olsun

aa demek onun için verdi neden olduğunu söölemedi belki dedim iltihap mantar gibi bişimi gördü dedim ama iyi oldu öğrendiğim saol canım

çok saolun kızlar hepinize iyi dilekleriniz için

cnm ben marketimstore dan sipariş verdim,gelsin haber veririm sana da. bugün yada yarın gelirmiş öyle ddi kadın

Benim sipariş vereceğim site de orasıydı :) Ama eşim güvenli mi değil mi falan diyince birden soğudum.

Çok şükür iyisin canım... Ahh bu şubat minişleri pek yaramaz çıktılar.Bol bol istirahat et.Umarım minişin sadece dikkat çekmek istemiştir ve daha zamanına kadar bekler doğmayı.

gözdecimm geçmiş olsun çok şükür birşeyin yokmuş başka doktorada görünmen iyi olmuş ama onun verdiği ilacı kendi doktorunada danış bence öyle kullan ,

bizde seni öpüyoruzzz kocamannn oğlumlaa

kızlar ben gidip azcık uzanayım uyku çöktü bir anda öptm hepinizi ben yine gelirim

tamam cnm ben haber vereyim sana siparişler gelince

ben geldim kızlar nasılsınız?
kasılmalarım var bugün epey sancı acı hissetmiyorum ama sıklaştı sanki

gözdecim 34. haftanada bişey kalmamış,en azından 2 hafta daha sabretsin miniğin,çok geçmiş olsun canım

birde bu kasılma dediğin şey tam olarak nedir? karnın çok sertleşmesiyle alakası varmı,bazen benim karnım taş kesiliyor,kasılma dediğimiz şey omu ben anlayamıyorum ya

öncelikle çook geçmiş olsunn,
inanki bende çok merak ettim seni
plesanta previa teşhisi konmadı ama bu sefer çok korkuttu doktor beni.
çok sağol ve yeniden geçmiş olsun.
inşallah bebişin tam zamanında sağlıcakla gelir.

kızlar bişi sorcam,ana dizi alan yada almayı düşünen var mı?
ben ilk 3 ay için araba koltuğu almayıp ana dizi alayım evde kullanayım diye düşünüyorum..
gayet uygun fiyarlı olanları var,çok para vermeyeyim diyorum çnkü çok kısa bi süre kullanabilcek onu da.

geçmişi nihayet bitirdim arada komşular geldi biraz muhabbet sonra geri döndüm hemen aklım gözdede kaldı ki çok şükür bişi yokmuş dönmüş canım geçmiş olsun hayırlısıyla gelir inş umaycık

AYY inşallah güzel haberlerle döner bebişi sağlıkla sıhhatle gelsin inşalla Allah ikisini de korusun

Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr

Son düzenleme:
Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr

daha iyileşemedin mi canım sen yaa çok soğuk yemişsin
hadi güzel haberlerini bekliyoruz dila'ndan

tünaydınlarrr nasılsınız güzel anneler ve tatlı bebişleri?biz kızımla iiz şükür,bi kaç gün önceki kötü psikolojiden çıkmaya çalışıorum,şu an için en önemli şey bebişimin sağlığı dimi ama...

hoşgeldiin,ohh sevindim cnm bişey olmamasına,korktum valla,sabaha kadar da rüyamda sizleri gördüm ama tam net hatırlayamıyorum,çok geçmiş olsun...

ya ben de ben de anlamıyorum:26:acaba ben de de oluyo mu? şu an herşey normal gibi gelio ama bazen yürürken kasıklarım gerilio gibi oluyo,acaba bu kasılma mı?
neyse yarın bebişimi görmeye gidicez,sorarım dr'a..umarım herşey yolundadır...

ana dizi ne ki cnm yaa? şu evde kullanılan,hafif eğimli sallanan şey miana kucağı deil mi onun adı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…