2011 Şubat Anneleri

kızlar merhaba. Ben mart anneleri grubundaydım ama sata göre 30, ultrasona göre 31 haftalığım, anlıcağınız şubat anneliğine geçiş yaptım:))) Ateş ölçeri ben braun aldım
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
1-2 denedim evde gayet iyi ve 1-2saniyede hemen ölçüyor.almadan önce çok fazla yorum okudum memnun olmayan pekazdı,tek dezavantajı sanırım fiyatı.

burcucum ben otokoltuğu&anakucağı alcaktım ilk 6 ay kullanılamıyomuş bide yatar pozisyonda olması gerekiyomuş bebeğin bi arkadaşımız vercek o anadizi dediğinden onlar çok memnunlarmış otomobildede kullanılbiliyomuş

ben buhar mak almıcam yengem almıştı hiç kullanmadı alma dedi banada benim evde kaloriferli ama ben bardağa su koyup peteğin üzerine koycam (yurtta ööle yapıyoduk)

gülcancım sen izne mi ayrıldın canım?

Önemli olan denemiş olmanız canım... Eğer ölçümlerde sorun yoksa başka da sorun yok demektir... Fiyat olarak evet braun biraz daha pahalı diğerlerine göre ama sonuçta dünya markası.Bu tarz cihazlarda garanti süresi ve garanti ağı önemli benim için.

sanırım ben de anadizi alıcam ya,o ilk 6 ay kullanılamıyo ln muhabbetini ben de duymuştum.
teşekkür ederim cnm

kızlar bi de hastane için valiz hazırlığı topicinde de sormuştum ama cvp gelmedi,
sizce hastaneye alt açma götürmemiz gerekiyor mu?
ben şu tek kullanımlık olanlar var ya hani canbebenin dalinin fln var sanırım,onlardan 2 tane atayım valize diyorum tabi eğer lazım olacaksa?:44:

Merhaba kızlar

gözde cim geçmiş olsun senin yaramaz kız durmayacak galiba .)) neyseki bişey çıkmamış ya...

Sürmeli kızını görmeye gitcekmişsin hadi iyi haberlerle gel inşallah...

ateşölçer aldım bende ama buhar makinası gereklimi diye düşünüyorum aslında.

esra bende bel ağrısı bebiş yer değiştirdiği dönemlerde oluyor,o hafta belim çok ağrımışsa doktora gittiğimde bebeğin yer değiştirdiğini öğreniyorum

valla dün kaburgamda yanma vardı ama bugün yok bugün tekmeler orda demekki kafayı aşağı verdi yine

arkadaşlar merhaba nasılsınız bende iyiyim çok şükür dogum iznine ayrıldım 5 6 gündür evdeyim evde olmak çok güzelmiş sizler nasılsınız umarım iyisinizdir

homemax marka hava nemlendirici 24 aralıktan itibaren BİM mağazalarında 35 TL.
Ama Sinbo'nunki de genelde her yerde 39 lira falan 4-5 lira için bilinmeyen ve servisi konusunda bilgi sahibi olmadığım bişeyi almak ne derce karlı bilemedim.

Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr

hoşgeldin hoşgeldin canım
aman şükür iyisiniz maşallah size
aman bebişine söyle beklsein annesi:)))
büyük geçmiş olsun cnm

neyse gözdecim iyi olmana sevindim,sürmeli kızına selam canım

Kızlar ya ben kendimi cok tuhaf hissediyorum
biraz önce şafak kaç topicimize yazdım
şafak 48
az günümüz kaldı
şafak sayıyordum ama sanki daha coook varmıs gibi geliyordu hep
pnik oldummmmm

günaydın herkese
geçmişi okuyorum hala bitiremedim
Gözdecim senin için endişelenmiştim,çok şükür kötü haberlerle dönmedin.geçmiş olsun canım

gözde çok geçmiş olsun cn umaycık bekliyemisanırım anneciğini görmek sitiyo artık biranönce
ama inşallah sağlıkla hayırlı vakitte gelsin hepsi

herkese merhaba
evde olmak gerçekten çok güzelmiş.Gözdecim geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolunda gider ve bebişin zamanında gelir inş.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bak sen benim yaramaza hepimizi merak içinde bırakmış:)üst komşum diyip duruyo zaten fırlama olcak senin bu kız diye sanırım ondan valla parmağında oynatıyo yahuu:))
bersuu sanada geçmiş olsun canım stres yapma bugün nstde benim sancı çıktığı halde dr sorun yok dedi ööle hemencecik gelemiyo sanırım onlar:)
mapuci kasılmalar dediğin gibi sertleşme canım mesela şööle düşün uzanır pozisyondan kalkaerken elini karnına koy nasıl bööle karnın sem sert oluyo top gibi işte o da kasılma onun uzanırken olduğunu düşün.bunu da nst cihazında bugün test etmiş oldum kızlar:)))

canım ben koydum valizime 2 tane ne olur ne olmaz

Kızlar ya bu seferki hediyeleşme işi biraz sallandı gibi çoğu kişinin hediyesi ulaşmadı insan merak ediyooo

gozde bende hep oluyor dru aradım gecen gun dr perıyodık degılse ve devam etmıyorsa sorun yok yorulmussundur dedı:26:

Kızlar ya bu seferki hediyeleşme işi biraz sallandı gibi çoğu kişinin hediyesi ulaşmadı insan merak ediyooo

evet neslicim bu sefer benim hediyem erkenden geldi ama ben pzts yollamıştım bugüne kdr hediye yolladığım arkadaşımdan ses seda yok sanırım ulaşmadı henüz çünkü her gün giriyo:))

bu arada kızlar bugün seda hiç girmedi sanırım inş ailesi var diyedir ablasının sonuçlarını almışmıydıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…