ben dogum hıkayelerıne dalmıs durumdayım valla.. ıyısıde var kotusude Rabbım hepımızı saglıklı cook kolay dogumla kavustursun kuzularımıza ınsallah..
Sürmelı ıı geceler canım guzel haberlerle gel ınsallah. kız aklıma geldı yengen dogurdumu bu arada bayadır gıremıorumda gormedım hıcc :)
kızlar benim kanamam oldu şimdi gittim tuvalete yeni farkettim ya napsamki sabaha kadar beklesmmi gitsemmi
kızlar benim kanamam oldu şimdi gittim tuvalete yeni farkettim ya napsamki sabaha kadar beklesmmi gitsemmi
Yok bacim daha dogurmadi
bu gidisle suni sanciyla dogurcak heralda cunku 39+5 gunluk
o doğum hikayelerini okumak mı lazım okumamak mı bilemiyorum ya ...herkesi hikayesi farklı oluyor dinlemeyin diyorlar ama başına gelebilecekleri bilmekte güven veriyor sanki bilemiyorum(
İyi geceler,
Bebişlerini gören arkadaşların gözü aydın,
Gözdecim cnm inş erken gelmez bebişin
Kızlar akşamüstü bakmıştım aklımda bu kadar kaldı
Kağanın ateşi aynen devam bi inip bi çıkıyor onu düşürmekle geçiyo zaman
hayırlısı olsun canım o deıl bu gıdısle beraber dogurcaksınız :)
bılemıorum canım ama olumlu hıkayelerı okuyunca en azından bıraz cesaret buluorum sonrada bazen korkuyorum az once aglarken buldum kendımı nedenını de bılmıorum :26:
bence bekleme canım ne olur ne olmaz zaten rısklı gıdıosun hakkında hayırlısı ınsallah erken davranmaz umay hanım..
hay Allah bı turlu gecmedı mınık kuzunun hastalgıda burcucum.. dıkkat et prensımıze Allahım acıl sıfalar versın ınsallah.
hayırlısı olsun canım o deıl bu gıdısle beraber dogurcaksınız :)
bılemıorum canım ama olumlu hıkayelerı okuyunca en azından bıraz cesaret buluorum sonrada bazen korkuyorum az once aglarken buldum kendımı nedenını de bılmıorum :26:
bence bekleme canım ne olur ne olmaz zaten rısklı gıdıosun hakkında hayırlısı ınsallah erken davranmaz umay hanım..
hay Allah bı turlu gecmedı mınık kuzunun hastalgıda burcucum.. dıkkat et prensımıze Allahım acıl sıfalar versın ınsallah.
Cnm sağolasın, ne güzel iyileşmişti ya, kaç gündür iyiydi, ama dün akşam yine ateşlendi maalesef, o hasta olmasında ben olayım razıyım.. şurup içerken ateş ölçerken bez koyarken ağlıyo hep
gözde gittin galiba senin önceden de kanamaların oluyordu farklımı acaba rengi felan ??kızlar benim kanamam oldu şimdi gittim tuvalete yeni farkettim ya napsamki sabaha kadar beklesmmi gitsemmi
o zaman şöyle yapalım sen iyi olanları seç.ben onları okuyayım sadece :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?