Ben Felix marka aldım kulaktan ölçer.50tl. Ondan önce Fakir kızılötesi alından ölçen aldık hemen denedik kendimizde hep yanlış ölçüm yaptığı için iade ettik.Felix'i satın aldığımız yerdeki adam önerdi.3 yıl garantisi var.Arzum'un ürünüymüş. 2-3 Gün deneme yaptık sorunsuz çalıştı.
kızlar nabersiniz nasıl gidio benim bugün belim ağrıo yaa
kızlar merhaba. Ben mart anneleri grubundaydım ama sata göre 30, ultrasona göre 31 haftalığım, anlıcağınız şubat anneliğine geçiş yaptım:))) Ateş ölçeri ben braun aldım
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
1-2 denedim evde gayet iyi ve 1-2saniyede hemen ölçüyor.almadan önce çok fazla yorum okudum memnun olmayan pekazdı,tek dezavantajı sanırım fiyatı.
burcucum ben otokoltuğu&anakucağı alcaktım ilk 6 ay kullanılamıyomuş bide yatar pozisyonda olması gerekiyomuş bebeğin bi arkadaşımız vercek o anadizi dediğinden onlar çok memnunlarmış otomobildede kullanılbiliyomuş
ben buhar mak almıcam yengem almıştı hiç kullanmadı alma dedi banada benim evde kaloriferli ama ben bardağa su koyup peteğin üzerine koycam (yurtta ööle yapıyoduk)
gülcancım sen izne mi ayrıldın canım?
esra bende bel ağrısı bebiş yer değiştirdiği dönemlerde oluyor,o hafta belim çok ağrımışsa doktora gittiğimde bebeğin yer değiştirdiğini öğreniyorum
gözdecimm geçmiş olsun çok şükür birşeyin yokmuş başka doktorada görünmen iyi olmuş ama onun verdiği ilacı kendi doktorunada danış bence öyle kullan ,
bizde seni öpüyoruzzz kocamannn oğlumlaa
gözdecim 34. haftanada bişey kalmamış,en azından 2 hafta daha sabretsin miniğin,çok geçmiş olsun canım
birde bu kasılma dediğin şey tam olarak nedir? karnın çok sertleşmesiyle alakası varmı,bazen benim karnım taş kesiliyor,kasılma dediğimiz şey omu ben anlayamıyorum ya
öncelikle çook geçmiş olsunn,
inanki bende çok merak ettim seni
plesanta previa teşhisi konmadı ama bu sefer çok korkuttu doktor beni.
çok sağol ve yeniden geçmiş olsun.
inşallah bebişin tam zamanında sağlıcakla gelir.
geçmişi nihayet bitirdim arada komşular geldi biraz muhabbet sonra geri döndüm hemen aklım gözdede kaldı ki çok şükür bişi yokmuş dönmüş canım geçmiş olsun hayırlısıyla gelir inş umaycık
Kizlar hasta hasta kizimi gormeye gidiyorum
Sabaha kadar bi gram uyku uyuyamadim simdide sarhos gibiyim
Gelince gorusuruz gozdecim beklede beraber dogum yapalim kiss
umayi arkadasindan diladan öpücükklerr
hoşgeldin hoşgeldin canım
aman şükür iyisiniz maşallah size
aman bebişine söyle beklsein annesi:)))
büyük geçmiş olsun cnm
neyse gözdecim iyi olmana sevindim,sürmeli kızına selam canım
gözdecim çok geçmiş olsun yaramaz kızın korkuttu hepimizi ....şimdi bol bol dinlen
dün akşamda benim sıpam korkuttu bizi büyük hevesle yaprak dökümünü izlemeye başladım uzanıyordum tabi artık tik oldu bende sürekli elim karnımda kontrol halindeyim habire kasılsım durdum dr um 1 saatte 4 kere olursa git nst çektir demişti benim yarım saatte 4-5 kere oldu başladım ağlamaya aklıma bin türlü senaryo geliyo hemen ılık bi duş yaptım ama bana mısın demedi hemen hastaneye gittik nstye bağlandım neyseki sancı çıkmadı ama çok korktum doğrusu 6 hafta daha dayansa bebişim diyorum ama ben nasıl dayanıcam bu kadar korku ve stresle onu bilmiyorum annelik ne zormuş şimdiden anladım
Kızlar ya ben kendimi cok tuhaf hissediyorum
biraz önce şafak kaç topicimize yazdım
şafak 48
az günümüz kaldı
şafak sayıyordum ama sanki daha coook varmıs gibi geliyordu hep
pnik oldummmmm
günaydın herkese
geçmişi okuyorum hala bitiremedim
Gözdecim senin için endişelenmiştim,çok şükür kötü haberlerle dönmedin.geçmiş olsun canım
gözde çok geçmiş olsun cn umaycık bekliyemisanırım anneciğini görmek sitiyo artık biranönce
ama inşallah sağlıkla hayırlı vakitte gelsin hepsi
herkese merhaba
evde olmak gerçekten çok güzelmiş.Gözdecim geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolunda gider ve bebişin zamanında gelir inş.
Merhaba kızlar
gözde cim geçmiş olsun senin yaramaz kız durmayacak galiba .)) neyseki bişey çıkmamış ya...
Sürmeli kızını görmeye gitcekmişsin hadi iyi haberlerle gel inşallah...
ateşölçer aldım bende ama buhar makinası gereklimi diye düşünüyorum aslında.
sanırım ben de anadizi alıcam ya,o ilk 6 ay kullanılamıyo ln muhabbetini ben de duymuştum.
Teşekkür ederim cnm
Kızlar bi de hastane için valiz hazırlığı topicinde de sormuştum ama cvp gelmedi,
sizce hastaneye alt açma götürmemiz gerekiyor mu?
Ben şu tek kullanımlık olanlar var ya hani canbebenin dalinin fln var sanırım,onlardan 2 tane atayım valize diyorum tabi eğer lazım olacaksa?:44:
canım ben koydum valizime 2 tane ne olur ne olmaz
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bak sen benim yaramaza hepimizi merak içinde bırakmış:)üst komşum diyip duruyo zaten fırlama olcak senin bu kız diye sanırım ondan valla parmağında oynatıyo yahuu:))
bersuu sanada geçmiş olsun canım stres yapma bugün nstde benim sancı çıktığı halde dr sorun yok dedi ööle hemencecik gelemiyo sanırım onlar:)
mapuci kasılmalar dediğin gibi sertleşme canım mesela şööle düşün uzanır pozisyondan kalkaerken elini karnına koy nasıl bööle karnın sem sert oluyo top gibi işte o da kasılma onun uzanırken olduğunu düşün.bunu da nst cihazında bugün test etmiş oldum kızlar:)))
Kızlar ya bu seferki hediyeleşme işi biraz sallandı gibi çoğu kişinin hediyesi ulaşmadı insan merak ediyooo
Kızlar ya bu seferki hediyeleşme işi biraz sallandı gibi çoğu kişinin hediyesi ulaşmadı insan merak ediyooo
gozde bende hep oluyor dru aradım gecen gun dr perıyodık degılse ve devam etmıyorsa sorun yok yorulmussundur dedı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?