2011 Şubat Anneleri

Kizlarrr yarin kontrolum var insallah hersey yolundadir..:97:

Yarin gorusuruz iyi geceler

ben dogum hıkayelerıne dalmıs durumdayım valla.. ıyısıde var kotusude Rabbım hepımızı saglıklı cook kolay dogumla kavustursun kuzularımıza ınsallah..

Sürmelı ıı geceler canım guzel haberlerle gel ınsallah. kız aklıma geldı yengen dogurdumu bu arada bayadır gıremıorumda gormedım hıcc :)

Yok bacim daha dogurmadi
bu gidisle suni sanciyla dogurcak heralda cunku 39+5 gunluk

slm kızlar,nasılsınız?
biraz önce int.ten oğlumun şampuan nemlendirici ve pişik önleyici krem siparişini verdim. musteladan 74tl tuttu,3 al 2 öde kampanyası varmış da.. umarım uygun almışımdır.
çok fazla arştıramadım çnkü:44:

o doğum hikayelerini okumak mı lazım okumamak mı bilemiyorum ya ...herkesi hikayesi farklı oluyor dinlemeyin diyorlar ama başına gelebilecekleri bilmekte güven veriyor sanki bilemiyorum (

kızlar benim kanamam oldu şimdi gittim tuvalete yeni farkettim ya napsamki sabaha kadar beklesmmi gitsemmi

kızlar benim kanamam oldu şimdi gittim tuvalete yeni farkettim ya napsamki sabaha kadar beklesmmi gitsemmi

Ayy tatlim durma git bir an önce Allah korusun ters birsey olur falan
demin senden bahsediyordum bende yengeme 2. subat annemiz olacak falan diye
iyi kurtuluyormus dedi

İyi geceler,
Bebişlerini gören arkadaşların gözü aydın,
Gözdecim cnm inş erken gelmez bebişin
Kızlar akşamüstü bakmıştım aklımda bu kadar kaldı unuttuğum varsa kusura bakmayın
Kağanın ateşi aynen devam bi inip bi çıkıyor onu düşürmekle geçiyo zamanım

Son düzenleme:
Yok bacim daha dogurmadi
bu gidisle suni sanciyla dogurcak heralda cunku 39+5 gunluk

hayırlısı olsun canım o deıl bu gıdısle beraber dogurcaksınız :)

o doğum hikayelerini okumak mı lazım okumamak mı bilemiyorum ya ...herkesi hikayesi farklı oluyor dinlemeyin diyorlar ama başına gelebilecekleri bilmekte güven veriyor sanki bilemiyorum (

bılemıorum canım ama olumlu hıkayelerı okuyunca en azından bıraz cesaret buluorum sonrada bazen korkuyorum az once aglarken buldum kendımı nedenını de bılmıorum :26:

bence bekleme canım ne olur ne olmaz zaten rısklı gıdıosun hakkında hayırlısı ınsallah erken davranmaz umay hanım..

hay Allah bı turlu gecmedı mınık kuzunun hastalgıda burcucum.. dıkkat et prensımıze Allahım acıl sıfalar versın ınsallah.

ayy bence de ara cnm yapılması gereken bişey varsa içinde kalmasın sonra..
çok geçmiş olsun bu arada umarım bi aksilik çıkmaz

ay evet arada takiliyorum kiz dogur artik yoksa ben dogurcam falan diyorum

gözde geçmiş olsun cnm. daha bugün konuştuk bu ne acele.inş önemli bişi diildir.bence de ihmal etme.ara dr unu hemen.acil şifalar...

Cnm sağolasın, ne güzel iyileşmişti ya, kaç gündür iyiydi, ama dün akşam yine ateşlendi maalesef, o hasta olmasında ben olayım razıyım.. şurup içerken ateş ölçerken bez koyarken ağlıyo hep

ayy kıyamam ya çok geçmiş olsun cnm,allah kolaylık versin..

gözde gittin galiba senin önceden de kanamaların oluyordu farklımı acaba rengi felan ??

bılemıorum canım ama olumlu hıkayelerı okuyunca en azından bıraz cesaret buluorum sonrada bazen korkuyorum az once aglarken buldum kendımı nedenını de bılmıorum :26:

o zaman şöyle yapalım sen iyi olanları seç.ben onları okuyayım sadece :)))

o zaman şöyle yapalım sen iyi olanları seç.ben onları okuyayım sadece :)))

akıllı hatun seniiiiiii... olur hayatım gercı konu baslıkları kendını bellı edıo az cok

neyse canlar ben kacar babamız kızdı kızımı fazla radyasyosyana maruz bırakma dıo emır buyuk yerden teyzecıklerımızı ve arkıdıslerımızı opuyoruz kızımla ıyı geceler hepınıze

gözdecim ben burdan telaş yaptım umarım hayırlı güzel haberlerle dönersin inş önemli bişi değildir...habersiz bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…